Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!Τι κανετε αγαπημενες μου?

Μαρακι καλα εκανες κ πηγες μια βολτιτσα,το καθημερινο πειραζει οχι μια στο τοσο...

Καλημερα Κισκα μου,καλο ΣΚ να εχεις!

Εγω εδω για αλλη μια φορα περιμενω τον τεχνικο πλυντηριου πιατων.Μου το εφτιαξε,πληρωσα κ 40 ευρω κ παλι δε δουλευει :evil::evil: Κ ηρθε εχθες να το δει,το ανοιξε,του ελειπε ενα εξαρτημα κ ειπε θα ξαναερθει σημερα..Μου ερχεται να το παρω κ να το πεταξω!!!!!Αφηστε που εχει κ τελειο καιρο κι εγω πρεπει να μεινω εδω να τον περιμενω..

Καλημερα Αννα!Καλο κομμωτηριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Σοφάκι...Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Τα ίδια πέρασα κι εγώ για ένα μήνα περίπου με τους τεχνικούς και το πλυντήριο...Φαντάζομαι δεν θα του δώσεις άλλα λεφτά...δεν φτάνει που δεν φτιάχτηκε!

εγω δυστυχως αρχισα να εχω ασπρα οποτε...........κ αυτο το καστανο σκουρο που τα χα βαψει πριν την εξωσωμ δυστυχως εγινε ενα απαισιο σκατουλι χρωμα.αφου τα χω παντα μαζεμενα κοτσο για να μη τα βλεπω.κ λεω.ε!ανοιξη μπηκε.κ αφου δε μπορω να κανω οτι ο ζουζουνιτσος με τη ζουζουνιτσα,ο μελισσουλος με τη μελισσουλιτσα,ο μηρμυγκιτσος με τη μηρμυγκιτσα :lol: τουλαχιστον ας κανω το μποτε μου σημερα να ξετσουτσουρωσω κ εγω η καημενη. :lol:

σημερα εχει τσιπουριτσα με μπροκολο κ πατατοσαλατα μιαμ,μιαμ

α!οσο για τη σειρα που παραχωρειται να σας πω μια εμπειρια μου?τα χριστουγεννα περιμενε μια τεραστια ουρα στη τραπεζα.μπαινει μεσα μια κοπελα με το καροτσι κ ενα μωρο.φυσικα ολοι της παραχωρουμε προτεραιοτητα.ρε παιδια στο θεο σας.μπορει να εβγαλε κ 15 τελη κυκλοφοριας να πληρωσει.χλωμο δεν ηταν να ειχε 15 αυτοκινητα δικα της?δεν ειχε παρει απ ολους γνωστους-συγγενεις κ φιλους για να μη περιμενουν ΄΄εκεινοι΄΄ στη τραπεζα?μπορει να εκανε κ μιση ωρα στο γκισε.θελω να πω καμια φορα υπαρχουν κ επιτηδειοι που εκμεταλλευονται οπως η γιαγια που αναφερατε.

αυτα.φιλακια πολλααααααα

Ναι Μαρακι μου θυμαμαι πολυ καλα τι ειχες περασει κι εσυ με το πλυντηριο.Παντως οχι κ να μου ζητησει δε θα του δωσω αλλα χρηματα γιατι αυτος φταιει,χαλασε ενα εξαρτημα κατα τη μεταφορα.Αλλα μου ειπε στις 10 θα ειναι εδω κι ακομη να ερθει........

Καλά θα κάνεις Σοφία μου...

Γιωργο μου καλημέρα...Σε εμάς δεν βρέχει αλλά φυσάει και μάλλον έχει πολύ σκόνη στην ατμόσφαιρα...Χθες είχα 27 βαθμούς στη Λευκωσία...όλοι με καλοκαιρινά κυκλοφορούσαν (εκτός εμένα :lol: ) Ο, τι να'ναι ο καιρός!

