Μετάβαση σε περιεχόμενο

Nα το πω ή να μη το πω??


Recommended Posts

Καλησπέρα σας ξανά. Θα ήθελα πάλι την γνώμη σας που είναι πολύ σημαντική.

Προσπαθώ 1.5 χρόνο για μωράκι το τελεύταιο διάστημα μου σύνεστησε ο γυναικολόγος μια μορφής θεραπείας για να μου φτιάξει ο κύκλος και να έχω σταθερή ωορρηξία. Το πρόβλημα μου είναι η εργασία μου που είναι με έντονη σωματική κούραση καθημερινά, σκήψιμο, βάρη κτλ.

Τι να κάνω να ανακοινώσω στον προιστάμενο οτι προσπαθώ για μωρό και θέλω να προσέχω? Φοβάμαι μην σκεφτούν οτι θέλω να μην κάνω τίποτα και να κάθομαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προς Θεου δεν θέλω να κάθομαι αλλά θέλω να προσέχω. Στο δημόσιο τομέα εργάζομαι αρα δεν φοβάμαι μην απολύθω αλλά και πάλι ανησυχώ για την αντιδράση συναδέλφων και προισταμένων.

Να σημειωθεί οτι τον Ιούνιο είχα αιμορραγία για 20 ημέρες και ο γιατρός μου είπε οτι υπήρχε περίπτωση να ήμουνα έγκυος και να απέβαλα, επίσης στον υπέρηχο που έκανα σε διαγνωστικό κέντρο εκείνο το διάστημα με ρώτησαν πότε έκανα την απόξεση. Πραγματικά δεν είχα ιδέα ομως :( και πραγματικά οταν το σκεύτομαι λεω οτι έκαναν λάθος αποκλείεται να ήμουνα εγκυος για να μην με πέρνει απο κάτω.

Σας ευχαριστώ και σύγνωμη αν σας κούρασα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kopela moy glykia o logos einai ieros tha elega egw............ an einai anthrwpoi oi synadelfoi soy tha prepei na se katalavoyn .egw pantos den tha to riskara kai tha to elega ..........na prosexeis poly .........se filw......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα !! και με το καλό + σύντομα φυσικά, οπως και σε ΟΛΑ τα κορίτσια που προσπαθούν !!!!

δε νομίζω οτι θα επρεπε να ανησυχείς για τους συναδέλφους σου στο δημόσιο τόσο... και κατα τη γνώμη μου μην τους πεις και πολλά ... (πολλοί ειναι και "ματιάρηδες" !!!! χιχιχι !) :?

καλύτερα να τους ελεγες μια δικαιολογία οπως πχ οτι σου διαγνώστηκε πρόβλημα στη μέση και πρεπει για καποιο διάστημα να την ξεκουράσεις και τέτοια ;) !!! εισαι τυχερή γιατί το δημόσιο σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς ετσι (διακριτικά και με δικαιολογίες) αλοίμονο στον ιδιωτικό τομέα.......!!

καλή επιτυχία !! και να μην ανησυχείς (γραφτους και λιγο !!!!) αλλωστε δεν θα κανεις την θεραπεία για παντα !!! οταν μπορέσεις θα συμμετέχεις στις εργασίες σου οπως πριν ! :geek:

φιλιάαααα!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για τις απάντησεις σας..... ειλικρινά.

maria+fotis το σκέυτηκα και αυτο αλλά σε περίπτωση που μείνω εγκυος μετά απο 3-4 μήνες ακόμα θα πιστεύουν οτι έχω πρόβλημα μέσης? Ναι θα συμφωνήσω σε αυτό οτι στον ιδιώτικο τομέα είναι πολυ πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά και πάλι κολλάω εγώ.

niakoulinaki μπράβο σου πραγματικά.......... στο πίσω μέρος του μυαλού μου νόμιζω πως αυτο είναι το πιο σωστό τούλαχιστον αλλά δεν το τολμώ γιατι υπάρχουν άτομα που θα με σχολίαζουν πίσω απο την πλάτη μου μπορεί να πουν οτι ψάχνω δικαιολόγιες για να κάθομαι.

