Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε στην Ελλάδα όταν κάποιος κάνει μαθήματα οδήγησης και προκειμένου να πάρει το δίπλωμα, παρακολουθεί και μαθήματα πρώτης βοήθειας?

γιατί εδώ αυτό ισχύει και προχθές που ο άντρας μου παρακολούθησε μαθ. πρ. βοηθ. ανάφερε στον medic ότι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω σε περίπτωση που βρεθώ σε ένα τροχαίο, πώς να βοηθήσω τον τραυματία και εκείνος έμεινε με το στόμα :o:o:o:o:o:o και :shock::shock::shock::shock::shock:

και τελικά κάποια στιγμή θα μου κάνει και μένα μαθήματα, τα βασικά, όπως επίσης τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχημάτων στο σπίτι με παιδιά π.χ. εγκαύματα !

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Είχα γράψει ένα κατεβατό και γύρισε στην κεντρική σελίδα και το έχασα.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ...ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Σήμερα ειμαι 35 εβδομάδων..Πλησιάζει ο καιρός... :D:D:D:D:D:D:D:D:D 'Αρχισα να ετοιμάζω βαλίτσα...Πήρα πυτζάμες, εσώρουχα, 2 σουτιέν θηλασμού, πετσέτες και επιθέματα.....Έχω ακόμααααααααααα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άδειασα την αλλαξιέρα με πράγματα της Ιωάννας, τα έβαλα στην ντουλάπα της και συνεχίζονται τα πλυντήρια με πράγματα του μωρού....Το καρότσι έγινε καινούριο.... ;);););););)

Καλέ έχουμε τρελαθεί όλες να τα πάμε τα παιδάκια μας παιδικό ε;;;;;; :lol::lol::lol: Γιατί άραγε;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol: Κι εγώ θα κάνω αίτηση στον παιδικό του δήμου που είναι στο επόμενο στενό από το σπίτι μας....Ελπίζω να την πάρουν... :roll::roll:

Γιωτίνι μου μην ανησυχείς ρε..Είναι αστεράκι η Κωνσταντίνα..Δε θα έχει χτυπήσει η κουκλίτσα μας... ;);););) Όμως δεν έχω καταλάβει..Που την κοιμίζετε;;;; :roll::roll::roll::oops::oops: Στην κούνια και έχετε βγάλει τα κάγκελα;;;; :roll::roll::roll:

Αρζτι 4 χμ περπάτησε;;;;;; :o:o:o:o:o:o Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπεμπούλης τι έγινε με την κουμπάρα σου ρε;;;;; :?:?:?

Μαράκιιιιιιιιιιιιι τι παπάρες που είναι οι άνθρωποι....Στειλε το χαρτί με περιστέρι στον παππού να του το δώσει να πάει να πληρώσει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι τρυφερούλα η Ιωάννα σου... :x:x:x:x

Λενάκι συμπεθερούλα μου που κόλλησε μωρέ ο Στάσης μας;;;; :(:(:(:( Λες να τον κόλλησε ο Κωστάκης της Έρης;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αντε περαστικά και αγύριστα να είναι....

Αναστασία σε περιμένουμε.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σισσάκι τελικά τι θα γίνει με τη συνάντηση;;;Για συντόνισε λίγο την κατάσταση..Εγώ είμαι μέσα για Παρασκευή απόγευμα... :D:D:D:D

Χρύσα πως είσαι κοριτσάκι μου;;;;;;Ο Φοφος καλά;;;; :D:D:D

Λενάκι τι καλή μωρέ η Ειρηνούλα... :x:x Να μου τη φιλήσεις... :x:x

Αθηνά πονάει ακόμα το βυζί;;;;; :?:?:?:?:?:?:? Πραγματικά σε θαυμάζω που δεν τα παρατάς... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ερη τέλεις οι φωτος.....Τέλεια περιοχή...Τέλεια γειτονιά...Τέλειος ο Κωστάκης!!!!!! :D:D:D:D

Ρε γαμώτο η Νατάσα που χάθηκε;;;Γιατί δεν μπαίνει καθόλου;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Όντως η Ειρήνη είναι ΑΠΙΘΑΝΗ.......Όταν την είδα έμεινα :o:o:o:o:o:o

Θουληηηηηηηη σε έβλεπα στον ύπνο μου, αλλά δε θυμάμαι πως... :roll::roll::roll::lol::lol:

Φίλα μου τους παίδαρους σου...

