Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Καλη ξεκουραση Σοφακι!Το γλυκο σας το εγραψα σε περιπτωση που εχετε και εσεις καμια φορα αποτυχημενο κεϊκ ή αλλο γλυκο...να ξερετε τι να το κανετε! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σοφίακι κι εγώ κόλλησα με το παγωτό!!! Καλή ξεκούραση!

Νίκη μου καλά ε..είσαι δημιουργικό μυαλό!! Μου αρέσει που τολμάς να πειραματιστείς!!

Ευγενία μου φάε το κοτοπουλάκι σου και μην ανησυχείς...οταν εμείς αργότερα θα παλεύουμε να χάσουμε τα κιλά εσύ φεεεεταααα :lol::lol::lol::lol:

Σοφία μου καλή ξεκούραση!!!Κάνω και τίποτα άλλο????? :shock::shock: κουράγιο και πάλι κουράγιο!!!! :roll::roll: δεν έμεινε και πολύ!! :lol::lol::lol::lol: καλά να είναι η μπουμπού μου και δεν με νοιάζει τόσα κι άλλα τόσα κάνω!!Στο κάτω κάτω καλό μου κάνει!!! ;)

Λες Μαράκι μου??? μην τα πάρω όλα μετά τη γέννα που θα πλακώσω όα θα έχω στερηθεί!! :lol::lol:

Μετά Ευγενία μου με δυο μωρά θα τρέχεις και πού κουράγιο για φαγητο!!! :lol::lol:

Βρέχει πολύ εδώ...μας τα χάλασε πάλι ο καιρός...πάνω που έλεγα θα πείσω τον άντρα μου να αρχίσει να βάφει!! Δεν πειράζει...εχουμε ακόμα καιρό!!

Ευγενία μην διαβάζεις εσύ...λέω να φάω μια σοκολάτα...από χθες την σκέφτομαι :lol: άχ και να είχα και μια τυρόπιτα!!! :lol::lol:

Εδω εφτιαξε ο καιρος σημερα.Ελεγα να βαλω πλυντηριο αλλα βαρεθηκα τελικα και δεν εκανα τιποτα...Καθομαι στον καναπε μπας και νοιωσω την μπεμπουλα.Σαν να ενοιωσα κατι αλλα δεν ειμαι σιγουρη,ηταν ανεπαισθητο.Αντε να κλωτσισει να ησυχασω γιατι θορυβηθηκα απο τα χθεσινα... :roll: Λες να φαω γλυκο μπας και ξυπνησει; :lol: Αχχχ και δεν κανει! :lol:

Νίκη μου στην εβδομάδα που είσαι ειναι λογικό να μην το νιώθεις συχνά...μην αγχώνεσαι...εκεί που θα χαλαρώσεις θα δεις που θα σου κάνει την έκπληξη!!

Ευγενία μου ε αφού δεν διαβάζεις την έφαγα ήδη!!

Φάε όσο προλαβαίνεις!!!

Ναι Νίκη μου!!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΛΥΚΟ!!!!!! Κάποια στιγμή θα το πιστέψω!!που θα πάει!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Θα αντισταθούμε μέχρι τελικής πτώσης!!!! ;);):D

O αντρας μου παντως κοριτσια το τσακισε! :lol: Το μισο μπωλ αδειασε! :lol: Και δεν ηταν ατομικο,αλλα λεκανη ολοκληρη! :lol: Το πετυχα τελικα!

Δεν αισθανομαι και πολυ καλα,εχω λιγα πονακια χαμηλα...Μηπως επειδη σημερα αλλαζω μηνα; :roll: Σας επρηξα το ξερω,αλλα με εχει πιασει η ανησυχια μου. :roll:

Νίκη ξεκουράσου!!!Τίποτα δεν είναι.. πονάκια θα έχουμε είτε γιατί μεγαλώνει η μήτρα, είτε γιατί το βάρος στην κοιλιά μεγαλώνει κι αυτό... αλλάζει το σώμα μας.. μπορεί να αλλάζεις μήνα.. έγγυος είσαι!!! ;);)

Μπορεί και να κουράστηκες λίγο παραπάνω!!

