Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ βρε ΣΠΙΡΤΟΥΛΗ........ κι εμενα σε αλλεργεια πηγε το φτωχο μυαλο μου...μηπως αλλαξατε σαμπουαν,απορρυπαντικο ρουχων,καινουργιο γαλα;;; Ξερω γω....; Μιλησες με τον παιδιατρο;

Οταν εμφανιστηκαν στο νοσοκομειο τα σπυρακια δεν σου ειπαν να βαλεις κατι να ηρεμισουν;

Οκ κυριοι,νεογνικη ακμη και σμυγματοροικη δερματιτιδα...ετσι θα το αφησουμε;;; Θα περασει μονο του;

Περαστικα να ειναι κ να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο ουτε εσεις ουτε κανενας!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεα σας κοριτσακια! τι κανετε? πολλα νεα βλεπω!! σπιρτουλη ευχομαι αυτο να ειναι το τελευταιο που σας συμβαινει πια! ασχετο! πιστευετε στο ματιασμα? εγω πιστευω τρελα και καθε βραδυ το ξεματιαζω το μπουμπουκακι μου! :D χτες μου ηρθαν στο ασχετο 8 ατομα επισκεψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ και μου πηγαν τα μυαλα στα καγκελα!!! :twisted::twisted::twisted: το μωρο εχασε τελειως την ησυχια του, βγηκε απο το προγραμμα του και το αποτελεσμα ηταν να κλειστω με το μωρο στο δωματιο για 3 ωρες (μεχρι που φυγανε δλδ)και να προσπαθω να τον ηρεμησω... κοιμηθηκε μετα απο τρελο κλαμα στις 11μιση το βραδυ και ολη νυχτα ακομα και στον υπνο του μουγκριζε, νιαουριζε και τεντωνε αποτομα χερια και ποδια. υπερενταση?? τι να πω... δεν ειχαμε και ποτε κολικους και το χτεσινοβραδυνο μου ραγισε την καρδια... :(:(:( πρωτη φορα τετοιο κλαμα ο καημενος...

σε λιγο φευγουμε για σαββατοκυριακο στο χωριο μας οικογενειακως :D:D . το βραδυ θα τον κρατησει η μαμα μου και θα βγουμε με τους κουμπαρους μας πρωτη φορα μετα απο τη γεννα. θελω να καπνισω 1 πακετο ολοκληρο και να πιω 5-6 βοτκιτσες να θυμηθω τα νιατα μου!!!

Δημοσίευση

helloooooooo :x

πωπωωω βρε σπιρτουλάκι...και μη χειρότερα!! και γω υποθέτω οτι κατι αλλεργικό θα ειναι... σας ευχομαι να περάσει και αυτό και να ησυχάσετε βρε παιδί μου!

καντε και κανεναν αγιασμο (αλήθεια το λέω!) !

σοφουκάκι εννοείται οτι "παίζει" το ματιασμα στα μωρα ... ! τι σας ελεγα ;! εμεις σχεδόν ΚΑΘΕ βραδυ καιμε λιβανακι/καρβουνάκι στο μπαλκόνι και ηρεμεί το νινακι μας... αστα να πανε !

αααα να σας πω τι επαθα ψες... πηρα την αποφαση να πεταχτώ στα γρήγορα να ψωνισω ενα - δυο παντελονάκια απο το κεντρο της Αθήνας (10-15 λεπτακια με το μετρο απο την γειτονιά μου) και αφηνω το μπεμπη ΤΑΙΣΜΕΝΟ φουλ, αλλα λιγο νευρικο, στο Φωτη ...

ε βρε κοριτσια... μεσα σε 1 - 1,5; ωριτσα απο το αγχος του που δεν ημουν εκει,

ηπιε 100 ml γαλα δικο μου και αλλα 150 ml χαμομήλι

(γενικά ΟΤΙ του εδινε ο Φώτης, το επινε αχαχαχαχα :lol::lol::lol: ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις γυρισα και αγκαλιαστηκαμε, κοιμηθηκε το αγγελουδάκι μας... :x :x :x

ΥΓ: mamys love οντως κουκλί ο γιος σου ! φτου φτου να μην το ματιάσω ! :oops:

ΥΓ2: Διδυμομανούλες του ποστ θα σας απονείμουμε παρασημο (χωρίς πλάκα) !!!!