Kαλημερα εγκυουλες!Τι κανετε;Ο καιρος εχει τρελαθει!Εχει ηλιο και βρονταει ταυτοχρονα! :lol: Πριν εβρεξε κιολας αλλα εχει ηλιο! :lol:

Μαλλον θα βγουμε για καφεδακι με τον αντρα μου.Χθες βραδυ δεν αντεξα και γουρουνιασα... :oops: Πηρα χαμπουργκερ με φιλετο κοτοπουλο και πατατες και εφαγα. :oops: Ευτυχως το ζαχαρο δεν πηγε πανω απο 140,μετρηθηκα και ηταν 132 οποτε οκ. ;) Απο σημερα παλι διατροφουλα...

Τελικα επιασε βροχη και δεν θα παμε για καφεδακι.Κρυφτηκε και ο ηλιος.Μαγειρευω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο και κουνουπιδι βραστο.Εσεις τι τρωτε σημερα;

Koritsakia mouuuuuuuu!!!!!!!!!!!Geia sas....sas eleipsa????Emena pantws mou leipsate polu eidika autes tis meres pou eimai mesa sto spiti..:(

Eutixws omws ta pragmata einai kalutera..exw arxisei na sinerxomai kai eutixws den eidame tpt allo anusixitiko...!!!!!!!!!

To mwraki mas den mas ekane thn xarh na mas deiksei ti einai..eixe to xeraki tou panw sto pragmataki tou...xixixixixixixixi

Fouskwsame arketa....

Kai eseis pisteuw na eiste oles kala kai eseis kai ta ninakia sas...!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου έφυγα πριν απότομα γιατί ήρθε ο άντρας μου να με πάει για ψώνια...Δεν προλάβαμε και πολλά, έτσι κι αλλιώς δεν έχω πια αντοχές! Πήρα δυο μπλούζες εγκυμοσύνης και ένα κολάν γκρι που ήθελα. Πήγαμε και στο σούπερ...Οταν γύρισα έψησα το παστίτσιο που έφτιαξε η μαμά μου...πολύ νόστιμο ήταν!!

Εδω ο καιρός τρελλάθηκε! Για μια ώρα φυσούσε απίστευτα πολύ, έκανε και ζημιές στους δρόμους..Οτι είχα στη βεράντα τα σήκωσε και τρέχαμε!! Ολα τα τζάμια του σπιτιού που ειχαν καθαριστεί είναι λες και έριξε του κόσμου τη βροχή!! Τώρα βγήκε ήλιος και είναι παλι καλοκαίρι...μας δουλεύει!!

Μαρουλίτα μου πού είσαι εσύ? Χαίρομαι που όλα είναι καλά κορίτσι μου...Ξεκουράσου όσο μπορείς!

Σας φιλώ όλες και καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!!

Aσε Μαράκι χάλια ήταν, μου πήρε όλες τις γλάστρες ο παλιοάνεμος :evil::evil:

Ήταν ενδιαφέρουσα η διάλεξη, έμαθα κάποια πραγματάκια για την αποστείρωση, βραστήρα, πως να λούνω το μωράκι και ότι στο προσωπάκι του δεν θα του βάζουμε νερό της βρύσης αλλά εμφιαλωμένο!!!! :?:?:? Ότι βάζω λαδάκι στο μωρό αν έχει ξηροδερμία αλλά πριν το λούσιμο. Που θα πάει θα τα μάθουμε όλα.

Έπλυνα τα ρουχαλάκια τα χώρισα σε new born και 0-3 μηνών (εσκιμώο και εσώρουχα) και βλέπουμε. Τα γαντάκια, κλατσάκια, σκουφάκια, εν τέλεια, μινιατούρες. Μυρίζουν πολύ ωραία. Σύντομα σιδέρωμα. Αλλά πρεπει να δω τη λίστα να δω τι μας λείπει...και νομίζω είναι αρκετά. Αλλά μ αρέσει που τα κάνω λίγα λίγα.