Καρολάκι μου τόσο χάλια ρε;;;;; :cry::cry::cry::cry: Αμαν μωλέ...Περαστικούλια σου κοριτσάκι μου..... :x:x:x:x

Τι άλλα;;;Πείτε κανα νεο!!!!!!!!!!

Α!!!!!!!!!Ηρθαν το πρωί και μου πήραν αίμα για τις εξετάσεις που μου έχε γράψει ο γιατρός...Τώρα πρέπει να κάνω και κάπου έξω υπέρηχο... :?:?:? Την άλλη εβδομάδα θα πάμε στο γυναικολόγο...

Δημοσίευση

εγώ είδα στον ύπνο μου ότι είμασταν σε ένα κτίριο (δεν θυμάμαι τι ήταν) και όλα ήταν πολύ προηγμένα και οι τουαλέτες πολύ προηγμένες τεχνολογικά και ήταν στην Ιαπωνία :? ,...έχω επηρεαστεί πολύ από τα γεγονότα και με στεναχωρεί το θέμα!!! :?

Τι γίνεται τελικά με το δίπλωμα, ξέρετε?

Δημοσίευση

Αργη σηγα μη μας κανουν μαθηματα πρωτων βοηθειων..εδω σε μαθαινουν ισα ισα για να περασεις

Ουτε παρκαρησμα της προκοπης δε σε μαθαινουν

εμενα να παρκαρω σωστα με εμαθε ενασ συναδελφος, οπως και να ελεγχω σωστα τους καθρεθυτες οταν παρκαρω- να ειναι καλα το παιδι.

Γωγω μπραβο στην Ιωαννα..αχ πρεπει να ξεκινησουμε ο Φοφο να κοιμαται στο νεο του κρεβατι...

Πωπω..35 ευδομαδες..πως περασε ο καιρος..αντε ρε γεννας οπου να ναι..τλεια τελεια..

να εχεις μια γεννα σας της παναγιωτας μας!!!!

Που να προλαβει ρε συ η νατασα να μπεινει..με 2 παιδια και τοσες δουλιες...

εδω εγω που εχω και ποση βοηθεια ποσες φορες δεν προλαβαινω να μπω το απογευμα

Δημοσίευση

Αρτζιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις;;;;;;; :lol::lol::lol: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στην Ελλάδα ούτε οδήγηση δεν ξέρουν.....Με λαδώματα παίρνουν τα διπλώματα... :evil::evil::evil: Σιγά μην έκαναν και μαθήματα πρώτων βοηθειών... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

καλημερα....

γιωτα περαστικα στην μικρη...τα χτυπηματα στο κεφαλι ειναι ο φοβος μου....αν κ κατι που ειχα ρωτησει τον παιδιατρο αλλα δεν ειμαι σιγουρη...οτι οταν ενα παιδι κανει εμετο το κρατανε καπως κ αν συνεχιζει κ κανει εμετο τοτε υπαρχει θεμα....αλλα δεν θυμαμαι πως....

argi μου σιγα μην μας κανουν κ πρωτες βοηθειες...εδω οι περισσοτεροι περνουν το διπλωμα κ δεν ξερουν καν να οδηγουν :lol: ή το αλλο κορυφαιο ειναι παππουδες που δεν βλεπουν κ ακομα οδηγουν....εγω εκανα καποια πραγματα στην σχολη οχι οτι τα θυμαμαι αλλα τα εχω φρεσκαρει αφου ο παιδιατρος μου εχει πει πολλα....

