Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Μάχη μου μερικοί δεν είναι άνθρωποι είναι ζώα!!!Τι να πω... νομίζω ότι και στη γυναίκα τους τέτοιοι τύποι την ίδια αντιμετώπιση θα είχαν!!

Κριθαράκι με κιμά ε??Καλό!!!καλή όρεξη!!

Σοφίτσα μου καλή όρεξη και σε σένα!!!Γιατί συμβαίνει αυτό με τον αιματοκρίτη σου??να προσέχεις!!

Πεινάω κι ευτυχώς σε λίγο θα φύγω να πάω να φάω σπίτι μου!!!! δεν έχω πάρει φαγητό μαζί μου σήμερα γιατί σχολάω μία ώρα νωρίτερα τις Παρασκευές!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας!Τι κανετε;Σημερα πηγα να δω μια φιλη μου που γεννησε.Ο μπεμπακος της ειναι πολυ γλυκουλης και ειναι ιδιος ο μπαμπας του!Γυρισα το μεσημερι,φαγαμε κρεατοσουπα και λιγο μουσακα που περισσεψε απο χθες(σιγα να μην τον αφηνα :lol: ) και τωρα ξεκουραζομαι!

Χθες η μπεμπουλα μου αποφασισε να ξυπνησε την ωρα που πηγα για υπνο και με ξαφνιασε! :lol: Αρχισε να κανει τουμπες και να κλωτσαει αλλα ευτυχως μετα σταματησε!Το πρωι παντα με καλημεριζει με κλωτσιες!

Την ενοιωσα αρκετα νωρις,μολις μπηκα στην 17η εβδομαδα.

Κοριτσια,μολις εγινε σεισμος.... :?:?:? Χ@στηκα πανω μου απο τον φοβο...Και δεν ειναι Πρωταπριλιατικο αστειο...Η καρδια μου παει να σπασει. :?

Beboulino απο Κρητη εισαι?Γιατι ενας φιλος μου εκει μου ειπε για σεισμο...γεια σας βρε φιλεναδες...δεν μπορεσα να μπω τις προηγουμενες μερες και δεν διαβασα τα νεακια σας...ειδα βεβαια μερικες μερες πριν τι μου εγραψε η Μιχαελα για την αυχενικη αλλα και οι αλλες κοπελες και να σας πω τα νεα..Η αυχενικη βγηκε 2.7 εκανε 10 μετρησεις οι 9 ητανε 2.4 και η μια 2.7 αλλα λεει παιρνει παντα τη μεγαλυτερη..βγηκαν μετα και οι αιματολογικες οι οποιες μια χαρα ηταν αλλα το χαρτι γραφει οτι επειδη η αυχενικη βγηκε ετσι να μιλησει με τη γιατρο της τι να κανει,η γιατρος την οποια εχουμε ιδια ειπε οτι ειναι μια τιμη στα φυσιολογικα πλαισια και πως δεν χρειαζεται αμνιο απλα αντι να παει για Β επιπεδου στην 22-23 βδομαδα πρεπει να παει στην 20.Εγω εκανα εξετασεις αυτες τις γενικες σιδηρο και τετοια οι οποιες βγηκαν τελειες..για τα ουρα δεν ξερω γιατι θα τα παρω τη Δευτερα και θα παω επιτελους και στη γιατρο για υπερηχοοοο...αντεεε εχω να το δω το μωρακι μου απο την αυχενικηη..αααα...σας βαζω και ενα link με την ξαδερφουλα μου που σας ειχα πει οτι ειναι παρουσιαστρια και ειναι εγκυος...μιας και το ανακοινωσε επισημα να το πω και εγω που χαιρομαι...

http://www.youtube.com/watch?v=AZvkWTfF ... r_embedded

Οχι,ειμαι απο Ροδο.Τον νοιωσαμε και εδω και ηταν αρκετα δυνατος... :?