Ξάπλωσε και χαλάρωσε!! :D

Αυτο θα κανω κοριτσια...Ευχαριστω...Μηνα αλλαζω καθε 4-5 του μηνα οποτε ειναι οι μερες τωρα...Υπομο νη μεχρι την Παρασκευη που ειναι η μερα να παω στην γιατρο.Περασαν κιολας οι 3 εβδομαδες και θελω να παω να την δω.Μετα εχουμε την β επιπεδου.

Νίκη μου άντε να κάνεις και εσύ την β΄επιπέδου και να χαλαρώσεις...Εγώ γιατρό έχω την επόμενη Τετάρτη 13/4...θα ειμαι στο χημειο για την καμπύλη και παράλληλα θα πάω διπλα στο γιατρό για υπέρηχο...

Κοριτσάκια μου θα φύγω σε λίγο!!!Άργησα σήμερα.... :evil::evil: και νυστάζω πολύ ρε γ΄...το!!!

κι ο ζουζούνος μου κοιμήθηκε στις 5 πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουμε παρτυ το βράδυ!!!

Θα χάσω και το ΝΗΣΙ!!!!! :cry::cry::cry:

Καλό απόγευμα και καλή ξεκούραση σε όλες!!!!

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!!!!τα λέμε αύριο!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Kοριτσια σορρυ που εφυγα αποτομα πριν αλλα ηρθε η φιλη μου πηγαμε για καφε και μετα για φαγητο εξω!!!!

Λιγο πριν γυριζε το σκατακι και πεθανα απο τον πονο στην κοιλιά. Αφου φαινοτανε απο την μια μερια ολοκληρο εξογκωμα και μεχρι να ξαναγυρισει πονουσα πολυ

Οσο για τη βαλιτσα βρηκα αυτο αλλά καποια μου φαινονται υπερβολικα (κοιταξτε αιθερια ελαια και συνεργα μασαζ)

Οι εμπειρες δωστε τα φωτα σας

http://www.babyspace.gr/Article/labor-s ... 0-737.html

Ναι,εχει καποια που ειναι υπερβολικα...Λες και θα κανουμε μπωτε μεσα στο μαιευτηριο. :lol: Οποιες γεννησουμε σε ιδιωτικη κλινικη,δεν θα χρειαστουμε τιποτα για το μωρο εκτος απο ρουχα εξοδου,αντε και κανενα σεντονακι για το πυρεξ.

Oντως καποια ειναι υπερβολικα εκτος αν μας κανουν δωρο 5 διανυκτερευσεις σε ξενοδοχειο με σπα :lol::lol::lol:

Βασικα εχω εχω στο μυαλο μου τα εξης:

-πιτζαμες και ρομπα(ή ανοιξιατικη ζακετουλα)

-παντοφλες και πλαστικες παντοφλες για το μπανιο

-οδοντοβουρτσες, σαμπουαν, αφρολουτρο κλπ

-εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου

-επιθεματα στηθους

-σερβιετες

-κινητο και φωτογραφικη (με τους φορτιστες)

Τι αλλο δεν ξερω.....

Σκεφτηκα και τα εξης:

φωτογραφικη μηχανη ή καμερα.

πετσετες σωματος και προσωπου

εσωρουχα μιας χρησης(ισως βολεψουν)

πιστολακι για τα μαλλια

βουρτσα,χτενα,σφουγγαρι για το μπανιο

κινητο-φορτιστης

οινοπνευμα,μαντηλακια αντισηπτικα

υγρο καθαρισμου για την ευαισθητη περιοχη

ξυραφακι για μασχαλες κλπ

αποσμητικο,κρεμα σωματος(αυτη για τις ραγαδες,μπας και γλιτωσουμε τιποτα...)

μια πανα αγκαλιας για το μωρο,για να το παιρνουν αγκαλια οι συνοδοι μας(συζυγος ή οποιος αλλος ειναι)

σεντονακι για το πυρεξ

ρουχαλακια εξοδου

Μην γελασετε,εγω θα παρω και ματοχαντρο και σταυρουδακι ή εικονιτσα για να μην μου ματιασουν το μωρο...

