Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου,σας διαβαζω τοση ωρα αλλα ξεχασα σχεδον ολα οσα γραψατε!!Τι κανετε?

Γιεληζ κ Μιχαελα οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες,φτου σας!!!

Γιωργο μου τελεια τα νεα σας,αντε σε λιγοτερο απο μηνα θα εχετε τον γιοκα σας αγκαλια!Με το καλο!

Ελισαβετ κι εσας η μπουμπου μεγαλωσε πολυ!Τελεια!!

Οσο για κουτσομπολες κατινες θειες κ γενικοτερα συγγενεις που συζητατε,εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου.Εχει τυχει κ να με ρωτησουν με πονηρο τροπο για τα διδυμα κ εχω απαντησει ευθεως οτι δεν τους αφορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες!

Σχετικά με τα έπιπλα, και ΄γω κανα 2πράγματα που έδωσα και μου έφτιαξαν, ήταν πολύ πιο ακριβά απ΄ότι στα μαγαζιά. Ζητάνε τιμές και καλά για χειροποίητα!!!

Γιώργο μου το γαλάζιο βιβλίο Καλώς ήρθες αγοράκι που έχετε πάρει στον μικρό σας έιναι φοβερό.. έχει μέσα κι ενα cd έτσι δεν είναι??έχει πολύ ωραία μουσική.. τον Νικόλα μου τον χαλάρωνε πολύ... του το είχα κι έπαιζε σχεδόν συνέχεια χαμηλά και ηρεμούσε το γλυκό μου!!Τώρα όταν το ακούει χαμογελάει και τρέχει στην αγκαλιά μου!!! :YMHUG::YMHUG: Πολύ καλή επιλογή!!

Το δωματικάκι είναι τέλειο!!!!!με το καλό να γεμίσει με φωνουλες και γέλια!!!! :D

εγω κοριτσια χτες που εριξα μια πονηρη κλεφτη ματια,γιατι δε τολμω προς το παρον να δω με θαρρος ,στα τρε ζολι ειχαν πραγματικα τεραστιες εκπτωσεις σε ολα.κ κρεββατακια κ ντουλαπες κ ρουχα.τα παντα.αλυσιδα δεν ειναι?οποτε θα εχετε κ κατι στο δικο σας μερος

αχχχχχχχχχχχχχχ!κ εγω μετα τις 15 που θα κανω τη β επιπεδου θα χω το θαρρος νομιζω να παω να κανω τη πρωτη μου μικρη φυσικα αγορα.ετσι για το γουρι!

βεβαια αυριο θα παω στο γιατρο μου να μου γραψει φαρμακα,να δει τις εξετασεις κ θα του πω να μου κανει κ εναν υπερηχο στη κοιλια κ στο τραχηλο.ετσι να χω το κεφαλι μου ησυχο.

εσεις κοριτσακια μετα τη β επιπεδου καθε ποτε πατε για υπερηχο?

Αννα, έγω μία φορά το μήνα. Τώρα θα ξαναπάω σε 4 εβδομάδες, που θα είμαι στην 33η και μετά από ΄κει μου έιπε πιο συχνά, απ΄ότι κατάλαβα κάθε 2 εβδομάδες.

αννα κ εγω καθε 4 με 3 βδομαδες πηγαινω.οταν μπεις στο μηνα σου θα πηγαινεις καθε εβδομαδα κ θα σου κανει κ καρδιοτοκογραφημα.(παρακολουθει τους παλμους κ τις συσπασεις τις μητρας)κ καπου εκει θ σε μετρησει κ για διαστολη.βεβαια απο οτι καταλαβα καποιοι δεν κανουν καρδιοτοκογραφημα.η πρωτη που πηγαινα με σεστελνε πρωτα στην κλινικη της κ το εκανα κ μετα πηγαινα για επισκεψη.αυτος που παω τωρα,πηγαινε κ η κουνιαδα μου κ δεν την εστειλε καμια φορα για καρδιοτοκ.βεβαια οταν ερθει εκεινη η ωρα θα τον ρωτησω(δηθεν τυχαια ;) )ποτε θα κανω.

Ο δικός μου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με πήγε στο ΜΗΤΕΡΑ με ξενάγησε στα χειρουργεία και στα δωμάτια ωδινών για να μην μου είναι ξένο το περιβάλλον μου εξήγησε το πως γίνεται το κάθε τι και μου έκανε εκεί καρδιοτοκογράφημα!!! :P:P ααα!!εκεί με εξέτασε κι από κάτω για τον τράχηλο!!!