Αχ!!! Τι να κάνω................. μια φώνη μου λέει "πες το μην ξαναπάθεις τα ίδια" και ένα άλλο μου λέει "μην λες τίποτα γιατι μπορείς να φας τα μούτρα σου".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα έπιανα μόνο τον ανωτέρο μου προιστάμενο κι θα του έλεγα την αλήθεια απο εκει και πέρα δνε θα καθόμου να δώσω αναφορά στο καθένα αλλά απο την άλλη τι κακό έχει να πει ότι κάνεις προσπάθειες ; σιγά μωρέ ο καθενας δεν έχιε αλλα προβλήματα απο το να ασχοληθεί εμ το αν θα μεινεις έγκυος όποιος το κάνει θα ειναι μικρόψυχος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε μην κολλάς σε λεπτομέριες !!!! ;) σιγά μην τους δώσεις και αναφορά τι κανεις στο κρεβάτι σου !

με το καλό να μεινεις εγκυος και θα τους πεις, ΕΤΥΧΕ !

αντε που θα σου ζητήσουν και εξηγήσεις !!! :)

εδώ μιλάμε για την ζωή σου και το τι θέλεις εσυ ! :x

επειδή ειμαι εργασιομανής και θέλω να ειμαι τυπική στην εργασία μου,

πολλες φορές αμελώ τον εαυτο μου!

ΔΕΝ πρεπει να τα κανουμε αυτα τα λάθη ! μεχρι ενος σημείου η δουλειά και οι συνάδελφοι !!!

αντε με το καλό και συντομότερα των 3 μηνών εγώ σου ευχομαι ! :x:x:x:x:x:x φιλιά !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ! εγω πιστευω οτι θα χρειαστεις καποιο χαρτι γιατρου ! συζητησε το με τον γιατρο σου να δει τι μπορει να κανει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινακι εγώ θεωρώ ότι πολλές φορές βαζουμε την δουλεια πανω απο όλα και αυτό ειναι λάθος. Εγώ στη θεση σου θα τους έλεγα απλά ότι δεν μπορώ να σηκώσω βαρος γιατί επαθα κατι στην μεση κτλ. Δεν χρειαζεται να δωσεις και αναφορα.

Αντε με το καλο να μεινεις εγκυος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γλυκά διάβασα προσεχτικότατα όλες σας τις απαντήσεις. Σας ευχαριστώ.

Σήμερα ας πούμε έπρεπε να σηκώσω κάποιο βάρος και απλά τους είπα πάρτε το εσείς γιατι δεν θέλω να σηκώνω βάρος με κοίταξαν λίγο με απορία αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα το συνηθήσουν.

Στην επόμενη σύναντηση που θα κάνω με τον γυναικολόγο μου θα του ζητήσω να μου γράψει να αποφεύγω τα βάρη.

Σας ευχαριστώ τοοοοοοοσο πολύ!!!!!

Βάνια άσε έλειπα 2 ήμερες απο την δουλειά λόγω κρυολογήματος και μόλις γύρισα με ρώτησανε αν είμαι εγκυος. Έχω το δικό μου άγχος έχω και αυτούς να με νευριάζουν που δεν έχουνε τρόπους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινακι εγώ θεωρώ ότι πολλές φορές βαζουμε την δουλεια πανω απο όλα και αυτό ειναι λάθος. Εγώ στη θεση σου θα τους έλεγα απλά ότι δεν μπορώ να σηκώσω βαρος γιατί επαθα κατι στην μεση κτλ. Δεν χρειαζεται να δωσεις και αναφορα.

Αντε με το καλο να μεινεις εγκυος!

