Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσουδια!πηγα για δουλεια σημερα!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif]

βεβαια 1 παρα την εκανα,να μην τρελανει και τη μανα μου τελειως ο μπεμπεκαρος!να την παω λαου λαου!το βραδυ ειπα να τον βαλω μονο στηθος..ετρωγε απο τις 12:30 μεχρι τη 1:30 και μετα απο μπουκαλι 20 ml..αποκοιμηθηκα τοση ωρα...ειχα τον αντρα μου να με ξυπναει καθε τοσο!βεβαια μετα το καλο μου ξυπνησε 7 το πρωι!που τον ξυπνησαμε δηλαδη γιατι ειχε κατουρηθει ολοκληρος..εσας βγαινουν εξω απτην πανα?

ααα,χτες τον βαλαμε πρωτη φορα στο δωματιο του και κοιμηθηκε!το παλευαμε 2-3 μερες αλλα τη νυχτα ολο τον παιρναμε στο δικο μας.χτες μια χαρα,το πηραμε αποφαση!και τελικα νομιζω κοιμηθηκε πιο καλα ετσι..κι εμεις βεβαια!

αυριο εχουμε την πρωτη μας επισκεψη στην παιδιατρο!λεμε να τον παμε με τα ποδια με το καροτσι,να ξεκινησουμε βολτες σιγα σιγα..

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ωωωω τι σας βρήκα ;; τι σας βρήκα ;;; :):):)

http://www.chineseastrologer.org/gr/

εννοείται ρανια οτι κατουριόμαστε μεχρι την "αμασκάλη" αχαχαχα :lol::lol::lol:

αλλα γενικά νομίζω οτι εμείς πιο πολλα κακα κανουμε παρα τσισα...

χχχμμμ... μπορεί να ειναι και η ιδέα μου ...

Δημοσίευση

καλημερα... να μαι και γω!!!

το μπεμπακι κοιμαται μετα απο λιγη πρωινη γκρινια και λεω να δω τι κανουν τα κοριτσια...

ζωδια εεεεε??? εγω τα βαριεμαι υπερβολικα!!!

και μεις πολλα κακακια κανουμε την μερα... περιπου 5 και 6 φορες , μην σου πω το 24ωρο :D:D:D:D εσενα βρε κουκι μηπως το πηραζει το γαλα??? :o:o:o

Δημοσίευση

θα ρωτησω ετσι κ αλλιως αυριο που θα παμε για εμβόλιο(σημερα γιναμε 2 μηνων :):):) ) να το αλλαξουμε- ασε που βρηκαμε κ μια ακρη που θα αγοραζουμε το γαλα φτηνοτερα - κ δεν εχει αυτο που πινει η μικρη. της δινω το frisolac- εχω ακουσει οτι ειναι ευπεπτο γενικοτερα..αλλα δεν ξερω..

η γιατρος λεει οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να κανει κακα τοσο 'σπανια' κ οτι σημασια εχει να μην ειναι σφιχτα-σαν να ηταν το μωρο δυσκοίλιο δλδ.. μου ειπε να της δινω το kinderte ενδιαμεσα στα γευματα αλλα δεν το κανω... :) εν το εχω παρει με καλο ματι το θεμα του ροφηματος ενδιαμεσα. πολυ γλυκο μου κανει στη γευση- κ φοβαμαι οτι δεν ειναι κ πολυ ...'υγιεινο'... :roll:

Δημοσίευση

να μαι κι εγω! τι κανουτε??? εμεις καλα, πρωτομαγια πηγαμε σαββατοκυριακο που σας ελεγα εκδρομη και περασαμε τελεια! το μπεμπακι εριξε τρελους υπνους με την αλλαγη κλιματος! το σαββατο το βραδυ κοιμηθηκε απο τις 8 το απογευμα που εφαγε μεχρι τις 5 το πρωι!!! απιστευτο!! 9 ωρες συνεχομενου υπνου!!! ουτε να εσκαβε τοση κουραση!! :D:D δυστυχως βεβαια αυτα τα ωραρια ηταν μια και μοναδικη φορα, επιστρεφοντας σπιτι επιστρεψαμε και στα καθιερωμενα 4ωρα, αντε 5ωρα στα μεγαλα κεφια!! ;) τελος παντων, πηγα και στο γιατρο μου, με ειδε και ολα καλα, ηρθε και περιοδος, σημερα ψιλοκαθαρισα και το βραδυ λεω να κανουμε επιτελους αυτο που εχουμε ξεχασει και το ονομα του μετα απο τοοοσους μηνες!!!!!!! :D:D ειχα ρωτησει το γιατρο για νωριτερα αλλα μου ειχε πει οτι επρεπε να με δει για να μου δωσει το οκ. επισης μας ειπε τον πρωτο μηνα απαραιτητα προφυλαξεις γιατι ειμαι πολυ ευαλωτη σε διαφορα μετα τον τοκετο και χρειαζεται προσοχη και τεστ παπ 6μηνες μετα τη γεννα! κουκιδα για τα κακα σας εχω να σας πω κι εγω το ιδιο. το περασαμε καποια φαση αν θυμαμαι καλα ηταν η μεταβατικη απο το θηλασμο στο μπουκαλι και εκανε κακα κι εμενα καθε 3-4 μερες. ο γιατρος μας ειπε ακριβως το ιδιο. κανενα προβλημα αρκει να ειναι αραια! ;) εγω παντως δινω κιντερτε 1 φορα τη μερα και επισης χαμομηλακι 1 φορα τη μερα που τα βοηθαει στα κακα. ο γιατρος μας ειπε οτι για να τα κανει συχνα θελει πολλα υγρα και το γαλα για εκεινα θεωρειται στερεα τροφη! ;)

Δημοσίευση

να ρωτησω- πως το βολευεις αναμεσα στα γευματα το τσαγακι? αν φαει δλδ γαλα μετα αντικαθιστας γευμα ή στη μια ωρα το δινεις κ μετα παλι τσαι? φοβαμαι μη μου χαλασει το προγραμμα :?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :x

ζεσταίνεστε όλες ή μονο εγώ ;;; μιλάμε για ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΟΜΩΣ ;;;!!!! και δεν μπορώ να εχω ανοιχτες τις μπαλκονόπορτες ολη την ωρα γιατί εχει τρελή φασαρία απο κατω !!! γγγγκρρρ!!!

ααα καλάαααα... ε τοτε σιγουρα κανουμε ΠΟΛΛΑ κακα ... οι 6 φορες ειναι εντελώς δεδομένες στα κακα μας ημερισίως... μηπως δεν ειναι φυσιολογικο ;;; θα ρωτήσω την γιατρέσσα μας...

μενει και τιποτα πανω του ή ολα τα αφοδεύει ;; :lol::lol::lol:

εμεις συνεχίζουμε την γκρίνια... εγω συνεχίζω να πιστεύω οτι ειναι φάση και

θα περάσει ...καποια στιγμή τελος παντων... :roll:

πρεπει να κανονίσω και γω ραντεβού με την γυναικολόγο μου...

πως θα παω ειναι το θεμα...χχχμμμ... :? μαλλον πρεπει να ηρεμίσει πρωτα ο τσιχλάκος μας...

ΥΓ: ζέστη ζέστη ζέστη ζέστη.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΥΓ: μωρεεεεε πέθανε ο Βέγγος :(:(:(:( Θεός σχωρέστον...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να με θυμάστε, ήμουνα στο παρεάκι σας για λίγο καιρό..

Τώρα μπηκα στο μάμμυ που πριν από κάτι μήνες ανακάλυψα, μην έχοντας κάτι ευχάριστο να σας πω, όπως τα της εγκυμοσύνης μου τοτε.

Έχοντας τελική ημερομηνία 20 Μαρτίου όταν πια μπήκα στον μήνα μου ήταν όλα τελεια..