Η αυχενικη αυτη ειναι της κουνιαδας σου που ελεγες;Δεν θυμαμαι...Λιγο τσιμπημενες δεν ειναι οι τιμες; :roll:

Για την Δημητρα Καμπουρη,το ξεραμε απο καιρο,ειχαν βουηξει τα περιοδικα. :lol:

Δεσποινα Καμπουρη...το ελεγαν αλλα ακομα αυτη επισημα δεν το ελεγε αφου ουτε ολοι οι συγγενεις το ηξεραν μεχρι να το ανακοινωσεις..στις τιμες η γιατρος μας ειπε οτι μεχρι 2.5 ειναι το οριο αλλα το 2.7 μαζι με τις αιματολογικες δεν ειναι προβλημα..τωρα τι να σου πω ακριβως δεν ξερω...τωρα μιλησαμε και τελικα δεν θα παει νωριτερα για β επιπεδου της ειπε δεν χρειαζετε τελικα θα παει κανονικα...ουφ πολυ ανγχος.. :?

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τι κάνετε???

Νίκη νιώσατε και εσείς τον σεισμό ε? Είναι λογικό να φοβηθείς... δεν είναι και λίγο...

kiska μου μια χαρά θα είναι το μωράκι της φίλης σου... θα δείς...Μια χαρά και τα αποτελέσματά σου.. Ωραία.. πάντα έτσι να είναι...

Όσο για την ξαδέλφη... δεν το ήξερα... Όλα καλά να της πάνε της κοπέλας!

Ευγενία μου και εγώ αυτό είδα... ότι κάθεται εντελώς σαν ξύλο... γιαυτό μου άρεσε πολύ!

Μάχη μου και εγώ έτσι κάνω όταν πάω σε τέτοια καταστήματα... με πιάνει μανία!! :lol::lol: Εσύ κοιτάς κατσαβίδια εγώ σήμερα κόλλησα με ένα πιεστικό και κάτι εργαλεία για τον κήπο!!! :lol::lol::lol: Συμφωνώ με αυτό που λές για την συντήρηση του παρκέ... το ίδιο μου έλεγε και ο άντρας μου σήμερα... ότι δεν θα μπορώ να βάζω χλωρίνη όταν θα σφουγγαρίζω και δεν θα νιώθω καλά!!! :lol::lol::lol: Το πλακάκι είναι πιο "εύκολο"...

Σοφία μου μακάρι να ανέβει ο αιματοκρίτης και να νιώσεις καλύτερα...

Τι να σου πω..μου ειπε οτι οπως και να εχει αμνιο δεν θα κανει γιατι δεν θελει να κανει διακοπη αν υπαρχει κανενα προβλημα και δεν θελει να μπει σε αυτη τη διαδικασια...ηδη το περασε μια φορα με το μυκοπλασμα και δεν ηταν πολυ καιρο πριν..ρε παιδι μου καθε απογευμα και μετα αισθανομαι τοοσο βαρος στην κοιλια μου ελεος...σημερα πηγα στην τραπεζα και ηταν η μερα που πληρωνονται οι γεροι....βρικα μια καρεκλα και εκατσα γιατι αργουσε ο αριθμος μου..καποια στιγμη μπαινει μια γρια και ψαχνεται να καθησει και αμεσως κοιταει εμενα για να σηκωθω...νουμερο δεν ειχε παρει γιατι την εξυπηρετουσε ο διευθυντης..της λεει κατσε καλε..λεει μπααα δεν εχει καπου να κατσω και κοιταγε εμενα..΄λεω απο μεσα μου ατιμη δεν σηκωνομαι...εγω περιμενω τοσες ωρες και εσυ πας και στο διεθυντη...αμαν πια..μην δουνε νεα να καθετε..αμεσως να σηκωθουμε...και φαινεται και οτι ειμαι εγκυος...ελεος...εχτες πηγα σε μια γιατρο να γραψω κατι φαρμακα και περιμενα και αρχισε να μαζευει κοσμο..καθομουνα σε ενα καναπεδακι μικρο 2θεσιο μαζι με μια γρια..κλασικα...ερχεται μια αλλι γρια και λεει καλε ας σηκωθει καποια ποναει το ποδι μου...σηκωνεται λοιπον μια γρια απο μια καρεκλα...και η εξυπνη η διπλανη μου της λεει ελα κατσε εδω(και οι 2 χοντρες και εγω με κοιλιααα)και καθετε κοριτσια σχεδον πανω στην κοιλια μου..κοντεψα να βουλωσω και αρχισα να την σπρωχνω με τα χερια μεχρι που το καταλαβε και σηκωθηκε...ολη μερα γυρνανε τους δρομους και κουτσομπολευουν και 2 λεπτα στο γιατρο θυμουνται οτι κουραστικαν!!ελεος..Γεια σου Γελιζακι τι κανεις???Μαγειρεψες τιποτα καλο σημερα να μου τρεξουν τα σαλια?