ειστε ΘΕΕΣ πράγματι!

ΥΓ3: ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :x:x:x

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσακια μου, σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια... τι να πω μπορει να τον πειραξε κατι οταν ηταν στο νοσοκομειο και να αντεδρασε ο οργανισμος του και να εβγαλε και τα αλλα... η γιατρος τι να πει βρε κουκιδα μου... εχει απελπιστει και αυτη,καθε μερα μιλαμε στο τηλ και την παρασκευη πηγαμε και μας ειδε κιολας.

λολλακι δεν ξερω μηπως τα χθεσινα ηταν απο κατι που εφαγα γιατι θηλαζω μονο δεν πινει αλλο γαλα...και απο σαμπουαν και αφρολουτρο δεν αλλαξαμε...

μαρακι αυτο λεω και γω, πρεπει να κανουμε κανενα αγιασμο μηπως και ησυχασουμε λιγο...καλο σκ σε ολες :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

αααα βρε κοριτσια ! επειδή βλέπω τα μωρά μας, δε μας αφήνουν αρκετό ελευθερο χρόνο, θυμήθηκα για τα ζωδιακια που λέγαμε!

σας δινω αυτό το site > www.myhoroscope.gr

θα πατε εκεί που λεει Δωρεάν Ωροσκόπιο -> Υπολογίστε Ενα Νέο Χάρτη

θα βαλετε τα στοιχεια της ημερομηνίας γεννησης του παιδιού σας (ή οποιου αλλου θέλετε), αφού το αποθηκεύσετε πατε και βαζετε το ID του και επιλέγετε Δωρεάν Γενέθλια Ανάλυση...

θα βαρεθείτε να διαβάζετε προσωπική αναλυση χαρακτήρα...!!!!! για οσες ενδιαφέρονται λοιπόν !

;);););););)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπουμπουκια σας!

σπιρτουλι,περαστικα να ειναι!μην αγχωνεσαι,ετσι κι αλλιως κατι δερματικο ειναι,θα περασει συντομα,δεν ειναι κατι.

εμεις κοιμομαστε μια χαρα,τρωμε ανα 5 ωριτσες πια,αλλα αρκετα..του βαζω 110(!)ml στο μπουκαλι και συνηθως γκρινιαζει μετα και θελει και στηθος..και στο τελος καταληγουμε να τα βγαζει..δεν ξερω τι να κανω..ο αντρας μου φωναζει να μην τον βαζω και στηθος μετα,αλλα μπορει να κλαιει για ωρα.ουτε με αγκαλια ουτε με τπτ δεν ηρεμει.κανει σαν τρελο μολις μυρισει βυζακι!

το απογευμα ειχαμε κι εμεις επισκεψεις και μαλιστα 2 κοριτσια μικρα(15 και 8 χρονων) και το τρελαναν μου φαινεται το παιδι...μιλουσαν και δυνατα,νευρικα,το φιλουσαν συνεχεια(ευτυχως στα ποδια)..ηταν στην τσιτα το μωρο.με το που εφυγαν,διακοπτης,κοιμηθηκε αμεσως το καημενο!

τωρα τον κανει ο μπαμπας του βολτες γιατι θελουμε αγκαλιτσες και η μαμα εχει παθει μια ξεγυρισμενη ψυξη στην ωμοπλατη..δεν ξερω που την πατησα ρε γμτ..

Δημοσίευση

Μαρια ευχαριστουμε πολυ! να σου πω...παλι σαλατα τα εκανα...

εκανα αυτο π ειπες αλλα δεν μου βγαζει προσωπικη αναλυση...γραφει κατεβατα γενικα για την αστρολογια κατω απο τον γενεθλιο χαρτη της μικρης..ΓΙΑΤΙ??? :shock::shock:

οσο για το προγραμμα που λετε- κ η δικια μου το Πασχα μας εκανε ανω κατω- πηγαμε σε σπιτι και το μωρο αναστατωθηκε τοσο πολυ...χαλια περασαμε..