κ εγω αγχωνομαι με το θεμα της ιαπωνιας...ολο σεισμους σκεφτομαι κ παθαινω ενα κατι....εχω ζησει κ τον σεισμο της παρνηθας αφου εκει μεναμε....

λενα μου περαστικα στο μικρο σου...

δυστηχως δεν πεταμε την παρασκευη αφου η αδεια μας μετατεθηκε μια εβδομαδα μετα...εντωμεταξυ ειχα φτιαξει κ βαλιτσα....αλλα δεν τα βγαζω καθολου...ευτυχως ειχα αφησει πολλα εξω...

Δημοσίευση

Χρύσα δεν τον έχετε βάλει ακόμα ε;;;;;; :?:?:?:?:?

Εμάς το κρεβατάκι μας την άλλη εβδομάδα ερχεται...Για να δούμε τι θα γίνει... :?:?:?:?:?:?

Βασικά πρέπει να βάλουμε πρώτα πορτάκια στις πάνω σκάλες... :?:?:?:?:?

Ελπίζω να μη δυσκολευτούμε πολύ!!!!!!! :?:?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εν τω μεταξύ η τροχαία σε έναν έλεγχο σταμάτησε μία 80χρονη οδηγό και της ζήτησε και το δίπλωμα και του απαντά εκείνη: "ποιό δίπλωμα? δεν έχω εδώ και πάνω από 60 χρόνια!!!"

κόκκαλο οι αστυνόμοι!!! την ρωτούν γιατί?

γιατί μετά τον πόλεμο κανείς δεν έβγαζε δίπλωμα και δεν το ζητούσαν, και οι ασφάλεια που είχε ποτέ δεν της ζήτησε το δίπλωμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: , όλα αυτά τα χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα :lol::lol::lol::lol:

πάω για ψώνια!!!! :roll::roll:

Δημοσίευση

Αργη :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Οχι Γωγω παρολο που ειναι ετοιμο πλεων, εμεινα να κρεμασουμε το φωτιστικο απο το παλιο δωματιο και να βαλλω κουρτινα- εχει ακομα τα στορια του γραφειου..δεν το επειχειρησα..

αλλα πρεπει να το κανω και μαλιστα συντομα.

παιδια στο θεμα σεισμος, πυρινηκο ατυχημα κλπ κλπ..

εγω σε αυτα τα θεματα λεω..το πεπρομενο φυγειν αδυνατο...

ας προσευχομαστε να μη μας σημβει κατι τετοιο..γιαυι αμα σημβει...

πιο πολυ λοιπαμαι τα παιδι ακαι τις γυναικες εκει..γιατι ολη αυτη η ραδιενεργεια εχει επιπτωσεις κυριως σε αυτα

Δημοσίευση

καλημερα@!!!!!!!!!!!

ρε γωγω ποτε κιολας 35 βδ?αγχωθηκες????????αχ αντε να μας πεις κ συ τη εμπειρια σου

μπεμπουλης κ αφρο εγω 2 χρ που εστειλα το θοδωρη στο παιδικο ηταν με το εσπα

φραγκο δε εχω δωσει..ειμαι τυχερη δοξα το θεο..μακαρι του χρονου

μπεμπουλης σιγουρα θα μπεις εσυ..εχεις το χαρτι του ικα στο χερι

κατα μαιο βγαινουν οι αιτησεις..περισι αργησαν πιο πολυ..

δε θυμαμαι χαρτια αλλα περισι τα κατεθετες κεπ..προπερσι στα γραφεια των εσπα

παντως μακαρι να μας παρουν ολους του χρονου

αλλιως παιδικο δε θα παει ο θοδωρης του χρονου

γιωτινι κ γω δε καταλαβα..πουκοιμαται η κωνσταντινα?

να μου τη φιλησεις

σισσιω μη εξαπτεσαι..σκεψου τη αδεια του καλοκαιριουκ παρηγορησου :?

