Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!!

Μαρη φιλεναδα 4:30 το πρωι;;;;;;;;;;;;:shock: αχ αχ αχ με τα ωραρια σου!!! αντε σε λιγο που θα κλεισουν τα σχολεια να λειτουργεις σε πιο νορμαλ ωρες! ;)

Ρε θα τον δαγκωσω το Πανουλη σου!!! :x:x:x:x Αντε μετα να το μαλωσεις μετα απο αυτα που σου λεει...αλοιφη!!!!! :lol::lol:

Οχι σα το δικο μου το σκατο που την εχει δει "Του αντρα του πολλα βαρη μη του μιλατε το πρωι!!!" :lol::lol::lol:

Ισιο λες το μαλλι ε;;;;με εχει φαει το πιστολακι ρε γαμωτο κι ελεγα μπας και γλιτωσω... :?

Ασπακι ρε συ ξεχασα να σου ευχηθω για το Λεωνιδα σου!!!!!!! :oops::oops::oops: Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις παντα!!! :-*:-*

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως κάθε Σάββατο είμαι και αυτό στην δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το απόγευμα είχαμε πολύ δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ξαναμπώ για σχολιασμό γιατί δεν προλαβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθα για αν φέρω τους καφέδες

[smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=coffee2.gif]

Ελπίζω να φτάσουν για όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες κάναμε εμβόλιο η Ανδριανούλα μου έφτασε το 1 μέτρο σε λίγο θα με φτάσει κορίτσια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν έκλαψε καθόλου η παιδίατρος μου λέει μακάρι όλα τα παιδάκια να ήταν σαν την Ανδριάνα άλλα με βλέπουν στο δρόμο και κλαίνε.

Αυτά τα νέα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Νεκρα σημερα στο θεματάκι ε?

Γιατι χάλια κεφια Σταμούλα? Ελα να ανεβαινουμε..!

Ελατε κοριτσια κερνάω πίτσα που εφτιαξα σημερα..

pizza_eggplant_leek.JPG[/attachment:38cgszzm]

Μονο που ειναι με πράσο και μελιτζάνα μπας και φαει κανενα λαχανικο ο μικρος...

Φιλακια σε όλεεεεςςςςς!!!! :x

post-4408-13873936837565_thumb.jpg

Δημοσίευση

Όχι και 4.30..3.30 ήταν φιλενάδα...Όχι Γιάννης, Γιαννάκης :lol: ..Πάντως τώρα σε λίγο που θα σταματήσω δε νομίζω να φτιάξει το ωράριο 1) γιατί έχω συνηθίσει και 2) γιατί λέω να το κόβω [smilie=sleepy1.gif] τα μεσημέρια οπότε το βράδυ θα βρικολακιάζω :roll::lol: Ο Άλεξ εξακολουθεί να είναι σκληρό αντράκι ε :lol: ;;; Ε ρε να τον δω με τη γκόμενα αύριο μεθαύριο :lol:

Εγώ πάντως τα σγουρά δεν τα θεωρώ ευκολία...Βάσανο τα θεωρώ :? ...Το καλοκαίρι με τα μπάνια είναι η χειρότερή μου [smilie=angry1.gif] ..

Έρη η πίτσα φαίνεται ΘΕΪΚΗ =p~ ..Αχ και να είχα ένα κομματάκι..Είσαι μακριά όμως, πώς θα το καταφέρουμε :lol: ;;;;;;;

Σήμερα πήγα με τον Πανούλη και τη νονά του(κολλητή μου) στο mall. Κύριος ο Πάνος. Και χωρίς καρότσι παρακαλώ ;) . Το βραδάκι πήγα με τον αντρούλη μου σινεμαδάκι (είδαμε μια μάπα για ακόμα μια φορά) και για ποτάκι. Ωραία μέρα η σημερινή! Πέρασα χαλαρά και όμορφα! Θα πω και τι φορούσα :lol: : Μάυρο κολλάν, μαύρο μίνι φορεματάκι, μαύρες μπότες και γκρι σκούρο αμάνικο μπουφανάκι.Να πω ότι έχω και μαύρα μαλλιά(ΚΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol: ) Η fashion police εγκρίνει;;;; :lol::lol::lol:

Για πείτε πώς περάσατε το Σάββατό σας;;;;;;; Για να χαθήκατε όλες καλά θα τα περάσατε μου φαίνεται ;)

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη

τι κανετε κοριτσακια μου???

εδω βρεχει απο χθες...αμαν πουθενα δεν μας αφησε να παμε το σκ

ο μικρος ειναι στην γιαγια του και μου ειπε μαμα κυριακη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι βρηκαμε την ευκαιρια με τον αντρα μου και βγηκαμε για ενα ποτακι την παρασκευη

σημερα εχει εκκλησια

Δημοσίευση

καλημέρα κ καλώς σας ΞΑΝΑβρήκα!μου λείψατε κ δεν άντεξα στον πειρασμό!!!!Άντε τώρα να σας παρακολουθήσω....

ΡΙΑ τι κάνεις φιλενάδα μου?Σ εχασα κ με έχασες....

