Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια άλλλη μια μέρα στην δουλειά!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια είναι δυνατόν να μην αρέσει ο Μαρακάκης???? :roll::roll:

Και που το παίζει μούρη τι έγινε εδώ το παίζουν μούρη οι άνδρες μας :lol::lol::lol::lol: , αν δεν το παίξει μούρη αυτός τότε ποιος????

Όσο για τα παιδάκια υπομονή πρέπει να έχετε αλλιώς άστα βράστα.

Εμείς χθες το βράδυ παίζαμε με την μικρή με το τρενάκι από τις 11 εώς τις 12 το βράδυ ο Σωτήρης σε κάποια φάση τρελάθηκε μας έβαλε τις φωνές και είχε πολύ πλάκα μας φωνάζει : Βρε κορίτσια έλεος με το τρένο θα κοιμηθείτε καμιά φόρά και γυρίζει η μικρή και μου λέει μαμά κουζουλάθηκε ο μπαμπάς??? απλώς παίζουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λοιπόν τώρα που βρήκα λίγο χρόνο θα συστηθώ και εγώ στην Ανθή:

Το όνομα μου είναι Ρία (το Ανδριάνα που βλέπεις είναι της κόρης μου) έκανα βλακεία όταν είχα μπει στην αρχή και τώρα βαριέμαι και δεν ξέρω πως να το διορθώσω (είμαι και ξανθιά).

Μένω στην Σαλαμίνα αν το ξέρεις αυτό το νησί είναι πολύ κοντά στον Πειραιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρεθώ με τα υπόλοιπα κορίτσια στις συναντήσεις που έχουν κάνει επειδή δεν προλαβαίνω.

Είμαι 33 στα 34 αλλά δεν μου φαίνεται :lol::lol::lol:

Το κοριτσάκι μου τον Φεβρουάριο έκλεισε τα 3 και από τότε έχει κολήσει και εδώ έχει κάθε μέρα γενέθλια :lol::lol::lol::lol::lol:

Τον άνδρα μου τον λένε Σωτήρη και έχουμε το ίδιο όνομα γιατί το Ρία βγαίνει από το Σωτηρία!!!!!

Τυχαίο δεν νομίζω κάνουμε και μία γιορτή :lol::lol:

Εϊμαι πολύ θετικός άνθρωπος μέχρι αηδίας όλα τα βλέπω θετικά :lol::lol::lol::lol:

Αυτά τα ολίγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε καλα εεεεεεεεε???????????

Ηρθα και εγω να δουλεψω :lol::lol::lol::lol: αυτο ειναι το ανεκδοτο της ημερας γιατι

παλι δεν εχουμε τιποτα απολυτως..............

Ανθη γεια σου και απο μενα εγω ειμαι η Βασω και εχω εναν τρελο γιο τον Δημητρη που ειναι 2,5χρ.

Βικουλινακι επιτελους καποια με σκεφτηκε για καφε :lol::lol: σε ευχαριστω ;)

Τονια εσυ αν δεν κανω λαθος με ρωτησες οτι σχολαω αργα......την μια βδομαδα ειμαι 6-2 και την αλλη

11-7 απογευμα......

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Ρια η περιγραφη σου στην Ανθη σουπερ :lol::lol::lol::lol:

Το μονο ομως που δεν ειπες ειναι τι φορας σημερα ;):?::lol:

Δημοσίευση

Λοιπόν λέω να το καθιερώσουμε και όποτε μπαίνουμε μέσα να γράφουμε τι φοράμε.

Εγώ όπως κάθε μέρα φοράω τζιν κολητό, με ένα άσπρο μπλουζάκι απλό και λιτό!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω κάνει μπάνιο γιατί δεν πρόλαβα πάλι :lol::lol::lol::lol: είχα κάνει την Κυριακή μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας :lol::lol::lol::lol:

Σήμερα όμως θα κάνω σας το υπόσχομαι :D:D

Δημοσίευση

Βρομιαραααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω σημερα το παιζω αθλητικος τυπος ;)

Φοραω μαυρη φορμα με ενα γκρι κολητο μπλουζακι καλοκαιρινο.......επεσε και εχθες το βραδυ το

μασαζακι εστρωσε ο αυχενας καπως και ειπα να τα ξαναβγαλω ολα εξω ;):lol::lol::lol:

Ααααααα και οσο για το μπανιο εγω εκανα εχθες το βραδυ........

