Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

εγω ποτέ δεν αναλογίσθηκα εαν τη μεγαλώνω σωστά ,κανω το καλυτερο που μπορώ...

έτσι είναι όλοι κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για το παιδί τους, το θέμα είναι ότι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Aργυρώ η αμνιοπαρακεντηση σε καλυπτει απολυτα!αλλα εγω τη φοβαμαι...ηταν υποχρεωτικο να κανεις;;;;

οχι βρε φρανι μου! :):)

δε με πειραζει να μη με σχολιαζουν ολες,αλλα με ενοχλει οταν σχολιαζω κοπελες που δεν σχολιαζει κανεις ή δεν εχω σχολιασει καιρο,να μη λενε μετα ουτε ενα γεμε κια!

1 μηνας εμεινε,ε;;;οοοο!συναισθηματα;;;

ασε,ατιμος βηχας κ συναχι!με κυνηγαει καλε!!αντε να καλοκαιριασει!!

περαστικουλια σας!!

Αργυρω ακριβως αυτο!ειχα συνηθισει κ εγω τον εαυτο μου πιο αδυνατο και..μου κακοφαινομαι πια!!

φιλακια!

Μόλις έφτιαξα καφέ

Καλά η μεγαλύτερη γουρούνα του τρένου εγώ είμαι :@):@):@):@)

Σπάνια σχολιάζω όχι ότι σας αγνοώ σας διαβάζω πάντα και ανελλιπώς

όλες

Είμαι μόνη κι έχω μια κουζίνα χάλια αλλά βαριέμαι

Με έπιασε πάλι σήμερα η τρέλα με τα μαλλιά μου

Δουλειά δεν είχε ο διάολος που λέμε?? Ε αυτό

Ιουλία και Χρυσοκουμπαρούλα, ευχαριστώ πολύ!!! \:D/

Είμαι, είμαι, η άτιμη!!! Όχι, εμένα το λέει ότι τον τύλιξα και μάλιστα το υπερηφανεύεται!!! :lol: Δεν χωρεί αμφιβολίας, αφού εγώ του την έπεσα και μάλιστα τον πολιορκούσα για καιρό!!! :lol: Όταν με συγχίζει, του λέω ότι έβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου!!! :lol::lol::lol:

Φρανίτα, καλώς ήρθατε και με το καλό να φύγετε!!! :D

Αφροδίτη, καλή επιτυχία με το doppler!!! :D

Βρε παιδιά, εγώ απ' όσο ξέρω, δεν έχει σχέση αυτό που εξετάζουν στην αμνιοπαρακέντηση με το doppler. Στην αμνιο εξετάζουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες, ενώ στο doppler αυτό που βασικά κοιτάζουν (εκτός από τη γενική κατάσταση/ανάπτυξη του εμβρύου) είναι αν οι 3 (νομίζω) αρτηρίες του ομφαλίου λώρου τροφοδοτούν σωστά το έμβρυο, απ' τον πλακούντα. Εμένα πάντως μου είχε πει ότι συγκαταλέγεται στους 3 βασικούς υπερήχους (αυχενική-Β' επιπέδου-doppler) και το κάνουμε υποχρεωτικά, παρότι δεν κάνει "περιττούς" υπερήχους, μόνο αυτούς συν έναν στην αρχή (για τη διάγνωση της εγκυμοσύνης) και έναν πριν τον τοκετό. ;)

Δεν μου απάντησε κάποια, αν ξέρει για τις τιμές της καμπύλης... :roll: Μάλλον όχι, ε; Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο!!