Δημοσίευση

Φιλεναδα εχετε ταλεντο να διαλεγετε ταινιες νομιζω ε;;;;!!!!! :lol::lol::lol:

Χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα χθες!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Εγω μη πω καλυτερα πως περασα γιατι βαρεθηκα να γκρινιαζω.. :( Κυριος ο Πανουλης και χωρις καροτσι;;;;;Δωστου ενα φιλι μεγαλο!!!! :-*:-*

Ο Αλεξ δε παιζει να κατσει σε μια μερια χωρις καροτσι!εκτως αν τρωει παγωτο ή σοκολατα!!!! :lol::lol:

Καλημερα Ερη Νατασουλα και Λενακι(κι εσυ μας ελειψες! :-* )!!! Παω να τσαισω τη κατρουλου! :P

Δημοσίευση

καλημερα σας κουκλες!!!

τονια μο τι ομορφα τα παιδακια σου κ μοιαζουν πολυ μεταξυ τους!!!!!αχουουουου κουκλακια να τα χαιρεσαι!!!!!!

ανθη σε ποιο μολ πηγατε στον αγ.δημητριο??γειτονισσα εισαι??η στο μαρουσι???χαιρομαι που περασατε καλα!!!

νατασα καλα κανεις κ τον πας εκκλησια κ εγω την παω συχνα οσο μπορω βεβαια,θα την παω τωρα την μ.εβδομαδα να την κοινονησω.

ελενη γιατι χαθηκες εσυ??

ερη καλα μου ειστε??πως τα περνατε εκει???

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου.ειμαι και εγω απο τις χαμενες αλλα επανηλθα.ειμαι η μαρια και ειμαι μανουλα του 2007 και του 2008.ο αντωνης ειναι γεννημενος 21-2-2007 και ο γιωργος ειναι γεννημενος 8-9-2008

Δημοσίευση

γυρισαααααα

και μαγειρευω

το απογευμα θα παω να παρω τον ανταρτη μου

αυριο το πρωι πρεπει να παμε να δουν το εμβολιο(καναμε το μαντου την πεμπτη)

ολα οκ ειναι φυσικα

δεν πρηστικε καθολου!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω Σταμμυ μου!!! :-*

Εγω δεν ειμαι πολυ της εκκλησιας να πω την αληθεια.. :oops::oops: Μου αρεσει να πηγαινω μονο οταν το αισθανομαι κι οταν ειναι αδεια χωρις τις κυρατστες που πας και σε κοβουν απο πανω μεχρι κατω!αφηστε που τα εχω και με τους παπαδες κι ολα αυτα που κανουν! :evil: Ενταξει σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα λιγες.. :? Οταν ακουσα μια φορα ενα παπα που εκανε κυρηγμα για την εξομολογηση,να λεει οτι εβαλε ενα 5χρονο να εξομολογηθει και ειχε 4 αμαρτιες φρικαρα!!!!!!! :o Τι αμαρτιες ειχε το 5χρονο μωρε καραγκιοζη;;;;!!!!!! :evil::evil::evil::evil: Κατι τετοια ακουω και πιο πολυ αμαρτανω απο τα μπινελικια που ριχνω παρα να μη πηγαινα καθολου! :evil:

Μαντου δε του εχω κανει ακομη και λεω να μη του το κανω μεχρι να παει σχολειο...

Μαρακι καλως ηρθες κι εσυ παλι! :) Βλεπω κι εσυ κοντα-κοντα τους εκανες ε;;; δε φρικαρες;;;; εγω κοντευω!!! :lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!! Και ναι, πρώτη φορά γράφω μία φυσιολογική ώρα ;):D ! Είναι καμιά εδώ;;;

Τόνια μου έχουμε μεγάλη επιτυχία στις ταινίες πραγματικά. Ο Κοσμάς κάθεται και κατεβάζει ταινίες από το ίντερνετ και τις βλέπει και όταν πηγαίνουμε σινεμά απορρίπτει την μία καλή μετά την άλλη γιατί τις έχει δει :twisted: ...Τι να του πεις...Από εδώ και πέρα θα τον αναγκάζω να ξαναδεί την ίδια ταινία ;) .Η φωτό που έβαλες είναι τέλεια. Όταν τα βρίσκεις σκούρα, τη φωτό αυτή να κοιτάς και θα νιώθεις καλύτερα! Εδώ έχεις κάνει τις μισές κοπέλες από εδώ μέσα να θέλουν δεύτερο παιδάκι...χιχιχιχιχιχιχι :lol:

Έρη μου είδαμε το ΝΑΡΑ. ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ :lol: .Στο προτείνω ανεπιφύλακτα :mrgreen: . Ούτε την υπόθεση δεν αξίζει να σου πω..Ένα 15χρονο που νικούσε ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κακούς. Καλό ε :lol: ;;;;

Στάμμυ μου πηγαίνω στο mall Αμαρουσίου. Είναι πιο κοντά μου. Λέω όμως να έρθω καμιά μέρα και στου Αγ.Δημητρίου γιατί η αδερφή μου που πήγε μου είπε ότι ήταν καλύτερο.Αγ.Δημήτριο μένεις;

