Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΗΝ ''ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΩ''

ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ???

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΑΛΠΙΓ/ΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ UTROGESTAN!

ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΩ ΛΙΓΟ......... :( ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΩ ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ

LIL MOY MAKAΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ

• Απαντήσεις 972
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασία μου τελικά όλα καλά!!!! Μπράβο!! Τζάμπα το άγχος... χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε το και όλα θα γίνουν... θα την ακούσετε κιόλας την καρδούλα όταν έρθει η ώρα... και όλα θα είναι μια χαρά!

Σε φιλώ!!!

Δημοσίευση
Αχ τι ευχάριστα νέα και σήμερα!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] Μπράβο Χουανιτάκι και Αναστασάκι μας κάνετε όλες πολύ χαρούμενες! Μακάρι σύντομα να νιώσουμε όλες αυτά τα ευχάριστα συναισθήματα!

αχ madi μου τα λόγια σου ελπίζω να ακουστούν και σύντομα να νιώσουμε και εμείς έτσι !!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια αναστασουλα!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!κι εγω κοριτσια ενιωσα το απιστευτο..γεννησε η αδερφουλα μου και δεν εχω λογια απλα...ειναι το πιο ομορφο ζουζουνι..και στα δικα μας ολες..με το καλο πολλα ομορφα μωρακια..ειναι ενα απιστευτο συναισθημα κοριτσια...

Δημοσίευση

κουαντακι να σου ζησει η ανιψουλα!! ευχομαι να σου φερει γουρι και να της κανεις ξαδερφακι συντομα!!

οσο καιρο προσπαθουμε για μωρο εχουν γεννησει πολλες φιλες και καποιες ξαδερφες.. καθε φορα που πηγαινα στα μαιευτηρια ζηλευα ελαφρως και αναρωτιομουνα μελαγχολικα ποτε θα ερθει η σειρα μου! οταν ομως εβλεπα τα μωρα απλα χαμογελουσα και τα ξεχνουσα ολα!!! ειναι το θαυμα και η χαρα της ζωης και ευχομαι να το ζησουμε ολες μας ... σας φιλω

Δημοσίευση

Ax cuando σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Την μέρα που γεννήθηκαν τα δίδυμα ανηψάκια μου πριν 1,5 χρόνο έπλεα σε πελάγη ευυχίας. Θυμάμαι που περιμέναμε να μας φέρουν τις μικρές για να τις δούμε πρώτη φορά και μου είχε δώσει ο αδερφός μου την κάμερα για να αποθανατίσω τη στιγμή. Από την συγκίνηση και την χαρά μου που τα είδα, έτρεμε το χέρι μου και όλο το βιντεάκι είναι τρεμουλιαστό (ούτε σεισμός να γινότανε) :lol::lol::lol: Πολύ κλάμα εκείνη την ημέρα! :D

Είναι απίστευτες στιγμές! Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερό και καλότυχο!

Δημοσίευση

της αδερφουλας το παιδι ειναι δυο φορες παιδι σου...χαχαχαχαχα....ενιωσα οτι γινεται...το ειδα ολο πολυ φυσιολογικο..ολα τα μωρακια που κλαιγανε..οι μανουλες με τις κοιλιτσες τους...πανγλυκο...με το καλο ολες μας..εκεινη τη στιγμη θα τα ξεχασουμε ολα..κι εγω πολυ κλαμα χαρας παντως και δεν τη χορταινω..παω να ξεκουραστω να παω και αυριο...δεν βλεπω την ωρα..

Δημοσίευση

εγώ κορίτσια αύριο θα προσέχω τον μικρό μπόμπιρα, του αδελφού μου, 3 μηνών τώρα και το 4το ανιψάκι στην σειρά !! θα πάρω μια δόση χαράς αλλά δεν αρκεί.....

Κουαντάκι να είναι πάντα δυνατό και καλότυχο το μωράκι σας !!!

και καλή λοχεία στην αδελφή σου !!