λενα ο στασης καλα?

μαρια πολυ ευαισθητα παιδακια εχεις ρε..τα φιλια μου

η συμπεθερα βολτα ειναι,εχει κ καλο καιρο

μαγδα φρα αναστασια ιουλια παναγιωτα λενακι βενι ερη καρολινακι(περαστικουλια)

τα φιλια μου

λαλα σε βλεπω..πινω καφε χωρις γαλα :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ααααααααα εμενα ο μικρος ξυπνησε 6,45 :twisted::twisted::twisted::twisted:

αργι σε ξεχασα..μα 60 χρ χωρις διπλωμα???????????? :shock::shock::shock::shock:

ο μικρουλης χθες με εκανε καψωνια..

1-3,15 ειμασταν ξυπνιοι..ελεοςςςςςςςςςς

επισης..μα τι πιπιλισμα κανει ο ατιμος..κ ελεγα στο 2 δε θα το αφηνω..αλλα αυτος νωρις δε το αρχισε??????

για να κοιμηθει με μεμε κοιμαται..η αγκαλια..κ σπανια μονος..πφφφφφφφφφφφφφφ

αθηνααααααααααααααααααααααααααααα

παρε τηλ οποτε/....

Δημοσίευση

Θουλίτσα τα αντράκια σου είναι τέλεια στη φωτό :x

Βέβαια ο Ντόντος φαίνεται έτοιμος να τον ζουλήξει το μπεμπάκο :lol:

Έχει πάλι ήλιο σήμερα και ονειρεύομαι καλοκαιράκι και παραλίες :ymdaydream:

Καλησπέρα σε όλες! Δεν προλαβαίνωωωωωω - θα μπω μετά

Δημοσίευση

Α! Χρύσα ήθελα από χθες να σου πω ότι και μένα στην αυχενική μου την είχαν βγάλει αγοράκι τη Μαρκέλλα :shock::lol:

Μα τι είχαν δει και το πέρασαν για τσουτσού? :lol:

Οπότε για περίμενε.... Μπορεί να είναι Ιουλιέττα τελικά :D

Εμείς στη Β' επιπέδου μάθαμε ότι ήταν κορίτσι. Τρελή απογοήτευση ο μπαμπάς μου - θα έπαιρνε το όνομά του... Νόμιζε ότι του κάναμε πλάκα.

Δημοσίευση

Μάγδα πρέπει να ανανεώσεις την φωτό της Μαρκέλλας, να βάλεις μια πιο καλοκαιρινή!!! με ήλιο!!! :D

είχαμε πάει στην παιδική χαρά χθες και το μπουμπούκι έκανε τραμπάλα και όταν ήταν ψηλά, αποφάσισε να κατέβει!!! :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o ....μόλις που πρόλαβα να κατεβάσω την τραμπάλα!!!! :?

η Γερμ. έχει 17 πυρηνικούς σταθμούς ενέργειας!!!!! :o:o:o:o και μετά τα γεγονότα της Ιαπ. κλείνει τους 7!!!!

Δημοσίευση

Μαγδα μη μου το κανεις αυτο!!!!!!

εμενα μια χαρα μου καθετε το αγορακι..

δε θα ελεγα οχι και σε κοριτσακι βεβαιως βεβαιως....δε θα με χαλαγε καθολου..αλλα Ιουλιεττα δενθα ειναι..

Θα ειναι Ιωαννα Μαρια..και αμα θελει... :lol::lol::lol:

Αργη Ωχ!!!!

Παντως κοιτα οτι και να πεις η Ιαπωνια ειναι σεισμογενης χωρα..

Δημοσίευση
Θα ειναι Ιωαννα Μαρια..και αμα θελει... :lol::lol::lol: ..

και άλλη Ιωάννα στο τερνάκι? και Ιω-Μα? :roll::roll::roll::roll:

υπάρχουν και άλλα ωραία ονοματάκια, το Ρεβέκκα δεν σας αρέσει? ;;);;);;);;):D

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τι κανετε?

