Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Γεια σας κοριτσαρες μπηκα για λιγο απο το μαγαζι και γραφω στα γρηγορα

δεν τα πολυδιαβασα ολα αλλα να πω

Καλως ηρθεες ελενακι και παλι επιτελους μας ειχες λειψει πολυ :D

Και να καλοσωρισω την Αντωνης1

εγω ειμαι η Βασω κ εχω εναν γιο που τον λενε Δημητρη κ εχει ιδια μερα με τον γιο σου τον Γιωργο αν δεν κανω λαθος :oops: θα χαρω πολυ να τα λεμε και ναι επιτελους μια ακομα

Θεσσαλονικια γιατι ημουν μονη τοσο καιρο :D

Κοριτσαρες θα τα πουμε αυριο πρωι πρωι που θα παω στην δουλεια

Ρια μου ελειψες πολυ αντε απο αυριο θα ερθω να σε βοηθησω κ στην δουλεια

Φιλια σε ολα τα κοριτσια :D

εμεις εχουμε γαννεθλια 8 σεπτεμβριου εσεις βασουλα ποτε εχετε;
Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Περαστικά στον Αντώνη Μαρακι, την περάσαμε και εμείς τον Γενάρη.. Θέλει πολυ προσοχή με το φαγητο γιατί αν δεν κάνετε διατροφή θα κρατήσει πολυ και θα σας πηγαίνει πισω...

Περαστικά και γρήγορα!

Ελένη καλωσηρθες ελπίζω να είσαι καλύτερα. Να χαμογελας!

Τονακι μου κουράγιο! Τα πρώτα 20 χρονια είναι δύσκολα με τα παιδια.. :-p:-*:-*

Βικουλινι μου πως πήγες με το έργο; Σου παίρνει μέρες να την βγάλεις την δουλειά; Ηθελα να σου πω ότι την βρίσκω ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα!

Τζοαννακι πωπω ρε συ 20 μέρες! Αχ με το καλο το δεύτερο νινακι σου!

Βασουλα Ρια, τέρμα το fashion police?

Άνθη μου, Αναστασία μου, Λενακι, Κατερινακι, Φανουλα, Ελιζακι, Φλωριανα, Σταμουλα φιλία πολλα και καλή μεγαλοβδομαδα!

ΒΙΚΥ !!! . :x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:[smilie=nike.gif] I miss you !!!

Δημοσίευση

Ωχ γαστρεντεριτιδα;;;; :(:( Περατσικα σας βρε Μαρακι...Ευχομζι να κρατησει πολυ λιγο! :(

Ερη μου ναι τα πρωτα 20χρονια!!!!Μεχρι τοτε ομως θα τα λεμε πιο συχνα γιατι θα εχω απλετο χρονο...ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ!!!!!! :lol::lol::lol:

Θανατηφορες βαρεσατε διαλυση σημερα! :-?

Δημοσίευση

Γιουχουυυυ!!! Τι κανετε?

Χαθηκα αλλα τρεχω...απο χθες κανω γενικη και ακομα δεν τελειωσα. Ειμαι ενα πτωμα.Σκουπισμα σφουγγαρισμα εμεινε αλλα αυτα αυριο τωρα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη που πεθανε ο Παπαζογλου :cry: ειναι λατρεμενος μου απο πολυ μικρη..Ηλπιζα να τον δω καποτε απο κοντα αλλα τωρα παει..Την Τεταρτη λεω να κανω πασχαλινα τσουρεκια για πρωτη φορα και την Πεμπτη αυγα και κουλουρακια. Να δω τι θα με αφησουνε τα μικρα να κανω. :roll: Δεν σας διαβασα πολυ σορρυ ειμαι πτωμα.. :oops:

Μαρια καλως ηρθες στην παρεα μας! Να σου ζησουνε τα αντρακια σου! Ειμαι η Ελενα και εχω δυο παιδακια. Την Ειρηνη 2μιση χρονων και τον Γιωργο 3μιση μηνων!

Ελενη καλως ηρθες παλι!! Πως εισαι καλη μου?