1 Μαρτιου, ήμουνα 37+2 εβδομάδων από την προηγούμενη νυχτα δεν άκουγα καλά το μωράκι μου. Το πρωι εκείνο λοιπον πήρα τν γιατρό μου και μου είπε να πάω απο το νοσοκομείο να με δει! Πηγαμε να ακουσουμε την καρδουλα του και σοκαρισμενος ανακαλυψε πως οι χτυποι του ειχαν σταματησει.. ηταν η χειροτηρη μερα της ζωης μου, μιλωντας ειλικρινα.. δεν το πιστευα, δεν εγινε σε εμας αυτο το πραγμα ελεγα Θεε μου..

Κι όμως ήταν αλήθεια.. το μωρακι μου δεν ζούσε πια..

Ενδομητριος θανατος.. και το πρόβλημα προκληθηκε απο τον πλακούντα ο οποίος δεν λειτουργησε όπως κανονικά έπρεπε με αποτέλεσμα το αγγελούδι μου να μην τρέφεται σωστα..

Το μικρο μου αγγελουδι γεννήθηκε με καισαρική τομή εκείνο το απόγευμα της 1ης Μαρτιου 2070 γρ. και 42 εκατοστα.. ΤΟ ΕΙΔΑ ήτανε πανέμορφο, και το αγάπησα. Το λατρεψα όλο αυτον τον καιρο και ειναι ακόμα μεσα στις ψυχούλες μας..

η ψυχουλα μου τωρα πια είναι στους ουρανούς και η απουσια του είναι αισθητή, μας λείπει τόσο πολυ.. τόσο καιρο μέσα στην κοιλια μου.. και το μόνο που μοιράστικε μαζί μας ήταν μερικες κλοτσιές.. :cry:

Ακομα και τωρα που σας το γράφω ο πόνος είναι τόσο μεγάλος και τα δακρυα αμέτρητα..

Ηθελα να σας ειδοποιήσω μιας και χάθηκα καιρο τώρα..

να σας ευχυθω να σας ζησουν σε ολες τα μωρακια σας.. οι θησαυροι σας, να τα προσεχεται σαν τα ματια σας και να τα προσεχει και η Παναγία εκει που δεν φτάνετε εσεις.. όπως θα προσεχει και το δικό μου αγγελουδι τωρα πια!

Δημοσίευση

βρε Βασωωω τι λες τωρα ;; ο Θεός να σου δίνει δυναμη βρε κοριτσακι μου... προσπαθησε να μεινεις αισιόδοξη ομως, ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός ! να μεινετε ενωμένοι με τον αντρα σου και θα γινεις μανούλα, συντομα ! πολλά φιλιά !!! :x

Δημοσίευση

οχι ρε Βάσω... λυπάμαι πολυ ..τι να πω, οτι κ να πω ειναι λιγο... πραγματικά λυπάμαι

χθες εβλεπα το ονομα σου στη λιστα μας κ αναρωτηθηκα ομολογω ..

δεν ξερω πραγματικά τι να πω...

:(:(:(:(

Δημοσίευση

βασω μου συληπητηρια, μαλλον ο θεουλης το ηθελε να το κανει αγγελακι να ναι ψηλα στον ουρανο κ να μας βλεπει....!

μην σε παιρνει απο κατω τωρα δεν μπορει να αλλαξει τπτ. εχει δικιο η μαρια να μεινετε ενωμένοι με τον αντρα σου και θα γινεις μανούλα, συντομα !

κουκιδα που βρηκατε ακρη για φθηνοτερο γαλα? ανοιξε μας τα ματια :shock:

τσαγακι μπορεις να δεινεις ενδιαμεσα στα γευματα περιπου μιαμιση ωρα μετα το φαγητο.

Δημοσίευση

βασουλα κουραγιο.δεν εχω αλλα λογια. η αληθεια ειναι οτι καμια μας δε μπορει να νιωσει τον πονο σου ο οποιος ειναι σιγουρα αβασταχτος. οτι και να σου λεμε ειναι λιγο. ο χρονος μονο θα απαλυνει τον πονο σου...

