Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

gigi έγραψε:

simone σου ειχαν δεί οτι είναι απο σπασμό κλειστες? και μένα η σαλπιγγογραφια γραφει οτι δεν φαινεται η σαλπιγγα λογω σπασμου ( φοβομουν τρομερα οταν την εκανα και επερνα πολυ βαθιες ανασες ) ο γιατρος μου ομως που ειδε την σαλπιγγογραφια μου ανεφερε οτι το πιο πιθανον ειναι κλειστη και οχι απο σπασμο .Ολα τα αλλα πολυ καλά ελεγχονται κατα φυσιν συγκεκριμενα.

μηπως να ξαναμπαινα στον κοπο να την ξανακανω?

το καλυτερο που έχω ακουσει για σαλπιγγογραφιες είναι το Λητω .

gigi μου καλημερα!

sorry ρε,τωρα ειδα την ερωτηση σου..

ναι,απο τους σπασμους η μια σαλπιγγα μου ηταν κλειστη.

ματα το μυοχαλαρωτικο ηταν διαβατες και οι δυο!

φαινεται και στην ακτινογραφια το πριν και το μετα, αλλα και στην εκθεση των γιατρων.

αν και εσενα ηταν λογω σπασμων και το καταλαβαιναν θα σου εδιναν μυοχαλαρωτικο να ηρεμησεις και θα επρεπε να ηταν διαβατη και να το εγραφαν και στην εκθεση πως εγινε αυτο !

τωρα δεν ξερω..μηπως ειναι βουλωμενη και δεν εφταιγαν οι σπασμοι?

Καλυτερα να το συζητησεις με τον γυναικολογο σου!!

εγω την εκανα στο 'μητερα' οπου μου ειχαν πει τα καλυτερα!!

φιλια gigi μου!!

Δημοσίευση

gigi έγραψε:

simone σου ειχαν δεί οτι είναι απο σπασμό κλειστες? και μένα η σαλπιγγογραφια γραφει οτι δεν φαινεται η σαλπιγγα λογω σπασμου ( φοβομουν τρομερα οταν την εκανα και επερνα πολυ βαθιες ανασες ) ο γιατρος μου ομως που ειδε την σαλπιγγογραφια μου ανεφερε οτι το πιο πιθανον ειναι κλειστη και οχι απο σπασμο .Ολα τα αλλα πολυ καλά ελεγχονται κατα φυσιν συγκεκριμενα.

gigi μου καλημερα!

φαινεται και στην ακτινογραφια το πριν και το μετα, αλλα και στην εκθεση των γιατρων.

αν και εσενα ηταν λογω σπασμων και το καταλαβαιναν θα σου εδιναν μυοχαλαρωτικο να ηρεμησεις και θα επρεπε να ηταν διαβατη και να το εγραφαν και στην εκθεση πως εγινε αυτο !

φιλια gigi μου!!

Δημοσίευση

gigi έγραψε:

gigi μου καλημερα!

φιλια gigi μου!!

Δημοσίευση

gigi έγραψε:

gigi μου καλημερα!

φιλια gigi μου!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

michelle έγραψε:

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για τη σαλπιγγογραφία. Αν πάρεις ένα παυσίπονο, μυοχαλαρωτικό πρίν την εξέταση μειώνονται οι πόνοι?

δυο ωρες πριν την σαλπιγγογραφια ο γιατρος παντα συστηνει μπουσκοπαν ωστε να χαλαρωσει η μητρα

Δημοσίευση

michelle έγραψε:

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για τη σαλπιγγογραφία. Αν πάρεις ένα παυσίπονο, μυοχαλαρωτικό πρίν την εξέταση μειώνονται οι πόνοι?

δυο ωρες πριν την σαλπιγγογραφια ο γιατρος παντα συστηνει μπουσκοπαν ωστε να χαλαρωσει η μητρα

Δημοσίευση

michelle έγραψε:

Δημοσίευση

michelle έγραψε:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...