Κισκα μου ευτυχώς μέχρι στιγμής σηκώνονται όλοι για να κάτσω κ η αλήθειa είναι ότι δεν αντέχω όρθια ουτε 5 λεπτά, με πονάει πολύ η μέση και η κοιλια έχει πάρει πολύ τα πάνω της........τούμπανο.. :D

καλά κάνεις να μη σηκώνεσαι....

Sisaki Μου εμένα στη 18-19η έγινε αισθητος ο μπέμπης.....να σας τον δείξω κιόλας αλλα θα βγάλουμε καλύτερες σε λίγες μέρες............ :D

post-876-13873936667518_thumb.jpg

Χαχα kiska είναι μην μπλέξεις με γριές!!! Άσε!!!

Σήμερα δεν μεγείρεψα τίποτα γιατί ξεκίνησα να κάνω τα ντουλάπια της κουζίνας.. αλλά είχε ανάψει μαγκάλι ο άντρας μου χθές και είχαν μείνει μπριζόλες και φάγαμε αυτές με μία σαλατούλα!

Πρίν απο λίγο όμως έφαγα μια μπανάνα με Merenta!!! :shock::shock::shock: Με είχε πιάσει λύσσα για γλυκό!!! :lol::lol::lol: Τι λένε τα σάλια???? Έγινε τίποτα???? :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα Nikol μου!!!!

Καλέ τι κουκλί είναι αυτόοοοοοο????? :x:x:x:x:x:x Φτού!!! φτού!!!!

αχ καλε τι κουκλι ειναι αυτο που πιπιλαει και το χερι τι κουκλι??καλε πεντακαθαρη η φωτογραφιααα τελεια....κοριτσια σημερα πηγα σουπερ μαρκετ και τι ειχεεεε???Καρπουζια και πεπονιααααα...φωναζε ο αντρας μου κλασικα οτι ειναι χαλια και δεν πρεπει να φαμε απο τωρα(Σερβος παιδι μου εχει κολληματα)αλλα εγω αυτη τη βδομαδα θα παρω να φαω και ας ειναι και αγγουρα...θα σκασω!!!Αχ καρπουζι!!!

Κισκα μου,εγω δεν περιμενω πια σε ουρες!Ουτε χαρτακια παιρνω,ουτε νουμερα...Πηγαινω μπροστα και λεω πως ειμαι εγκυος.Δεν φαινεται ακομα πολυ αλλα χ...κα!Παντα οι ταμειες με εξυπηρετουν και δεν περιμενω.ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ! ;) Τις προαλλες πηγα σ/μ και ειχε ουρα στον παγκο με τα ψητα κοτοπουλα.ΟΥΤΕ εκει περιμενα,περασα μπροστα και πηρα το κοτοπουλακι.Σου προτεινω να κανεις το ιδιο.Σιγα μην περιμενουμε για να μην μουρμουρησουν οι γριες...Οσο για αυτη που καθισε πανω σου,θα την ειχα βρισει σιγουρα! :evil:

Νικολ,ο μπεμπης πιπιλαει το δαχτυλο του;Πολλη πλακα εχει!