Συμπεθερούλα, καλά ψώνια!! :D Να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις το shopping-therapy!! :D

ΜαριαΙωάννα, κι εγώ γαιδουρίτσα είμαι :oops: αλλά ειλικρινά, ό,τι δεν σχολιάζω είναι βασικά γιατί το ξεχνάω!!! Διαβάζω τις σελίδες, αλλά αδυνατώ να συγκρατήσω πληροφορίες!!! :oops:

Aργυρώ η αμνιοπαρακεντηση σε καλυπτει απολυτα!αλλα εγω τη φοβαμαι...ηταν υποχρεωτικο να κανεις;;;;

εδώ τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό, αν θέλεις το κάνεις......στην 1η δεν έκανα, στην 2η έκανα γιατί ήμουν πάνω από 35 (αν θυμάσαι είμαι η γιαγιά του τρένου!!!! :?:roll::roll: ε Γωγω?) και ο γιατρός μου είπε ΑΝ θέλω να κάνω, εκείνος το συνιστούσε αλλά δεν υποχρέωσε!!!

θα κοιτάξω, όμως το βιβλιάριο εγκύου που έχω να δω μήπως και μου το έκανε ο γυναικολόγος και δεν το θυμάμαι!!!! :?

ΜΙΤΣΑΚΙ εγώ σου έγραψα κάποιες τιμές χθες, αλλά εσύ πού έχεις τα μάτια σου? :?:

έξω έχει 18 βαθμούς και ήλιο!!! :D:D:D:D

σημερα ειναι η πρωτη μας μερα χωρις πιπιλα...

μπορω να πω οτι κυλαει απλα εφιαλτικα!!!!

κοριτσια εχει λυσσαξει!!!

κλαιει ολη την ωρα, με δαγκωνει παντου, στα βυζια στα ποδια στα χερια στο λαιμο, παντου!!!

αλλα θα του τη δωσω μονο για υπνο!!

ελπιζω να αντεξω γιατι ειμαι ενα βημα πριν πηδηξω απο το μπαλκονι!

εγω συνηθως σχολιαζω, υπαρχουν στιγμες που με σχολιαζουν αρκετα ατομα, εστω ενα γεια, υπαρχουν κ φορες που απλα δε με αναφερει καμια!

αλλα εγω συνεχιζω κ λεω τα δικα μου!

αν κ συνηθως σχολιαζω τις περισσοτερες, μερικες φορες δεν προλαβαινω!

μολις γυρισα απο τον οδοντιατρο...πονάω :?:(

Λενα κουράγιο ,εγώ τι δίνω κ τη μέρα :oops: απλά εκει που εδινα νο3 της δίνω νο 1 κ δεν την πολυθέλει...

Φρανι καλως ηρθες παλι κ περαστικα...

εαν εσεις ειστε γαιδαρες εγω ειμαι η Αρχιγαιδάρα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηρθα!!!!

ο μπεμπαρος ειναι 2200 ...μπορει και περισσοτερο !!!

ειναι κουκλος !!!! μιαζει στον μανωλη !!!

εχει μια ελαφρια περιτυλιξη στον λαιμο ....ο γιατρος μου ειπαι στον ενατο καλο ειναι να κανω ακομα εναν υπερυχο για να δουμε το βαρος ....μην φτασει στα 4+ κιλα

γιωτα κ τη μερα κ το βραδυ της δινεις τη νο1?

καλα ε ταχω παιξει τελειως μιλαμε, δεν ξερω τι να τον κανω

στ αποδια μου εχει κανει μελανιες απο τα δαγκωματα :oops:

ελπιζω να μην κρατησει πανω απο 2-3 μερες αυτη η φαση απεξαρτησης, δεν ξερω αν θα το αντεξω!

αφρο μια χαρα βαρβατος ο μπεμπουλης!!

ολα τελεια θα πανε!!!!

Χα! Ξερω που ειναι η Σνοου !!!! Εχει κλεισει τις πορτες και βλεπει το Νησι !!!! :lol:

:lol::lol::lol:

Όχι αυτή τη φορά :P

Το έιδα χτες το βράδυ - μπορείς και πάλι να δεις από την ιστοσελίδα του μέγκα και το βάζει και σχεδόν την ίδια ώρα!

