Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?εχω παρα πολυ καιρο να γραψω μου εχουν συμβει διαφορα ολο αυτο το χρονικο διαστημα.Τωρα ομως ειμαι δευτερη φορα μανουλα εχω μια κορουλα 2μηνων,θα τη βαφτισουμε το καλοκαιρη και δεν εχουμε αποφασηση τι ονομα θα της δωσουμε ειμαστε αναμεσα σε δυο ΗΛΕΚΤΡΑ και ΛΥΔΙΑ πειτε μου τι γνωμη σας αν θελετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα afri!!! Πραγματικά όποιο και να διαλέξεις θα είναι υπέροχο!!!

Προσωπικά όταν ακούω ένα όνομα το συνδυάζω στο μυαλό μου με εξωτερικά χαρακτηριστικά ή και προσωπικότητα!

Το ΛΥΔΙΑ μου δίνει την αίσθηση ένός γλυκού προσώπου και χαμηλών τόνων ατόμου!!

Το ΗΛΕΚΤΡΑ από την άλλη θυμίζει ένα άτομο δυναμικό και δραστήριο!!

ΗΛΕΚΤΡΑ λοιπόν για την δυναμικότητα του ονόματος αλλά κ επειδή το Λυδία έχει πολυφορεθεί τελευταία (όποιος θέλει ανεξάρτητο όνομα κοτσάρει κι ένα Λυδία :D:D )

Υπάρχει κ το εναλλακτικό το ΛΗΔΑ αλλά ας μην σε μπερδέψω άλλο!!!

Φιλικά, Έλενα ;)

Δημοσίευση

Να σου ζησει να ειναι παντα γερη και τυχερη στη ζωη της!!!!!!!!!Και τα δυο ειναι πολυ ωραια ονοματα μου αρεσουν πολυ οποτε καταλαβαινω γιατι δυσκολευεστε!Παρολα αυτα οταν κοιταζουμε ενα παιδακι καμια φορα βλεπουμε πιο του παει καλυτερα σαν φατσουλα πιο της ταιριαζει λες? Πιο σου βγαινει καλυτερα? Δοκιμασε να τη φωναξεις και με τα δυο μια δυο φορες να δεις !Το μεγαλο σου παιδακι ποσο ειναι?Αν ειναι μεγαλουτσικο μπορεις να το ρωτησεις για να νιωσει οτι εχει και αυτο λογο και να παρει την καινουργια αφιξη με καλο ματι! :lol::lol:

Δημοσίευση

Εγω παλι πριν γεννησω ελεγα οτι θα την βγαλω Ηλέκτρα..γιατι είχα ηδη τον Ορεστη (αδερφια), αλλα όταν γεννησα και την είδα..το Ηλεκτρα μου φανηκε πολύ "σκληρο" όνομα..

κι έτσι την βγαλαμε Ιόλη...

Και το Λυδια μου αρεσε πολύ αλλα υπήρχαν ήδη 2 συγγενικα κοριτσακια..

αναμεσα στα 2 ψηφίζω κι εγω το Λυδια

Δημοσίευση
Καλημέρα afri!!! Πραγματικά όποιο και να διαλέξεις θα είναι υπέροχο!!!

Προσωπικά όταν ακούω ένα όνομα το συνδυάζω στο μυαλό μου με εξωτερικά χαρακτηριστικά ή και προσωπικότητα!

Το ΛΥΔΙΑ μου δίνει την αίσθηση ένός γλυκού προσώπου και χαμηλών τόνων ατόμου!!

Το ΗΛΕΚΤΡΑ από την άλλη θυμίζει ένα άτομο δυναμικό και δραστήριο!!

ΗΛΕΚΤΡΑ λοιπόν για την δυναμικότητα του ονόματος αλλά κ επειδή το Λυδία έχει πολυφορεθεί τελευταία (όποιος θέλει ανεξάρτητο όνομα κοτσάρει κι ένα Λυδία :D:D )

Υπάρχει κ το εναλλακτικό το ΛΗΔΑ αλλά ας μην σε μπερδέψω άλλο!!!

Φιλικά, Έλενα ;)

Συμφωνώ απόλυτα!!!Λατρεύω το Λήδα!!!!

Δημοσίευση

το ονομα Λυδια προερχετε απο χωρα της μικρας ασιας!!

και επισης Λυδια γιορταζετε 20 μαιου!!ανοιξιατικο ονομα!!

το μωρακι μου το ονομασα Λυδια και την φωναζουμε και lıdıa!!!

και το ηλεκτρα ειναι πολυ ωραιο!!!

σκεψου Λυδια,Λυδακι!!

Ηλεκτρα Ηλεκτρακι!!!

παντα σκευτομουν και πως θα την ψωναζω γλυκα :D:D:D

ωραιο και το Δαφνη,παντα κατα την γνωμη μου!!

να σου ζησουν τα παιδακια σου!!

Δημοσίευση

Όμορφα και τα δύο ονόματα!

Το Ηλέκτρα, λίγο σκληρό, κουβαλάει θυμό, έχει πολύ δυναμισμό, συνδέεται με την αιώνια αγάπη προς τον πατέρα και την αντιζηλία προς τη μητέρα, από τη γνωστή τραγική κόρη της οικογένειας των Ατρειδών.

Το Λυδία, πολυφορεμένο πράγματι, από την ένδοξη αρχαία χώρα της Μ. Ασίας.

Το Λήδα πάλι, που αναφέρθηκε και που προσωπικά αγαπώ πολύ, συνδέεται μυθολογικά με την πανέμορφη κόρη του βασιλιά της Αιτωλίας, την οποία ερωτεύτηκε ο Δίας και την προσέγγισε ως κυνηγημένος κύκνος. Εκείνη, τρυφερή και συμπονετική, τον αγκάλιασε. Καρποί αυτής της ένωσης, οι Διόσκουροι και η Ωραία Ελένη!

Μερικές φορές η προέλευση των ονομάτων μας βοηθάει στη απόφαση. Δες και ποιο ταιριάζει στο μουτράκι σου. Να σου ζήσουν και τα δυο σου παιδάκια!!!

Δημοσίευση

αναμεσα στα δυο μου αρεσει το ηλεκτρα πολυ δυναμικο ονομα κ οχι πολυφορεμενο...

αλλα δυο που μου αρεσουν πολυ ειναι το νεφελη κ ανδριανα..

οτι κ να αποφασισετε καλοφωτιστο να ειναι!!!να σας ζησει η κουκλιτσα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...