Ντιοσα,εμεις εχουμε βαλει λαμινεϊτ στα υπνοδωματια.Ειμαι πολυ ευχαριστημενη,τα σφουγγαριζω με ντετολ κανονικα,δεν παθαινουν τιποτα.Απλα στιβω πολυ καλα την σφουγγαριστρα.Ειναι πολυ καλο και για τα παιδακια γιατι δεν ειναι κρυο σαν το πλακακι αλλα και αν χτυπησει κατω,ειναι πολυ πιο μαλακο.Μεχρι και με ανεξιτηλο μαρκαδορο εγραψα πανω και εφυγε με νερο και βεττεξ,ειναι πολυ ανθεκτικο,δεν παθαινει τιποτα!Και δεν χρειαζεται απολυτως καμια συντηρηση,οπως το παρκε.

ρε κοριτσια τι να πω...οι γιατροι ειδικα λενε να μπαινουμε μεσα γιατι ειναι επικηνδυνο να κολλησουμε τιποτα και αυτες βριζουν και καταριουνται και απο το να με γρουσουζεψουν περιμενω αλλα οχι και ορθια...

Φορα μια χαντρουλα και ενα σταυρουδακι και μην φοβασαι τιποτα!Σιγα να μην δινουμε σημασια στις γλωσσοφαγουδες γριες...Και μην περιμενεις στις ουρες,στο ξαναλεω.Δεν υπαρχει λογος...Εγω το καταευχαριστιεμαι που δεν περιμενω πια...Και δεν με νοιαζει καθολου τι λενε.Προχθες μου την ειπε ενας και του λεω ειμαι εγκυος,εχω προτεραιοτητα και δεν θα σε ρωτησω!Εκανα την δουλεια μου και εφυγα....

Και εμένα ο άντρας μου τα ίδια λέει...ότι πρέπει να τα τρώμε όλα στην εποχή τους! Όχι ότι έχει άδικο... εγώ περιέργως δεν θέλω ακόμα να φάω τόσο καλοκαιρινά φρούτα...

Νίκη μου κοτάξαμε και τα laminate αλλά τα πλακάκια του άρεσαν πιο πολύ του άντρα μου... και ήταν και πιο φθηνά ( τα laminate)... Αλλά το συγκεκριμένο χρώμα στο πλακάκι του άρεσε πολύ γιαυτό κόλλησε...

Εχει πολλλλαααααααα χρωματα λαμινεϊτ,οπως και διαφορες ποιοτητες.Το πλακακι που κοιτατε αν δεν κανω λαθος εχει νερα σαν του ξυλου.Το ιδιο μπορεις να βρεις και σε λαμινεϊτ.Εμενα μου αρεσαν καλυτερα γιατι ζεσταινουν τον χωρο,δεν ειναι ψυχρα.Και χαλια να μην βαλω,το μωρο μπορει να κυλιεται αφοβα πανω. :lol: Δεν ειναι τοσο κρυα.Εμεις πηραμε αυτη την μαρκα,ειναι πολυ καλη και οικονομικη:

http://www.quick-step.com/product.aspx? ... country=gr

Κοριτσάκια σας αφήνω... πάω να ξαπλώσω γιατί με πόνεσε λίγο η μέση... Τα λέμε αύριο, καλό βράδυ σε όλες! Φιλάκια!

Νίκη ευχαριστώ για το λινκ...θα του τα δείξω να δούμε τι θα πεί... ;););)

Ευχαριστούμε κοριτσακια για τα καλά σας λόγια ...ναι μωρέ πιπιλαει ο μπεμπάκος..... :D

beboulino μου πολύ καλά κάνεις...και εγω πολλες φορές μπάινω μπροστά ....ειδικά σε τράπεζες...

Φιλάκια Diosaki

Καλησπερα γλυκες μου!!!Μπηκα να σας πω μια καλησπερα κ να καληνυχτισω!!

Νικολ ο μπεμπης σας ειναι κουκλος κ ετσι οπως πιπιλαει το δαχτυλο σκετη γλυκα!!

