-
Απαντήσεις
-
Από MarMar90 · Δημοσίευση
Αχ δεν ξέρω... από τη μια είναι κάτι που μπορεί να σας δέσει και μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει... αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω... είναι αμήχανο φουλ! Όπως βλέπεις χρησιμοποιώ β πληθυντικό, γιατί προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ 😂😂😂 -
Από annie! · Δημοσίευση
Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα.. -
Από _piripiri_ · Δημοσίευση
Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰 -
Από Θέτις Κ. · Δημοσίευση
πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣 -
Από MarMar90 · Δημοσίευση
Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
-
-
Νέες συζητήσεις