Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θήλασα το μωράκι μου μέχρι 6,5 μηνών. Τώρα που ξεπρήστηκε το στήθος μου είναι μικρότερο απο πρίν. Δεν μου κάνουν τα σουτιέν μου. Γενικά είχα μικρό στήθος και τώρα ούτε που φαίνετε. Ντρέπομαι και δεν μπορώ να κοιταχτώ ούτε στον καθρέπτη. Έχει συμβεί και σε εσας? Θα επανέλθει ποτέ?

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ???ΚΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΜΗΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ Κ ΤΑ ΚΙΛΑ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΩ Κ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΕΤΡΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..

Δημοσίευση

καλημερα!

loulou να σου πω πρωτη φορα το ακουω αυτο οτι μικρυνε το στηθος και μαλιστα τοσο πολυ..

εγω ειχα ουτως η αλλως μικρο στηθος και τωρα παλι μικρο ειναι βεβαια..

ποσο να μικρυνει πια! :D

αλλα να σου πω εμενα στο διμηνο περιπου σταματησε να εχει το τρελο πρηξιμο που δεν μπορουσα να κοιμηθω ουτε μπρουμυτα,οποτε δεν διακρινω καποιο πρηξιμο τωρα..

βεβαια εγω μια χαλαρωση την ειδα αλλα ουτε τιποτα τραγικο ειναι,ουτε με νοιαζει κιολας..καποια στιγμη ολα πεφτουν :D και η μικρη μου ειναι 7 μηνων και θηλαζει..

Δημοσίευση

Καλημερα...

το δικο μου στηθος μετα τον θηλασμο δεν μικρυνε απλως...εμεινε μισο..

δεν ειχα μεγαλο στηθος αλλα κανονκο ..τωρα ειναι εφηβικο ξανα μετα απο 18 μηνες..

δε νομιζω οτι θα επανελθει αλλωστε ρωτησα και τον γιατρο μου

καλυτερα τα μικρα στηθη ειναι και πιο γερα :D:D

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσάκι μου..Μήπως εχεις παρααδυνατίσει κιόλας??

Σε ρωτάω γιατι κ εγώ,αν κ δε θήλασα πολύ(2 μήνες),όταν σταμάτησα είχα ήδη χάσει

πολλά κιλά κ σε συνδυασμό με τον αποθηλασμό,απο ενα ωραιότατο 80C που φορούσα

μετα βίας γεμίζω πια το 75Β..Πραγματικά στο λέω,είναι το μοναδικό πράγμα που αν

δε φοβομουν θα έκανα σίγουρα πλαστική-προσθετική!!!

Αν επανέλθει δε γνωρίζω ούτε εγώ ακόμη,αν κ εχει πια 18 μήνες που αποθήλασα κ

έγινε η .."σμίκρυνση"..Το ελπίζω πάντως!

Δημοσίευση

K εμένα κορίτσια μικρυνε πολύ το στήθος μου κ είχα αρκετά μεγάλο!Θήλασα 5μήνες κ τώρα κ χαλάρωση έχω κ άδειασμα!!!!!!!!!!!

αλλά δεν με πειράζει κ ιδιαίτερα,γιατί είναι πιο ελαφρύ! :D:D:D

Πάντως δεν νομίζω ότι επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση! :o:o:o

Τι να κάνουμε??!?!!!!!!!?Αν αυτό είναι το τίμημα...χαλάλι!Τουλάχιστον θήλασα το μωράκι μου όσο μπορούσα κ αυτό με ικανοποιεί πολύ!

Δύο φίλες μου έκαναν πλαστική αφού θήλασαν κ αυτές τα μωράκια τους,4000€ τους κόστισε...

Δημοσίευση

παντως για μενα τερμα το τρεξιμο χωρις σουτιεν :lol::lol:

οπως ειπες juliet αδειασμα!

παντως πολυ μικρο το 'κοστος" σε σχεση με αυτα που προσφερουμε στα παιδακια μας!