κουκιδακι εμβολιαστηκατε?? για το κιντερτε που με ρωτησεις, δεν αντικαθιστω κανενα γευμα και δεν εχω προγραμμα. καποια στιγμη που θα μου γκρινιαξει κι αφου εχει περασει 1 ωρα απο το φαγητο, του δινω το βραστικουδακι του. το ιδιο και το χαμομηλακι απο το απογευμα και μετα το βολευω καποια στιγμη μετα το φαγητο του. δοκιμασε το λεω εγω... (αφου βεβαια συμφωνει και ο γιατρος σου) ;)

Δημοσίευση

καλημερα !!

Σοφούκι το εκανα!αφου της εδωσα το kinderte χθες μια ωρα μετα το γαλα της το εντερακι δουλεψε 2 φορες το απογευμα :shock:

θα παρω κ το χαμομηλάκι σημερα απ το φαρμακειο!

καναμε κ το εμβολιακι μας! καναμε το 3πλο κ μας εδωσε κ αυτο κατα της γαστρεντεριτιδας-το οποιο μου ειπε οτι δεν το δινουν ολοι οι παιδιατροι-ειναι προαιρετικό. εσεις θα το κανετε?

απο κιλακια παμε καλά- 4.780 κ 57 υψος. μια καμπυλη πανω ειναι μας ειπε.

μου ειπε οτι οσο πειναει το ταιζουμε -αν δουμε οτι παραβαραινει- οταν ερθει ο καιρος για στερεες τροφες δεν θα της δωσουμε κρεμες.

Κωνσταντινε μου η ακρη που βρηκα για το γαλα ειναι μεσω συγγενη σε προμυθευτη!εβαλα μεσον!!χαχα

θα αρχισουμε το Almiron κ θα δουμε πως θα παει. μακαρι να την βολεψει.

Επισημως εχω ξεκινησει απο χθες σταδιακο αποθηλασμό.

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!!! τι κανετε σημερα? εμεις καλα,δοξα το θεο!!!! τα σπυρακια με την κρεμουλα που βαζουμε αρχιζουν να φευγουν αν και εχουμε και κατι νεα στο μετωπο αλλα θα τα καταπολεμησουμε που θα μας πανε :D:D:D:D:D:D

εμεις εμβολιο θα κανουμε 26/5 και θα μας δωσει και εμας αυτο της γαστραντεριτιδας που ειναι ποσιμο αν δεν κανω λαθος... ετσι κουκι μου?

εμεις με αποκλειστικο θηλασμο στις 32 μερες ειμασταν 4 κιλα και 55,5 ποντους και συνεχιζουμε μονο με το γαλα της μαμας και οσο αντεξουμε!!

Δημοσίευση

φτου σκόρδα σας Σπιρτούλι! τέλειος ο μπέμπης!να θηλάσεις όσο πάει- εννοείται!

ναι -ποσιμο ειναι αυτο της γαστρεντερίτιδας- ευτυχως δεν το εβγαλε! :)

Δημοσίευση

τελεια κουκιδα αρα δουλεψε το κολπο με τα υγρα! ;) θα δεις οτι οταν βαλεις στο μενου της και το χαμομηλακι, θα ενεργειται κανονικα! εμεις εδω και ποσο καιρο τα κανουμε σιγουρα μια φορα τη μερα και στα κεφια μας και 2!! :D:D οσον αφορα το γαλα, εμας το φρυζολακ μας εκανε αντρες! ;):D:D

εγω απο χτες σταματησα να του βαζω μακρυμανικα εσωρουχακια και βαλαμε τα καλοκαιρινα μας!! οταν ειστε σπιτι τι τους φορατε? εγω τωρα τελευταια τον εχω μονο με εσωρουχακι και φορμακι. ο γιατρος μας ειπε σιγα σιγα να αρχισω να τον ντυνω οπως ντυνομαι εγω, γιατι αν τον φορτωνω με ρουχα μεσα στο σπιτι, οταν αρχισει να βγαινει συχνα, θα μου κρυωνει συνεχεια!