Δημοσίευση

cuando να χαιρεσαι την ανηψουλα σου,γερο και καλοτυχο να σας ειναι και εσυ οτι επιθυμεις κοριτσι μου!!

Αnastasia ειδες τελικα που ολα ειναι μια χαρα;την επομενη εβδομαδα η καρδουλα του θα σας κουφανει :D:D:D να εισαι σιγουρη!Πλακα πλακα αν κοιταξεις τις ημερομηνιες μαζι θα γενναμε,αντε με το καλο!! :ymdaydream::ymdaydream:

LIL περιμενουμε με αγωνια τα ευχαριστα.. :-ss:-ss:-ss

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια και καληνυχτα! (-|(-|(-|

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Και για μενα ηταν ενα μακρυνο ονειρο ειναι η αληθεια...αλλα ερχεται αυτη η ωρα και δεν το καταλαβαινεις....ετσι και σε ολες θα ερθει συντομα.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το ζησετε ολες πολυ πολυ εντονα και να ξεχασετε ολο τον καιρο ταλαιπωρειας σας!!!!

Cuando να σας ζησει το μωρακι γερο και δυνατο να ειναι!!! :D

Χουανιτακι θελουμε δεν θελουμε η καρδουλα ειναι θυλικια, τωρα αν στειλει και 2 κοτσιδες ο Θεουλης δεν θα πω οχι αλλα γερο να ειναι!!!

Μερεντα κανε προβες γιατι συντομα ερχεται το μπεμπε και σε εσας!! ;)

Δημοσίευση

καλημέρες !!!

Αναστασάκι τα άρμεξες τα γελάδια ; :lol::lol::lol:

τα πρόβατα k030.gif τα τάισες ; ααα !! βλέπω οτι άργησες να σηκωθείς απο το κρεβάτι ;););)

Έχω κάνει πολλές πρόβες Αναστασία μου, ο μεγάλος είναι στα 11 τώρα άρα φαντάσου πόσο έτοιμη είμαι !!

τον μεγάλο τον κράτησα πολλές φορές και τελείως άπειρη....

Lil !!! [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

που είσαι κορίτσι μου ; εύχομαι η απουσία σου να είναι λόγο χαρά !!!!! a040.gif

Δημοσίευση

Μερεντακι καλημερα γλυκια μου!!

Ειμαι στην 36ημερα καθυστερησης η μεγαλυτερη του κυκλου μου που συμβαινει σπανια.

Ο κυκλος μου ειναι 28-35 και το πιο συνηθησμενο στις 30.Ακομα ομως αφαντη!!

Πηρα εχθες το predictor δεν βρηκα το clear blue που ηθελα και με μπερδεψε λιγο...εχθες βγηκε μια αχνη γραμμη και σημερα το πρωι εκανα το δευτερο και δεν ειδα κατι... :-w ειναι δυνατον?

Βεβαια γραφει οτι πρεπει να λαβω υποψη μου το πιο μεγαλο σε διαρκεια κυκλο και να προσθεσω μια μερα δηλ.για εμενα την 37 για να ειναι πιο αξιοπιστο...μαλλον αυριο.

Πηρα και τα αποτελεσματα των εξετασεων μου βρηκαν λιγο ανεβασμενες τις τιμες στο συκωτι μαλλον απο καποια φλεγμονη θα ξερω λεπτομερειες σε λιγο απο το γιατρο...τι ειναι παλι και αυτο...

Cuandaki να σας ζησει!!!Ευχομαι υγεια και καλη τυχη να εχει!!!!!

Και στα δικα σου συντομα!!!!

Την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσια!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

αναστασακι σε ευχαριστουμε.. εγω καμια φορα δεν τολμω να το φανταστω καν οτι θα μου συμβει.. εχει παει στη σφαιρα του απιστευτου!!

λιλακι ευχομαι αυριο να κανουμε παρτυ!!!! πολλα φιλια

Δημοσίευση

Τωρα εφυγα απο το γιατρο ολες οι εξετασεις ορμονικες, γυναικολογικες,προγεννητικες,ουρων ειναι αψογες!