πιστευω οτι μετα την εγκυμοσυνη ασχετα με το αν θηλασες η οχι το στηθος δεν μπορει να ναι οπως ηταν καποτε...

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια δεν λέω για το μωρό μου χαλάλι του, αλλά όχι και να μικρύνει και έτσι. Βέβαια έχετε δίκιο την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα με 58 κιλά και τώρα είμαι 55. Λέτε τα κιλά που έχασα να είναι απο το στήθος μου? Πάντως αυτό μου κόστισε πολύ ...δεν είχα που δεν είχα τώρα μαύρα χάλια...ντρέπομαι.... :oops:

Δημοσίευση
Βρε κορίτσια δεν λέω για το μωρό μου χαλάλι του, αλλά όχι και να μικρύνει και έτσι. Βέβαια έχετε δίκιο την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα με 58 κιλά και τώρα είμαι 55. Λέτε τα κιλά που έχασα να είναι απο το στήθος μου? Πάντως αυτό μου κόστισε πολύ ...δεν είχα που δεν είχα τώρα μαύρα χάλια...ντρέπομαι.... :oops:

Συμφωνώ απόλυτα!!!Όλα για τα μωρά μααααςς!!!

όσο για το βάρος ισχύει οτι αν χασεις κιλά σου φεύγει κ το στήθος..Αφού δεν υπάρχουν μυες εκεί

μέσα,μόνο λίπος..αν δεν έχεις ίχνος λίπους πώς να χεις κ ζυζί???

Να μη ντρέπεσαι καθόλου,μανούλα έγινες κ αυτό απο μόνο του είναι τόσο μεγάλη ευλογία

(ρώτα κ τα κοριτσια που δυσκολεύονται..!) που ολα τα αλλα δεν ειναι τίποτα σημαντικό!

Τα φιλιά μου

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ δυστυχώς θήλασα μόνο 1 μήνα, λόγω κάποιοων προβλημάτων. δεν έχει αλλάξει κάτι στο στήθος μου, ούτε ραγάδες έκανα (είχα μέτριο προς μικρό στήθος) η εγκυμοσύνη δεν το επηρέασε. όμως ξέρω αν θυμάμαι καλά ότι η γυναίκα πρέπει να θηλάζει εκτός από το καλό που προσφέρει στο παιδί αλλά και γιατί ο θηλασμός σε προστατεύει από τον καρκίνο του μαστού. δηλαδή όσες έχουν θηλάσει έχουν μικρότερες πιθανότητες να πάθουν σε σχέσει με εκείνες που δεν θήλασαν.

οπότε η ομορφιά νομίζω πάει σε 2η μοίρα. αν το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο και δεν μπορείς να το αντέξεις υπάρχει και ο πλαστικός. ;)

Δημοσίευση

LOY LOY δε νομίζω να "φταίει" ο θηλασμός. Μάλλον είναι που έχεις χάσει βάρος.

Μα 55 κιλά? Τόσα ήμουν στην πρώτη γυμνασίου :?:lol:

Μετά την εγκυμοσύνη το στήθος χαλαρώνει έτσι κι αλλιώς γιατί φουσκώνει και μετά "πουφ" :P ξεφουσκώνει. Αν θηλάσεις και αποθηλάσεις σταδιακά - όχι απότομα με χάπια - θα είναι σε καλύτερη κατάσταση γιατί το ξεφούσκωμα θα είναι σταδιακό.

Κι εγώ είχα πολύ μικρό στήθος και τώρα μετά από 15 μήνες θηλασμού έχω λίιιιγο μεγαλύτερο. Για να δούμε τι θα γίνει όταν αποθηλάσω κι εγώ :?

Δημοσίευση

το δικό μου στήθος μεγάλωσε!!!

αρχικά με την 1η και μετά και άλλο με την 2η!!! την 2η σταμάτησα τον θηλασμό στους 19 μήνες φυσικά χωρίς χάπια, ίσως να είναι και αυτό, όπως λέει και η snowgilr!