αυριο θα παμε παλι για ψησιμο..ελπιζω να πανε ολα καλα...

καμια εμπειρη μανουλα μηπως εχει εμπειρια απο στοματιτιδα? δεν νομιζω να εχει η δικια μου -απλα βλεπω αρκετα σαλακια εχει σημερα ....εσας εχουν σαλια ρε κοριτσια?>

Ρανια γιατι δεν δοκιμαζεις να το κανεις αναποδα? ας φαει οσο θελει απο το στηθος κ μετα αναλογα κρινεις κ ποσα ml να του δωσεις στο μπουκαλι για να μην τα βγαζει το καημενουλι.

Δημοσίευση

koukida αφού το αποθηκεύσεις, γύρνα ξανά και πήγαινε εκεί που λέει <Οι χάρτες μου>, πηγαινε κάααατω στη σελίδα, επελεξε ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ, βαλε το ID και Υποβολή !

για κοιτα τωρα, σου το βγάζει ; αν οχι στειλε μου τα στοιχεία της να τα κανω εγώ και να δω πως μπορώ να στα στειλω να τα δεις :):x

Βρε Ράνια ... καλά λεει η κουκιδα ! αλλωστε εκτος απο την ποιότητα του γαλακτος ο θηλασμός ειναι για να δεθεί το παιδί με τη μητέρα !!!!!!! αφού το παιδί θελει να δεθεί μαζί σου !! το ζητάει !

γιατί του το στερείς καλέ ;;;!! :P:P:P:P:lol::lol::lol:

σοβαρά τωρα, οντως το μωρακι σου εχει αναγκη απο αμεση επαφή ! ετσι δείχνει... :roll:

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια τα εχουμε παιξει....δεν παλευετε η κατασταση....

Δεν ξερω τι φταιει...δεν ξερω τι να κανω και τι κανουμε λαθος...

Οι μικρες δεν εχουν ησυχια....! Εκει που λεμε οτι κοιμηθηκαν,ξεκιναει η μια και στο καπακι η αλλη :?:?:?:?:?:?:? και αυτο γινεται ολο το 24ωρο....εχει <καταργηθει> ακομα κ ο 3ωρος σερι υπνος.....

Εχει χαθει καθε προγραμμα υπνου κ φαγητου....γκρινια γκρινια γκρινια....

Ειμαι στα προθυρα υστεριας κ απογνωσης...... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Η ψυχολογια μου υπο του μηδεν......

Δημοσίευση

ενταξει Μαράκι ευχαριστώωω!το βρήκαααααα!!τέλειο! :D

αχ βρε Λολλι...κουραγιο...μηπως πεινανε ? το λεω γιατι η δικια μου σημερα ετρωγε 210 ml απο τις 20.30 μεχρι πριν λιγο...την ψυχη μας εβγαλε..εκλαιγε συνεχεια ,...τελικα πεινουσε..

Δημοσίευση

Δεν ξερω βρε κουκι μου.....χτες και σημερα μου εχουν ελαττωσει κ τις ποσοτητες του φαγητου....Τους εβαζα το μπουκαλι στο στομα επιναν 1-2 γουλιες κ μετα ξερενοντουσαν στο κλαμμα και ξανα απο την αρχη :(:(:(:(

Εχω καταντησει να φτιαχνω 30ml και να ταιζω ανα μιση ωρα......πρεπει να μιλησω με την παιδιατρο.....Τι να πω...μακαρι να ειναι φαση και να περασει.....Τωρα τις εχω και ψευτοκοιμουνται χωρια....η μια στο παιδικο κ η αλλη στον καναπε...φοβαμαι την κλαψει η μια κ μου ξυπνησει την αλλη!!!!

Ουφφφφφ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

βρε Λόλλι !! νωρίτερα διαβαζα για τα αλματα ανάπτυξης και λενε οτι καμια φορα τα μωρα που πινουν φόρμουλα, αντί να αυξήσουν την ποσότητα γαλακτος που πινουν (σε φαση αλματος) ειναι εξίσου φυσιολογικό να την μειώσουν προσωρινά !!!