εγω απο χτες εχω κατι μικρες κραμπιτσες-σουβλιες στο κολπο κ να πω την αληθεια με βολευει που θα παω αυριο για τα φαρμακα για να δει κιολας λιγο το τραχηλο.

μπορει βεβαια να ναι απο τους μυκητες απο οτι μου πε η μικροβιολ.θα δουμε.

Αννα μου κι εγω καθε 4 βδομαδες παω. Τωρα θα ξαναπαω τελος Απριλιου.

Μιχαελλα εμας ο ξυλουργος ειναι γνωστος μας και μας εκανε σουπερ τιμες σε οτι και να καναμε με τα καλυτερα υλικα. Για να φανταστεις στο σπιτι πηρα απο γνωστο μεγαλο μαγαζι 2 πραγματα, ενα επιπλο για τηλεοραση και μια κρυσταλιερα-βιτρινα και το σκυλομετανιωσα αφου η ποιοτητα δεν συγκρινεται και αν τα εφτιαχνα στον ξυλουργο θα μου εβγαιναν περιπου ιδια τιμη με χιλιες φορες καλυτερη ποιοτητα. Ασε που επρεπε να τα συναρμολογισουμε και μονοι μας και ο αντρας μου κοντεψε να τα πεταξει απο το μπαλκονι... Τωρα ειναι και θεμα ποσα θα σας χρεωσει την εργασια του, αν αξιζει τον κοπο.

εγω τωρα την ντουλαποσυρταριερα, και ενα γραφειο με ραφια που θελω σε αυτον θα τα φτιαξω. Εισαι λιγο μακρυα για να σε εστελνα σε αυτον

Kαλημερα κοριτσακια!Τι κανετε;Εδω εχουμε συννεφια και λιγη βροχη! :evil:

Ντιοσα,τελεια η κοιλιτσα!Σισσυ,ετσι οπως τα ελεγες νομιζα πως θα εβλεπα καμια τεραστια κοιλια! :lol: Μια χαρα κοιλιτσα εχεις!Η δικη μου ειναι λιγο πιο μικρουλα,αν καταφερω θα σας βαλω φωτο.

Οσο γιατι ς κακιες,μην δινετε σημασια...Εγω αυτο κανω.Βασικα τα εχω παρει με μια φιλη μου που μου λεει διαφορα...Μολις γενησε.Εκανε αγορακι και μαλιστα απογοητευτηκε λεει-αν ειναι δυνατον-επειδη ηθελε κοριτσι.Οταν της ειπα οτι εχω κοριτσακι μου λεει,το ηξερα οτι θα εχεις κοριτσι γιατι εχεις ασχημυνει στο προσωπο. :shock: Οποιες κανουν κορες ασχυμαινουν! :shock: Και επισης ανοιξε η λεκανη σου,στα αγορια δεν ανοιγει! :shock: Μου το εχει πει 2-3 φορες αυτο.Δεν δινω σημασια,της ειπα μονο οτι δεν με νοιαζει αν ασχυμηνα,αρκει που θα κανω κοριτσακι!Ε,μα σορρυ,σε προκαλουν μερικοι να γινεις κακια! :evil:

Κοριτσακια μου σας αφηνω,παω βολτα να δω τα ανιψακια μου να μου περασει κ λιγο η ωρα μιας κ σημερα δεν εχω μαγειρικη.. :D:D:D Τα λεμε αργοτερα.Φιλια!

Α!Γιωργο τελειο το δωματιο του μπεμπε!!

Καλημερα Μπεμπουλινο!

Ε,μα δεν αντεξα!Ακου εκει ασχημυνα!Ισα ισα που ολοι μου λενε πως εχει ηρεμισει το προσωπο μου.

Εμεις παμε στον γιατρο καθε 3 εβδομαδες,καμια φορα παμε και λιγο αργοτερα.Αναλογα τα κεφια!

Ευγενια τι βιβλιαρακι ειναι αυτο;Εχεις βαλει λινκ; :roll:

Νικη μην δινεις σημασια. Καλα αυτη γεννησε και επειδη ειναι αγορι απογοητευτηκε. σαν δεν ντρεπεται η μουλαρα.

Εγω σας αφηνω λιγο να τελιωσω κατι δουλειες και επιστρεφω!!

Κόπηκε το ιντερνετ αλλά τώρα ξαναήρθε!!

Είχα γράψει πρίν: Καλημέρα Σοφία μου!!! Πολύ καλά τούς έκανες που τούς απάντησες έτσι!! Μπράβο!!