διαβασα το τρενακι σε δοσεις!

γυρισα απο την δουλεια η Μ-Ι ειχε ξυπνησει και ηταν στην αδελφη μου....νυσταζα παρα πολυ!

αλλα επρεπε να περιμενω να παει 9 να απρω τηλ μια απο την ΑΤΕ η οποια τηλεφωνησε στη δουλεια και ζητησε να της τηλεφωνησω για ενα προσωπικο μου θεμα....(αρχικα σκεφτηκα οτι κατι θα εχει γινει με την μισθοδοσια μου )αλλα η κυρια ηθελε να προτεινει αποταμιευτικο προγραμμα για παιδια...τα πηρα παρα πολυ...μα ενοχλουν στην δουλεια γοα τετοια χαζα?

μετα εμαθα οτι το εχουν κανει και σε αλλους συναδελφους...οποτε καποιος απο μεσα εχει δωσει τα τηλ μας! ποσο μ@λ@κΕς?

τελιακ δεν κοιμηθηκα ακαθολου αλλα ξαπλωσα....εβαλα παιδικα στη Μ-Ι και ειχα ξαπλωσει διπλα της!

οι περισοτεροι παιδικοι σταθμοι ανοικουν στους δημους..κανεις την αιτηση στο δημο και οπου υπαρχει κανεη θεση θα σο τον παρουν!

υπαρχουν και αυτοι αμεσο εργατικης...οποτε χρειαζεστε καρτα ανεργιας!

εμεις μαλλον ουτε του χρονου παιδικο...!

αλλη μια χρονια ξενυχτια!

Γωγω κοντευεις!

αντε με το καλο!

Αργυρω...χαχα πρωτες βοηθειες!

ΧΡυσα πως εισαι?

αααα το ιδιο ονομα αλα αναποδα!

τελειο!

Γιωτα πως ειναι η μικρη?

πριν λιγο πετυχα ενα επεισοδιο απο την¨νταντα¨στο σκαι

ηταν ενα κοριτσακι που θηλαζε για να κοινηθει....

η νταντα της το εκοψε μαχαιρι καθως και τον ημερησιο θηλασμο!

αχ...τι μηνυματα!

Δημοσίευση
πριν λιγο πετυχα ενα επεισοδιο απο την¨νταντα¨στο σκαι

ηταν ενα κοριτσακι που θηλαζε για να κοινηθει....

η νταντα της το εκοψε μαχαιρι καθως και τον ημερησιο θηλασμο!

αχ...τι μηνυματα!

ρε Βίκυ εγώ είχα διαβάσει από κάποιον ψυχολόγο που έλεγε να μην παρακολουθούμε την συγκεκριμένη σειρά γιατί οι μέθοδοι της νταντάς είναι κατά της ψυχής του παιδιού και γενικά ότι δεν είναι οι σωστές μέθοδοι!!!.........

αναρρωτιέμαι υπάρχουν γονείς που ακολουθούν ό,τι λέει η νταντά? :?::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

επίσης μία από μια τράπεζα έπαιρνε και την αδελφή μου στο σπίτι, πολύ πρωινές ώρες ή το μεσημέρι, ώσπου η αδελφή μου την "στόλισε" πραγματικά!!! :lol::lol::lol::lol: και δεν ξαναπήρε!!!

εδώ μας ενοχλούσε πολύ η telecom, έπαιρναν κάθε μήνα για να προτείνουν διάφορα προγράμματα και ζητούσαν τον άντρα μου (επειδή ήταν το όνομά του στο συμβόλαιο), όταν έπαιρναν (πάντα μεσημέρι) ο συζ. δεν ήταν σπίτι, οπότε μια μέρα τον πέτυχαν και απάντα το τηλέφωνο και τους λέει ότι ο κ. τάδε είναι φυλακή και θα βγει σε 3 μήνες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για ένα 3μηνο είχαμε ησυχία.....ε ακριβώς 3 μήνες μετά ξαναπήραν!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

αλλάξαμε εταιρεία!!! ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!!!!