για κοίτα : http://forum.eimaimama.gr/t1497-topic (ανάρτηση απο μελος litsakos)

αντε βρε! κανενα αλμα θα περνάτε ! κουράγιο !!!

εγω παντως τις πολύ δυσκολες μέρες, με αναζωγωνεί ενα καλό ζεστό μοσχομυριστό μπάνιο/ντούζ !!!

και πανω απ ολα με υπομονή ολα θα περάσουν... δυσκολο αλλα ... υπομονή... :roll:

Δημοσίευση

Απο ρεψιμο κ κλανιτσες αλλο τιποτα....σε ολα τα αλλα εχουμε προβλημα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΑΡΑΚΙ...ντουζακι;;;;;;;;; τι ειναι αυτο;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σε λιγο θα αρχισουμε στεγνο καθαρισμα με μωρομαντηλα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιμουνται εδω και 1 ωρα!!!!! Κατορθωμαααααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

Έλα !! :shock:

αυτο με το αλμα αναπτυξης προς τα κατω στο φαι δεν το ξερα! μπορει να ειναι αυτο τελικα!

καλα Μαρια...αυτα που διαβασα στον αστρολογικο χαρτη (το δικο μου κ της κορης μου ) θα με κανουν να αρχισω να πιστευω στα ζωδια... εχω τρομαξει που πεφτει μεσα σε πολλα χαρακτηριστικα δικά μου-αλλα κ η μικρη που εχει ωροσκοπο το ζωδιο του μπαμπα της -->αυτα που λεει ειναι λες κ διαβαζω για εκεινον... spookyyyyy!!!! :!::!::!::!::!:

πωπω τρεχω να πεσω για υπνο- πιαστηκα μ'αυτα κ ξεχασα να κοιμηθω!!

φιλάκια! :D

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!καλο μηνα!

λολλι συγνωμη γιαυτο που θα πω,αλλα εχω χεστει στον υπνο!χτες βραδυ εφαγε 22:30,μετα λιγο βυζι στις 23:30 και ξυπνησε στις 6 το πρωι!!και μετα ξανακοιμηθηκαμε μεχρις τις 9.και μετα λεω γιατι τρωει τοσο το παιδι..αφου συνηθως τρωει μετα τις 5 ωρες..

αντε να ζεστανει κι αλλο ο καιρος να αρχισουμε απτην αλλη εβδομαδα τις βολτουλες με τον μπεμπουκο!

Δημοσίευση

Δελφινακι η αλοιφουλα ειναι θαυματουργη- λεγεται Stelaker της εταιρίας Mustela. κανεις μια αγωγη 14 ημερων και φευγει- εγω ειδα βελτιωση απο την 2η μερα. απλα ξαναβγαζει απο κατω- ωστοσο καμια σχεση με τα κομματια που με το λαδι γινονταν κ κιτρινα(μπλιαξ ρε παιδάκι μου) κ ηταν κολλημενα πανω στο δερματακι του παιδιου.

Ρωτα τον γιατρο σας αν ειναι να βαλετε κ εσεις.

Ράνια μπράβο σας κοπέλα μου- φτου φτου- πάντα ετσι να κοιμαται το παιδι!!

Καλό μήνα !!!!!!!!!!!!

3:-O:@):(|)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια και καλο μηνα ....λολι υπομονη καθε αρχη και δυσκοληπερνανε και αυτες φασεις προσαρμογης θα στρωσουνε με τον καιρο λιγο το εντερακι λιγο το στομαχακι πολυ θελει απλα το πακετο ειναι οτι ειναι 2 τα ζουζουνια και εσυ δυο χερια εχεις εμεις με ενα και τα παιζουμε....εμεις πηγαμε 5200 χτες την ζυγησα και την τριτη εχουμε το πρωτο μας εμβολιο....αυτος ο καιρος μου την δινει ποτ θα στρωσει επιτελους??????????

Δημοσίευση

ποσα πολλα νεα!!!!!Δεν ξερω τι να πρωτογραψω!

Σπιρτουλι συμφωνω με τα κοριτσια, ισως απο τα ρουχαλακια ή απο κατι αλλο.