δλδ αγόρασα καινούργια σουτιέν, από την αρχή πάλι!!! :?

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα.και εγω γενικα ειχα μικρο στηθος.και τα 2 παιδια μου τα θηλασα 3 μηνες...ε μετα τη δευτερη γεννα το στηθος μου ειναι ακομα πιο μικρο :(:(:( να φανταστειτε αναγκαστηκα να παρω σουτιεν προεφιβικο γιατι δεν εβρισκα νουμερο :shock::shock::shock: (εκτος απο κατι ενισχιμενα που τα εχω για εξω) :(:( ...τι να κανουμε!!!!για τα νινακια μας ολα!αυτα ειναι η ζωη μας! :D

Δημοσίευση

βλέπω φωτογραφίες της μαμάς μου πριν αποκτήσει εμένα και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια μου

και βλέπω μια κοπελίτσα 18 χρονών με ένα πολύ μεγάλο στήθος που απορώ πως το κουβαλούσε ενώ τώρα στα 54 έχει δύο μανταρινάκια που κοιτάνε ψηλά... ναι ναι...

τα κιλά της είναι σχεδόν τα ίδια, να έχει διαφορά 5 κιλά με τότε που πιστεύω πως μια διαφορά 5 κιλών δεν νομίζω να επηρεάζει και τόσο.

επισεις θέλω να σου πω... μακάρι να ειχα και εγώ ένα παιδάκι

και ας είχα μετά σπυράκια για στήθος ;)

[smilie=hello.gif][smilie=hello.gif]

Δημοσίευση

εμενα παλυ η μαμα μου πριν δεν ειχε ....αντε Β νουμερο και μετα τις γεννες εχει φτασει της παμελας :lol::lol::lol::lol::lol:

μερεντα εχω θεμα μαζι σου .....οποτε σε βλεπω παω και τροω μια φετα μερεντα :lol::lol::lol::lol::lol:

ηθελα καιρο να στο πω :-*:-*:-* καντ παστουρμα η γιαουρτλου (αστειακι μην το αλλαξεις ) φιλακια ευχομαι γριγορα να εχει ενα σπορακι μεσα σου .

Δημοσίευση
Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και με το δικό μου... :roll::roll::|

αχ κ γω αυτο ευχομαι οταν σταματησω τον θηλασμο

ειχα αρκετα μεγαλο στηθος κ τωρα που ειναι πιο φουσκααααααααααα αφηστε τα καλυτερα

προχθες πηγα να παρω ενα σουτιεν θηλασμου (γιατι δ μου εκαναν αυτα που ειχα :roll: )

κ μαντεψτε.... πηρα το μεγαλυτερο νουμερο που ειχαν :o:o:o:o

... μονο τα κλαματα που δ εβαλα...

ειχα τετοια στεναχωρια αλλο πραγμα...ευχομαι κ εμενα οταν σταματησω να γινει πιο μικρο

ααααααααααχχχχχχχχχχχχχ :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

LOY LOY το στηθος σου εχει μικρινει επειδει εχασες πολυ βαρος,εγω ειχα παντα μεγαλο στηθος και στητο ενω ημουν αδυνατη,τωρα πια μετα απο τρεις εγκυμοσυνες εχει χαλαρωσει και επεσε αισθητα,τι να κανουμε αυτο ειναι το τιμημα,πριν να μεινω εγκυος στον τριτο μου γιο ημουν κι εγω 54 κιλα και ειχε μικρινει αρκετα σε συγκριση με το στηθος που ειχα παντα,να φανταστεις τωρα που δεν εχω χασει ολα τα κιλα μου,καλα δεν ευελπισω να φτασω και 54 τα σουτιεν που φορουσα τοτε ειναι μικρα,αναλογα με το βαρος μας αυξομειωνεται και το στηθος αυτο καταλαβα

Δημοσίευση

μερεντα εχω θεμα μαζι σου .....οποτε σε βλεπω παω και τροω μια φετα μερεντα :lol::lol::lol::lol::lol:

ηθελα καιρο να στο πω :-*:-*:-* καντ παστουρμα η γιαουρτλου (αστειακι μην το αλλαξεις ) φιλακια ευχομαι γριγορα να εχει ενα σπορακι μεσα σου .