Ακους Ρια δεν ειμαι σαν εσενα εγω :lol:;):lol:

Δημοσίευση

Και οσο για τον Μαρακακι που ειπατε πριν ενα εχω να πω

ΦΡΙΚΗ................

Δεν μου αρεσει καθολου ειναι δηθεν απαπαπαπαπαπαπαπα η φατσα του ειναι σαν να

εχει κανει απειρες πλαστικες :lol:

Δημοσίευση

Λοιπόν αν έρθει από εδώ ο Μαρακάκης μόνο εγώ και η Ασπασία θα του μιλήσουμε μην τολμήσει καμία να τον πλησιάσει :lol::lol::lol: όλα θα του τα πούμε :lol::lol::lol:

Είδες σήμερα που δεν έχω κάνει μπάνιο όλες εξαφανιστήκανε μόνο εσύ έμεινες επειδή με έχεις συνηθίσει :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλα ρε Βασω εσυ με τετοια κριση και οικολογικο προβλημα κανεις καθε μερα μπανιο;;;;;;;;;; [-x[-x[-x τσ τσ τσ θα σε αναφερω στη γκριν πις!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρια τρελη επιτυχια με τα ονοματα σας!!!!και να ηταν τιποτα συνηθισμενα να πω στο διαολο,αλλα Σωτηρης-Σωτηρια;;;;;; :shock::-bd

Ρε μη λετε τι φορατε...θα μπει κανενας ανωμαλος να διαβαζει και θα πεσει η μαλακια συννεφο!!!!!!! :lol::lol::lol:

Βικακι που εισαι ρε;;;;ελα δε μας λυπασαι τις ερμες που αγωνιουμε για παρτη σου;;;;; :ympray::ympray:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΕΙΣ Κ ΗΡΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ.ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ,Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΒΑΖΕΙ Κ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ Κ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΓΟΓΟΝΑ(ΓΟΡΓΟΝΑ) ΔΗΛΑΔΗ!!!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΛΛΥΜΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΜΑΣ!!

Δημοσίευση

Τονια σε παρακαλω μην με καρφωσεις στην γκριν πις σε παρακαλω παρα

πολυ μην τους πεις τιποτα :-$:-$:-$:-$:-$:-$

Το υποσχομαι δεν θα το ξανακανω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου Σταμυ καλοπαιρνατε ε?κανετε και μπανακι ε?μπραβο

Αχ ποσο σας ζηλευωωωωωωωωωωω :D

Δημοσίευση

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;;;;;;;;;;;;

ΡΕ ΣΥ ΡΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ;;;;;;ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΝΙΟ...ΑΠΟ ΤΗΣ 8.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟ :lol::lol::lol::lol::lol: ΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙΣ Ε;;;;;ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ :oops::oops::oops::oops: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΝΙΟ;ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΟΥΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..... :shock::shock: ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ... :lol::lol::lol: ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΓΕΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! :lol::lol::lol::roll::roll:

ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:x:x:x

ΣΤΑΜΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ.....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ :D

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

Βρε Βικουλινι θα τα ξεβαφτισεις τα παιδια απο το πολυ πλυσιμο!!!!! :lol::lol: εγω τα κανω μερα παρα μερα..τον Αλεξ μεχρι που πηγε 1χρ.τον εκανα καθε μερα αλλα μετα ειδα σε μια εκπομπη ενα παιδιατρο που ελεγε οτι δε πρεπει καθε μερα γιατι τους καταστρεφουμε το ph του δερματος τους και το κοψα!

Α και σημερα στο Σκαι που λεγανε για τη τρυπα του οζοντος και την ακτινοβολια,ελεγε ενας καθηγητης φυσικος οτι τα αντιηλιακα και ειδικα με μεγαλο δεικτη προστασιας κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο!!!!!! :shock::shock::shock:

Να πηγαινουμε λεει στη θαλασσα πριν τις 12το πρωι και μετα τις 3 το μεσημερι και δε θα εχουμε προβλημα!

Βασω ελα πακοτινια εχουμε παντα σε αυτο το σπιτι!!!!!!! =p~=p~ Και τωρα που το ειπες σα να μου φαινεται οτι θα τους κανω μια επιθεση!!!! Λετε το γαλα μου μετα να εχει γευση γαριδακια;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Σταμμυ ζηλεψα ρε με τη πισινα!!! Τελεια η γοργονιτσα σου!!!! :D Ελπιζω να κανω κανενα μπανακι φετος γιατι και με τα 2 δυσκολο το κοβω! :?