Kορίτσια με κάλεσαν αντικατάσταση στη θέση μιας εγκύου που αντιμετωπίζει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Την απέρριψα όμως. :?:? Δεν θεωρώ σωστό να πάω σε μια αντικατάσταση μεγάλης διάρκειας απ τη στιγμή που είναι Λύκειο ενδεχομένως κάνει σε τελειόφοιτους και να φύγω να τους αφήσω στη μέση και να πρέπει να φέρουν άλλη αντικαταστάτρια. Δεν είναι δίκαιο για τα παιδιά. Θέλω να μαι εντάξει με τη συνείδηση μου.

Αύριο ίσως προκύψει καμιά πιο μικρή αντικατάσταση. Υγεία να χουμε και όλα καλά θα ναι :):):)

Μαράκι μου εννοείται ότι θα πας την τελευταία μέρα πριν το Πάσχα. Έχω ολόκληρη λίστα με δασκάλες που ξέρω που πήραν άδεια και κάθονταν σπίτι τους χωρίς να έχουν πραγματικά κανένα πρόβλημα υγείας, απλά τους εγραφέ ο γιατρός άδεια. Να μην νιώθεις καθόλου άσχημα. Εσύ είχες λόγο που έκατσες και στο κάτω κάτω απ τη πούγκα της σε πληρώνει η διευθύντρια; Έλεος! Βέβαια υπάρχει και το αντίθετο. Μια φίλη μου είχε πρόβλημα στον 6ο μήνα και ο γιατρός της της είπε να καθήσει σπίτι γιατί υπήρχε μεγάλος κινδυνος για πρόωρο τοκετό όταν το πε του Διευθυντή της μόνο που δεν την έβρισε. Την αποκάλεσε ψεύτρα. Αν ήμουν στη θέση της θα τον κατάγγελα.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Μου δωσε η γυναίκα του αδερφού μου συνταγή για γλυκό (στα μέτρα μου - δηλαδή εύκολο) και θα επιχειρήσω να το κάνω το Σαββατοκύριακο. Είναι σαν τον κορμό (δούκισσα τον λέμε στην Κύπρο) αλλά πολύ πιο ωραίο.

χχχ

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Πήγα για βόλτα και ξέχασα να γυρίσω!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά το μετάνοιωσα.... πόσες σελίδες γραψατε!!! Και άντε να τις διαβάσω όλες!!! :lol::lol::lol:

Το πρωί μετά τον καφέ στη μαμά, ξεσηκωθήκαμε με τον άντρα μου και πήγαμε να πάρουμε χρώμα για το εξωτερικό του σπιτιού... για μέσα θα πάρουμε πιο μετά...Και μαζί με το χρώμα πήραμε νεροχύτη για την κουζίνα και καινούριο πάγκο για την κουζίνα... τα παλιά τα είχαν κάνει πρίν παντρευτούμε και δεν μου άρεσαν και ιδιαίτερα...αλλά έκανα υπομονή γιατί δεν ήθελα να τα αλλάξω αχρησιμοποίητα!! :lol::lol: Πήραμε επιτέλους και μία πόρτα ακορντεόν που την ήθελα πολύ καιρό για μία αποθηκούλα που είχαμε φτιάξει...την βάλαμε κιόλας και πολύ χάρηκα! Μαρέσει να κλείνω εκκρεμότητες... Αύριο θα αλλάξουμε τον πάγκο και τον νεροχύτη...

Για τα πατώματα τελικά αποφασίσαμε να πάμε Βουλγαρία...πήγε ένας φίλος μας και λέει ότι όλες οι τιμές είναι το 1/3 απο εδώ... Αυτός φτιάχνει τώρα καινούριο σπίτι και για πόρτες παράθυρα (αλουμίνιο)εδώ του ζητήσανε 7500€ στην Βουλγαρία βρήκε τα ίδια με 2600€ και ήρθαν και του τα περάσανε κιόλας! Βέβαια εκτός απο τα αλουμίνια ψώνισε και όλα υπόλοιπα απο εκεί...πλακάκια είδη υγιεινής κουζίνα έπιπλα...Αυτός θα ξαναπάει σε 10 μέρες και λέμε να πάμε μαζί....να δούμε τι θα δούμε να κάνουμε και τη βόλτα μας!! Να πάρω και καμιά ντουζίνα πάμπερς!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτά τα νέα μας

Στα δικά σας νέα τώρα!!

