Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσακια!!! Εγω πινω το πρωτο μου fredo capuccino για το 2011!!!

Μπεμπουλινο με το καλο η μπεμπα. Μην ανησυχεις μπορει να εγινε και νωριτερα η συλληψη και να σου αλλαξει την ΠΗΤ.

Ευγενια και λιγο ψηλοτερο να ειναι θα κανεις διατροφουλα και ολα καλα θα ειναι.

Εγω την καμπυλη θα την κανω 5 Απριλιου. Βεβαια 8/3 που εκανα εξετασεις αιματος μου εκανε και το ζαχαρο και ειχα 75 που ειναι καλο.

Μαρακι με το μαλακο οι δουλειες.

Σοφακι γιατι πονολαιμος ηπιες κατι παγωμενο?

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kalhmera koritsiaaa!!!

ti kanete?egw kala..mphka ligo na sas dw k feugw gia douleia....

beboulino ante polu wraia ta nea sou ante me to kalo h koritsara sou

pantws egw pou rwthsa k alles egkues pou ekanan thn kampulh mou eipan oti einai polu ahdiastiko..mpliaxxx den tha thella na thn kanw...

filakia k kalo s/k se oles!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Σοφάκι!!! Σε έπιασε πονόλαιμος? Πιες το τσαγάκι σου!!! Κι εγώ έβαλα το 3ο πλυντήριο τώρα!!!

Καλημέρα Μαχη μου!! Αν και δεν είμαι γενικά του καφέ σε ζηλεύω γι'αυτό που πίνεις!!

Καλημέρα Μαίρη μου...Καλή δουλίτσα!!

Δημοσίευση

Καλημερα Μαχη μου!Δεν ξερω μαλλον κρυωσα γιατι μονο ζεστα πινω..αλλα δεν μπορω να καταπιω τιποτα,ελπιζω να μου περασει κ να μη με πιασει βηχας...φρεντο καπουτσινο ε?Μμμμμμμμμμμμμμ..

Μερυκαλ καλημερα κ σε σενα!!!Καλη δουλιτσα!Οσο για την καμπυλη κι εγω που την εκανα κ δεν θελω να σας απογοητευσω,ηταν οντως αηδια :(:(:(:(

Δημοσίευση

Αυτο ειπα κι εγω Μαρακι!Θα παω αργοτερα να παρω καραμελιτσες στο φαρμακειο.Κι εγω εβαλα ενα πλυντηριο,απλωσα αλλο ενα κι αυτο το σιδερωμα πως το βαριεμαι........

Δημοσίευση

Σοφάκι μου αν σου πω ότι μου έλειψε ακόμα και το σιδέρωμα θα με πεις τρελλή :lol::lol:

Εμένα δεν με αφήνει ο αντρας μου ουτε και να καθομαι και να σιδερώνω!!! :shock::lol:

Ετσι το μεσημέρι θα έρθει μια κοπέλα να σιδερώσει..Οχι πως έχουμε και πολλα δυο άτομα που είμαστε και ειδικά εγώ που όλη μερα με φόρμες είμαι στο σπίτι...

Βαριέμαι τόοοοοοοσο πολύ και σήμερα.. :cry::?

Δημοσίευση

Καλα κανει κ δε σε αφηνει!!Αλλα λογικο το βρισκω να σου εχει λειψει μεχρι κ το σιδερο!Εμεις παλι για δυο ατομα εχουμε πολλα απλυτα,αυτο ελεγα κ πριν λιγο στον αντρα μου..Δηλαδη οταν ερθουν τα μωρα ποσα πλυντηρια θα βαζουμε την εβδομαδα?Κ οσο σκεφτομαι πως ο,τι αγορασαμε πρεπει να πλυθει κ να σιδερωθει πριν χρησιμοποιηθουν...φρικαρω!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια και τα παιδικα ρουχα μπαινουνε μονα τους στην αρχη, οχι και με τα δικα μας ρουχα...

Κι εγω εχω σιδερο και μαγειρεμα, και κρεοπωλειο θελω να παω. Και βαριεμαι τοσο πολυ.....

Το απογευμα κανενα σουπερμαρκετ χρειαζομαστε....ουφ....

Και το χειροτερο ειναι οτι εχω τα νευρα μου και μου φταινε ολοι σημερα...

Παω να ξεκινησω δουλιτσες!!!! Σας αφηνω!! Καλα να περασετε το ΣΚ!!!