Δεν έχω πολύ όρεξη κοριτσάκια γιαυτό δε συμμετέχω. Είμαι κουρασμένη κι έχω ένα μόνιμο πονοκέφαλο. Κι έχω και πολύ δουλειά που δε μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Σας διάβασα όμως και είδα και τις φωτό από τα παρτάκια στο φέις (Λάλαααα :P ). Τέλειες! Ειδικά μερικές από αυτές που έβαλε η Βένη πραγματικά υπέροχες φωτό!

Ιουλία ελπίζω να μη λες για μένα :oops:

Κι εγώ δε συγκρατώ πολλά από αυτά που διαβάζω... σας χαζεύω συχνά όταν είμαι πανεπιστήμιο και γράφω όταν έχω χρόνο ...ότι θυμάμαι.

Και συνήθως ότι είναι στην τελευταία σελίδα. Γιαυτό και σε σχολιάζω τώρα, έτυχε να είσαι μπροστά :lol:

Άργι 18??? :shock: Έχει ρίξει απίστευτο χιόνι εδώ αυτές τις μέρες :? Τίποτα δε θυίζει την άνοιξη που υποτίθεται ότι έρχεται :twisted:

Λένα μήπως έπρεπε να του την κόψεις πιο σταδιακά? Τι του είπες? Κουράγιο αφού το αποφάσισες!

Σήμερα στπ γυρισμό από πανεπιστήμιο κόλλησα σε μια ανηφόρα και δε μπορούσα με τίποτα να προχωρήσω. Ο δρόμος ήταν γυαλί από τον πάγο :o Τα λάστιχα σπίνιαραν τόσο πολύ που μύρισε καμμένο :? Πίσω ήταν αδύνατον να πάω γιατί είχε πολύ κίνηση...Κι εκεί που ήμουν εντελώς απελπισμένη και ήμουν ετοιμη να παρατήσω το αμάξι στη μέση του δρόμου και να φύγω ήρθε ένας νεαρός (ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης :x ) και με έσωσε. Έσπρωξε και κατάφερα και το γύρισα ...φιου!

Πάω τη Μαρκέλλα για μπάνιο και νάνι και ξανάρχομαι :-*

Άφρο μια χαρά ο μπεμπάκος!

Καλά με το βάρος πολλές φορές πέφτουν πολύ έξω, δεν είναι απαραίτητο ότι θα γεννηθεί τόσο μεγάλος.

Σαβρογαϊδούρα δε σε σχολιάζω :P:lol:

afro sugxaritiria,na se rotiso kati? ti tha pei na min ftasei ta +4 kila?pos einai sto xeri sou afto? ennoei na se balei me proklisi? i me kaisariki? den exoun k apoklisi oi uperixoi? ouf apo ta moutra se arpaksa e?

Lena nai k to vrady k ti mera dino no 1 ,paratiro oti ti mera tin vazei sto keno pou tha eprepe na einai oi kunodontes k tribei to oulo,meta tin parataei...to vradu omos olo to vradu tin krataei.. :oops:

μαγδα του ειπα οτι η πιπιλα παει στη δουλεια κ θα ερθει οταν θα παει να κανει νανι

δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι

απλα δε μπορω ρε κοριτσια να βλεπω αλλο αυτη την τεραστια πιπιλα στο στομα του

τουλαχιστον ας την κοψει στη διαρκεια της μερας

ολο το ανεβαλλα γιατι περιμενα να μιλαει καλυτερα μεχρι τωρα

γιατι οσο ναναι συνεννοεισαι αλλιως οταν μιλαει το παιδι

θα δειξει, τωρα ηρεμησε καπως, εκανε κ μπανιο κ παιζει με κατι καρτες

αχ τι να πω...

Καταλαβατε που ηταν η σνοου???Γκομενιζε!!!! :lol::lol::lol: Γμτ δε σου ειπα να περιμενεις κ μενα???Μονοφαγού!!!!!!! :P:lol::lol: (τι εχεις κοριτσαρα μου?μην ξεχνας τον "ψυχολογο" σου)

ΜΗΤΣΑΚΙ κ εγω σου απαντησα για τις καμπυλες!

