Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΑΝΑ ΤΗ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα το πρωί έκανα τη Β' επιπέδου, δόξα το Θεό όλα καλά! Οι μετρήσεις, το βάρος όλα τέλεια! Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος μπορώ να πω και πλέον νιώθω ότι μπαίνω στην τελική ευθεία σιγά σιγά!!!

Αααα και μπορώ πλέον να φαντάζομαι κορδέλες, φουστίτσες, κοτσιδάκια διότι είναι κοριτσάκι!!!!!! :D[smilie=angel13.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο σου μελιτενια...ολα καλα κ να σου ζησει το κοριτσακι σου...χαθηκες απο την παρεα μας...αντε ελα να μας λες κ εκει τα νεα σου ...να σε χρωματισουμε κιολας.φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Έχω ήδη αρχίσει και κοιτάζω φορεματάκια, φουφούλες, ροζ και φούξια ρουχαλάκια, όσο πάω αρχίζω και κάνω ότι κορόιδευα στο παρελθόν. Μα καλά έλεγα, άλλος δεν έκανε παιδί πως κάνουνε έτσι? Και τώρα μπαίνω και γω στο club των χαζομαμάδων... :lol:

Χάθηκα το ξέρω, έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση στο σπίτι και δεν μπορώ πάντα να μπαίνω και όταν μπαίνω κολλάει σε σημείο που στο τσακ γλιτώνει το laptop από σπάσιμο, οπότε ξεκλέβω λίγο χρόνο τα πρωινά στη δουλειά και μπαίνω στο site! Άντε με το καλό σε όλες μας, να μας δώσει ο Θεούλης υγιέστατα παιδάκια ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Melitenia χαίρομαι κ εγώ με τη σειρά μου που όλα πήγαν μια χαρά στην εξέτασή σου!! Τώρα όντως μπαίνεις στην τελική ευθεία. όλα να πηγαίνουν καλά κ ... καλές αγορές απο δώ κ μπρος! έτσι κι εγώ μετά τη β΄επ.που επιβεβαιώσαμε ότι είναι αγοράκι, το μάτι πήγαινε όλο στο γαλάζιο κ φυσικά ξεκίνησαν οι αγορες των απαραιτητων! Φιλάκια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο Melitenia μου ,κι εγώ έχω την Δευτέρα 28/3 να πάω να την κάνω και έχω μεγάλη αγωνία και φόβο το μόνο που με καυθυσηχαζει είναι οτι ο ιατρός όποτε με βλέπει μου λέει ότι όλα πάνε πολύ καλά αλλά και πάλι φοβάμαι μην μου πουν κάτι ασχημο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...