γιωτα απο που επεσε η μικρη? στο νοσοκομειο μου ειχαν πει οτι αν κανει εμετο μεσα σε 48 ωρες απο το χτυπημα μαλλον ειναι σημαδι διασεισης.. ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

να το παρακολουθειτε!

εκστασηηη ελπιζω να ειχες καλο ταξιδι!!!

ιουλιααααααα που εισαι ρε ψυχακι????? αντε να γινουμε ολοι καλα να σας δουμε!!!

κ εγω διαφωνω με καποιες μεθοδους της νταντας.. ειναι πολυ αυστηρη σε ορισμενα πραγματα..

αλλα στον ανασταση κανω αυτο με το ταιμ αουτ κ επιασε!

βεβαια εχω καιρο να τον βαλω τιμωρια, δεν τον βαζω για μικροπραγματα αλλα οταν κανει κατι που μπορει να ειναι επικινδυνο για αυτον η για καποιον αλλο. γενικα ειναι υπακουο παιδακι..

αχ κοριτσια τοσες μερες τον ειχα στη μαμα μου να μην αρρωστησει..

κ χτες εκανε ολη μερα διαρροια.. εκανε πριτς κ οταν τα εκανε εκλαιγε κ μου ελεγε κακα κ εδειχνε τον πωπο του.. δεν ηθελε ουτε να τον ακουμπησω , πρεπει να πονουσε πολυ! κ μου εδειχνε την κοιλιτσα του κ ελεγε αου αου αου.. το καλο μου!

εκανε κ πυρετο χτες, τελευταια φορα εκανε σημερα πριν φυγω απο τη δουλεια, 38.6

αλλα η μαμα μου μου ειπε πως δεν εκανε καθολου πυρετο χτες κ μια φορα που εκανε κακα του ηταν κανονικα!!!

μιλησα με την παιδιατρο σημερα κ του εβαλα χτες στο φαγητο κ στο γαλα του κατι καψουλες, τις ανοιγεις κ τις χυνεις, ουλτρα λεβουρ, ειναι για τη διαρροια.. κ του δινω απο χτες γαλα με χαμηλη λακτοζη, για να δουμε πως θα ειναι σημερα!!!

βαρεθηκα φετος, σπανια αρρωσταινα, φετος ηδη αρρωστησα 5 φορες!!!

α στο καλο πια!

συμπεθερα μου πως εισαι??? αχ αντε 35η εβδομαδα!!!!!!!!

στελνω πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!! διαβασα καμποσες σελιδες αλλα δε συγκρατησα κ πολλα...

Δημοσίευση

Καλησπέρα τρενομανούλες!

Γωγούλα, κοντεύεις ρε!!! :D Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;;; :roll:

Λένα μου, πολλά περαστικά στον Αναστάση, ταλαιπωρείται το μαναράκι μου!!!

Αργυρώ, τέλειος ο άντρας σου! :lol: Έπρεπε όμως να τους πει ότι πέθανε!!! :lol: Αν και -αν κρίνουμε απ' τον παππού της Μαρίας- ούτε τότε θα τον άφηναν ήσυχο!!! :lol::lol:

Γύρισα απ' το μάθημα και τρώω τις συναρπαστικές φακές μου!!! :lol:

Η Β είναι δόξω τω Θεώ πολύ καλύτερα, από χθες έπεσε ο πυρετός, η μυτούλα ελευθερώθηκε, ο βήχας μόνο επιμένει!

Τώρα κυνηγάει τον μπαμπά της και του λέει "Τέχα, σε κυνηγάω, είμαι ο κακός ο λύκος!!!"