Λαμπρινη μου εσυ που εχεις παντα μια λυση...Μια απαντηση...Αμφιβαλλεις?????Οχι μονο μεγαλωνεις σωστα το μωρο σου αλλα δεν επαναπαυεσαι ποτε!δεν αφηνεις τιποτα στο ελεος(του θεου?της μοιρας?) οπως κανουν οι περισσοτερες!Ψαχνεις+δουλευεις το ενστικτο σου!Και μπορει να μην σε ξερω καλα αλλα...Κατι ξερω!!!

Το θεμα με την παιδικη χαρα+γερμανακια νομιζω πως με τον καιρο θα λυθει...Δε θελω να πιστευω πως η Χ θα γινει περισσοτερο "γερμανακι" ωστε να ταιριαζει καλυτερα...θελω ομως να πιστευω οτι τα παιδια μεγαλωνοντας θα βρουν κ αλλους κωδικες επικοινωνιας!!!

ΧΡΥΣΑ μου οπως ειδες κ η Αννυ προτιμα καποιες φορες να παιζει μονη της...ή μαλλον δεν την πειραζει να το κανει!Εγω δεν ειδα τον Χ να ενοχλειται απο αλλα παιδακια(κατι που θα με εκανε να κανω 2ες σκεψεις) αλλα να μπορει να διασκεδασει κ ετσι κ αλλιως! ;) Αλλωστε τα βαριεται τα συνομηλικα!Αυτος σε λιγο θα γραφει κ θα διαβαζει! :lol::lol: (ψυχουλα μου πουελεγε κ το Σεεεεε=Σιγμα)

Ψηνω μια πιτσα(για να κερασω τη Λενα :lol::lol::lol: ) κ οσο μυριζει τοσο νιωθω το στομαχι μου στην πλατη!Πωπω...Θα αργησει κ ο Α!!!!Τελεια!Θα την φαω ολη!!!!! :@):@):@):@)

Τζουλιαααααα!!!!Δεν εισαι καθολου(πως σε ειπες???) "με παραπανω κιλα"!Μην ξεχνας!Σε εχω δει με μαγιω! :D (ναι!ειμαι χαρουμενη που σε ειδα! :lol::lol::lol::lol: )Και κατα τ'αλλα....Ποσο μ'αρεσει ο τροπος που λες αυτα που...δεν λεγονται!!!!!!!!! ;):D:D:D

Καλως τη Φρανιτα!!!και αναρωτιομουν(ω ναι!!!!!! :D:D ) που χαθηκες!!!!!!Περαστικα σας!!!!!!

Λενα για γραψε τι εκανες με πιπιλα!!!!

Α!Α!Α!!!!!!!!!Με ποια λετε πως μιλουσα για 2 ωρες στο κομμωτηριο και δεν αφησαμε την Κομ. να σταυρωσει κουβεντα??????Με την πρωην(προ 12ετιας) κοπελα του Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μια χαρα κοπελα!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Εν τω μεταξυ κ οι 2 καταλαβαμε ποιες ειαμστε αλλα καμια δεν το ειπε καθαρα!Κ καλα αυτη εκανε παρεεεεεα με τον Α!!!!!

Παω τωρα να φερω την πιτσα στο παρεακι μας!!!!!!!

ηρθα!!!!

ο μπεμπαρος ειναι 2200 ...μπορει και περισσοτερο !!!

ειναι κουκλος !!!! μιαζει στον μανωλη !!!

εχει μια ελαφρια περιτυλιξη στον λαιμο ....ο γιατρος μου ειπαι στον ενατο καλο ειναι να κανω ακομα εναν υπερυχο για να δουμε το βαρος ....μην φτασει στα 4+ κιλα

Τελεια!!!!!!!!Και τι θα γινει δλδ αν φτασει τα 4+?????Σιγα τα πολλα κιλα!η μανα μου ξεπεταξει 2 τετοια μωρα κ ενα 3ο 3600...

