Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα !!!!

πρωτη πρωτη σημερα !!!

ομικροσ ξυπνησε στισ 8 και δεν ηρθε στο κρεβατι μας ....βγηκεστο σαλονι να παιξει με το παιχνιδακι που ειχε κοιμηθει αγκαλια το βραδυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα φευγει ο αντρουλης μου ,ερχετε η μαμα μου και ο υδραυλικος ....ασχετο

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

καλα ρε ποσα γραφετε;;;;;;;

αμα καποιος εχει λιγο φορτομενο προγραμμα...δε σας προλαβαινει με τιποτα!!!!!

εχω χασει τη μπαλα με 3 μερες που δεν σας παρακολουθω!!!!!!

επιτελους ματα απο σχεδων μια ευδομαδα χαλια υπνου ο φοφος κοιμηθηκε σημερα σερι παλη απο τις 10 μεχρι τις 7...πωπω..ποσο τελεια ηταν...

λοιπον..σημερα εχω πολλες δουλιες..αλλα οσα και να γραψετε..να ξερετε..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!!!!

αυτα....

παω να σας διαβασω!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

ε στείλετε μας πμ εμάς τις ξενιμένες με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες!!!! Μιτσάκηηηηηηη :roll::roll::roll::roll:

χαίρομαι που περάσατε ωραία, τα λέμε μετά :x

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Δηλαδή τί καλημέρα....Καλησπέρα!!!!

Που είστε βρε κοριτσάκια να μας πείτε τα νέα;;;;

Παναγιώτα την πήραμε την Πόλη;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Έλενα τέλεια!!!! Πάντα τέτοια βρε!!!

Καρολ ό,τι πρέπει π τίτλος!!!

Χρύσα πες ρε για τη Β'επιπέδου...

Όλα οκ;;;

Aφροδίτη, Argi, Αναστασία πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μπράβο Γωγώ! Εισαι καλή στα πάρτυ!

Αργυρούλα αν στις 16 Απριλίου είστε Βερολίνο (και όποια άλλη είναι εδώ - λέμε τώρα) κάνουμε παρτυ στη Νατ. Γίνεται 5 χρονών.

Κοιμήθηκα και εγώ 12-6 και επεσα σαν σακί με άμμο. (67κιλο και όχι 25κιλο!!!). Που να κάνω σεξ έτσι όπως ήμουν...

Τώρα ειναι στον κήπο και παίζουν. Μεγάλη επιτυχία τελικά.

Εγώ έκανα μπάνιο (!), βάφτηκα, ντύθηκα όμορφα και θα πάμε πρώτα στον ζωολογικό κήπο και μετά για φαγητό. Θέλω να αλλάξει η ψυχολογία μου λιγάκι. Ο καιρός βοηθάει.

Έχω να ετοιμάσω και τη βαλίτσα για τη Ναταλία μου. Τρέμει το φυλλοκάρδι μου, αλλά πρέπει να τη αφήσω να πάει.

Πίνω το καφεδάκι μου και φεύγουμε.

Καλη σας μέρα!

Δημοσίευση

Καλησπέραααααααααααααααααααα.....Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;;;;;;;;;;;;;;;; :D:D:D:D:D

Αθηναίες μουυυυυυ σας ευχαριστώ πάάαααααρα πολύ που ήρθατε χθες στο πάρτυ μας αν και δε σας χόρτασα μωρέ...Δεν πρόλαβα να σας δω...Γινόταν πανικός... :?:?:?:? Εγώ και η Ιωάννα σας ευχαριστούμε πάαααααααρα πολύ για τα δώρα σας..Ήταν όλα υπέροχα!!!!! :x:x:x Αλήθεια!!!!

Η Βασιλικούλα της Δήμητρας για μια ακόμη φορά ήταν τόοοοοοοσο ήσυχη και έχει γίνει κολλητούλα με τη Χαριλίνα... :D:D:D

Η Χαριλίνα της Σίσσυς είναι τόσο γλυκιά..Το λατρεύω αυτό το κορίτσι.. :x:x:x Αφού έφαγε το φαγητό της, είχε πάρει ένα πιάτο και μου ζητούσε τούρτα... :lol::lol::lol::lol: Φυσικά και τη σέρβιρα πρώτη πρώτη.. :):) Και μετά από αυτό επισκέφθηκε την τουαλέτα μας να μας χέσει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι μουυυυυυ είσα θεά...Έχεις αδυνατίσει πολύ... ;););););)