Δημοσίευση

Φριζολάκ κ εσυ Σοφουκι ε?

ενα εχω να σου πω..καλο κουραγιο με τη διατροφη- κ κοιτα μην αγχωθεις με το βαρος! θα φυγουν που θα παει!

καλα που ανεφερες πως το ντυνεις κ αναρωτιομουν- κ ξεχασα να ρωτησω τη γιατρο.

εγω ακομη βελουτε φορμακι της φοραω- κ απο κατω κοντομανικο κορμακι.

τα καλοκαιρινα (τα βαμβακερα εννοεις αντι για τα βελουτε ε?) δεν θα της τα αρχισω ακομη- γιατι εγω μενω Β.Ελλαδα κ κανει λιγη ψυχρασια μεσα στο σπιτι καποιες ωρες.

τωρα που λες της εδωσα τσαγακι κ κοιμαται το πουλακι μου!

Ευχομαι να μην κανει πυρετουλι το απογευματοβραδο... :roll:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??????εχω τρελαθει τωρα με αυτο που διαβασα .......εχω μεινει αφωνη λυπαμαι πραγματικα παρα πολυ βασω μου ερωτησεις κτλ ειναι πλεον περιτα,ευχομαι ο θεος να σου δωσει συντομα ενα μωρακι αν και το κενο αυτο δυσκολα ξεχνιεται απλα ξεπερνιεται...πραγματικα λυπαμαι πολυ...οσο για μας την τεταρτη καναμε το πρωτο μας εμβολιακι και προς μεγαλη μας εκπληξη η μικρη οχι μονο δεν εκλαψε αλλα ελεγε και αγκου ολα μια χαρα και 5500 το βαρος μας....τον αλλο μηνα παλι.χαμομηλακι και εγω δινω 1 με 2 φορες την ημερα την ηρεμει και την βοηθαει στα κακακια ,συνηθως 2 φορες την ημερα κανει....

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια, εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου :oops:

το πρωι λυποθυμησα ευτυχως ηταν ο συζηγος σπιτι κ με μαζεψε.... (τα χρειαστηκε ο καημενος)

επιπλεον ενεβασα πυρετο κ με ποναει το αριστερο στηθος :( πολυ πιθανον να επαθα μαστιτιδα) θα παω στον γυναικολογο το απογευμα κ βλεπουμε.

κουκιδα πως θα αποθηλασεις? θα παρεις χαπι ή θα αντικαθιστεις καθε φορα ενα γευμα μεχρι να σου κοπει το γαλα?

κ γω αλμιρον ειχα δωσει στην κορη μου, εχει βρει καμια με αγορες απο ιντερνετ ποιο φτηνο το γαλα?

Δημοσίευση

Kωνσταντινε μονη μου θα αποθηλασω- δεν θελω να παρω χαπι- εξαλλου δεν πρηζεται το στηθος μου απο πολυ γαλα κ θα ειναι ευκολο νομίζω. θα την βαζω οποτε αισθανομαι οτι 'πάει' να γεμισει, μιας κ μεχρι τωρα δεν προλαβαινε να γεμισει σε καθε γευμα.

προσεχε με τη μαστιτιδα!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.

βασουλα μου πολυ λυπαμαι..να ειστε καλα και καποια στιγμη,ελπιζω συντομα,να μαζεψετε τα κομματια σας και να προχωρησετε..

εγω εχω μπλεξει αυτες τις μερες..κατι με τη δουλεια,κατι με καποια οικογενειακα ζητηματα και εχω γινει κουρελι!ευτυχως που ο μπεμπεκος ειναι σχετικα ηρεμος και κοιμομαστε αρκετα καλα τα βραδια..

χτες πηγαμε παιδιατρο.4300 σε κιλα και 56 οι ποντοι μας!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...