Κρητικοπουλα μου επαθα πλακα με τις φωτο απο τα μικρα!! Καλα. τον μικρο τον θυμομουν μωρο απο παλια και εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν το ειδα! Μα τι φατσας θεε μου!! Καλα η κορακλα σου ειναι ολα τα λεφτα! Τι μουτρο,τι ναζι!! φτου φτου να σου ζησουνε και τα 2!! Εμενα χθες με τρεχανε ετσι και ειχα να κανω και ενα καρο δουλειες :twisted:

Μαρια περαστικα σας και γρηγορα. Προσοχη να μην κολλησετε και εσεις!

Αδερφουλα ποσο χαρηκα που σε ακουσα χθες! Με χαμογελο πηγα για υπνο! Πιστευω να τη πηρες τη θετικη ενεργεια σημερα και η μερα να πηγε καλα!

Παω να φαω νουτελα με το κουταλι! :D Καλο βραδυ σε ολες!!! Τα λεμε αυριο αν μπορεσω!!

Δημοσίευση

Νουτέλα με κουτάλι =p~ ;;;;;;;;;Γιατί Βρε Λενάκι μου το κάνεις αυτό :(( ;;;;Κάνω δίαιτα η καψερή 2.5 μήνες τώρα και η νουτέλα (με το κουτάλι ή με τα μούτρα :lol: ..) καθώς και γενικώς η σοκολάτα είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ...Θα πεθάνω, ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ [smilie=icescream.gif] ...

Φοβερός ο Παπάζογλου. Κρίμα ο άνθρωπος. Έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα..Μεγάλος καλλιτέχνης.

Φιλεναδίτσα μου καλή σε τρέχουν τα μικρά σου ε;; Αυτή είναι η μοίρα της μάνας..Να τρέχει [smilie=walk.gif] ..Όπως λέει και η Έρη, τα πρώτα 20 χρόνια είναι δύσκολα :lol: ..Κοράγιο Τόνια μου και ο καιρός περνάει τόοοοοσο γρήγορα..Όταν χρονίσει και η μπουμπού όλα θα στρώσουν ;) .

Joannaki μου αρέσουν πολύ οι εγκυούλες που έχουν μόνο μια κοιλίτσα! Επίσης είναι καλό που δεν έχεις μεγάλη κοιλιά γιατί μετά επανέρχεται με τη μία. Στον Πάνο δεν έκανα μεγάλη κοιλιά και από τη 2η μέρα ούτε που φαινόταν πως είχα γεννήσει ;) Μπήκε με τη μία!Πλησιάζει ο καιρός! Ταυράκι ο γιόκας σου ε;;; Ένα σου λέω: Φοβερό παιδί θα είναι ;) ..Δεν τα λέω όλα αυτά επειδή είμαι ταυρίνα :lol: ..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ :lol: ...

Έρη μου τι κάνετε;; Τι καιρό έχει εκεί;; Θα έρθετε Ελλάδα το Πάσχα;;

Μαράκι περαστικά στον Αντώνη σου και εύχομαι να μην κολλήσει ο μικρός.

Ρία, Βάσω, Αναστασία, Φλωριάννα, Στάμμυ, Κατερίνα, Elenif, Αντριάννα, Άσπα και σε όσες ξέχασα τα φιλιά μου :kiss: !

Να σας πω και τα νέα μου: Δουλεύω και αύριο με μετά κάθομαι μία ολόκληρη εβδομάδα ;) !Έχω τρελά κέφια :D ! Επίσης κάναμε την κουνια του Πάνου κρεβατάκι και του αρέσει πολύ! Είχε αρχίσει να κάνει κάτι αεροπλανικά για να ανέβει και να κατέβει και βοβηθήκαμε :? ....

Δημοσίευση

Άνθη μου δεν θα έρθουμε για Πάσχα.. Πριν ένα μήνα ήρθαμε με τον Κώστα οπότε δεν συμφέρει να ξαναφυγουμε αμέσως.. Το καλοκαίρι είναι να έρθουμε αλλα ούτε και εκείνο είναι σίγουρο..

