Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οπως καταλαβατε σημερα δεν εχει βολτα :D τουλαχιστον οχι τωρα μεχρι το βραδακι δεν ξερω τι θα γινει ;)

Τονια μου τι κανουν τα μικρα?πως ειναι τωρα που εχεις και κοριτσακι?Πεσ σε εμας τις αγορομανες :D

Βασω μου τι κανεις?δουλεια ε???

Αχ πρεπει να βαλω σκουπα και βαριεμαι :(

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΑ ΦΤΥΣΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ....ΓΥΡΗΣΑ ΣΤΗΣ 1 ΤΑΙΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΒΑΛΑ ΣΚΟΥΠΑ... :shock::shock::shock:

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΡΘΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΙ ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););););););) ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΚΟΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!! :lol::lol:

Δημοσίευση

τσααααα τσαααααα!!!!!!!!!!!!!!!εδω ειμαιιιιιι!!!για λιγο..γιατι λεω να παω να κοιμηθω(αν κοιμηθω)καμια ωρα....νυσταζωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βικουλινι ξενυχτας βλεπω με ταινιουλες ε??κ γω!!κ γωωωω!!!!!χτε;ς ειχα παρει 2 απ'το βιντεοκλαμπ κ εβλεπα μεχρι τις 3:30!!!κ ηταν κ τελειες κ ματι δεν ηθελα να κλεισω!!!!φυσικα κακες οι ταινιες τη νυχτα γιατι παχαινουν κιολας!!τον αμπακα(ετσι λεγεται??) τρωω καθε φορα που βλεπω ταινια!!σοκολατες,πατατακια,μερεντα με το κουταλι,πουρακια!!!!ναι ναι αυτα τα λιγα!!!! :lol::lol::lol:

σταμμυ μου τι ομορφη φωτο με τη μικρουλα σου στην πσιινα!!!! :D:D

ιωαννακι τι κανει το μωρουλινι??κλωτσαει κλωτσαει????ποτε γεννας βρε???σορι αλλα δεν θυμαμαι..τι περιεργο..εγω ποτε δεν ξεχναω!!! :roll::roll::oops:

τονια κρητικοπουλα αντε ελπιζω η μικρη να συνεχισει ετσι με τον υπνο κ ακομα καλυτερα!!!ο νικολας μου μεχρι 2 μηνωνξυπνουσε καθε 3 ωρες....καποια μερα λοιπον ειχα κανει γενικη στο σπιτι,σακατευτηκα λεμε,τα παντα εκανα...ουτε χνουδι δεν ειχα αφησει...εκινο το βραδυ λοιον που επεσα για υπνο σαν τουβλο,ο νικολας δεν ξυπνησε καθολου!!κοιμηθηκε στις 9 το βραδυ κ ξυπνησε στις 8 το πρωι!!! :mrgreen: αφου μολις ξυπνησα κ κοιταξα το ρολοι ετρεχα πανικοβλητη να δω αν αναπνειει...φοβηθηκα οτι εκλαιγε το βραδυ κ γω απ'την κουραση δνε το ακουσα κ εσκασε απ'το κλαμα...σοκ ειχα παθει!!!κοιμοταν σαν πουλακι η αγαπουλιτσα μου..μα τι καλο παιδακι..λες κ το ξερα οτι ψοφησα με τις δουλειες κ λεει εεε ας κοιμηθω λιγο παραπανω να ξεκουραστει κ αυτη η δολια!!!! :lol: απο τοτε κοιμοταν ετσι!!τι χαρα ηταν αυτη!!τι καλοβολο παιδακι!!!!!! :D:mrgreen:

ααα δεν σας ειπα πηγα προχτες σ'αυτη την κυρια για τη δουλεια κ την εκλεισα!τελος μαιου θα ξεκινησω πρωτα ο θεος!! :) τελικα μου ειπε οτι θελει να καθομαι απ'τις 2 μεχρι τις 5!!γιουυυπιιιιιι!!!!!!!!!!!!!ακριβως την ωρα που κοιμουνται τα μικρα!!ουτε που θα καταλαβαινουν οτι εφυγα!!καλα δεν ξυπνανε παντα 5 αλλα λεμε τωρα!!!! :lol: ο νικολακης μαλλον δεν θα κοιμαται το καλοκαιρι,γιατι αμα δεν εχει σχολειο ξυπναει κατα τις 9:30 κ μετα δεν θα χει ορεξη για υπνο..μαλλον!!!λεω να τον παιρνω καμια φορα στο μαγαζι να διαβαζουμε κανα βιβλιο,να γραφουμε!!!!ααααααα κ το αλλο ξεχασα!!!τη δευτερα ηταν να επιστρεψουμε ενα παραμυθι στο σχολειο κ οπως πηγα να το δωσω στη δασκαλα,βρηκα μεσα ενα φυλλο χαρτι!!τι ηταν λετε???ειχε κατσει μονος του,ουτε καταλαβα ποτε το εκανε αυτο..κ αντεγραψε 2 σειρες απ'το παραμυθι!!!απιστευτο???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νομιζω οτι εκεινη την ωρα δεν ημουν απλα κουκουβαγια...ειχα μεταμορφωθει κιολας σε κουκουβαγια!!!!! :lol::lol::lol::lol: ποσο τον καμαρωσα!!αχ!!αχ!!!!

αυτα κοριτσακια μου!!!παλι ενα σωρο εγραψα!!παω να ξαπλωσω λιγο,γιατι μετα θα γκρινιαζω μεχρι το βραδυ οτι νυσταζω!!!! :lol::lol: φιλακια πολλα σε ολες!!!κ σορι που δεν εγραψα σε καποιοες,αλλα δεν θυμαμαι αλλα!!!!!! :roll:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας......πωπωπω, κανα δυο μέρες δεν έγραψα και έχασα επεισόδια πάλι. :?

Να καλωσορίσω όμως την Ανθή και να συστηθώ....όχι όπως η Ρία βέβαια, αλλά κάτι τις θα το πω κι εγώ.

Λοιπόν είμαι η Άσπα και έχω δύο παιδάκια, την Μαρία & τον Λεωνίδα. Εργάζομαι σε μια εταιρία στην γραμματεία-λογιστήριο, μένω Αθήνα και δεν θα πω περισσότερα για να δημιουργήσω ένα μυστήριο γύρω από το όνομά μου.... :lol::lol:

Τόνια ξαναμπήκες βλέπω δυναμικά στην παρέα, άρχισε να στρώνει η μικρή οπότε σου μένει και λίγος χρόνος για εδώ, μια χαρά!!! ;)

Από όσα διάβασα είστε όλες καλά και χαίρομαι για αυτό....

Λοιπόν ακούστε: Τι λέτε να κανονίσουμε συνάντηση, όπως είπαμε μετά τις γιορτές, στις 27/04/2011???

Θεωρώ ότι βολεύει όλες μας αυτή η ημερομηνία διότι θα έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές του Πάσχα.

Ελπίζω να καταφέρουμε να συναντηθούμε, το που το συζητάμε.

Δημοσίευση

Ασπα μυστηριωδη υπαρξη πολυ γελασα με την ατακα σου!!!!!! :lol::lol::lol:

Ναι ειπα οσο αρμεγομαι να μπαινω να λεω καμια κουβεντα και με ενηλικα ατομα γιατι κοντευω να χαζεψω ολη μερα με μωρα!!!! :lol::lol:

Ανδριανακι τελειο ρε συ το ωραριο!!!!!!!!! :-bd κουτι σου ηρθε! Και ο Νικολας τι παιδι;;;;;!!!!!!!πως να μη γινεσαι κουκουβαγια με τετοια κατορθωματα!!!!!! :D:D:D κι εγω θα καμαρωνα σα γυφτικο σκερπανι που λενε!!! :P

Ελισακι μαρεσει που εχω μια μπεμπα αλλα προς το παρον δεν εχει καμια διαφορα...μονο οτι πρεπει να τη πλενω αναποδα για να καθαριζει καλα το πουλακι της και δε με βολευει!!!! :lol::lol: Δε πειραζει ρε εσεις θα τις παρετε ετοιμες τις κορες! ;) αρκει να μη σας κουβαλησουν καμια σουρλουλου! :lol:

Βικουλινι ,Βασουλα! :-*

Δημοσίευση

Nα μαι και εγω...ειμαι σπιτι και καθομαι με τα αντρακια μου...ο αντρας μου εχει βγει με ρενα φιλο...ο μικρος κοιμηθηκε και ελπιζω σε λιγοκαι ο μεγαλος για να ξεκουρατω λιγο...ταχω φτυσει...