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εγώ μια από τα ίδια! Είχα μέτριο στήθος, τώρα αφήστε τα! Μετά το θηλασμό, απελπισία!! Θήλασα 5 μήνες. Βέβαια, έχασα και πολλά κιλά! Ξεκίνησα εγκυμοσύνη 52, έφτασα 63, δυο βδομάδες μετά τη γέννα ήμουν 52 και συνέχισα να χάνω ... Είχα φτάσει 44 κιλά!! (Είχα να αντιμετωπίσω και μια πολύ άσχημη κατάσταση και ίσως επηρέασε και αυτό..) Άρχισα να τρώω με το ζόρι και το βράδυ κανονική μερίδα, τηγανητα, γλυκα.... ό,τι να'ναι και τώρα είμαι 49! Το στήθος δε μπορώ να πω ότι μεγάλωσε αισθητά... μάλλον "γέμισε" λίγο. Πάντως σε λίιγο καλύτερη κατάσταση από πριν!! Απ' ότι καταλάβατε έχω ξεκινήσει επιχείρηση -"πάρε κιλά για να έχεις στήθος" χαχα! Ελπίζω να μη χρειαστεί να γίνω βουβάλι για να αποκτήσω ένα καλό μπούστο. :D

Πάντως, επειδή πάντα ονειρευόμουν την πλάκα κοιλιά και δυσανασχετούσα με την κοιλίτσα που είχα πάντα(μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο) , τώρα.... παρόλο που πέρασα από το στάδιο πλάκα κοιλιά, δε θα με χάλαγε καθόλου η κοιλίτσα που είχα κάποτε... ! Γιατί για μένα, δυστυχως πλάκα κοιλιά σήμαινε και πλάκα στηθος! Και αυτό όπως και να το κάνεις, δεν εχει καθόλου πλάκα!!!

Δημοσίευση
Κορίτσια κι εγώ μια από τα ίδια! Είχα μέτριο στήθος, τώρα αφήστε τα! Μετά το θηλασμό, απελπισία!! Θήλασα 5 μήνες. Βέβαια, έχασα και πολλά κιλά! Ξεκίνησα εγκυμοσύνη 52, έφτασα 63, δυο βδομάδες μετά τη γέννα ήμουν 52 και συνέχισα να χάνω ... Είχα φτάσει 44 κιλά!! (Είχα να αντιμετωπίσω και μια πολύ άσχημη κατάσταση και ίσως επηρέασε και αυτό..) Άρχισα να τρώω με το ζόρι και το βράδυ κανονική μερίδα, τηγανητα, γλυκα.... ό,τι να'ναι και τώρα είμαι 49! Το στήθος δε μπορώ να πω ότι μεγάλωσε αισθητά... μάλλον "γέμισε" λίγο. Πάντως σε λίιγο καλύτερη κατάσταση από πριν!! Απ' ότι καταλάβατε έχω ξεκινήσει επιχείρηση -"πάρε κιλά για να έχεις στήθος" χαχα! Ελπίζω να μη χρειαστεί να γίνω βουβάλι για να αποκτήσω ένα καλό μπούστο. :D

Πάντως, επειδή πάντα ονειρευόμουν την πλάκα κοιλιά και δυσανασχετούσα με την κοιλίτσα που είχα πάντα(μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο) , τώρα.... παρόλο που πέρασα από το στάδιο πλάκα κοιλιά, δε θα με χάλαγε καθόλου η κοιλίτσα που είχα κάποτε... ! Γιατί για μένα, δυστυχως πλάκα κοιλιά σήμαινε και πλάκα στηθος! Και αυτό όπως και να το κάνεις, δεν εχει καθόλου πλάκα!!!

σωστη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...