Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βικουλίνι μου sorry αλλά προφανώς δεν το είδα και τώρα ντρέπομαι :oops: .

Θα με συγχωρέσεις??? :?

Ωραία δουλειά είναι!!!!!!!!!!!!! Αλλά πολύ χαρτούρα βρε παιδί μου :lol:

Φλωριάνα εγώ έχω θέα Λεωφόρο με αυτοκίνητα!!!!!!!!!!!

Δεν πιστευω να διαλέξεις βουνό ή θάλασσα σε εμένα να έρθεις :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλέ Φλωριάνα διάλεξε που θα πας????

Λοιπόν έχω μια απορία μην γελάσετε πάω και κοιτάω να δω αν η Μιρλίτσα είναι on line και βλέπω ότι είναι και κοιτάω γιατί την έχω φίλη βλέπω ότι δεν είναι. Λέτε η σουρλουλού να το έχει αυτό στην εικόνα της?? Έχω μπερδευτεί :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ :D:D:D ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!

ΡΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Λοιπόν έχω μια απορία μην γελάσετε πάω και κοιτάω να δω αν η Μιρλίτσα είναι on line και βλέπω ότι είναι και κοιτάω γιατί την έχω φίλη βλέπω ότι δεν είναι. Λέτε η σουρλουλού να το έχει αυτό στην εικόνα της?? Έχω μπερδευτεί :roll::roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μου αρέσει να σε μπερδεύω…….

Δημοσίευση

Βικουλινι τα λεμε........

Ασχετο αλλα ανοιξε καποια κοπελα ενα θεμα με τα κιλα και εγω ως γνωστον παιδευομαι συνεχεια

με τις διαιτες και μετα τις παραταω αλλα απο την μερα που μπηκα και εγραψα στο θεμα και βλεπω

οτι δεν ειμαι η μονη που προσπαθω με δινει δυναμη και συνεχιζω αν και αυτο το σ/κ παραστρατησα

λιγουλακι :oops:

Το λεω αυτο για να σταματησετε να γραφετε για φαγητα :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρια σε εσενα το λεω που τρως τυροπιτα με πακοτινια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πες μου καλέ το έχει η εικόνα σου???

Και να σου πω κάτι να γελάσεις Ασπασία δεν σε λένε?? Γιατί παθαίνω κάτι με τα ονόματα.

Έχω επινοήσει μια μικρή Ασπασία που είναι πολύ κακό κορίτσι και λέω διάφορες ιστορίες στην μικρή μου όταν δεν κάθεται καλά. Της είπα αυτό το όνομα γιατί δεν έχουμε καμία γνωστή με αυτό το όνομα. Αν θα σε έβλεπε θα είχε πολύ γέλοιο. Της το λέω από πολύ μικρή αυτό.

Να σκεφτείς από τότε που φορούσε babylino και δεν καθόταν να της το αλλάξω και να την πλύνω της έλεγα λοιπόν η Ασπασία μια μέρα που δεν καθόταν η μαμά της να την αλλάξει μετά της πόναγε το παπάκι της (έτσι το λέμε εμείς). Και μέχρι τώρα την χρησιμοποιώ. :lol::lol:

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κιλά. Έχω πολύ καλο μεταβολισμό. Και στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά και τα έχασα όλα μόνο λίγο κοιλίτσα μου έχει μείνει.

Δημοσίευση
Πες μου καλέ το έχει η εικόνα σου???

Και να σου πω κάτι να γελάσεις Ασπασία δεν σε λένε?? Γιατί παθαίνω κάτι με τα ονόματα.

Έχω επινοήσει μια μικρή Ασπασία που είναι πολύ κακό κορίτσι και λέω διάφορες ιστορίες στην μικρή μου όταν δεν κάθεται καλά. Της είπα αυτό το όνομα γιατί δεν έχουμε καμία γνωστή με αυτό το όνομα. Αν θα σε έβλεπε θα είχε πολύ γέλοιο. Της το λέω από πολύ μικρή αυτό.

Να σκεφτείς από τότε που φορούσε babylino και δεν καθόταν να της το αλλάξω και να την πλύνω της έλεγα λοιπόν η Ασπασία μια μέρα που δεν καθόταν η μαμά της να την αλλάξει μετά της πόναγε το παπάκι της (έτσι το λέμε εμείς). Και μέχρι τώρα την χρησιμοποιώ. :lol::lol:

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κιλά. Έχω πολύ καλο μεταβολισμό. Και στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά και τα έχασα όλα μόνο λίγο κοιλίτσα μου έχει μείνει.

Καλά βρε αθεόφοβη…..Ασπασία βρήκες να λές στο παιδί, άλλο όνομα δεν υπήρχε??????

Αν τυχόν συναντηθούμε ποτέ με παιδιά σε παιδότοπο, η καημενούλα θα με βλέπει και θα τρέμει…..πωπωπωπωπωπωπω….. :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Βάσω θα σου δώσω μερικές συμβουλές θα γίνω τώρα διαιτολόγος.

1) Να μασάς καλά το φαγητό

2) Να τρως πολλά και μικρά γεύματα

3) Όταν τρως για βράδυ ή μεσημέρι πρέπει να περνάει τουλάχιστον 1 ώρα και μετά να ξαπλώνεις

4) Να τρως απ' όλα αλλά από λίγο όχι μεγάλες ποσότητες

Αυτά είχα να σου πω αλλα μπορεί και να τα ήξερες :lol::lol::lol::lol::lol:

Ήθελα να το παίξω λίγο διαιτολόγος :lol:

Ασπασία δεν θα σε φοβάται απλά σου πει ότι είσαι κακό παιδί γιατί δεν κοιμάσαι, δεν τρως, λες κακές λέξεις δεν κάνεις μπάνιο και τέτοια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Διαιτολογε μου εσυ :lol::lol::lol::lol:

Εγω απο αυτα που λες κανω το αντιθετο το μονο που θα με σωσει ειναι να κοιμαμαι

24ωρες............

Αχχχχχχ το πολεμαω γιατι πλησιαζει και το καλοκαιρι :o

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...