Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Και εγώ περιμένω το Μεγάλο Σάββατο περίοδο, λέω να αρχίσω τα τεστ από Μ. Τετάρτη.. Μέρα μέρα τις μετράω σα φυλακισμένος, είναι και πολύ νωρίς για συμπτώματα... 
    • Δηλαδή βρε κορίτσια για να καταλάβω το είχα πάντα απορία... πρέπει να σαραντήσει το μωρό για να βγει έξω αυτό και η μαμά; δηλ. αν πρεπει καπου να πάει η μαμά δε μπορεί να βγει πριν το σαραντισμό; πως εξηγείται αυτό; Φυσικά το έχω υιοθετήσει απο τη μαμά μου όλο αυτό που με έλεγε πααντα οτι πρεπει να σαραντήσει το μωρο να μπορείτε να βγείτε κτλ. Δηλαδή και δυο φορες που βγηκαμε να παμε στο γιατρο κ αυτο εξοδος δεν ειναι; Και δεν σαράντησε αλλά βγήκαμε όμως για το γιατρό.. δηλαδή εκει δεν ισχυει;; τι να πω.. παράξενα πράγματα.. Στο εξωτερικό απο την αρχή βγαίνουν έξω, δεν έχουν τέτοια..
    • ναι και λίγο πιο μπροστά να πας για σαραντισμό δε πειράζει σιγά τώρα..  Αυτό με τη πιπιλα ή το δάχτυλο ανάλογα τι προτιμάει το παιδί είναι σωτήριο! Εγώ βλέπω τωρα ότι όταν γκρινιάζει θέλει απλα να πιπιλισει για να κοιμηθεί!! και επειδή δε βαζει ακομα δαχτυλο εναι μικρουλα ουτε παιρνει πιπιλα θελει στηθος συνεχεια! και κουράζομαι.
    • α Μ. Σάββατο εσείς ε; Εμείς τώρα Μ. Τρίτη θα πάμε. ε ναι με μωρό αν σε δουν εξυπηρετούν αμέσως εύκολο είναι να πηγαινοέρχεσαι..?
    • Ναι κι εμείς καιρό έχουμε να αρπάξουμε καμια ίωση δόξα το Θεό ευτυχώς έτσι να πάει συνέχεια... Κι εγώ πιπίλα ακόμα δε δοκίμασα και δε θέλω πολύ για να πω την αλήθεια.. οι δυο μου γιοι πήραν πιπίλα απο τον δευτερο μήνα.. η άλλη κόρη μου δεν πήρε, έβαζε το δάχτυλο και πιπίλιζε μόνο στον ύπνο και αυτό κράτησε από 3 μηνών έως 5 χρονών!!! μέχρι πέρσι πιπιλιζε!! Και τη μπεμπα τώρα τη βλέπω βάζει το χεράκι (όχι το δάχτυλο ακόμα δε το γνωρίζει δε μπορεί ακόμα) και σαν να πιπιλίζει ολο το χέρι σαν γροθιά.. μάλλον τη βλέπω κι αυτή για δάχτυλο πιπιλισμα αργότερα.. Εμείς Μ. Τρίτη σαραντ΄ζουμε και θα πάμε τότε μετά τη λειτουργία μας είπε ο πατερ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...