Εγώ έβαλα τα γέλια και του είπα στα αγγλικά "Σ' έχει στο τρέξιμο η κόρη σου και που 'σαι ακόμα"!!! :lol:

Σταματάει η μικρή, με κοιτάει και μου λέει... "Μη γελάς, θα σε βάλω κι εσένα!!!" :shock::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τι κανεις μιτσακι??

μπραβο που ειναι καλυτερα η μικρη!!

τωρα ειδα που λετε για παιδικο...

εγω δε θα τον στειλω ουτε του χρονου, νιωθω μια ανασφαλεια με τους παιδικους..

ακουω κ διαφορα λογω δουλειας κ δεν πολυθελω...

ευτυχως θελει να τον κραταει η μαμα μου κ δεν εχουμε τετοιο προβλημα..

σκεφτομαι να τον στειλω κατευθειαν προνηπιο, μη σας πω κ προνηπιο!

παιδικο θα παει μονο σα λυση αναγκης!

Δημοσίευση

μιτσακι :o:o:o:o καταλβε τι ειπες?

χαχαχα

σας δουλευει ολους νομιζω

χαχαα

λενα τα φιλια μου..οσο για τον παιδικο εχεις ενα δικαιο αλλα αν δε υπαρχει λυση...

Δημοσίευση

ναι αυτο λεω, ειναι λυση αναγκης ο παιδικος..

αλλα αφου θελει η μαμα μου να τον προσεχει, ειναι ακομα καλυτερα για μενα!

αλλιως θα προβληματιζομουν ΠΟΛΥ!

θου τι κανεις πως εισαι? τι κανουν οι αντρες σου?

τον παιδικο δεν τον βλεπω ουτε σαν ευκαιρια κοινωνικοποιησης.. μια χαρα παιζει με τα αλλα παιδακια.. ενταξει θα εχει τις κρισεις ζηλιας κ που δε θα θελει να δωσει τιποτα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλος κ υπακουος.

αλλα οταν παμε αλεξ (γιατι θα παμε, δεν το βλεπω να το γλυτωνω) αναγκαστικα θα παει σε παιδικο!

Δημοσίευση

Γιατί βρε παιδιά τόσος "φόβος" με τους παιδικούς; :roll: Κι εγώ έχω ακούσει πολλά και διάφορα, αλλά αν ξέρεις ότι αυτός που το στέλνεις το παιδί είναι ασφαλής -σου τον έχουν συστήσει, άλλοι γονείς που έμειναν ευχαριστημένοι- γιατί όχι; Απ' τη στιγμή που το παιδί επικοινωνεί 100%, μπορεί να μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν... Εγώ πάντως, μόνο θετική εξέλιξη έχω δει στη Β. Καλά, αν είχα την επιλογή να την αφήσω σε κάποια γιαγιά, δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά ούτως ή άλλως δε την έχω... Να δω τι θα κάνω, από Οκτώβρη -πρώτα ο Θεός- αν με πάρουν στο μεταπτυχιακό... :? Άγχος κι αυτό!

Θουλάκι μου καλό, είπαμε, είναι αστέρι, αλλά σιγά να μη κατάλαβε και τα αγγλικά!!! :lol: Κατάλαβε όμως ότι γελούσα γι' αυτό και πιθανόν, ότι είπα κάτι γι' αυτήν!!! :lol::lol::lol: Ότι μας πουλάει και μας αγοράζει, είναι γεγονός!!! :D

Πάω να τη ρουφήξω λίγο, μου έλειψε!!! :D

ΣαβροΓιώτα, πως είναι η Κων/να; Ελπίζω να μην είναι τίποτα και ο εμετός να ήταν τυχαίος! Έχε την στο νου σου όμως!

Σισσάκι, Γωγώ και λοιπές Αθηναίες, τελικά η συνάντηση είναι στις 18.00 στο μετρό της Εθνικής άμυνας κι από 'κει Verde;;; Αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε εκεί και όποια θέλει την παίρνουμε με το αμάξι!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...