Χρύσα θα το ξαναπώ μιά χαρά θα είναι το ζουζούνι σου, τζάμπα αγχώνεσαι!! ;););)

Άννα και εγώ δεν μπορώ τις μπαλαρίνες γιατί με πονάει η μέση με τόσο ίσιο παπούτσι, τώρα που έβαλα στην άκρη τις μπότες φοράω αθλητικά... και είμαι πολύ άνετη!

Σοφία μου τέλεια τα νεά σας!! Μεγάλωσαν οι κοριτσάρες σου!!! Τέλεια!!

Μάχη πολύ καλό αυτό που βρίσκεις πόσο θα γεννηθεί το ζουζούνι! Η επόμενη μου επίσκεψη στον γιατρό είναι ακριβώς στις 28 εβδομάδες θα το θυμάμαι για να το υπολογίσω και εγώ!!

Όσο για την λουκανικόπιτα και εγώ ΘΕΛΩΩΩΩ!!! Τα ρουχαλάκια καλά έκανες και τα πήρες μεγαλύτερα γιατί μεγαλώνουν γρήγορα τα μωράκια! ;);)

Μαράκι φράουλες εε? Κάνε και καμιά γρανίτα να πιείς και για μένα!!! :-p:-p:-p

Chrystalleni μου συμφωνώ μαζί σου για το party ας γεννηθούν πρώτα με το καλό και μετά θα κάνουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ party!!!! Όσο για την δουλειά εύχομαι να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς....

Μαράκι σκασίλα σου μεγάλη αν θα αρέσει στην διευθύντρια η όχι!! Εσύ θα κάνεις αυτό που συμφέρει εσένα!!

Μαίρη και Νικόλ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: χαίρομαι που είστε καλά!!

Μάχη αν ακολουθήσουμε κατα γράμμα τα όσα λένε οι διάφορες λίστες όντως θέλουμε βαλίτσα για το μαιευτήριο και απο τις μεγάλες κιόλας!!! :lol::lol:

Βιβλία και περιοδικά δεν νομίζω να προλάβουμε να διαβάσουμε... Εγώ τουλάχιστον... αφού θα είναι ο άντρας μου συνέχεια μαζί μου θα έχω καλή παρέα...

Νίκη μην αγχώνεσαι καθόλου, αυτό που ένιωσες μπορεί να ήταν κάποια φλέβα που "χτύπησε" η το έντερο... Στις εβδομάδες που είσαι εγώ δεν το ένιωθα κάθε μέρα το μωρό (μη σου πώ δεν το είχα νιώσει και καθόλου) και τώρα που το νιώθω πιο πολύ δεν το νιώθω όλη μέρα...

Ωραίο φαίνεται το γλυκό που έφτιαξες!!! ;);)

Μιχαέλα καλή φαίνεται η τιμή για την ντουλάπα που λές... Δές την μια φορά και αν έχει και καλή ποιότητα... μην την χάσεις!

Ευγενία συφωνώ με το Μαράκι!! Όταν εμείς θα προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά εσύ θα είσαι κορμάρα!!! :lol::lol:

Νίκη τα πονάκια χαμηλά μπορεί να είναι απο την μήτρα που μεγαλώνει...Εμένα έτσι μου είπε ο γιατρός μου...ξεκουράσου και θα περάσουν.

Εγώ για το νοσoκομείο θα δώ τι χρειάστηκα την προηγούμενη φορά και θα πάρω αυτά+ όσα χρειάζονται για το μωρό... κάποια στιγμή θα κάτσω να κάνω μία λίστα...

Ούφ!!! Τελείωσα!!!! 1 Ώρα διαβάζω και γράφω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα!

Επιασε ο αντρας μου και εκοψε την γυψοσανιδα του τζακιου για να δει που εχει προβλημα και βγαλει ασπρο καπνο.Το αναψε τωρα,οποτε ηρθα στο δωματιο για να μην το μυριζω.Μεχρι στιγμης φαινεται να εχει διορθωθει το προβλημα με κατι κολες και σωληνες που εβγαλε.

Κρυσταλλενη,θελουμε την συνταγη! ;)

Καποια κοπελα ειχε βαλει πριν καιρο αυτο το σαϊτ.Δειτε τι ομορφα ρουχαλακια που εχει φερει!

http://oldnavy.gap.com/browse/category. ... nk=2719393

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...