Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Γιώτα πάρε ενα τηλ στο σχολείο να ρωτήσεις πως είναι η μικρή

Σήμερα το πρωι η Ιωαννα με αγκάλιαζε σφιχτά και μου έλεγε

"Μαμα μην πας στη δουλειά... να είμαστε μαζί... :(:(:( "

Αλλά είδε τη μαμά μου και ξέχασε

Λενάκι φιλάκια!!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια .

και σημερα κοιμηθηκε μεχρι το πρωι ...στις 6 ηρθε σε μενα !!!

αχ μακαρι σημερα να τα καταφερω να τον παω μια βολτα .

γιωτα μου καλα θα ειναι η νινα μην ανησυχεις .

βλεπω εναν παιδικο δημοτικο σταθμο κοντα μου αλλα δεν μπορω να τον βρω στην σελιδα του δημου ,γιατι ?

μεχρι που σκευτικα οτι δεν λειτουργει .... :? οταν περναω ειναι ασχετες ωρες και ειναι σε οροφο ,απλα βλεπω ταμπελα και αυτοκολλητα στα παραθυρα .

Δημοσίευση

πηρα τηλ στον παιδικό,ειναι ευδιαθετη...δεν θα την κοιμισουν προληπτικά,τρεχει κ παιζει κ ειναι χαρουμενη...εφαγε και πρωϊνό...να ηταν απο τον βήχα?μαλλον...το ελπίζω δηλ...και φταιω εγώ που δεν εκλεισα το κενο που εχει το προστατευτικο καγκελο που βάλαμε στο κρεβάτι...αχ ειναι πολύ δυσκολο να μενεις σε μικρό μερος ,αναγκαστικά αγορασα οτι βρήκα ,κ δεν ταιριάζει στο κρεβάτι της :? ,θα μου στειλουν τα καγκελα την Δευτερα που εχει καράβι..και να την βλεπατε τι ωραία κοιμόταν στο κρεβατι της ρε μμτ,ανεβηκε μονη της εχθες σαν μεγάλο παιδί κ ξάπλωσε...αντε πάλι καγκελα τώρα... :( ο Γ δεν θελει να της παρουμε μεγαλο κρεβάτι διοτι θελει οταν γυρίσουμε να της πάρουμε απο το ΙΚΕΑ ενα με ουρανό που μπορεις να το κανεις κ υπερυψωμενο.. φλυαρώ συγχωρεστε με ,το παθαινω οταν εχω αγχος.... :(

Δημοσίευση

και κατι αλλο ,αυτο το προγραμμα του εσπα ειναι και για δημοτικους και για ιδιωτικους σταθμους ?

ειναι για οσους απο αυτους κανουν αιτιση ?δηλαδη πρεπει αυτοι να εχουν προβλεψει να κανουν αιτιση ?

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Αναστασι σημερα φευγεις!!!

Καλο ταξιδι, καλα να περασεις…και να δωσεις φιλια στις Αθηναιες από μενα!!!!

Βενη μου σε καταλαβαινω που νευριαζεις…να σου πω…η πεθερα μου και η μαμα μου βγαζουν τον μικρο συνεχεις εξω…γιατι αλλιως λυσσαει μεσα.

Βγαινει ότι καιρο και αν κανει εστω για μια βολτα το τετραγωνο και φυσικα μα ο καιρος είναι καλος βολταρουν αρκετη ωρα.

Λενακη περαστηκα ρε στον καημενο τον Αναστασι…αμαν βρε παιδι μου…ποιος σας μουντζωσε φετος;;;;

Για την Ειρινη δεν το συζητω…όπως ειπε και η Βενη είναι μια κατηγορια παιδιου από μονη της..φτου φτου

Μπεμπου φτου φτου μπαρβο τον Σπυρο….ετσι να συνεχισετε

Ασχετο Βενη ηθελα να σου πω..το δωρακι που πηρα στον Φιλιππο είναι ένα πιτζαμακι ανοιξιατικο μπλουζα- σορτσακι από τα Ηλιος..αλαλ είναι για 2 χρονων..θα του κανει η να παω να παω να το αλλξω…είναι φαρδουτσικο αλλα περασαν και ποσοι μηνες και η αχριστηα κομα να αξιοθω να σου το δοσω

Αμαν ρε Καρολινα…περαστηκα κοριτσαρα!!!!!

