Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα, τι καλημέρα δλδ ; μεσημέριασε

Ανθή αν μεράκλωσα ; ούού !!! τσακίρ κέφι !! κάθε φορά !!! d035.gif

Βικουλίνι θα μπαίνω να παίρνω τα πάνω μου γιατί μερικές φορές είμαι πολύ στις μαύρες μου...

tonia28 την δίαιτα με την merenta την ξέρεις ;

αααα πολύ αποτελεσματική !! τρώς μόνο merenta :lol::lol:

Ανδριάνα και εγώ έτσι λεω.... που θα πάει δεν θα το τύχω !!

αλλά δεν θέλω αυτό το λαχείο με τα λεφτά...

το άλλο λαχείο.... το μωρολαχείο μου !!!

αυτό είναι όοοοολα τα λεφτά !!!!!! εεε μετά ας τύχω και αυτό με τα λεφτά :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες τι κανετε :?:

Εγω δεν ειχα ιντερνετ :evil::evil::evil: μολις τωρα μου το

συνδεσαω επαθα στερηση

Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα επιτελους :D:D:D:D

Το μαλλι το εβαψα σχεδον αλλα Σισσι Χριστιδου οι μισοι λενε οτι μου παει

και οι αλλοι μισοι οτι ειναι προτιμοτερο το μαυρο....εμενα ομως μου αρεσε παρα πολυ :D

Λοιπον φιλια σε ολες καλα να περασετε οτι και αν κανετε δεν σχολιαζω γιατι δεν τα διαβασα

διοτι σε λιγο σχολαω........

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ

Δημοσίευση
Μερέντα είσαι σκέτη γλύκα!!!!!!!!!!!!

Το αγαπημένο μου είναι ψωμί με βούτηρο και μερέντα έχετε φάει?????????????

Και για να μπεις στο κλίμα της παρέας πες μας τι φοράς :lol:

Αλήθεια και θα δεις

μια και δύο ; αμέτρητες φορές !!

απο παιδί την τρώω έτσι !!

τι φοράω ; :-?:-?:-?:-? να σου πω :ymsmug::ymsmug:

φοράω φόρμα μαύρη, ένα φανελάκι με ραντάκι με λίγη δαντελίτσα μπροστά ;;)

και επειδή ο καιρός είναι με δόντια έβαλα απο πάνω ζακέτα πράσινη αθλητική με την σημαία

τις Βραζιλίας απο πίσω...

για πες..... :-ss:-ss:-ss

Δημοσίευση

Καλημερααααααα!!!! Τι κανετε?

Δεν προλαβα να σας διαβασω! Μολις εκατσα λιγο να ξεκουραστω! Απο το πρωι κανω τσουρεκια

και μου βγηκανε τα χερια!! Δεν ηξερα οτι η ζυμη θελει τοσο ζορι για να την ζημωσεις! Ευχομαι μονο

να ειναι και στην γευση καλα γιατι αλλιως :twisted: :twisted: Περιμενω να ξυπνησει το μωρο να

βαλω σκουπα και να σφουγγαρισω! Η Ε. ειναι βολτα με τον μπαμπα της! :)

Τα λεμε αργοτερα! Φιλακια σε ολες!!!!!!!

Δημοσίευση

koritsakia mou ti kanete?xtes piga dr ola kala...ax...se ligo erxetai to tauraki mou...elpizw mono sto zwdio..m aresei kai to kokkino oxi tipota allo!!!xaxa!!!

milisa me tin toniaxan,einai mia xara...an kai trwei polu ksenuxti..kai einai sunexeia stin tsita me ton alex

tonaki28 tin paleueis???ta mwra sou kouklakia zwgrafista kai oloidia!!!den se exw dei na sou pw kai se poion..

lenaki pws ginane ta tsourekakia sou?egw aurio tha ta ftiaksw mazi me ta augoulakia pou tha vapsw..an kai i mesi mou me exei tsakisei..alla an de murisei to spitaki mas den mporw...

anthoula pws pas?ki egw to idio exw kanei me to kagkelo...giati kati savvatokuriaka eidika tou lew ela sto diplo kai kathomaste ligo akoma..xouxouliazoume!!xexe!oso gia to tauraki..as min to sxoliasw..xaxa..afou ki o antras mou einai tauros me tauro..katalavaineis..

eraki mou konteuw..nai..asta..pernaei polu grigora o kairos!!

bikoulinaki pws pas???pasxa sto nisi...ax ti wraia..thelw ki egw!!!

vasoula megia to mallaki!!!an s aresei esena...min akous kanena!!kali adeioula!!!