Για πείτε και οι υπόλοιπες πώς περάσατε το Σάββατό σας;;;;

Δημοσίευση

Γιατί δε σας πήρανε Αναστασία;; Λόγω πάνας;; Και ποιος σας έδωσε χαρτί;;;

Ξέχασα να σας πω πριν. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι το μαντού δε θα το κάνει ποτέ γιατί πλέον δεν υπάρχει φυματίωση..Εσείς θα το κένετε;;;;;;;;;

Δημοσίευση
Εδώ έχεις κάνει τις μισές κοπέλες από εδώ μέσα να θέλουν δεύτερο παιδάκι...χιχιχιχιχιχιχι :lol:

Ε να τη βγαλω τοτε ρε φιλεναδα μη παρω κι αλλες στο λαιμο μου!!!! :lol::lol::lol::lol:

Κυριακη σημερα και κυκλοφορεις και στο φως της μερας;;;; :lol: Που σαι ρε Ανθουλι μου να πιουμε ενα καφεδακι στο μπαλκονι να κανουμε και κανενα τσιγαρακι τωρα που μπορω!!!! :cry:

Α δε το ξερα αυτο για το μαντου...καλυτερα! ;)

Μαρακι το Σεπτεμβρη θα τον παω αν εχει βγαλει τα παμπερς...ε ναι να χαλαρωσω κι εγω λιγακι! :?

Δε το ξερατε αυτο με τους αλλοδαπους;;;;;ΝΑΙΑΙΑΙΑΑΙ στο Ελλαδισταν εχουν προτεραιοτητα!!!!!! :evil:

Δημοσίευση

θα τον βοηθησει πολλυ.ο αντωνης πηγε πρωτη χρονια 1,5 χρονων και δεν ελεγε τιποτα αλλο εκτος απο μπαμπα.με το που τον εστειλα αρχισε πολλυ γρηγορα να μιλαει.οσο για το θεμα πανα για τους παιδικους,υπαρχουν και οι βρεφονηπιακοι σταθμοι που δεν ειναι αναγκη να εχει καθαρισει.σε τετοιο παμε εμεις και του δημου τα παιρνουν απο 6 μηνων.υπαρχουν καποιοι που τα παιρνουν απο 40 ημερων.ποτε δεν θα τους εστελνα σε αυτη την ηλικια.ναι για του αλλοδαπους το ξερω.αφου ο αντωνης μου παιζει με ενα κοριτσακι αλλοδαπο και τρελενετε μαζι της.ο γιωργος περυσι ειχαν ενα μαυρακι στην ταξη.

Δημοσίευση

Καφεδάκι με τσιγαράκι στο μπαλκόνι ε;;;; Τέλειο..Πού είσαι φιλενάδα μου;;;Μόνο που ο καιρός μας τα έχει χαλάσει :-s Πολλή βροχή μιλάμε..

Όλη μέρα μουρμουράω. Έχει τον Πάνο η μαμά μου και θέλω βόλτα. Είπα να μη διορθώσω ΤΙΠΟΤΑ. Ο Κοσμάς μου λέει όμως πού να πάμε έτσι που βρέχει κλπ κλπ και έχει λιώσει στην tv.Όλο βόλτα θέλει ο κώλος μου :lol: .

Δημοσίευση

τι κανετε;;;;;;;;;;;

τονια τσιγαρακι κ καφεδακι εεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;και εγω μολις τελιωσα το θηλασμο το απολαυσα!!!!! :lol::lol::lol: οσο για την εκκλησια και της θειαδες μου κουτσομπολευουν τι εβαλες τι δεν εβαλες θα συμφωνησω μαζι σου!!!δεν μπορεις να καταλαβεις λειτουργια απο τα βλεματα που πεφτουν πανω σου!! :lol::lol::lol:

αντωνης καλως ηρθες!πως ειναι το ονομα σου;;;εγω ειμαι το βικουλινι και εχω τη μαρισα σχεδον 3 χρονων και ενα μπεμπη 7 μηνων!!

ανθη;;;;τι κανεις;τη παλευεις;;;;;;;

ρια βασω ασπακι ;;;;;;ολα καλα;;;;

σταμουλα μου τι επαθες;;;;;;

βικαρα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

ερη τρομερη η πιτσα!!!!γιαμι γιαμι!!!

τζοανακι τι κανειςςςς;;;;;;;πως πας;;;;;;;;;;αγωνιας;

κατερινακι που χαθηκες;;;

φλωριανα μας λειπεις κ εσυ!!!

φανουλα ολα καλα με τα νινια;;;;;;;;

ελισακι ;;;;;

ελενη καλως μας ξαναηρθες!!!!!!!!πολυ χαιρομε που θα τα λεμε κ παλι!!!!!!σε σκεφτομουν ολο αυτο το καιρο αλλα δεν ειχα το τηλ σου!!!ελπιζω να εισαι καλα!!!

ξεχναω καμια;;;σορυυυυυυυυυυ

δουλευω κ οι υπολοιπη κοιμουντε!!!!

φιλια πολλα σε ολες!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...