Γιωτα να μαλλων ο εμετος ηταν για να βγαλει κατι που σκαλωσε στον λαιμο, μην ανισυχεις, αλλα καλου κακου παρε στον παιδικο να δει ςτι κανει..

Λενακη τι καλη και υπακουη που είναι η κορη σου..φτου φτου..αμα πω εγω του ΦΟΦΟ είναι 6 η ωρα κοιμησουν θα τσιροκοπαει χειροτερα

Αθηνα μανα κουραγιο!!!

Ακομα ποναει τι στηθος;;;;

Αφρο τοσο ισυχος παιδικος;;;;

Ναι το ΕΣΠΑ ειναι για οσους παιδικους κανουν αιτηση υπαγωγης στο προγραμμα..και νομιζω οτι και απο αυτους διαλεγουν καποια που να πληρουν ορισμενες προδιαγραφες...δεν ξερω..ας μας κατατοπισουν και οι αλλες

Ερωτηση..αμα σου αρεσουν τοσο τα φιτνεσ..γιατι δεν πας να παρεις ενα πακετο να το εχεις στο γραφειο σου παρα τρως της εγγυου;;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Βενετία τι όμορφος που είναι ο Φιλιππάκος σου, θα κάψει καρδιές!!! :roll::roll::roll:

εγώ την καταλαβαίνω την μαμά σου, γιατί το βλέπω και από τον εαυτό μου!!! όταν είσαι σε μια ηλικία που θα ήθελες να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα για σένα, πρέπει να προσέχεις ένα μικράκι, να κάνεις και δουλειές, να μαγειρεύεις ε τότε δεν έχεις την ψυχική δύναμη να βγεις και έξω........πρότεινέ της ένα πρόγραμμα π.χ. κάθε Τρίτη και Παρασκ. να κανονίζει τις δουλειές της έτσι ώστε να έχει μόνο την βόλτα αυτές τις μέρες!!!!.....αλλά εγώ την δικαιολογώ γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να σε αυτή την ηλικία να μεγαλώνεις ένα παιδί!!!!

δεν θυμάμαι και τι άλλο διάβασα.... :oops:#-o:-?8-|

Αθηνά τι να σου πω?! πολύ ζήλια και σε μας, η οποία μερικές φορές καταλήγει σε καυγά!!! πάντως προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο δίκαιοι και ίσοι με τα παιδιά.....το καλοκαίρι που πήγαμε Ελλάδα, η αδελφή μου, μου είπε ότι έχουμε πιο πολύ αδυναμία στην μικρή και δεν φερόμαστε καλά στον Λουκά, της λέω δεν είναι έτσι , ίσως επειδή το μπουμπούκι ήταν μόλις 2 ετών (δεν τα είχε κλεισει ακόμη!) και ο Λ. σαν μεγαλύτερος καταλαβαίνει περισσότερα...να τι έγινε: τρώγαμε και στο πιάτο του Λ. υπήρχε ένα κομμάτι φέτα, πάει η μικρή και το αρπάζει και το τρώει, γκρινιάζει ο Λ., του λέω πάρε ένα άλλο από το πιάτο, μου λέει "θέλω το δικό μου", και συνεχίζει να γκρινιάζει, του εξηγώ ότι μπορεί να πάρει ένα άλλο κομμάτι, εν τω μεταξύ είχα πει στην Ρέα "όχι να μην το πάρει" αλλά εκείνη το άρπαξε......ε αυτό τώρα έδειξε ότι έχουμε πιο πολύ αδυναμία στην μικρή?

δεν ξέρω ίσως ένας 3ος να το αντιλαμβάνεται αυτό ..... :dry:

Γιώτα πέρασαν τόσες ώρες, δεν είναι τίποτα, πόσο ψηλό είναι το κρεβάτι?

Λένα περαστικά στον Ανασταση :x

Αναστασία μπράβο στον Σπύρο σιγά σιγά όλα γίνονται, αυγουλάς ε? :lol::lol::lol: μμμ και εγώ!!!! :?

χθες η κοπέλα μου περπάτησε το σύνολο περίπου 4χλμ!!! το βράδυ κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!! :roll::roll::roll:

αλλά δεν χάνει το ραντεβού της το πρωί, 7.30 ξύπνησε!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

χρυσα δεν περναω καθε μερα δεν ειναι τοσο κοντα μου και οταν παιρναω ειναι ασχετες ωρες με το αυτοκινητο .