λεναρα μου..μα οηγε στη δουλεια? :lol::lol::lol::lol::lol: θεαααααααα

αχ τετοια λεγε μου που εδωσα κ σημερα πιπιλα :( λιγο το βραδυ..

κ κατευθειαν κοιμηθηκε το ατιμο..

τουλαχιστον αυτο που λες..να κοπει τη μερα..εχει τετοιο μουτρακι.....

να αναφερω ποιες δε σχολιαζουν? :oops:

μαρια ιωαννα,σαυρογιωτα αφρο κ μπεμπουλης :oops::oops::oops:

αφρο θα παω να δω ποσο ηταν ο μικρος μου στις βδομαδες σου

καλε κ αυτο μοιαζει το μανωλη?μα που το καταλαβες?εγω τα κοροιδευω αυτα :oops::oops::P:P

τα γεμιστα καλα?

γιωτα τι εκανες?απονευρωση?

σνοου κοιμηθηκε η ξανθουλα σου?

λαλααααααααααααααααααααα

καλε τι σκεφτεσαι..μα εσυ να μη εισια καλη μανα????????αααααααααααααααα

τι αλλο θα ακουσω...τι αλλο...πφφφφφφφφφ

αργι θες το μπλογκ της λαλα? :lol::lol::lol::lol:

μαρια τι κανουν οι γοργονες σου?τι θες να κανεις παλι το μαλλι?

ιουλια να σε πω οτι εισαι πολλη ομορφη ρε :oops::oops: 7

πηγα πρεναταλ..κ αλλαξα εν αδωρ το οποιο επρεπε να παρω κ κατι με 3 ευρω για αν συμπληρωσω

κ πηρα κατι μαρκαοδορους που ειναι σα σφραγιδες..οχι με μυτη

κ ειναι μια μαλακια κ μιση..κ κανουν 4,90

το σχημα που δειχνει δε βγαινει..με ερχετε να τις παω πισω :lol::lol::lol:

Αχ συμπεθερούλα μου υπομονή...Μωρέ έχεις δίκιο...Είναι τόοοοοσο όμορφος και έχει συνέχεια μια πιπίλα στο στόμα...Τουλάχιστον να την παίρνει μόνο στον ύπνο.... :?:?:? Άντε καλή τύχη αγάπη μου... :x:x:x:x

Επίσης, έχω να σου πω ότι ο Στάσης μου θέλει κούρεμαααα...Ειναι τόσο όμορφος.... :x:x:x:x

Μιτσάκι δεν ξέρω ποιες πρέπει να είναι οι τιμές, αλλά μια χαρά μου φαίνονται... :roll::roll::roll: Αντε μωρέ πάλι συναχάκι... :(:(:( Ρε έχετε κόψει την πάνα και τη νύχτα;;;;; :o:o:o Μπράβο στη Βασιλικούλα... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Αρτζιιιιι είσαι κούκλα ρε...Δεν είσαι γριά...Άλλες έχουν το όνομα και άλλες τη χάρη..Εσενα λέω γριά εγώ έχασα ένα δόντι.... :lol::lol::lol::lol: Αχ θέλω να το φτιάξω..Δεν πολυφαίνεται, αλλά... :oops::oops::oops::oops: Επίσης ρε τρελή, κοιμάται το παιδί περισσότερο κι εσύ παραπονιέσαι;;;; :twisted::twisted::twisted:

Θεσσαλονικιές σας είδα όλες στις φωτος ψωνάρες μου... :lol::lol::lol::lol: Είστε όλες κούκλες και μικροδείχνετε ρε... :?:? Τι κάνετε και φαίνεστε τόσο μικρές;;;;;; :roll::roll::roll: Μάλλον η έλλειψη ύπνου και ο θηλασμός... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά για τα παιδάκια σας τι να πω;;;Είναι όλα κουκλιά..Ένα κι ένα.... :D:D:D

Ψηλέκγωωωωωω θα μου πεις από που έχεις πάρει το πουκάμισο το καρό της Άννυς;;;;; :twisted::twisted::twisted: Τέλειο ρε....Θέλω κι εγώ..