Ρανια η Κουκιδα εχει δικαιο, δωσε πρωτα στηθος κ μετα οσο γαλα θελει!

Μαμμυς λαβ κουκλι ο γιος σου!!Αχ θα κυνηγαει την αδερφουλα του αυριο-μεθαυριο!!!!!

Λολλι κ Δελφινακι RESPECT!!δεν εχω να πω κατι αλλο. Και 2 κ με γκρινια ειναι ζορι.

Μαρακι πολυ ωραιο το σαιτ, τα εφτιαξα ολα!

Σοφουκι δεν καταλαβαν 3 ωρες οτι επρεπε να φυγουν? Τι να πω με μωρο παιδι στο σπιτι κ κανουν "κουκου τζα?"

΅Εμας δεν εχει αλλαξει κατι μαμ , κακα κ βολτες ειμαστε. Με το βραδινο υπνο εχουμε ενα θεματακι, αλλα το παλευουμε!

Δημοσίευση

Καλημέρα και Καλό Μήνα (για ψες) !!! Κάνατε τιποτα ανοιξιάτικο ;; εμείς τιποτα ιδιαίτερο...

ειχαμε γκρίνια αλλα δεν ειναι προφανές το γιατί ... αλμα αναπτυξης μαλλον ;; εχουμε αρχίσει τα "αγκουλίσματα" !! παντως εκανε και χαλια υπνο στη διαρκεια της ημερας, στο 20' - 30' ξύπναγε και γενικά δεν βολευόταν πουθενά... ευτυχώς το βραδακι κοιμηθηκε νορμάλ ομως !

σημερα η ιδια νευρικότητα... κατι εχει αλλα ΤΙ ; τελος παντων...

τι αλλα ;;; βγαλατε ζωδιακια ; κουκιδα ξετρελάθηκες ε ; ετσι ειναι τα ζωδιακια αχ αχ... :x

και μην ξεχνάτε : η θέση της Σελήνης του παιδιού δείχνει το ΠΩΣ βλέπει τη μαμά του ! πχ Σελήνη στον Υδροχόο ; σας βλέπει ως προοδευτική και φιλελεύθερη ! Σελήνη στον Αιγόκερω ; ειστε μια "στρατιωτικός" στα μάτια του ! ;););););)

και ο Ηλιος (το ζώδιο δηλαδή) δείχνει αντίστοιχα τον πατέρα ... ε εδώ δεν εχουμε και πολλές αποκλίσεις (ολες μας χιχιχιχι :lol: ) ειτε ως Υδροχοους, ειτε ως Ιχθύς (πολύ ευαίσθητους και δοτικούς) είτε ως Κριούς (δυναμικούς και εγωιστές) ... καλή διασκέδαση !!!!! :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλημερα!!

καλα κοιμηθηκατε?? εμεις το παλεψαμε.. βγηκαμε παλι χθες κ μπερδευτηκε το προγραμμα της -με ταραξε μετα μεχρι να κοιμηθει.

καλα Μαρία εχω ενα να σου πω... η μικρη ειναι Ιχθυες...ο μπαμπας Διδυμοι... αυτος ειναι ο ωροσκοπος της μικρης και εχει Ιχθυες στον Ηλιο(ετσι που ειπες οτι βλεπει τον μπαμπα ...)

δλδ:

ιχθυες--->διδυμοι

διδυμοι --->ιχθυες

ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

η αποψή μου γι αυτή την περίπτωση ;;; Δίδυμοι - Ιχθύς εχουμε να κανουμε με τρελό παιχνίδισμα κυρίως λόγου και λιγο ... περισσότερο λόγια παρά πράξη ... :? παντως ενα ειναι σίγουρο > θα εχεις ΠΟΛΥ ευθυμη ατμόσφαιρα παντα στο σπιτι σου ! μιλάμε για αιωνια εφηβεία (οι Δίδυμοι κυρίως) !!!!

σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα ειναι λιγο... ειδη προς εξαφάνιση αλλα ποιος τα χ$ζει αυτά ;;!

θα ειστε παντα χαρουμενοι ετσι κι αλλιώς ! :x:x:x:x

next pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee !! :geek:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...