Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα πέρα για πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είχα και θα έχω πολύ δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα την Ανδριανούλα την έχουν βαπτίσει η αδερφή μου και ο αδερφός μου ΤΕΛΕΙΟ???

Την Τρίτη θα πάμε όλοι μαζί για ψώνια και όταν το είπα στην μικρή μου είπε : Μαμά μόνο κορίτσια να πάμε και να έρθει και η Δήμητρα (η κοπέλα του αδερφού μου).

Λαμπάδα θέλει αυτή με τα καλλυντικά και να έχει λέει και γκλίτερ χαχααχχαχαχαχαχαχα

Βασούλα που είσαι σε πήρε ο ύπνος???????????????

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!τι ωραια μερα που εχει σημερα!!!!!γιουυυπιιιι!!!!!!

φανουλα περαστικα σας!!αντε οπου να ναι θα καλοκαιριασει κ θα ηρεμησουν τα παιδακια μας!!!!!!

ιωανναααααα εφτασε ο καιρος μου φαινεται!!!χιχι!!!!!ολα να πανε κατ'ευχην!!!! :D

αναστασια μου εμενα τα δικα μου εμαθαν αρκετα ευκολα στο γιογιο..βεβαια ολο κατι τους ελεγα,ολο τα καλοπιανα...σαλιο δεν μου χε μεινει!!!''κ ελα να κανουμε τσισα με τη μαμα να της κανεις παρεα(στη μαρια το λεγα αυτο)!,ελα να κατσουμε στο γιογιο να γινεις γρηγορα μεγαλος αντρας,ελα γρηγορα γρηγορα να παμε στο γιογιο γιατι μας περιμενει ο μπαμπας να παμε βολτα!!εεε τετοια μωρε..παιδιαρισματα!!!!αλλα τους αρεσε η ιδες,γι'αυτο μαλλον δεν δυσκολευτηκαν!!εννοω μαλλον θα ειχαν νιωσει ετοιμα!!!ο σπυρακιος σου μπορει να μην το θελει ακομα κ να θελει το χρονο του!!καλα κανεις κ δεν τον πιεζεις,γιατι μετα θα το παρει με στραβο ματι!!!!

εν τω μεταξυ επειδη στην αρχη ξεχνιοντουσαν τα παιδια,καθε μιση ωρα τους ελεγα θελετε τσισα??θελετε τσισα??μηπως θελει κανεις τσισα!!!μεχρι που μου ειπε ο νικολας ''ωωωωωω 50 φορες μας το λες''!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:8-)

αυτα κοριτσακια μου!!!φιλακια σε ολες σας!!!παω να βαλω σκουπα τωρα!!γκρρρ..πονοκεφαλος θα με πιασει παλι με τη φασαρια!!! :P:roll:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε????????

Εγω δεν ειχα ιντερνετ γι αυτο δεν μπηκα πιο νωρις αλλα τωρα ολα ειναι ενταξει..........

ΑΣΠΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ :D

Ρια μου δεν εκανες πληρη αναφορα σημερα τι φορας :?::?::?::?:

Εγω φοραω μαυρο τζιν παντελονι με κοκκινο μπλουζακι και ειμαι μια θεα :lol::lol::lol::lol:

Φανη περαστικα σας.........

Ιωαννακι αντε τιποτα δεν σου μεινε γεννααααααααααςςςςςςςς :D

Αναστασια με το γιο γιο κ ο δικος μου ετσι εκανε κ τον αφησα προς το παρων ειπα μαιο

ξεκιναω αλλα δεν θα εχουμε πισωγυρισματα ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΝΕΣ

Βικουλινακι πεσμενη γιατι?

Φιλια κ στις υπολοιπες :D

Δημοσίευση

ΑΣΠΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!!!

ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

ΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ;;;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ!!ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΑΡΙΣΑ ΤΑ ΜΑΘΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΒΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:-*:-*:-*

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!! ;);)

ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΒΟΥΡΕΣ @-)@-)@-):(:(:(:(

ΦΑΝΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

ΕΛΙΣΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΕΣΕΙΣ Ε;

ΤΟΝΙΑ :lol::lol::lol::lol::lol: ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΑΛΛΙΟΣ ΤΗ ΚΟΡΗ ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΛΕΝΩ ΑΛΛΙΟΣ ΤΟ ΓΙΟ :lol::lol::lol::lol::lol: ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΕΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΛΕΝΑΚΙ;;;;;;;ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΡΥ ΑΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΠΟΙΑ! :oops:

Δημοσίευση

Ηρθα και εγω ...ειχα παει για δουλιτσες το πρωι και πριν λιγο γυρισα!

Ο μπεμπησ κοιμαται και ο μεγαλος σκουπιζει....χαχαχαχα αφου εριξε ολες τις φρυγανιες κατω!!!

Ασπα μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου!

Βικουλινι μου τι κανεις?πως ειναι τα μικρα?

Δημοσίευση

Βικουλινι μου τι κανεις?πως ειναι τα μικρα?

ΕΛΙΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΓΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ :? ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ Κ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΝΑ...ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... :lol::lol::lol:

ΕΣΕΙΣ;;;

Δημοσίευση

Βικουλινι μην γελας με στεναχωρησατε πολυ επρεπε να με ψαξετε πολυ πιο νωρις :(

Ααααααααααα και ουτε καφε δεν με κανετε ;)

Καλα θα σας δειξω εγω απο την Τριτη που θα ειμαι πρωινη :lol::lol::lol::lol::lol:

Ελισακι γειααα :D

Δημοσίευση
Ξαπλωσε παρε το baby oil διπλα σου γδυσου και ερχομαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΙΟΥΛΑ....ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΦΤΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Δημοσίευση

Οχι δεν δουλευω αυριο γι αυτο αλλιως αν δουλευα θα τον αφηνα κ θα

εβγαινα.....

Αυριο εχω κομωτηριο θα παω να κανω τα μαλλια μου απο μαυρα καπως σαν της

Χριστιδου Σισις. να δουμε γιατι δεν ξερω τι θα μου βγει.

Τα ειδες τα μαλλια της? εγω τρλαθηκα μου αρεσαν παρα πολυ

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩ;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.....ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 11 ΟΤΑΝ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΙΜΑΜΕ....ΕΚΤΟΣ Κ ΝΑ ΚΟΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΣ ΩΜΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΙΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΑΖΩ ΑΦΡΟ Κ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ...ΘΑ ΔΩ..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...