Επίσης πόσο τυχερή είσαι που ο άντρας σουθ έχει βιοτεχνία με ρούχα.....Κάθε μέρα με άλλα θα κυκλοφορούσα... :lol::lol::lol::lol:

Λάλααααααα τι κάνεις λε;;;;;;;Αντε πλησιάζει ο καιρός για να έρθετε στην πατρίδα..Να δει η Χριστιάννα παιδάκια με ελληνικό ταπεραμέντο σαν το δικό της..Όχι ξενέρωτα Γερμανάκια... :lol::lol::lol::lol:

Φρανιιιιιιιι θα έρθετε στο πάρτυ μας τελικά;;;;;;;

Παναγιώταααααααααααα και Σισσάκι θα σας στείλω μήνυμα να σας πω διεύθυνση...Παναγιώτααααααααααααααα εννοείται ότι θα σας περιμένουμε...Για 5 ολόκληρα λεπτά...Μετά θα την κόψουμε την τούρτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πλακίτσα!!!!!!

Γιωτίνιιιιιι μωρή μην της δίνεις πιπίλα μικρή..Δεν κάνει για τα δοντια της.... :?:?:?:?:? Τι νέααααααααα;;;;;

Μάγδα ακόμα χιονίζει ρε;;;Επίσης σου καλάρεσε ο νεαρός;;;;;; :o:o:o Ντροπή σου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκιιιιιιι βάλε τον αντρούλη σου να τα κάνει.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο διάβαζα στο Γιώργο για τον Κ και τα γεμιστά και την απάντηση της Σίσσυς για τον δικό της... :lol::lol::lol::lol::lol: Και είχε μείνει έτσι... :?:?:? Και γέλαγε!!! :lol::lol::lol::lol: Και ήταν και η πεθερά μπροστά και μου λέει "Καλέ λέτε και τέτοια εκεί μέσα;;;" Και γυρίζει ο Γιώργος και της λέει "Αχ μάνα μας θάβουν εκεί μέσα...Όλα τα λένε" :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε έχουμε 5-6 εβδομάδες διαφορά και η μικρή μου είναι 300 γρ. παραπάνω...Μόλις 2.500...Αλλά μου είπε ο γιατρός ότι κι αυτή σαν την Ιω θα βγει..Γύρω στα 3100.... :?:?:?

Θου εμένα με ξεχνάς τον τελευταίο καιρό... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Το χεράκι του Ντόντου;;;;Καλά κάνεις και δίνεις πιπίλα... ;););)

Νατάσα Λάβι όχι μωρή δεν έχω καθόλου συμπτώματα.... :?:?:? Εντάξει, κάθε βράδυ έχω κάτι πονάκια σαν σουβλιές χαμηλά, αλλά τίποτα το σπουδαίο...Δεν ξέρω....Τι κάνουν οι γοργόνες σου;;;;

Ιουλίαααααααα ρε πόσο μεγάλος φαίνεται ο Γιώργος;;; :o:o:o Κούκλος είναι... :x:x:x

Αύριο έχω κι εγώ γιατρό.... :D:D:D Επιτέλους!!!!Να δούμε τι θα μου πει... :roll::roll::roll:

Πήγαμε σήμερα παραγγείλαμε τούρτα με το Γιώργο..Ενώ είχε μια φοβερή με την Kitty, τελικά επέλεξα μια με την κακάσχημη Ντόρα, την οποία η Ιω λατρεύει... :?:?:?:? Σκέφτηκα ότι θα χαρεί περισσότερο... :roll::roll::roll::roll:

Επίσης, παρήγγειλα μπόμπες, τυροπιτάκια, πιτσάκια κλπ...Εμείς οι χρυσοχέρες θα φτιάξουμε τα υπόλοιπα... :D:D:D Και ο πεθερός θα φέρει μέχρι και κατσίκι ψητό από το χωριό... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τέλος, να πω κι εγώ την ιστορία μου με το Γιώργο..Γνωριστήκαμε Φεβρουάριο του 2006, εγώ 21,5 και αυτός στα 27.... :D:D:D. Ιανουάριο του 2007 αρραβωινιαστήκαμε, Αύγουστο του 2008 παντρευτήκαμε, Απρίλιο του 2009 κάναμε την Ιω, το 2010 έμεινα έγκυος στην μπεμπούλα και τώρα το 2011 πλέον την περιμένουμε... :x:x:x:x:x:x Όλα τσακ μπαμ τα κάναμε, αλλά αγαπιόμαστε πολύ.... :x:x:x:x Και σφαζόμαστε επίσης... :lol::lol::lol::lol:

Θουλακι μου ξεχασα να την ξαναπαρω...Αντε θα ερθω ρε συ!Θα το ακυρωσω...

Γωγουλι μου σου απαντησα για την πουκαμίσα ρε!!!Δεν το ειδες???Σου ειπα πως την πηρα απο H&M και μαλιστα η Χαριλινα της Σισσυς φορουσε ακριβως την ιδια στον καφε που βρεθηκαμε!!!Και επισης νομιζω το Λενακι ειπε πως την εχει κ η κορουλα της!!!

Μεχρι πριν λιγα χρονια μου εφερνε παρα πολλα ρουχα ο Α! απο την εγκυμοσυνη κ μετα τον παρακαλαω αλλα κατι παιζει και δεν λεει σε κανεναν να μου ξεχωρισει...Λιγα πραγματα!Αλλα τωρα ξεκιναει πολυ ωραιες μαρκες οποτε θα παω να το παιξω αφεντικο κ να μου δωσουν απο ολα!!!Ξερεις...θα παω εκει,θα πω...Σααααας παρακαλω κανενα ρουχαλακι...Ειμαι φτωχο πλην τιμιο φτερο στον ανεμο!Καντε το για την καημενη την πιστωτικη του αφεντικου σας που θα υποφερει αν δεν μου δωσετε ρουχα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (πλακιτσα!δε θα την ξετιναζα ποτε!!!!)

γωγω ναι σε ξεχναωωωωωωωω :oops::oops::oops::oops::oops::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

νιωθεις τιποτα????

χρυσα δε ξερω αυτο με τις θηλες..λογικο παντως να ειναι ευαισθητες ;)

ρε αναστασια μη το ακυρωσεις.. :?

καλησπερα

σας διαβασα οσο μπορεσα

γραψατε πολλα παλι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφροδιτακι τελειος ο μπεμπαρος!!!!!!

λενα κανε υπομονη με την πιπιλα

εμενα ο δικος μου την σταματησε 2 χρονων στην διαρκεια της ημερας και ενα βραδυ εντελως ξαφνικα

δεν του εδωσα

εεε απο τοτε δεν την ξαναζητησε

ευτυχως για εμας ηταν τελειως ανωδυνο!!

ουφ δε μπορουσα να μπω τοση ωρα!!!

αυριο ειπαμε με τη βενετια να παμε στον παιδοτοπο στο οντεον!!

τις 6!! οποια θελει ειναι ευπροσδεκτη!!!!!! :D:D:D:D:D

πω πω η θουλη το καρφι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε παντως μη στεναχωριεσαι τοσο για την πιπιλα... ενταξει αυτος ειναι μικρος ακομα

δικαιολογειται :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια δεν του την εχω δωσει ακομα την πιπιλα... εχει σκασει στο κλαμα κ τον λυπαμαι...

ουφ!

αφρο μια φιλη μου γεννηθηκε 5200!!!! φυσιολογικοτατα πριν 32 χρονια!!

εκσταση λατρεια μου μπορεις να ερθεις αυριο?

κ κατι αλλο ηθελα να πω... αλλο το ξεχασα

ααα λαλα μη λες χαζομαρες καλε!!! η καθεμια εινα η καλυτερη μανα για το παιδι της!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...