Μονο για το συκωτι μου ζητησε επαναληπτικες αιματος και υπερηχο...μου επε αν εχω περασει καμια λοιμωξη η μονοπυρινωση..Δεν γνωριζω οτι εχω περασει κατι τετοιο. Τι να πω , περασα και ενα 39,6 πριν 20 ημερες αλλα δεν ηταν και για πολυ.Θελω να πιστευω οτι ηταν κατι περαστικο και δεν θα ειναι τιποτα :cry:

Αυτο μας ελειπε ....τωρα που εχω και καθυστερηση?Δεν ξερω τι να πω..... :roll:

Δημοσίευση

Γεια σας καλές μου φίλες!!!

LIL βλέπω θα έχουμε όμορφα νεάκια,με το καλό!

Cuando να χαίρεσαι την ανηψούλα σου!!!Με το καλό να της κάνεις και ξαδερφάκι!!!

Αναστασία όμορφα και τα δικά σου νέα,μπράβο,μπράβο!

Twiggy θα έρθει και το δικό σου ζουζουνάκι!!!

Merentoula κάνε πρόβα με το μικρό μπομπιράκο γιατί

έρχεται και το δικό σου μπουμπουκάκι!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!

φφφφφφφφφφφφφφφ

φφφφφφφφφφφφφφφ

φφφφφφφφφφφφφφφ

Δημοσίευση

Μερεντα μου, δεν νομιζω αλλη κοπελα εδω μεσα να κανει σαν την δικη μου δουλεια.Αρμεγω αγελαδες, κατσικουλες,ταιζω κοτουλες και μαζευω αυγα και στην τελικη μοιραζω και το γαλα στη γειτονια!!!! 8-} Και αναρωτιεμαι...υπαρχει αλλη σαν εμενα νοικοκυρα? :-?

Lil ετοιμασουυυυυυυυυυυυυ ηρθε η σειρα σουυυυυυυυυυυυ \:D/ [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, με 7 ώρες καθυστέρηση.... :lol::lol::lol::lol:

Cuando να σας ζήσει το ανηψάκι :x:x:x:x:x:x:x Οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες!!! Εγώ έγινα θεία πολύ μικρή, στα 18 και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που κρατούσα την πρώτη μου ανηψούλα στην αγκαλιά μου και την έπαιζα. Σήμερα είναι 25-26 χρονών κοπέλα, αλλά στα μάτια μου είναι ακόμα η μπεμπούλα, που χτυπούσε από χαρά τα χεράκια της και τα ποδαράκια της όταν με έβλεπε... :x:x:x:x:x:x:x

Lil καλή επιτυχία με τις επαναληπτικές εξετάσεις. Εύχομαι να μην δείξουν τίποτα αυτή τη φορά... Όσο για το τεστ εγκυμοσύνης, μάλλον θα επιβεβαιώσεις αύριο τις υποψίες σου... Με το καλό να κάνεις παρέα στην Αναστασία, στο Χουανιτάκι και στις άλλες κοπέλες!!!

Χουανιτάκι, προσοχή και όχι κούραση. Utrogestan και ξάπλα... i-)i-)i-)i-)i-)i-)

Αναστασία, Μερέντα, Τέντυ, Τουίγκι, φιλάκια :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Mακαρι Αναστασακι και Μarikaki ,αυριο το πρωι θα παω να κανω τις αιματολογικες παλι και τον υπερηχο.Την Μ.Πεμπτη θα ξερω το απογευμα.Ελπιζω να μην ειναι κατι αφου οταν τις ειχα κανει τοτε ημουν ειδη με πυρετο και γι΄΄αυτο πιστευω βγηκαν τσιμπιμενες ...θα δειξει.Δεν σας κρυβω οτι ειμαι λιγο αναστατωμενη τωρα με ολα αυτα ...δεν ξερω τι να περιμενω...:roll::(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...