Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμένα πάντως πήρε θέση τελευταία στιγμή. 3 ημέρες πριν που είχα κάνει την τελευταία εξέταση ήταν με τα πόδια προς τα κάτω. Και είχα πει ωραία θα γεννήσω με καισαρική :lol::lol: .

Ο γιατρός μου φώναζε δεν ήθελε καισαρική και τελικά γέννησα φυσιολογικά και τώρα καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχε ;)

Δημοσίευση

Καλημερα

και τα τρια μου παιδια ειχαν παρει θεση στον εβδομο μηνα,αλλα εχω ακουσει πολλα περιστατικα που το μωρο γυρναει την τελευταια στιγμη,απλα στο τελος δεν εχουν πολυ χωρο για να κινηθουν και ειναι πιο δυσκολο αλλα οχι απιθανο.

Δημοσίευση

εμενα πηρε θεση στη πρωτη εγκυμοσυνη απ τηναρχη σχεδον ηταν ολο με το κεφαλι κατω και ετσι εμεινε τωρα στη δευτερη γυρω στις 20 εβδομαδες αλλα οι γιατροι λενε στη δευτερ =η γεννα γυρναει και κατα την διαρκεια του τοκετου

Δημοσίευση

καλημερα!!!εμενα η κορη μου ειχε παρει θεση απο τον ογδοο μηνα.ο γιος μου ομως ειχε παρει μεν θεση αλλα μεσα σε μια βδομαδα οταν ηταν να γεννησω γυρισε αναποδα,δηλαδη με τα ποδια προς τα κατω!!!

Δημοσίευση

Γειά σου!!!!!!!!!

Στον 7ο μήνα γύρισε ο μικρός μου! Συνήθως στις πρωτοτοκες το εμβρυο παίρνει θέση μέχρι την 30η εβδομάδα. Οχι όμως οτι δεν γίνεται πιο μετά.

Σε μανούλα που έχει γεννησει ξανά υπάρχει περίπτωση να γυρίσει και οταν μπει στον μήνα της.

Με το καλό σου εύχομαι!!!!

Δημοσίευση

aras εμένα πήρε θέση γύρω στην 31-32η εβδομάδα κ γεννήθηκε τέλος της 35ης. Δλδ περίπου ένα μήνα προτού γεννηθεί. Ωστόσο ποικίλλει αυτή η απάντηση, γιατί όπως κατάλαβες, πολλά μωράκια αλλάζουν μέχρι τελευταία στιγμή κ κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Από βάρος νομίζω στις 27/1(32η εβδ.) ήμασταν κοντά στα 2 κιλά, στις 17/2 πήγαμε 2500γρ, αλλά η αποκλιση ήταν μεγάλη γιατί όταν τελικά γεννήθηκε ξαφνικά ο μπέμπης μετά απο 2 μέρες (19/2) ήταν 2900γρ. :shock:

Με το καλό να υποδεχτείτε κ τον 2ο (αν θυμαμαι καλά) μπέμπη σας! %%-

Δημοσίευση

στον κωνσταντινο μου θυμαμαι οτι οταν εκλεισα στον 7 ηταν 2 κιλα οταν εκλεισα τον 8 ηταν 2800 και οταν γεννησα 39 εβδομαδες μου λεγανε 3600 αλλα βγηκε 3100 ειχε αποκλιση μεγαλη τωρα η μπεμπα οπως την βγαζουν στα ιδια βγαινει μεχρι να μπω στο 7 θα ειναι 1 κιλο και ισως λιγο παραπνω καιουτω καθεξης οπως στα παραπανω που εγραψα.

  • 1 month later...
Δημοσίευση

εγώ κορίτσια είμαι στιν 28η βδομάδα και έχει γυρίσει είναι φισιολογικο απο τοσο νωρίς ?υπάρχει περίπτωση δηλαδή να ξανά γυρίσει .είναι το πρώτο μοθ και δεν πολύ ξέρω .Βέβαια τις απορίες μου θα τις ρωτήσω την Δευτέρα και στον ιατρό

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...