Ασπακι μου τι κανεις???τα μικρα?

Τονια ναι οντως ετοιμες θα τις παρουμε εμεις :lol: Ελπιζω να με συμπαθησουν για να τα πηγαινουμε μια χαρα αλλιως... :twisted:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια :D !!!!! Είστε όλες καλά;;;

Έρη και Άσπα σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το καλωσόρισμα :P !!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Έρη μου μεγάλη απόφαση να φύγεις για Τορόντο ε;;; Είναι και μακριά..Το σκέφτομαι και αγχώνομαι. Είμαι άνθρωπος της συνήθειας εγώ..Να φανταστείς θα έφευγα δύσκολα από την περιοχή στην οποία μένω, όχι από τη χώρα :? .....Εσύ πήρες εύκολα την απόφαση;; Σε θυμάμαι κι εγώ από παλιά! Ήμασταν μαζί εγκυούλες θυμάμαι. Το 2009 δε γέννησες τον Κώστα;;

Joanaki μικρομανούλα, με το καλό να υποδεχτείς το 2ο αγοράκι σου!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια, να έχεις μία πανεύκολη γέννα και να κάνεις ένα υγιέστατο και πολύ πολύ ήσυχο μωρουλίνι!

Ελίζα με γεια το μαλλί, Βικουλίνι με γεια το μίξερ. Μου ήρθαν στο μυαλό όμως τα γλυκάκια και κάνω δίαιτα εδώ και 2 μήνες..Γουργουρίζει πάλι το στομαχάκι μου :(:? ....Σκέφτομαι όμως ότι πλησιάζει η ώρα που θα βγάλω την...κορμάρα μου( :roll::lol: ) στην παραλία και κρατιέμαι η δόλια!!

Φλωριάννα εύχομαι περαστικούλια σας! Σε λίγο θα φτιάξει για τα καλά ο καιρός και θα τις ξεχάσουμε τις παλιοϊώσεις :evil: ....

Βρε Ρία γέλασα πάαααρα πολύ με την αστυνομία μόδας :lol: ...Μια βόλτα από το σπίτι μου να ερχόταν και πρώτα εμένα θα συλλάμβανε :lol: ...

Βρε Βασούλα τι δουλειά κάνεις και περνάει έτσι ευχάριστα η ώρα σου;;; Ζηλεύω πολύ :roll: ..Υπάρχει καμιά θέση και για μένα :? ;;;;

Βρε Αντριάννα "έγραψε" ο γιόκας σου!!!! Κι εγώ κουκουβάγια θα γινόμουν στη θέση σου!

Έρη με ρώτησες τι ώρα ξυπνάμε. Ξυπνάμε μεταξύ 10 και 10.30! Ευτυχώς! Κάτι είναι κι αυτό! Κάποτε ήμουν η πιο υπναρού που υπήρχε! Τώρα έχω συνηθίσει. Ευτυχώς είμαι πολύ μα πολύ ανθεκτική και δεν κουράζομαι εύκολα. Μόνο που μου σπάνε τα νεύρα καμιά φορά και την πληρώνει ο αντρούλης μου ο καψερός :( ...Είναι όντως βαρύ το πρόγραμμα του χειμώνα. Αποζημιώνομαι όμως 3 μήνες το καλοκαιράκι ;) ! Η διόρθωση δεν παλεύεται. Όλα τα άλλα παλεύονται!

