Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλέ λες ;;;;;;;;;; :shock::shock::shock:

Koritsaki9220 μηπως είσαι από Ρόδο και έχουμε τον ίδιο γιατρό;

Μπορεί απλά να τελείωσαν την ίδια σχολή ή να παρακολούθησαν το ίδιο σεμινάριο για την εισαγωγή των τροφών :lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ!!! Εγώ από Αθήνα είμαι! :D

Μιας φίλης μου ο γιατρός (διαφορετικός πάλι) είχε αντίστοιχο πρόγραμμα με το δικό μας και από τον 7ο που άρχισε να βγάζει δοντάκια ο μικρούλης της της είπε να μην τα αλέθει στο μουλτι αλλά με το πιρούνι για να συνηθιζει το στομάχι να τα διασπά μόνο του!!!

Εσείς από πότε σταματησατε το μουλτι;

Δημοσίευση

Όχι Κατερίνα δεν είναι ο Χατζη..... Αν και θα μπορούσε να είναι αυτός :lol::lol::lol::lol::lol: Είδες εμείς είμαστε πολύ προχώ!!! Σούσι τον άλλο μήνα :lol::lol::lol:

Cecilia ευχαριστώ για τις συμβουλές. Από λαχανικά σπιτικά άλλο τίποτα εδώ, αν και μην νομίζεις ότι δεν πέφτει και σε αυτά φυτοφάρμακο :|:| Πέρσι φύτεψα και εγώ λίγο σπανάκι, κρεμμύδια και σεύκλα, αλλά φέτος τίποτα ακόμα. Πρέπει άμεσα να βάλω μπρος το μποστάνι μας. Λέγαμε με τον άντρα μου και για κότες αλλά με το σκύλο μας λίγο δύσκολο :( έχει ήδη εκδηλώσει δολοφονικές τάσεις προς τις κότες του γείτονα :shock::shock::?:?

koritsaki9220 τελικά έχει πολλούς εκεί έξω που προτείνουν τα ίδια; :?:? Τι να πω, δεν ξέρω;

Για το μουλτι θα σου απαντήσουν οι άλλες κοπέλες αφού εγώ μόλις ξεκινώ.

Δημοσίευση

kokoraki να ρωτήσω κάτι που μάλλον είναι βλακεία; Ποια φρούτα έχουν σπόρια; Εννοείς καρεάσια/σταφύλια;

Καθόλου βλακεία καλέ.....Σπόρια έχει π.χ. το ακτινίδιο, το ρόδι (εγώ το στίβω και δίνω το χυμό σουρωμένο καλά - πολύ πολύ ευεργετικό για το αίμα να ξέρεις), , η φράουλα.

[Επίσης, με τον γιατρό είχαμε διαφωνία και για τον τρόπο μαγειρέματος. Επέμενε βρασιμο ενώ εγώ ατμό. Εσείς τι προτείνετε;

Εγώ τα έβαζα στο καλαθάκι για μαγείρεμα στον ατμό. Αν μαγειρεύεις σε χύτρα όμως, είναι ΟΚ το βράσιμο γιατί δεν έχεις φοβερές απώλειες βιταμινών κ.λπ.

Δημοσίευση

Ευχαριστω Κοκορακι. Φανταζομαι αυτα τα φρούτα θα μπουν στη διατροφη μετα τον 1ο χρόνο πια;

Στον ατμό θα τα βαζω και εγω. Και τα δικα μας λαχανικα πλεον παντα εκει τα κανω και ειναι πεντανόστιμα ενω παλιά όταν τα εβραζα μου φαινονταν νιανια :?

Δημοσίευση

κοριτσια κι εμεις ειμαστε στο 7 μηνα και το πηγα σιγσ σιγα.μηλο αχλαδι μπανανα ενα ενα ανα 5 μερες.μετα ολα μαζι και εννοειται σε μικρες ποσοτητες!πρωτα ο θηλασμος. της δινω το φαγακι της,οσο θελει αυτη να φαει και μετα θηλασμος!!το απογευμα δεν δινω κρεμα.μου ειπε ο γιατρος εφοσον θηλαζει δεν ειναι απαραιτητη.οσο για το γευμα εχω δωσει και κικκινη κολοκυθα,πρασο,μπροκολο,γλυκοπατατα. και απο φρουτα δοκιμασε και το αβοκαντο!ο στοχος ειναι το 12 μηνα να τρωει τα παντα εκτος τα βαρια(ψαρια,φραουλες,κλπ) :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...