Δημοσίευση

Γεια σας Θανατηφορες!!! :D:D

Σορρυ που μπαινω αλλα ειδα την Τονια και ειπα να πω ενα γεια!!!

Τι κανεις καλε;;;Τα μωρα σου;;;

Τι εγινε με το στηθος σου;;Ολα καλα;;;;Γραψε μας κανα νεο σου.

Α ειδα και τη Σταμουλα!!!Πω πω τι γοργονα ειναι αυτη!!!να μου τη φιλησεις!!!!

Εφυγααααααα....Καλο βραδυ σε όλες!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια :D !!! Πολλή μοναξιά τις ώρες που μπαίνω :roll::cry: ...Η ώρα είναι 2.15 (το βράδυ) και λογικά θα κοιμάστε....Εγώ ως νυχτερίδα όμως ξεκινώ το γράψιμο :lol:

Λοιπόν. Τόνια μου δε θέλω απαισιοδοξίες..Περιμένουμε λίγο να ξεπεταχτεί η μπουμπού και βουρρρρ για Μύκονο. Μας περιμένει και η Αντριάνα!!! Άσε που εδώ και 2 μήνες κάνω δίαιτα και πρέπει να δείξω στις μυκονιάτικες παραλίες το θεϊκό μου κορμί :lol: ........

Όσο για το στήθος δεν πειράζει..Αφού δε χρειάζεται να βγάζεις γάλα και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα καταφέρεις να της δώσεις το γαλατάκι σου πολύ καιρό..Πάντως η μπεμπούλα σου έχει προσωπικότητα όχι αστεία ε :lol: ;;;;;

Αντριάνα μου θα πείσω τη φιλενάδα μου και θα σου έρθουμε!!!! Να χαίρεσαι τα 3(!!!!!!μπράβο θηρίο) παιδάκια σου! Και απ΄ότι θυμάμαι είσαι και πολύ μικρούλα ε;;; Εύχομαι να περάσετε τέλεια με την κολλητή σου που θα έρθει να σε δει! Κι εγώ θυμάμαι ότι είχαμε μιλήσει και παλιότερα αλλά δε θυμάμαι σε ποιο θεματάκι :roll: ..Είναι και η ηλικία :lol: (το Μάιο γίνομαι 33..Μόοοοοονο :lol: )

Βικουλίνι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!! Πάντως πάνω που λέω να πάρω απόφαση να πάω για δεύτερο, διαβάζω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και κλονίζομαι λιγάκι :? .....Ειδικά τώρα που ο Πάνος μεγάλωσε και όλα είναι τόσο τέλεια..

Ρία μου η περιγραφή σου ήταν άκρως κατατοπιστική!!! Εννοείται ότι ξέρω τη Σαλαμίνα καλέ. Μάλιστα είναι μια πολύ καλή μου φίλη από εκεί (η οποία πλέον μένει Άνδρο). Όσες φορές έχω έρθει πέρασα πολύ όμορφα! Έχω ιδέα *-:) : Να μείνουμε εγκυούλες στο δεύτερο μαζί για να τα λέμε στον Πετρογιάννη..χιχιχιχιχιχι :lol: Οι ατάκες της κορούλας σου όλα τα λεφτά!

Βάσω να χαίρεσαι το γιόκα σου!!! Έχεις και το όνομα της μανούλας μου :) !

STAMMYMAMY μας έφτιαξες με τη φωτό..Αχ καλοκαιράκι!!! Σωστή γοργόνα η κορούλα σου!

Βρε Τόνια μου (τώρα το θυμήθηκα). Γιατί δηλαδή κάνει κακό το αντιηλιακό;; Θα μας τρελάνουν πια :shock::roll: ;;; Κάθε φορά λένε και κάτι καινούριο..Εμένα δεν μου πάει πάντως να τον πάω θάλασσα χωρίς αντιηλιακό. Και στις 11 ακόμα το πρωί και στις 4 το μεσημέρι ο ήλιος δυνατός είναι...Να σου πω την αλήθεια έχω πάψει να ακούω γιατί τρελαίνομαι :roll: ..Στο τέλος ακόμα και για να μιλήσουμε στο παιδί μας θα πρέπει πρώτα να ανοίγουμε βιβλίο με οδηγίες :? Τι να πω..Εσύ δε θα βάζεις στον Άλεξ;;;;;

Φιλιά σε όλες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...