Σήμερα πήγαμε γιατρό όλα καλά :D:D:D Μου πε ότι έχει μεγάλο κεφάλι εκτός από μεγάλο τέτοιο :lol::lol::lol: Από μένα πήρε :lol::lol::lol: Στο κεφάλι εννοώ :lol::lol: Ό ανδρας μου λέει μεγάλο κεφάλι = μεγάλος εγκέφαλος = πανέξυπνος :lol::lol:

Σας αφήνω πάω να ετοιμαστώ, έχει σινεμά απόψε, θρίλερ.

χχχ

Καλημερα γλυκες μου!!!Πως ειστε?Πως περασατε το Σαββατοβραδο σας?Εμεις ησυχα,σπιτι,ηρθαν οι μελλοντικοι μας κουμπαροι κ μειναμε μεσα.Καλυτερα ετσι γιατι δε θελω κ να πολυβγαινω.. Ευτυχως ηρθε ο τεχνικος,μου εφτιαξε και το πλυντηριο,ολα καλα.Σημερα ο καλος μου φευγει και θα μεινω παλι μονη :(:( Α! Κ αυριο λεω επιτελους να παω γιατρο να δω λιγο τις ζουζουνιτσες μου!!Αυτα τα νεα μου!!

Μαρουλιτα πολυ χαιρομαι που εισαι καλα!Φιλια στο μπεμπακι σου,περιμενουμε να μαθουμε φυλο!!

Μαρακι μεγεια τα ρουχαλακια,καλοφορετα!!

Χρυσταλλενη μου αρχισες κιολας να πλενεις?Εγω ειπα να το καθυστερησω λιγο αν κ ο γιατρος με εχει 36 με 37 το πολυ να γενναω κ ειναι κ πολλα λογω διδυμων τα ρουχαλακια.Λες να ξεκινησω κι εγω?Μου εβαλες ιδεες...

Καλημέρα ομορφογκαστρούλες! Τί κάνετε? Πώς περάσατε χθες??

Εμείς στο σπίτι είμασταν μέχρι που ήρθε ένας φίλος και μου ξεσήκωσε τον αντρούλη μου να πάνε για ένα ποτό...αφού πήραν την άδεια μου πήγαν μια βόλτα :lol: Εγώ δεν ξέρω τι επαθα χθες βράδυ πεινούσα συνέχεια!!!Και το πρωι ένιωθα ότι θα κάνω εμετό από την πείνα :shock::o

Σήμερα στο σπίτι θα την βγάλω..Ο αντρας μου ίσως πάει στο γήπεδο το απόγευμα να δει ποδόσφαιρο..Μάλλον θα έρθουν τα ανηψάκια μου αργότερα και ανυπομονώ να τις δω.

Χρυσταλλένη μου θρίλερ??? :shock: Αρχισατε τις ετοιμασίες?? Για μας είναι νωρίς!!

Σοφάκι μου καλημέρα!!! ΜΕ το καλό να δεις τις πριγκίπισσες σου αύριο!! Κι εσύ μοναχούλα ε?? Ατιμη μοναξιά!! :lol::lol:

Οι άλλες μάλλον κοιμάστε ακόμα....

καλημερα κ απο μενα..........μολις εβαλα το φαγακι μου κ ειπα να μπω για μια καλημερα κ να διαβασω τα νεας σας...εβαλα τηγανια θα αναψει κ μαγκαλι ο πεθερος μου κ θα φαμε ολοι μαζι πανω στην πεθερα μου.αν κ θα προτιμουσα την αυλη γιατι εχει ηλιο σημερα κ μυριζει ανοιξη.συμμαζεψα κ λιγο ρουχομανι κ περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο να απλωσω.χθες δεν εκανα τιποτα.ηρθε το πρωι ο αντρας μου κ με ξυπνησε στις 8(η μικρη ακομα κοιμοταν)να παμε στα πρακτικερ.βρε χρυσο μου λεω στον υπνο σου τα εβλεπες? :x:x οχι οτι με χαλασε η βολτα μας.πηρα κ μια ραφιερα-βιβλιοθηκη γιατι τωρα που θα αδειασουμε το δωματιο δεν εχω που να τα ζημαζεψω κ πηρα κ μια ζυγαρια ψυφιακη....επιτελουςςςςςς!!!!κ απο χθες ολο ζυγιζομαι,πρωι,μεσημερι,βραδυ...και διαπιστωσα οτι το πρωι σε δειχνει πιο ελαφρυα :lol::lol: το απογευμα πηγαμε κ μια επισκεψη σε μια γνωστη που γεννησε κ ετσι η μερα μας περασε γρηγορα.