aspaki apo methaurio tha katseis ki esi??ante na ksekourasteis ligaki!!ta koutsounakia sou kala???

riaki snif...emena den me evales sti lista...snif!plaka sou kanw ee..loipon foraw ena kokkino forema me mikro zivagkaki,mauro kalson,mauri mpalarina!den mporw na foresw kai polla etsi opws eimai eee!!mi me sullaveis!!!

katerinaki mou pou eisai?elpizw na exeis polli douleia kai autos na nai o logos...mpas kai deis aspri mera koritsaki mou!!!

stamoulini ola kala?pou tha pate eseis???

elenaki ti kanoune ta zouzounia sou?s euxaristoume k gia tis omorfes euxes sou!!!

elisaki ta antrakia sou?esu?

bikxar...mas leipeis!!!!

merentoula kalws irthes stin pareoula mas!!!

flwriana,manoula3,antwnis1,anastasia filakia polla!

Δημοσίευση

Μερέντα:

ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ

[smilie=iroc.gif] Θα σε συλάβω και μετά θα σε φάω [smilie=tongue8.gif][smilie=tongue8.gif][smilie=tongue8.gif]

Είναι πολύ ωραία όλα αυτά που έβαλες αλλά διαφορετικά χρώματα [smilie=color.gif]

Το Joanaki αν και έγκυος έχει ντυθεί πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

And the oscar goes to Joanaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

φτου κακά, φτού φτού !!

με δοκίμασα και είμαι μπλιάξ !! μην με φας Ανδριάνα....

άσε που αν με φάς όλη σε βλέπω κάπως έτσι n025.gif

joanaki ευχαριστώ για το καλωσόρισμα !! :YMHUG:

με το καλό το ταυράκι σου !!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια πέρασα να σας ευχηθώ να περάσετε σουπερ το Πάσχα με τα παιδάκια σας!

Φευγουμε και εμεις αυριο για Νιαγάρα.

Φιλάκια πολλα σε όλες και μη φατε πολυ αρνι!!! :mrgreen:

Μερέντα καλωσηρθες! :YMHUG: Ειμαι η Ερη έχω εναν γιο 2 χρονων και 4 μηνών και περνάω που και που απο εδώ να πω και εγω ενα γεια..

Bye Byeeeee!!!! :D:D

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου.σημερα ηρθε ο νονος του αντωνη.η λαμπαδα μας εχει τον οβελιξ φετος.του εφερε σπαιντερμαν αυτοκινητο,ρουχα και κιντερ αυγο.τρλαθηκε το πουλακι μου.ο κουμπαρος μου εχουν εναν μικρο σχεδον 2 χρονων.στο παιχνιδι επεσε πανω απο τον αντωνη και τον δαγκωσε.το πουλακι μου τελαθηκε στον πονο.ποση ωρα εκλαιγε.τον ματωσε.η κουμπαρα μου ειπε οτι ετσι που δαγκωνει κοβει κομματι.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες βγηκα για ενα ποτο στο μαγαζι και ειπα να μπω να δω

τα νεα σας :D

Μερεντα καλως ηρθες στην παρεα μας εγω ειμαι η Βασω κ εχω εναν γιο τον Δημητρη

που εχει γεννηθει την ιδια μερα με τον γιο της Αντωνη1 τον Γιωργο ;)

Οι υπολοιπες που ειστε?ολα καλα?

Ρια μου σου ειχα πει οτι θα μπω το απογευμα αλλα τελικα πηγα κομωτηριο κ αφησα τον μικρο

στην μαμα μου κ βγηκα τωρα θα τα πουμε μετα το πασχα ;)

Βικουλινακι τι επαθες κοριτσι μου για ελα παρε τα πανω σου :D

Τα φικια μου σε ολες

Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΡΙΑ

Φοραω ναυρο τζιν με κοκκινη μπλουζα και φυσικα ειμαι μια κουκλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Μερέντα έχουμε και μια κοινή φίλη :o:o:o:o

Για μάντεψε :roll::roll::roll::roll::roll:

:-?:-?:-? μήπως Αναστασία32 ; νουτέλα ;

δεν μου έρχεται κάποια άλλη :-??

καλέ για κάτσε να δω... :lol::lol::lol::lol::lol:

Eley8eria Νιαγάρα ; ζηλεύω !!! :oops::oops:

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου !!!

εγώ είμαι η Αναστασία ή merenta :lol::lol: και ήμαστε στην προσπάθεια ακόμα..

αλλά που θα πάει.. θα γίνουμε γονείς !!

αντωνης1 τι δάγκωμα ήταν αυτό ; τα σαγόνια του... πως το λεν το παιδάκι ;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...