Α!!!!Τα παπούτσια της Ιως να τα πάρεις 22 τέλικα...Όχι 21..Ακους;;;;Μας έφεραν άλλο ένα ζευγάρι all star κι αυτό 23 και της το δοκίμασα σήμερα με την ησυχία μου..Ένα νούμερο θέλει μικρότερο... :lol::lol::lol::lol:

Φρανι τέλειος ο Σεμπάστιαν...Πολύ καλό παιδάκι..Τον περίμενα πιο αντάρτη.... :D:D:D Μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σας είδα ε;;;; :(:(:(

Παναγιώτααααααααα μουυυυυυ ο Νικόλας τι ήσυχος ρε..Και τι κούκλος... :D:D:D:D Ούτε ακουγόταν το πουλάκι μου..Και το νινίιιιιιιιιιιι τι καλό.... :x:x:x:x:x:x Και ο προφέσορας πόσο σε βοηθάει... ;););) Σας ευχαριστώ που ήρθατε ρε.... :x:x:x

Α!!!!!Το κολάν της είναι τέλειο..Της κάνει..Η μπλούζα είναι λίιιιγο κοντούλα νομίζω, αλλά δεν πειράζει..Θα πετάμε την κοιλιά μας έξω... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοοοοοοοοοοο μου δεν ξέρεις πόσο με συγκίνησες..... :x:x:x:x:x:x:x Σε ευχαριστώ που μου έφερες το δωράκι για την μπεμπούλα που είχες πάρει για τη δικη σου μπεμπούλα, αλλά τελικά είναι μπεμπης... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με έλιωσες με αυτό...Ο Μανωλάκης όπως πάντα ΚΥΡΙΟΣ..Και ο Κώστας πολύ καλό παιδί.... :x:x:x

Και ας πάω τώρα στην παπιοοικογένεια.....Δεν έχω δει πιο ατίθασο παπί..... :lol::lol::lol::lol: Επειδή δεν είχα λιμνούλα όμως, το μικρό παπί ούρλιαζε...Έβγαζε κραυγές... :lol::lol::lol::lol::lol: Η μαμά Καρολίνα σούργελο σε αντίθεση με τον μπαμπα Αντώνη που ήταν τόοοοοσο ήσυχος.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλειο το παιχνιδάκι σας Καρολινάκι... ;););)

Οι υπόλοιπες που θέλετε λεπτομέρειες, τι να σας πω ρε κορίτσια..Έχασα πολλά σκηνικά... :?:?:? Πηγαινοερχόμουν και δεν τις είδα πολύ...

Η Σίσσυ απ'ότι είδα γέμισε 5-6 φορές το πιάτο της.. :@):@):@):lol::lol::lol:

Η Παναγιώτα μου έλεγε ότι το βράδυ θα έκανε "όργια" με τον προφέσορα για να του ανταποδώσει τη χάρη.... [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]

Η Καρολίνα είχε πρήξει την παπένια να μιλήσει.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Αφροοοοοο καθόταν με την κοιλιά της και ο Κώστας ντάντευε το Μανώλη....

Η Φρανίτα όλη την ώρα κυνηγούσε τον Σεμπ... :lol::lol::lol:

Η Δήμητραααα καθόταν ήρεμη...Κι εγώ δεν την άκουσα να τραγουδάει στην παπένια.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Περάσαμε καλά, αλλά στο τέλος τα πόδια μου είχαν γίνει τούμπανο.... :?:?:?:? Είχαν πρηστεί τρελά...Θέλω να γεννήσω..Η κοιλιά μου νομίζω ότι έχει κατέβει πολύ..Πονάκια έχω που και που, αλλά δεν ξέρω,,,, :?:?:?

Νατασάκι, Θουλάρα χαίρομαι που σας ξαναβλέπω στο τρενάκι.... :D:D:D:D Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Αθηνούλααααα είσαι ηρωίδα... <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'>

Επίσης, σας κόπηκαν τα ποδια με το ατσειάκι του Μιτσακίπου ε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε θα μπω από το i-phone του Γιώργου να σας ενημερώσω αν γεννάω και θα σας βάλω και φωτο της μπέμπας, όοοοοοοταν έρθει..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι την βάλατε στο ψηλό κρεβάτι;;;;; :o:o Για πες.... :D:D:D:D

Λενάκι τι έχει η Ειρηνούλα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Να σας βάλω και φωτος να δείτε;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::-?:-?:-?

Θα βάλω και στο Fb.... ;);););)

Α, θα βάλω και την κοιλάρα μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...