αχ τι ωραια που φτανει η ωρα για τις ετοιμασιες σας κοριτσια...!!!ζηλευω!!! :oops::oops: φιλια...τα λεμε αυριο πρωι!!!

Μιχαέλα μου καλημέρα!! Κι εγώ πάντα πρωί ζυγίζομαι...΄τοτε με δείχνει ελαφρύτερη :lol::lol:

Εγώ πάω να ψήσω τα ντολμαδάκια που έφτιαξε η μαμά μου και θα φτιάξω και πιλάφι πληγούρι!

Αντε καλή μας όρεξη!!

Φιλιά σε όλες!

Εγω δεν μαγειρεψα τιποτα κοριτσακια μου.Εχω λιγο κοτοπουλακι απο εχθες,κ μιας κ ο καλος μου θα φυγει και θα γυρισει αυριο βραδυ,θα περασω με αυτο,κοινως μαζεματα παλι!!!!Κι εδω Μιχαελα μου τελειο καιρο εχει,οτι πρεπει για βολτιτσα!

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Σημερα μπαινω στον 5ο! :shock: Απιστευτο μου φαινεται!Ο καιρος περναει πολυ γρηγορα!Αφου νομιζω πως δεν θα προλαβω να ετοιμαστω,με εχει πιασει αγχος!Δεν θελω να κυλησει γρηγορα ο καιρος,θελω να το απολαυσω.

Εδω εχουμε απο χθες μουντο καιρο και βροχη! :evil: Παρ'ολα αυτα θα βγουμε για φαγητο και καφεδακι.Χθες λεγαμε να βγουμε αλλα τελικα μειναμε ολη μερα σπιτι.Καλεσαμε κατι φιλους αλλα ειχαν κανονισει οποτε καθισαμε οι δυο μας και ειδαμε ταινιουλα! :D

καλημεραααααααααααα.εμεις τωρα γυρισαμε απο το πρωινο καφε.τελεια μερα.εμεις σημερα εχουμε κοκκινιστο με πατατες.που τρελλαινομαι να τρωω.

κ τα μωρακια μου τρελλαθηκαν μου φαινεται απ τη βολτα σημερα γιατι δε καθονται ησυχα λεπτο.

μπεμπουλινο εμενα κ ο γιατρος μου κ αυτος που μου κανει υπερηχους μου ειπαν οτι στον 6ο μηνα μπαινω την αλλη παρασκευη.εσυ γιατι τωρα λες οτι μπαινεις 5ο?

μηπως διαφερω επειδη ειμαι απο εξωσωματικη? :?

Οχι,δεν νομιζω να διαφερεις....Για μετρα εβδομαδες και θα δεις. ;) Στον 6ο μπαινεις στην 23η εβδομαδα. ;) Ποτε εχεις ΠΗΤ;Εγω 4 Σεπτεμβριου.

Δες εδω για να μην μπερδευεσαι:

http://www.baby2see.com/development/week1.html

το ειδα.δε ξερω.μπερδευομαι.26 αυγουστου εχω πητ.δηλ θελω 2 βδομαδες ακομα για τον 6ο.πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!θα σκασω.κ οι ντοκτορες γιατι μου λενε ετσι.ωωωωωωωωωωωωωωω!δε μπορω.δε περναει ο καιρος :cry:

Αννα μου συμφωνω με τη Μπεμπουλινο.Μαλλον εχεις μπερδευτει.Εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα κ μολις μπηκα στον 7ο!!Μηνα αλλαζεις με βαση την ημερομηνια τοκετου.Αν τα μετρας ετσι θα γεννησεις στον 12 :lol::lol::lol::lol: Σκεψου οτι εισαι μολις στην 19η εβδομαδα..

