Μετάβαση σε περιεχόμενο

Aνυσηχώ για το βάρος της!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Πάλι εδώ για τις γνώμες σας!

Η μπουμπού μου είναι 9 μηνών κ ζυγίζει 8500γρ.!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::roll::roll:

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λίγο πιο πάνω από ένα μεσαίο μωρό!

Να σημειώσω ότι το μωρό τρώει το φαγητό του κανονικά,πχ.φρουτοκρεμα,1 μπανάνα,1 αχλάδι,μισό μήλο κ μισό πορτοκάλι,τις τελευταίες μέρες τις προσθέτω κ 2 κουταλιές βιολογικά δημητριακά για να πάρει λίγο παραπάνω βάρος,το μεσημεριανό της φαγητό κ το απογευματινό που πάλι είναι γλυκοπατάτα με πουρέ αχλάδι ή μήλο,γιαουρτάκι με φρέσκα φρούτα ή κ μπισκότα που τα κάνω εγώ με φρούτα συνοδευμένα πάλι!

Επίσης να πω πως δεν της δίνω καθολου κρέμες-σκόνες του εμπορίου που περιέχουν ζάχαρη κ ποιος ξέρει τι άλλο...Ισως γι΄αυτό το μωράκι μου δεν παχαίνει ικανοποιήτικά!?!!?

Πείτε μου τη γνώμη σας!Είναι πολύ αδύνατη η μπουμπού?

Τι άλλο μπορώ να της δώσω που να είναι κ υγειινό κ να πάρει κ λίγο βάρος παραπάνω??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αδυνατη? καλε εγω που εχω διδυμακια θα σου πω ειναι ο ενας μου 9 κιλα κ ο αλλος ειναι 7,500 κ γεννηθηκαν ιδιο βαρος τρωνε τα ιδια φαγητα θηλαζουν το ιδιο αλλα... μην ανησυχεις αν ειναι μεσα στις καμπυλες μην ανησυχεις. Παντως κ εγω δεν δινω μπισκοτοκρεμες κ τετοια που εχουν περιτες ζαχαρες

juliet πλάκα κάνεις? :lol:

Σόρυ που γελάω αλλά αφού κι ο γιατρός σου είπε ότι είναι πάνω από ένα μεσαίο μωρό!

Δηλαδή εσύ τη θες χοντρούλα? :mrgreen:

Τέλειο είναι το βάρος της!

Η δική μου είναι 15 μηνών και είναι 9.300. Είναι αδυνατούλα συγκρητικά με άλλα παιδάκια. Ε και?

Μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι το παιδί ;)

Juliet το παιδακι σου ειναι μια χαρα.

Τωει τροφες και θα παχυνει οσο χρειαζετε να παχυνει..

δεν χρειαζετε να ειναι παχουλο ενα μωρο ειδικα με την διατροφη που θα ακολουθουν μεγαλονωντας κυριως οταν θα αρχισουν να φευγουνα πο τα στενα ορια "επιτιρισης" των γονιων.

Πιστεψε με ακομα και εαν εδινες κρεμες- που κατα την προσωπικη μου αποψη παντα- καλα κανεις και δεν δινεις δεν θα παχαινε δραματικα πολυ.

Συνεχισε να δινεις οσο το δυνατον φυσικες ανεπεξεργαστες τροφες , και φαγητο και μην ανισυχεις για το βαρος εφοσων τρωει ικανοποιητικες ποσοτητες .

Οταν λεμε ικανοποιητικες πσοτητες πιστεψε με ειναι πολυ μικροτερες οι μεριδες απο αυτες που θεωρουμε εμεις σαν κανονικες

Ειχα διαβασει προσφατα ενα βιβλιο "προικισμενα μωρα εμπνευσμενοι γονεις- για μια αλλιωτικη προσχολικη διατροφη" του Παπαβεντση..

απενοχοποιηθηκα πολυ στο θεμα φαγητο..παρολο που το δικο μου παιδι ανικει στην κατηρια Οβεληξ

Αχ αμάν βρε κορίτσια πολύ με ανακουφίζετε με αυτά που λέτε!

Εντάξει όχι ότι τη θέλω χοντρή αλλά βλέπω κάτι στρουμπουλά μωράκια κ λέω βρε μήπως η δική μου παραείναι αδύνατη!!!???!

Σας ευχαριστώ βρε μανουλές!

μια χαρα ειναι η μικρουλα σου ο δικος μου ειναι 15 μηνων και ειναι 10.400 εδω και δυο μηνες,τα μωρα απο την ωρα που αρχιζουν να κινουνται δεν βαζουν τοσο πολυ βαρος οπως πριν,και εφοσον ο γιατρος σου,σου ειπε πως ειναι λιγο πιο πανω απο ενα μεσαιο μωρο τι ηθελες να σου πει οτι ειναι υπερβαρη;;τοτε θα ησουν ικανοποιημενη;;

παρεπιμτοντως η μικρουλα σου ειναι μια γλυκα στις φωτο που βλεπω,ειναι κουκλιτσα πολυ μου αρεσει!!!!να τη χαιρεσαι εξαλλου μπορει να προοριζεται για μοντελο,γυναικα ειναι ξερει αυτη τι κανει,διατηρει τη σιλουετα της :lol::lol:

Emena ειναι 9 μηνων και πριν 2 εβδομαδες ηταν 8050 (πηρε μολις 200 γραμμ) και υψος 76 εκατοστα

Αλλα δενεν μου φαινεται καθολου αδυνατη Κι εγω δεν δινω ετοιμες κρεμες (δεν τις τρωει;;;;;) Οσο πεινανε τρωνε...Τι να κανουμε;;

απις η δικια σου θα γινει ψηλη 76 εκατοστα ε? κ εμενα ειναι 9 μηνων κ ο ενας ειναι οπως ειπα 9 κιλα αλλα 75 εκατοστα κ μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι ψηλος οποτε εσενα παει για μοντελο.

ΜΗν ανησυχεις παντως juliet αν σου ειπε ετσι ο παιδιατρος σου ειναι ολα καλα κ αν βλεπεις οτι χορταινει δεν χρειαζεται να ανχωνεσαι κ να την στουμπωνεις με το ζορι γιατι δεν πετυχαινουμε κατι κ ετσι.

Σας ειπα εμενα ο ενας ο δικος μου ειναι 7,500 οποτε τι να πω για το τσιλιβιθρονι μου αλλα ειναι στο παιδι μιας κ ειναι υπερκινητικοτατος.

Α και το καλυτερο παραδειγμα ειναι η κορη μου που το καλοκαιρι θα γινει 3 χρονών κ ειναι 13 κιλα με το ζοριιιιιιι

Μην ανησυχεις!!!! Μια χαρα ειναι μικρουλα!! Τι να πω εγω που η δικια μου ειναι 2μιση χρονων και 10.500γρ και 83εκ. υψος??? Αστην να φαει οσο θελει και μην την μπουκωνεις!

Να μην ανησυχείς καθόλου είναι μια χαρούλα αφού στο επιβεβαιώνει και ο γιατρός και τρέφεται και πολύ καλά και υγιεινά. Αλλώστε όσο καλύτερα τρέφεται τώρα και προσλαμβάνει λιγότερο λίπος τόσο καλύτερα για αργότερα.

Η δικιά μου 9,5μηνών ήταν 8070 και τώρα 15 μηνών είναι 9400. Βλέπεις είναι πολλά μωράκια στα κυβικά της ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...