Και εμενα μου αρέσουν οι μικρές κοιλιτσες... Και οι μεγάλες βέβαια.. Βασικά μαρεσουν όλες οι κοιλιτσες.. Αλλα δεν καταλαβαίνω πως τα καταφερνετε.. Εσείς με τις μικρές...

Άνθη εχασες ικανοποιητικά τους 2μισι που κανείς δίαιτα; Και αυτο το ζηλεύω.. Εγω να καταφέρω να κάνω δίαιτα γι 2 συνεχόμενους μήνες, δεν έχει συμβεί ποτε...

Άντε καληνύχτα κορίτσια...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! :D:D:D:D

Λοιπόν...για να ακούσω τα σχέδια του Πάσχα??? Που θα πάτε ωραίες μου κυρίες???

Εμείς Αθήνα θα μείνουμε, από ανάγκη...και όχι από επιλογή. Δεν με πειράζει όμως καλά να 'μαστε και να φύγουμε του χρόνου. Βέβαια σκορποχώρι έχουμε γίνει....ο μικρός πήγε με τους γονείς μου στο χωριό και η κόρη μου στα πεθερικά μου στην Νίκαια. Εκεί θα κάνουμε ανάσταση και εμείς....εκεί θα σουβλίσουμε, και πάει λέγοντας.

Καλό πάσχα εύχομαι σε όλες!!! Υγεία παν' απ' όλα!!!!

Μαράκι περαστικά στον Αντωνάκη σου, γαστρεντερίτιδα μεγαλοβδομαδιάτικα....

Αχ βρε Λενάκι, με έκανες και λίγωσα πρωί-πρωί με την νουτέλα!!! :shock::shock:

Έρη μην στεναχωριέσαι που θα κάνετε πάσχα στην ξενιτιά...έχετε καλούς φίλους και θα περάσετε καλά κι εκεί. ;)

Ανθή διάβασα μένεις Παπάγου....οπότε θα πηγαίνεις για κεφαδάκι Vevrde, χαχαχα....κι εγώ το ίδιο γιατί δουλεύω Χολαργό.

Ρία πουλάκι μου που είσαι εσύ???? Σ' έφαγε η πολύ δουλειά!!!! :lol::lol::lol:

Αλήθεια η Βάσω άδεια έχει τελικά???

Κατερινάκι ετοιμάσου για καφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λένα εύχομαι να τα ξαναλέμε και πάλι καλώς ήρθες. :)

Βικουλίνι, θα σου βάλω απουσία πρωί πρωί.....μα να λείπεις εσύ????.....ανοίκουστο!!!!

Στάμυ, Φλωριάνα, Βίκυ, Φανή, Τζοανάκι, και όποια άλλη ξέχασα, τα φιλιά μου και την καλημέρα μου. :)

Δημοσίευση

Καλημέρα Άσπα μου!Καλή δουλειά εύχομαι!Κ βέβαια θα τα ξαναλέμε! :)

Επειδή με ρωτάτε πως είμαι:είμαι καλά!!!Μετά το Πάσχα θα αρχίσω να μειώνω σταδιακά τα φάρμακα.Εντάξει,κάποιες φορές με παίρνει από κάτω,αλλά φυσιολογικό δεν είναι?Ποιός είναι συνέχεια μέσα στην τρελλή χαρά?

Εμείς Πάσχα θα κάνουμε εδώ Άσπα μου,γιατι θέλω να περάσω αυτές τις μέρες με ηρεμία κ όχι να με ταράξει η συνυφάδα μου.Βέβαια,δεν θα δω τους γονείς μου...αλλά τι να γίνει...

Φιλιά σε όλες!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Κοίτα Λένα μου καμιά δεν είναι μες στην τρελή χαρά....όλες τα ίδια περνάμε, αν λέγαμε το αντίθετο θα ήταν ψέμα.

Καλά θα περάσουμε κι εδώ Αθήνα, με λιγότερο κόσμο...ήσυχα.

Δημοσίευση
Κοίτα Λένα μου καμιά δεν είναι μες στην τρελή χαρά....όλες τα ίδια περνάμε, αν λέγαμε το αντίθετο θα ήταν ψέμα.

