Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Και εγώ λοιπόν σκέφτομαι μονοκόμματο δεν ξέρω... Έχω κάνει διάφορες αναζητήσεις! Και σε τεμου και σε άλλα τέτοιου τύπου site ... Αυτά που βλέπω στα ελληνικά site είναι αρκετά ακριβά για να κρατήσει μόνο λίγους μήνες! Αναγκαστικά τώρα οι άντρες θα το δεχτούν 😂  Εγώ έχω και θέμα με τη χώνεψη..δεν ξέρω αν φταίει το καλοκαίρι που πέφτω με τα μούτρα στο φαι αλλά νιώθω ότι όσο και αν φάω το μεσημέρι είτε λίγο είτε πιο πολύ μετά θέλω να ξαναφαω πχ το βράδυ πάλι...🥲 
    • Εγώ κορίτσια έτρωγα που και που γαρίδες στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά φρόντιζα να της μαγειρεύουμε στο σπίτι για να έχουν ψηθεί καλά, γιατί είθιστε να ψήνονται λίγο έξω. Δεν ήξερα καν ότι έχει κάποιο όριο 🙈 όπως και μανιτάρια αλλά κρεμ, στο σπίτι φτιάχνω 😊   
    • Κορίτσια εγώ ενόχλησα την παιδίατρο στις 8 μέρες χωρίς κακά της μικρής,   μου πε να περιμένω ως τις 10 μέρες,  αλλά το κορίτσι μας κέρασε και μάλιστα 2 φορές,  επίσης μας κέρασε και σήμερα οπότε ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουμε 🙏🏼 Κορίτσια εγώ νιώθω πως η 2η περίοδος είναι στα κοντά, νιώθω κι εγώ πόνους στο σώμα κάποιες φορές  Στις 19 που έχω και διατροφολόγο,  θα του πω κι εκείνου πως σκέφτομαι να γράψω μια σειρά εξετασεων να δούμε μετά την γεννα πως είμαστε μήπως χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα στη διατροφή μας , αυτή τη βδομάδα ήταν πολλές οι ατασθαλίες να δούμε πως τα πήγαμε
    • @ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου να μας χαίρονται,  καλή επιστροφή στη καθημερινότητα σας με φορτισμένες μπαταρίες ❤️ @Elenaki12ναι πιθανόν να είναι αυτό το αλμα , ξεκινάει και σε μας τώρα αν και ακομα φτου φτου καλά είμαστε   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...