συμφωνω κι εγω να μην πεις τιποτα! πες για τη μεση σου και οταν με το καλο φτασεις 3 μηνων το ανακοινωνεις! αν το πεις θα δημιουργηθει πολυ φασαρια γυρω απο εσενα και θα φορτωθεις με αγχος! ασε που (το απευχομαι) μπορει το διαστημα αυτο να ειναι μεγαλυτεο απο ο,τι φανταζεσαι και να μην αντεχεις τις διαρκεις ερωτησεις και τις πιεσεις .μπορεις αν θελεις να το πεις ισως μονο στον προϊστάμενο αλλα εμπιστευτικα και κατα τα αλλα να μη πεις πολλα... φιλια καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Linaki εγω που το έχω ζήσει αυτό στο δημόσιο τομέα θα σου πω να μην πεις απολύτως τίποτα.Η λέξη μυστικό δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους τα νέα μαθαίνονται σε χρόνο ρεκόρ.Όσο για το κουτσομπολιό και τα σχόλια πιστεύω να καταλαβαίνεις.....Πες οτι έχεις καλύτερα τη μέση σου και θα σε προσέχουν και δε θα σε συζητάνε.

Καλή επιτυχία σε οτι κάνεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τότε μην πεις λέξη πήγαινε πάρε ένα χαρτί απο το γιατρό πιάσε μόνο τον ανώτερο που αναγκαστικά πρέπει να το κάνεις και πες του ότι βασίζεσαι στην εχεμυθεια του η ακόμα καλύτερα κάνε αυτό που σου λένετα κοριτσια έχω πες κήλη στη μέσαη και απαγορευετε να σηκώσω βάρος αυτό είναι κάτι που δεν φεύγει .Τις ευχές μου και ότι καλύτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια. Στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ένιωθα ευάλωτη και δεν ήθελα να το πολυλέω. στην πραγματικότητα φοβόμουν μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά. Φυσικό κι αυτό. Από την άλλη έρχεται η καθεμιά και σου λέει το μακρύ της και το κοντό της, τι τράβηξε και τι όχι, πόσο πόνεσε, τι απαράδεκτος της βγήκε ο γιατρός κοκ. Ειχα γράψει κάτι σχετικό εδώ γι΄αυτό

http://newagemama.com/2010/09/02/

Έυτυχώς η φύση και η γυναικεία διαίσθηση μας δίνει το σήμα πώος και πότε να ανοιχτούμε περισσότερο και μας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Στην αρχή καλύτερα ας είμαστε πιο εσωστρεφείς μέχρι να νιώσουμε ασφαλείς με την καινούργια φάση στη ζωή μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οι γνώμες σας και οι απόψεις σας μου είναι χρήσιμες και πολυ σημαντικές.

mariap1 και twiggy θα συμφωνήσω μαζί σας δυστυχώς όπως είπε και η Βάνια μερικόι είναι μικρόψυχοι και δεν μπορούν να κρατήσουν κάποιες ισορροπίες.

newagemama το διάβασα το κειμένο και μου άρεσε πολύ έτσι είναι οι περισσότερες σου λένε ιστορίες για να σε τρομάξουν συγκεκριμένα μια κοπέλα στην δουλειά μου είπε να μην κάνω παιδιά γιατι τα παιδιά έχουν βάσανα , προβλήματα και οτι εκείνη αν είχε την δυνατότητα δεν θα έκανε καθόλου και αυτη έχει 3 παιδιά που το λέει.

Εγώ πιστεύω οτι μου τα λέει γιατι αν φύγω με άδειες τοκετόυ-λοχείας κτλ. θα χρειαστεί να αναλάβει και τις δικές μου υποχρεώσεις στην εργασία.

Σας ευχαριστώ τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
    • Καλημερα κορίτσια μου! Τελικα με πήρε τηλ κ θα παω 12:40. Ναι θα σας ενημερώσω!    εγω αρρώστησα κιολας! Κρύωσα, με πονούσε κατω απο το στήθος, ο λαιμός.. δεν κοιμήθηκα καλα.. σημερα ειμαι Κάπως καλυτερα.  Εγω αντι λίκνο πήρα καλαθουνα με την βάση της γιατι είναι πανω κατω το σπιτι και θελω να την εχω κατω να μην ανεβοκατεβαίνω και στην αρχή λεω να την εχω εκεί αντι στην κούνια, αν και πήρα κ εγω φωλιά. Είναι το πρώτο μας παιδί ίσως να κανουμε κ υπερβολές.. θα δείξει..  @Elkκοριτσι μου αναμένουμε και τα δικά σου νέα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...