Μιχαέλα ο μαραγκός μου είναι απο την Ξάνθη.. όπως έρχεσαι απο Καβάλα για να πάς στον σιδηροδρομικό σταθμό στα δεξιά λίγα μέτρα πρίν στρίψεις στον σταθμό... (αν γνωρίζεις που είναι ο σταθμός είναι πολύ εύκολο) για να καταλάβεις αν δεν στρίψεις συνεχίζεις και βγαίνεις στο ΖΗΤΑ PALACE το ξενοδοχείο...

Καλημέρα Νίκη! Άντε βάλε και εσύ φωτό! Και μη δίνεις σημασία σε ηλίθιες!!!

Άννα εγώ πάω κάθε 17-20 μέρες στον γιατρό, ποτέ παραπάνω..

Σοφία μου καλή βόλτα!Φιλάκια στα ανιψάκια!!

Ελισάβετ στο καλό!

γιεληζ στο περιπου καταλαβα που ειναι...αλλα ο αντρας μου τα ξερει καλυτερα οποτε θα με παει αυτος...αλλωστε τι σοι ταξιτζης ειναι? :lol::lol: στειλε μου μονο ονομα κ τηλ αν εχεις με πμ να κανονισω να τον βρω.

Κοριτσακια πεταχτηκα για ενα καφεδακι σε μια φιλη μου γι'αυτο εξαφανιστηκα.Σε λιγο θα παμε στην πεθερα για φαγητο.Σημερα τρωω ΜΟΥΣΑΚΑΑΑΑ!!! :D:D Πηρα την εγκριση της διαιτολογου-αδελφης μου και θα φαω ενα κομματι! :mrgreen: Μετρηθηκα το πρωι νηστικη και ειχα 86 ζαχαρο.Θα μετρησω και μετα τον μουσακα να δουμε. :roll:

Σας χαιρετω προς το παρον,τα λεμε μετα!

καλησπερα ειστε καλα χαιρομαι..διαβασα καπου για την θεση του μωρου στα προτωτοκα θελουν πριν μπεις στο μηνα σου να παρει θεση γιατι αλλιως πολυ δυσκολα στη δευτερη γεννα δεν τους νοιαζει γιατι λενε μεχρι και τελευταια στιγμη δηλ στη διαρκεια της γεννας γυρανει.εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη απο την αρχη ηταν με το κεφαλι και εστι εμεινε μεχρι τελος τωρα σε αυτη λιγες μερες πριν κανω την β επιπεδου γυρισε....

τωρα γθ=ια αυτα που λενε οι γυρω σας μην τους δινετε σημασια κακιες και τιποτα αλλο

Κοριτσάκια μου γλυκά μου λείψατε!!! Επανήλθα όμως!!! Χθες δεν είχα ρεύμα και όταν ήρθε το ρεύμα έπαθε βλάβη το μοντεμ του ιντερνετ και περιμενα να έρθουν να μου το αλλάξουν....κι οχι τίποτα άλλο...σκεφτόμουν πόσα θα έχετε γράψει και πόσα θα έχω να διαβάσω :lol::lol:

Σήμερα το πρωί είχα και μια περιπέτεια αλλά όλα καλά. Ξύπνησα κι ειχα απίστευτο πόνο στο στομάχι που με χτυπούσε πίσω στην πλάτη και μου έκοβε την αναπνοή.Αγχώθηκα μήπως έγινε τίποτε με το μωράκι...πήρα το γιατρό τηλ και πήγε να με δει. Μέχρι να πάω είχε υποχωρήσει ο πόνος αλλά ο άντρας μου επέμενε να πάμε να είμαστε σίγουροι. Ημουνα και πολύ χλωμή και μέχρι κι ο γιατρός τρόμαξε! Ευτυχώς το μωράκι μου ήταν μια χαρά ελέγξαμε και τον τράχηλο και ειναι κλειστος, το ράμμα στη θέση του. Μάλιστα από την Δευτέρα που πήγαμε και ήταν 471 γρ σήμερα ήταν 530γρ...Μεγαλώνει ο καλός μου...Μονο που πονάω συχνά στο πιπί μου οταν κάθομαι...Αφού η διαδρομή γιατο γιατρό ένα τέταρτο ειναι αλλά λόγω κίνησης κάναμε ενα μισάωρο και όταν σηκώθηκα από το αμάξι πονούσα πολύ...γι'αυτό κι ο γιατρός είπε ΞΑΠΛΑ!!!!

Αυτά τα νέα μας...πάω να σας διαβάζω κι επιστρέφω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...