Καλά θα περάσουμε κι εδώ Αθήνα, με λιγότερο κόσμο...ήσυχα.

Αυτό λέω κ γώ Άσπα μου!Ήσυχα,χωρίς πολλά πολλά με την οικογένειά μου!Το πιο σημαντικό ε?

Δημοσίευση

Καλώς με δεχτήκατε και εμένα :lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν για ανασυγκροτηθείτε (το έγραψα σωστά δεν ξέρω) όποια δεν είναι καλά τιμωρία στην γωνία

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόνο για θέματα υγείας μπορείται να στεναχωριέστε και αυτό με μέτρο για όλα τα άλλα απαγορεύεται κυρίες μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Όλοι έχουμε προβλήματα αλλά δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το fashion police να ξαναρχίσει.

Ξεκινάω εγώ πρώτη:

Φοράω τζιν (τι προτότυπο) με άσπρο μπλουζάκι (φυσικά όλα είναι κολητά γιατι διαθέτουμε και το ανάλογο κορμί :lol::lol::lol::lol::lol: )

Η Βάσω που είναι??? Any way πάρτε καφέδες ~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o)~o) σε μικρή κούπα γιατί είναι πρωί ακόμα και έχουμε μέλλον μπροστά μας!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενίτσα :x:x:x:x

Ασπασία όπου και να είσαι ότι και να κάνεις αν είσαι με ανθρώπους που αγαπάς θα περάσεις τέλεια!!

Λενάκι μόλις τελειώσεις πετάξου και από εδώ γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτα :oops::oops:

Φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά όχι παντού μόνο στο μάγουλο μην μας παρεξηγήσουν κιόλας

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα!!!!!

τι κανετε κοριτσια μου???

εμεις μια χαρα ειμαστε

καθομαστε και πινουμε καφεδακι

ο μικρος ολο και μιλαει πιο πολυ

καθε μερα και περισσοτερο

αχχχχχ αντε να μιλισει τελειως!!!!!!!!!

πως το περιμενω!!

τωρα παιζει μεσα

χθες ξυπνησε απο τα αγρια χαραματα και ελεγε 'νονα λαμπαδαααααα'

Δημοσίευση

Να να!!!! εκει που επεσε εξαφανιζολ,μια κοπανια ξαφνικα κοσμοσυρροη!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Φιλεναδα διακοπουλες και πηρες τα πανω σου ε;;;;;; :D

Ρε συ και δε κατεβαινει τωρα ο Πανουλης ολη την ωρα να τον κυνηγατε;;;;εγω ετσι και του κατεβασω το καγκελο τον ηπια πολυ ασχημα!!!!!! :?

Ρια ευτυχως που ο Θεος σε εκανε ομορφη,εξυπνη και προπαντων μετριοφρον ε;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Καλα τα λες εσυ οτι μονο θεματα αρρωστιας πρεπει να μας ριχνουν,αλλα ελα που δεν ειναι ευκολο πολλες φορες...κι γω το ιδιο προσπαθω να σκεφτομαι οταν με παιρνει απο κατω,αλλα οταν τα νευρα ειναι κροσια δε μπορεις να σκεφτεις και πολυ λογικα... :?

Ελενακι χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα και θα μειωσεις και τα φαρμακα!!!! :D:D Τα κοριτσακια σου τι κανουν;;;;

Αναστασια μπραβο στο Σπυρακο!!!! Σε λιγο που θα σας περνει τ'αυτιαθα λες "καλα δεν ειμασταν πριν που δε πολυμιλουσε;"!!!! :lol::lol::lol:

Πασχα κι εμεις εδω στο σπιτι..θα σουβλισουμε αρνακι κατω στο κηπο κι οποιος θελει ας ερθει!!! :P

Φιλεναδα μηπως να ερθετε τωρα που δε θα δουλευεις να τσουγκρισουμε κανενα αυγο;;; :lol:

Λενακι εσεις θα σουβλισετε στη Γερμανια ή θα παθουν εγκεφαλικο οι γερμαναραδες;;;;;; :lol:

Ερακι εσεις στο Τοροντο;;;; για πειτε οι ξενιτεμενες μας τι συνηθιζουν εκει στα ξενα!

