Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Recommended Posts

Αγαπητές μανούλες χρειάζομαι την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας!!!

Δυστυχώς δεν έχω ακόμα παιδάκι (αλλά προσπαθώ :D ) έχω όμως ένα τέλειο ανηψιο 10 μηνών που θα βαπτίσω κιολας! Σκέφτομαι να του πάρω ένα πρόωρο δωράκι για τα γενέθλια του, ένα κάθισμα για το αμάξι αφού στριμώχνεται ακόμα στο μωρουδιακό (χάλια τα οικονομικά)...

Το λοιπόν το μωρό μας είναι 10 κιλά περίπου και το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 150€. Έριξα μια ματιά και σε αυτή την τιμή υπάρχουν αρκετά της cicco, fisher-price, ?unikid? και άλλες..

Το θέμα είναι ποιο είναι το ποιο ασφαλές, κατάλληλο, άνετο, λειτουργικό και ένα σωρό άλλα σε αυτή την τιμή???

Περιμένω τις προτάσεις σας σύντομα ώστε να καταλήξω κάπου και να το χαρεί ο Ορέστης μας!!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω το Proxima της κικο και ειναι μια χαρα

Το θεμα ειναι να ειναι σωστα δεμενο και το καρεκλακι αλλα και το παιδι στο καρεκλακι

Για μενα μετα απο πολυ ψαξημο για μικρε ςηλικιες το καλυτερο καρεκλακι ειναι το αναποδο της be safe...λλα ειναι κομματακι ακριβο

TO pio asfales einai mono ena distixos......Kai lew distixos giati sthn Ellada isagete mono 1 ANAPODO kathizmataki gia paidakia ano tou enos etous kai stixizei 450 E :o:o:o Einai omos apodedigmena makran kalitera apo auta pou kitazoun pros ta mpros...

An theleis rikse mia matia edw...

http://anapodakathismata.blogspot.com/

καλησπερα

εμεις εχουμε το maxi cosi το βρεφικο πολυ καλο

ειχε δει ο αντρας μου κατι test σενα γερμανικο σαιτ και ηταν απο τα ασφαλεστερα της καρηγοριας του

σε λιγο καιρο θα αλλαξουμε και εμεις και σκεφτομουν το maxi cosi το επομενο αλλα κοιταει μπροστα

και ειμαι πολυ σκεφτικη...μαλλον θα προτιμησω το αναποδο της be safe ακριβο αλλα το πιο ασφαλες...

θεωρω οτι η αγορα του καθισματος αυτοκινητου ειναι βασικη και πρεπει να διαλεγουμε αυτο που θα προστατευει καλυτερα τα παιδια μας...καλες αγορες και με το καλο και γρηγορα εγκυουλα και συ!

Το Be Safe ειναι καλη επενδυση εαν το παρεις απο την αρχη, αλλιως βαζεις το καθησμα τουχιστων μεχρι τα 18 κιλα αναποδα αυξανεις κατα πολυ τις προδιαγραφες ασφαλειας

με 150 ευρώ ,μπορεις να παραγγειλεις και απο το ebay ,νομιζω ομως οτι η ηλικια του δεν ειναι για 9-36 ασχετα εαν εχει πιασει τα κιλά,εαν θελεις 9-36 ομως παρε το evolva της britax απο το ebay.

ΕΓΩ εχω το besafe εδω kai ena xrono poy bghke.o caja paaarraa poly gia kauismataki ειναι το μονο αναποδο καθισμα μεχρι 18 κιλα.επιστρατευτηκαν γιαγιαδες θειες και εμεις και τοτε το πηρα 490 οταν πρωτοβγηκε.κοριτσια τα αξιζει τα λεφτα του κακα τα ψεματα ειναι στιβαρο με φοβερο εξοπλισμο.και μενα δε μου περισευανε αλλα εκανα τα αδυνατα δυνατα και το πηρα

κ εγω για το βεsafe σκεφτομαι αλλα ειναι πανακριβο 450 :?:?:?

Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΣ BRITAX TWOWAY! EPISHS ANAPODO MEXRI 3 XRONVN PERIPOY ME 250 EYRV!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΒΗΟΜΗΧΑΝΙΕΣ!

ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΑΧΙ COSI KAI TA RECARO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΣΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗ!!!

TA CHICCO K TA FISHER ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

Κ ΕΓΩ CHICCO EXΩ Κ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΩΡΑΙΟ DESIGN ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ(ΑΥΤΑ ΕΨΑΧΝΑ ΩΣ ΤΟΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΑΞΩ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 450??????

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΥ!

Κορίτσια σίγουρα είναι θέμα ασφάλειας αλλά είναι και θέμα χρημάτων :?:?:? όσο και να θέλω να τα δωσω δεν τα έχω γιατί απλά θα έπρεπε να δώσω όλο το μισθό μου που μετα βίας ήδη φαίνεται :lol::lol:

savropinguinos σκέφτομαι για 0-18 κι έχω στα υπόψη μου το ebay αλλά έχω ένα θεματάκι θέλω να βλέπω πρώτα πριν το αγοράσω :D θα ρίξω μια ματιά το απόγευμα στα μαγαζιά γιατί το μόνο που έχω δει από κοντά είναι της chicco το Proxima και αυτά

http://www.anatello.gr/cart/product.php ... e=1&mCat=3

http://www.anatello.gr/cart/product.php ... e=1&mCat=3

θα βρεις πιστευω κατι καλο

Αρκει αν ψαξεις καλα και να εχεις ορεξη, θα δεις οτι πολλες εταιριες και καταστηματα κανουν απο καιρο σε καιρο προσφορες..ΠΧ σε καποια φαση τα ΛΥΤΩ σου επιστρεφανε την αξια με δωροεπιταγη 20% κλπ,

Θα δεις και αμα πας απο κοντα και διαπραγματευτεις λιγο την τιμη

εγω παντως οταν γεννησα εαν υπηρχαν τα Be safe στην Ελλαδα αυτο θα επαιρνα..γιατι 150 ευρω το 0-9, 150 το 9-18..ε μαζευτηκαν τα λευτα

Οποιο και να παρεις παντως φροντησε να τοποθετηθει σωστα και να κοιταει αναποδα τουλαχιστων μεχρι να γινει 1 ετους

συμφωνω με τη χρυσα απολυτα..καλα κοριτσακι μη φανταστεις και γω 2 μηνες εκανα τα μαζεψω απο δω και απο κει...ασε που τους ειπα ολους κομμενα τα χαζα και τα παιχνιδια δωστε μου χρηματα αντι αυτων γιατι μαζευω για καρεκλακι...εμις να φανταστεις δικο μας αμαξι δεν εχουμε ακομη..με δανεικο της κουνιαδας ημασταν..αλλα το καρεκλακι καρεκλακι

ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ 250 ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΥΝΟ Κ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 159!!!!!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΑΣΦΕΛΕΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!

http://www.toys-shop.gr/product_info.ph ... ts_id=7749

Κ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΙΣΘΟΣ!!!! Κ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...