Δημοσίευση

Κουραγιο Μαχη μου!

Μαρακι αυτο ειναι που με φρικαρει,οτι τα εχω διπλα ολα!!

Παω κι εγω να ψωνιστω! :lol::lol::lol: Σουπερ μαρκετ κτλ εννοω.Γιατι απο ρουχα..δεν ξαναπαιρνω τιποτα ειπα μεχρι να γεννησω.Τα λεμε μετα!Φιλια!

Δημοσίευση

Εγώ έστειλα τον άντρα μου χθες στο σούπερ οπότε δεν χρειάζομαι κάτι. Το μεσημέρι θα φτιάξω κοτόπουλο με αρακά.

Μάχη μου κι εγω έτσι είμαι σήμερα..λες να φταίει η πανσέληνος??? Εγώ από τη μια βαριέμαι κι από την άλλη δεν θέλω να δω άνθρωπο!!! Τι να πεις??? Ατιμες ορμόνες!!

Καλά ψώνια κορίτσια!!

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες και καλημερα και σε σενα γιωργο. ευχαριστω για τις ευχες σας. η αδερφουλα μου ειναι μια χαρα και ο μπεμπης....αχ παιδια ειναι ειναι ενας κουκλος. ειναι απιστευτα ομορφος. εμ με τετοιους γονεις ομορφος θα βγαινε.

:P:P:P

Δημοσίευση

οντως αντε να ερθουν και τα δικα μας. το καημενουλι δεν ηθελε να κοιμηθει στην κουνια ηθελε αγκαλιτσα την μανουλα του και εκλεγε ολη νυχτα. αν σκεφτεις οτι 9 μηνες ηταν μεσα στη μαμα του και τωρα ηταν εκτος λογικο ειναι .αχουτα μωρε ειναι πολυ μικρουλια και θελουνε μανουλα.

ασε παλι που του μιλαγε ο πατερας του και γυριζε το κεφαλακι του ή τα ματακια του να δει την οικια φωνη απο που ακουγοτανε τωρα

Δημοσίευση

Αχ ,μωρε...με συγκίνησες Βίκυ μου! Τι ωραία...Τον είχε όλο βράδυ αγκαλιά ε?? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

Κι εμένα νομίζω θα αναγνωρίζει τη φωνή του άντρα μου αφού όλο του μιλάει...Κάθε πρωί φιλάει την κοιλιά μου και του λέει "καλημέρα γιε μου"!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα!Τι κανετε;

Χθες βραδυ απο την χαρα μου δεν εκλεισα ματι! :lol: Σκεφτομουν ροζ πραγματακια και πετουσα απο την χαρα μου,που να κοιμηθω; :lol:

Μακαρι να μην εχω ζαχαρο κοριτσια.Σας ευχαριστω για τα καθησυχαστικα σας λογια.Πραγματικα δεν θα το αντεξω να κανω διατροφη. :roll: Ηδη πειναω πολυ...Την δευτερα θα παω για την εξεταση.

Δημοσίευση

γεια σας !!!!!!!!σας διαβαζω κ σκεφτομουν κ εγω να μπω η να μην μπω στην παρεα σας???? χωραω κ εγω?????κ το σκεφτομουν γιατι εγω εχω πητ μετα το καλοκαιρι 26/10,κ λεω μηπως ειμαι ξεκαρφωτη!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ευχομαι σε με το καλο να αποκτησετε τα μωρακια σας κ καθε ευτυχια σε ολους!!!!!!!!

κ οσα μωρακια εχουν ερθει να ειναι παντα γερα κ καλοτυχα!!!!!!!!!!!!

σιγα σιγα θα σας μαθω,που θα παει!!!!... ;);)

Δημοσίευση

Να'μαι κι εμένα!!! Μαγείρεψα, φάγαμε και τώρα ΄βαριέμαι γιατι ο αντρας μου βλέπει ποδόσφαιρο με ενα φίλο του.

Ηλιάνα μου καλως ήρθες στην παρέα μας..με το καλό το μωράκι σου...Πώς πάει η αποκόλληση που είχες?

Μπεμπουλίνο μου όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Οσο για την πεινα σε καταλαβαίνω απολυτα!! Πριν απο λίγο έφαγα κι ανετα ξανατρώω ένα πιάτο ακόμη :lol::lol::oops::oops: ή ένα παγωτάκι???οεο???

:lol:

Οι άλλες εξαφανίστηκαν σήμερα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...