Λενάκι γέλασα πολύ με το ριλάξ κρεμασμένο στο ταβάνι :lol: .Πού το σκέφτηκες καλέ;;;;Υπομονή Βρε Λενάκι. Θα ξεπεταχτεί και ο μπέμπης σου και θα κάνουν την καλύτερη παρεούλα τα 2 τους!

Φιλεναδίτσα μου Τόνια σε άφησα στο τέλος γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα είπαμε τηλεφωνικώς! Πολύ χάρηκα που σε άκουσα! Αυτά που είπα στο Λενάκι ισχύουν και για σένα. Μετά θα λυπάστε αυτές που αργούν να πάρουν απόφαση το δεύτερο :roll: ...Φιλενάδα περιμένω να μου στείλεις φωτό της κοράκλας σου!

Να σας πω και κάτι τελευταίο γιατί φαντάζομαι θα σας κοίμισα όλες με τη φλυαρία μου :oops: ..Χτες το πρωί ο Πάνος μου έπιασε τα μάγουλα με τα χεράκια του τα μικρά και μου είπε: "μαμά είσαι πολύ όμορφη"..Έλιωσα βρε κορίτσια..Χώμα έγινα...Ξέρει να με τουμπάρει από τώρα το μικράκι μου :lol: ...

Φιλιά σε όλες και συγνώμη για την ακατάσχετη λογοδιάρροια :oops::roll: ....Αύριο βράδυ πάλι!

Δημοσίευση

καλημερα σας!!

τι κανετε;;

εγω δεν μπορω να κουνησω απο τη κουραση...

μου εφεραν και μια δουλεια και απο τη μια χαιρομε απο την αλλη βαριεμε και δεν εχω καθολου χρονο...θα το παλεψω ομως να βγαλουμε κανενα φραγκο!!εστω κ αυτα τα λιγα καλα ειναι!!!

δεν εχω κουραγιο να σχολιασω!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααααα, Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι!!!!

Τι ωραία μέρα....γιορτάζει και ο γιόκας μου, τι άλλο θέλω???!!!!!

Καλά, καμιά εδώ πρωί-πρωί??? Μόνη μου θα πιώ καφέ??? ~o):-w

Δημοσίευση

kalimeroudia!!!

aspaki na to xairesai to mikro sou antraki!poluxronos!!!ti kaneis?

anastasia pws pate me to giogio???

andriana 9 maiou gennaw ektos aprooptou!twra se kathe rantevou mporei k na mou pei gennas...xaxa..!an klwtsaei leei....me exei taraksei...

ksexasa ta upoloipa pou diavasa..

Δημοσίευση

καλημερα ιοαννακι!!!!!

αντε ερχεται το μπεμπακιιιιιιιιι

εμεις με το γιογιο σταματησαμε γιατι αντιδρα και δεν θελει :( μετα το πασχα θα τον ξαναβαλω

παντως δεν κατουριεται κρατιεται και 3 ωρες χωρις να κανει

Δημοσίευση

den masaw aspaki...me to thilasmo thelw na ta paw kala..ki ola ta alla den exw provlima!!!voitheia den exw..alla leme..kati o antras mou kati apo dw apo kei tha ta kataferw!!xaxaa!

anastasia min ton piezeis tote..tou foras pana omws?giati an piswgurizeis..

me to vraki aston kai 1,2,3 tha sumvei atuxima meta tha mathei..

Δημοσίευση

αχχχχ τις περιμενουμε πως και πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

του τα εχουν παρει ολα αλλα περιμενουν το ρεπο τους για να τον πανε να

του ψωνισουν ρουχα και παπουτσια

και...να ερθουν να μας τα φερουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο σκευτομαι ομως κατι αδιαφορους νονους με πιανουν τα νευρα μου :evil::evil:

Δημοσίευση

καλημερα σας κοριτσακια !!!!!!!!!!!!!!ειμαστε ολοι με μπουκωμενες μυτουλες και δυστηχως και η μικρη μου ρε γαμωτο :twisted::twisted: υπομοοοοοοοοοονη λεω φανη θα περασει τωρα αρχες της ανοιξης μας πιασανε τα σκατοκρυωματα...φιλια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...