Κισκα συγχαρητηρια για την ξαδερφη σου,ιδεα δεν ειχα κ δεν της φαινεται κ καθολου!!

Σας αφηνω,αν κ βαριεμαι υπερβολικα και η τηλεοραση δεν εχει τιποτα :(

Καλο μας βραδυ κ πολλα φιλια στις κοιλιτσες σας!

Μπηκα να πω μια καλημερα γιατι σημερα ειναι η μερα που ο γιος μου εχει τον υπολογιστη και δεν ξερω αν θα με αφησει να μπω αργοτεραααα...καλημερα να εχετεεεε!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..Τι κάνετε? Χθες τελικά σας άφησα γιατι αφού φάγαμε ετοιμάστηκα και πήγαμε βολτα για καφέ...οι άλλοι δηλαδή ήπιαν καφέ...εγώ τσάκισα ένα σουφλέ σοκολάτας με παγωτό!!! :lol: Ειδα και τον γιατρό μου εκεί που πήγαμε και λέω θα με κράξει τώρα που βγήκα αλλά ευτυχώς μου είπε μόνο ¨είδες κάνεις και παράπονα...μέχρι βόλτα σε πήρε ο άνθρωπος"!! Και μετά αρχισε το παραλήρημα του άντρα μου οτι έπρεπε να ξαπλώνω τώρα και ότι κάνω χαζομάρες και δεν καταλαβαίνω πόσο σοβαρό είναι :evil: Και του λέω αφού εσύ μου είπες να με πάεις βόλτα!!! :shock::o Ε ναι λεει μετά σε λυπάμαι ολη μέρα στο σπίτι!!! :lol::? Αβυσσος η ψυχή του πατέρα :lol::lol::lol:

Αστε που χθες πραγματικά δεν ήθελα να βγω γιατι δεν έβρισκα να βάλω τίποτα που να μου κάνει!!! :evil: Ειχε και ζέστη...27 βαθμούς είχαμε εμείς...Θα με πάει αργότερα ο αντρας μου σε 2-3 μαγαζιά εδώ κοντά να πάρω κάτι...

Γιελιζ ωραίες οι βόλτες σας αφού περιειχαν και παγωτό!! :lol: Πολύ ωραίο το πλακάκι!

Νίκη μου ειχατε σεισμό ε? Τους φοβάμαι πάρα πολύ...

Κίσκα μου μην το σκέφτεσαι καθόλου...μην περιμένεις στη σειρά γιατι κάποιοι ανθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν!

Νικόλ μου τέλεια η φώτο του μπέμπη!! Ειναι να την βλέπεις όλη μέρα και να χαζεύεις!!!

Οι άλλες τι κάνετε? Πολλά έγραψα ε?

Σήμερα φυσάει και έχει πολύ σκόνη στην ατμόσφαιρα! Ο αντρας μου με πήρε να μου πει ότι θα μου πάρει μασκούλα λεει όταν βγούμε γιατι δεν κάνει να αναπνέω την σκόνη :lol::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσιαααααααααααααααααααα!τι κανετε?ξυπνησατε ορεξατες?εγω σημερα λεω να παω να σουλουπωθω λιγο

θα κανω ανταυγειες το μαλλακι μου κ θα το κουρεψω κιολας μπας κ ερθω κ ανεβω λιγο στα ματια μου :lol:

το χα βαψει πολυ σκουρο πριν την εξωσωματικη κ το χει πεταξει τωρα παααααααααααααρα πολυ κ ειμαι αστα να πανε.

πολυ χαιρομαι.ο γιατρος χτες μου ειπε οτι επιτρεπονται οι ανταυγειες

Καλημέρα Αννα!! Καλό σουλούπωμα!! :lol::lol:

Κι εγώ λέω από εβδομάδας να πάω για κούρεμα..Τα μαλλιά μου δεν τα βάφω οπότε είναι το μόνο που μπορώ να κάνω μπας και πάρω τα πάνω μου :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...