Δημοσίευση

Ένα μεγάλο μπράβο στον Σπυράκο που κάνει ευτιχισμένη την μαμά του

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Και θα δεις Αναστασία όταν πάει με το καλό παιδικό ότι θα μιλάει ακόμα πιο πολύ.

Εμένα χθες το πρωί ξύπνησε και έκλαιγε της λέω τι έχεις??? Μου λέει μαμά έκανα μια μεγάλη ζημιά, κοιτάω στο κρεβάτι της τίποτα της λέω τι ζημιά??? Μου λέει έσπασα κάτι μεγάλο και της λέω στον ύπνο σου το είδες ναι μου λέει και της λέω δεν πειράζει μωρέ στον ύπνο σου ήταν και γυρίζει και μου λέει θα πάω τιμωρία τώρα?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα θα πάμε για ψώνια!!!!!!!!!!!!! Πολύ μαζεμένα όμως :(

Από το τίποτα όμως κάτι είναι και αυτό.

Τόνια ναι έχεις δίκιο συμφωνώ μαζί σου είμαι πολύ όμορφη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά δεν μου είπατε τι φοράτε σήμερα??????????????

Δημοσίευση

Αχ και εγώ θα πάω σήμερα για ψώνια....πάντα μαζεμένα, εννοείται. ;)

Λοιπόν εγώ φοράω ένα μελιτζανί μπλουζάκι ζιβάγκο με ένα λουλουδάκι πλεκτό στην άκρη και κορδονάκια που δενουν στα χέρια, ζακέτα μοβ και τζιν παντελόνι με καφέ μπαρέτες.

Δημοσίευση

Ασπασία??????????????

Τα καφέ παπούτσια τι τα ήθελες?????????????????????????????????????

Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου

[smilie=iroc.gif]

Συλαμβάνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που θα σε σώσει είναι αν έχεις και κάποιο άλλο αξεσουαρ σε καφέ

Έπρεπε να φοράς μαύρα παπούτσια :o

Δημοσίευση
Ασπασία??????????????

Τα καφέ παπούτσια τι τα ήθελες?????????????????????????????????????

Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου

[smilie=iroc.gif]

Συλαμβάνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που θα σε σώσει είναι αν έχεις και κάποιο άλλο αξεσουαρ σε καφέ

Έπρεπε να φοράς μαύρα παπούτσια :o

Τι λες μαρή?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Με το τζιν πάντα πάει το καφέ παπούτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε που έχω τσάντα καφέ, ριγέ με μοβ και λαδί.

Δημοσίευση

Τι λες μαρή?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Με το τζιν πάντα πάει το καφέ παπούτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε που έχω τσάντα καφέ, ριγέ με μοβ και λαδί.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Δεν υπαρχετε!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Που είσαστε καλέ όλες???????????

Βικουλίνι??????????? Φτιάχνει την άδεια

Βάσω??????????????? Την έκανε με άδεια (μάλλον)

Λενάκι?????????????????? Προσπαθεί να ψήσει τους Γερμανούς για να ψήσει αρνί στο μπαλκόνι

Αναστασία?????????????????? Μιλάει με τον Σπύρο

Ελενίτσα?????????????????????? Πλέκεις????????

Η Ασπασία???????????????????? είναι φυλάκη πληρώνει και βγαίνει

Η Ανθή?????????????????????? κυνηγάνε οι μαθητές της για τους βαθμούς που έβαλε

Η Βικχαρ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Η Τόνια????????????????? φτιάχνει τον κήπο για το αρνί

Η Κατερίνα??????????????????? τρέχει να πουλήσει γλυκά

Η Stamymammy????????????? κάνει μπάνιο στην πισίνα

Στάνταρ κάποια θα έχω ξεχάσει και θα στεναχωριέται τώρα που δεν βλέπει το όνομά της αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαι ξανθιά και τόσα που θυμήθηκα ήταν θαύμα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...