Μπεμπουλινο το 1ο site που εβαλες ειναι τελειο.Τα εξηγει πολυ ωραια!!

Ασχετο αλλα τελικα ο καλος μου δεν εφυγε!!!!!!!Κ ετσι δε θα μεινω μονη Κυριακατικα :D:D:D Μπορει ομως ν αφυγει αυριο :(:(

Γεια σας γκαστρουλες!!!Τι κανετε??

Εμις μια χαρα χτες πηγαμε στον γιατρο ο μπεμπακος μας εχει παει στα 570γρ και ολα κυλουν τελεια ειπε ο γιατρος!!!!Επομενο ραντεβου σε ενα μηνα ειπε ...εγω θα παω σε 3 βδομαδες!!!

Μετα πηγαμε κ ειδαμε για παιδικα επιπλα..πηγαμε σε ενα στον Γερακα που εχει πολυ ωραια πραγματακια κ πολυ καλες τιμες δηλ βρηκαμε κουνια-προεφηβικο με προικα σεντονακια στρωμα 485ευρω ολα και330 η αλλαξιερα και καροτσι πολυ ωραιο το οποιο κλεινει σαντουιτς το τιμονι παει και στις δυο κατευθυνσεις δηλ κ κοιταω το μωρο και το μωρο τον δρομο με πολυ εκολο κλεισιμο ανοιγμα και φαινεται κ αρκετα γερο να ειναι τιμη 200 ευρω..

Μετα πηγαμε στον Δημα στο κορωπι εκει επειδη ειχε τα looney που σας ειχα δειξει την προηγ φορα κ φυσικα μας αρεσαν μαζι με καοτσι εφτανα τα 1850 ευρω και στα πιο απλα καπου στα 1400!!

Αυριο θα παμε κ στη Στρατα Στρατουλα στην Αγ,Παρασκευη να δουμε αλλα μαλλον στο Γερακα θα καταληξουμε γιατι κ μας αρεσαν πολυ και πολυ καλες τιμε ειχε!!!!!

Επισης μετα το Κορωπι χτες καταληξαμε στο Πορτο Ραφτη και γουρουνιασα και εγω στα GOODYS εφαγα 1 cheese 3-4 chivken nuggets και πατατες με σως cheddar και bacon!!!!!!Και το απογευμα εφαγα κ ενα κομματι κεικ!!!!!

Σημερα υγειινα πραγματα ενα τοστ το πρωι και μεσημερι μπριζολα μαλλον μοσχαρισια με ψητα λαχανικα και ντακο σαλατα!!!

Αυτααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι λετε?Τα βρηκα τωρα και στο site αυτο κ θα παρω κ εκι τηλ αυριο για τιμες να δω αν εχουν διαφορα..

http://www.babybeds.gr/product_info.php ... ucts_id=53

http://www.babybeds.gr/product_info.php ... ucts_id=49

Γυρισαμε και εμεις πριν λιγο.Πηγαμε και φαγαμε κινεζικο και μετα για καφε.Το ζαχαρο ομως τελειο,αν και παλι γουρουνιασα!Μολις 109 εφτασε,τελεια!Βρεχει παρα πολυ σημερα.Ευχομαι να σταματησει συντομα και να ξαναερθει η ανοιξη.

Αννουλα,λαθος τα μετρας...Ο σωστος τροπος ειναι αυτος στα 2 σαϊτ που σου εβαλα. ;) Αφου γεννας τελος Αυγουστου,εισαι στον 5ο,οχι στον 6ο.Εχουμε μολις 9 μερες διαφορα.Γιατι βιαζεσαι να περασει ο καιρος; :roll: Εγω το απολαμβανω που ειμαι εγκυουλα,δεν θελω να περασει γρηγορα ο καιρος.Να μεγαλωσει η μπεμπουλα μου,να της ετοιμασω τα πραγματακια της και μετα. ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...