εχω φρικαρει λιγο τωρα ,περιση ειχα παρει στον δημο να μου πουνε τουσ κοντινους μου βρεφικους και μου ειχανε πει 1 κοντα μου (σχετικα κοντα μου ....ξεποδαργιαρισμα) τωρα με ενα ψαξιμο που κανω γενικα για βρεφικους στην περιοχη μου ειδα και αλλουσ ...λεγοντε κρατικοι παιδικοι σταθμοι ....τι διαφορα εχουν απο τους δημοτικουσ ? :shock: και γιατι δεν μου τους ειπανε περιση ?τι στο καλο γινετε ?

Δημοσίευση

Αφρο μου δεν ξερω για τους κρατικους

εμεις εχουμε στην περιοχη μας 2 δημοτικους, και δεν ξερω τι θα γινει , θα κανω αιτησεις μολις βγει το ΕΣΠΑ, και μετα θα δω αναλογα

Μαρια σοβαρα μιλας;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι απιστευτοι!!!!!

Δημοσίευση

Αφρο άλλο οι κρατικοί και άλλο οι δημοτικοί, μου το έλεγε η αδελφή μου, αλλά δεν θυμάμαι την διαφορά!!!...έχει να κάνει με το προσωπικό και με το ότι στον δημοτικό πληρώνεις, στον κρατικό όχι!!! :?

Μιτσάκι περαστικά :x

επίσης ήθελα να πω ότι όταν ήμουν έγκυος έκανα πολύ ποδήλατο, όλοι μαζί οικογενοιακώς, πηγαίναμε την εκδρομούλα μας, φυσικά χρειάζεται προσοχή....έχω δει και άλλες έγκυες εδώ πάνω σε ποδήλατο!! ;)

Ρυζάκι περαστικά :x χωρίς γιατρό μην παίρνεις φάρμακα !!!

Δημοσίευση

ρε κοριτσια εχω 2 αποριες

1)τι ειναι το ΕΣΠΑ??

2) εγω εχω χαρτι απο το ικα επισημο για ενταξη του σπυρου σε παιδικο σταθμο

θα κανω αιτηση σε 3 κοντινους παιδικους σταθμους

αλλα σκευτομουν οτι περσυ μπορουσες να πας το παιδι και σε ιδιωτικο και να πληρωνεται απο το κρατος(περσυ το εμαθα πολυ αργα και δεν προλαβα)

φετος ξερετε αν ισχυει και αυτο??

αν ναι να κανω και εκει αιτηση να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μπει καπου!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Γιωτίνι μου μη στεναχωριέσαι... τυχαίος θα ήταν ο συνδυασμός πεσίματος-εμετού.

Καλού κακού να την παρακολουθείτε ενα 24ωρο. Δως την και ένα φιλί απο μένα!

Κορίτσια συντονιστείτε για την Παρασκευή!

Αναστασί καλό ταξίδι!

Δεν προλαβαίνω να πώ άλλα, ίσως μπω αργότερα... το κέρατο μου!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Αναστασια οταν βγει το ΕΣΠΑ θα σου πουμε μην ανισυχεις.

Και εμεις ενδιαφερομαστε για τις περιχες μας.

Εσυ λογικα δεν θα εχεις προβλημα, θα εισαι απο τους πρωτου ςπου δα μπορουν να κανουν τα χαρτια τους και να πετυχουν

Δημοσίευση

ρε συ χρυσα δεν ξερω ουτε που να απευθυνθω

το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εκανες αιτηση σε κεπ

τι δικαιολογητικα θελει και αν το δικαιουμαι δεν γνωριζω

γενικα δεν εχω καμια πλρηροφορια στο τι ειναι και τι αφορα

ψαχνω τωρα στο νετ να δω

Δημοσίευση

Τωρα δε θα βρεις γιατι το προγραμμα δεν βγηκε ακομα...θα σου πουμε μην ανισυχεις και οταν βγει το προγραμμα, και το τι πρεπει να κανεις και απο που να βρεις πληροφοριες τα παντα..

στην χειροτερη θα σου στειλω πμ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...