Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ok τα καταφερα!! :D:D:D:D:D

ευχαριστω μαρθουλι ειναι περσινη..τον κουρεψα παλι σημερα..ρε συ..καθε 2 εβδομαδες κουρεμα του κανω!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: εχω γινει εξπερ..να με παρεις βοηθο!! :lol::lol::lol::lol:

ο θοδωρακος πως το πηρε το νινι??? το φροντιζει ή........... :lol::lol::lol::lol::lol:

πως τα πατε? καλα το νινακι?? μα τι γελαστος ο θοδωρακος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

ρε κοριτσια ειδατε το θεμα με τις στερεες?? την κοπελα την ειπε να αρχισει με προτοκαλι και να δινει και παρμεζανα στην χοερτοσουπα..ολα αυτα σε 6 μηνων μωρο απκελιστικου θηλασμου..και θηλασμου δηλ. να μην ητανε παλι δεν ειναι κουφο???????????????? :o:o:o:o

αχχχχ ο καθενας το μακρυ και το κοντοοοοοοοοοοοοο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:shock:

Δημοσίευση

Kαλησπερα!!Τι κανετε???

Περαστικα στα αρρωστουλια κ στις αρρωστουλες!

Αραγε η Ιουλια ειναι οκ?

Ο Αναστασης δεν ηταν πολυ καλα..Γαστρεντεριτιδα λεει η Λενα...Γμτ...(το γραφω μπας κ δεν μπει...)

Σημερα περασαμε παρα παρα πολυ ωραια με Νατασα-Ειρηνη-μπεμπουλα!

Και...Μπορει στης Χρυσας η δικια μου να μην τσακωνοταν με τα παιδια για ενα παιχνιδι(αφου στο δωματιο ειχε δεκαδες άλλα!!! :P ) αλλα σημερα????Πανικος!Δεν ηθελε να παρει τιποτα η Ε!!!Κλασσικη συμπεριφορα παιδιου(κ σκυλιου! :lol: )

Καλα....Η Ε δεν παιζεται!Το παιδι θαυμα ρε κοριτσια!!!Ιστοριες απο το μυαλο της!Ολοκληρα σεναρια! :lol::lol::lol:

Αθηναιες στο αεροδρομια εχει κανονισει καμια για κοκκινα χαλια???? :P:P:lol::lol::lol: Ερχομαι καλε!!!Θα παρω τζουρα απο το καυσαεριο σας! :P Τι ωραια!Το 1ο ταξιδακι μονο με το κοριτσι μου!...Αγχωθηκα τωρα!!!! Ευχαριστω για το "καλο ταξιδι" σας!!!!

Επισης πιστευω πως το παιδι αν βγαινει εξω ειναι ΠΟΛΥ πιο ηρεμο!Και κοιμαται-τρωει πιο καλα!Βεβαια η Αννυ ειναι η εξαιρεση του κανονα..Μαλλον απο την πολυ βολτα νιωθει υπερενταση κ δεν μπορει να φαει-κοιμηθει! :P

Βενετια να επιμεινεις στη μαμα σου!Κανει κ δουλειες ή μονο 1 φαγητο εχει???

Δημοσίευση

ελα ρε γαστρεντεριτιδα το καημενο????? :?:?:?:?

καλο ταξιδι!!!!! με το καθισμα τι θα κανεις??

καλα η ειρηνη ειναι...αστο αααααααλου ειδους παιδι..κατηγορια μονη της!!!!!!!!

μιλαει σαν 4χρονο καταρχην..ειναι εξαιρεση τελος!!!!!!!!! :lol::lol:

πλαθει και ιστορις τωρα???? πλακα μας κανετε καλε??????? :lol::lol::lol::lol::lol:

μαναρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιτα ο φιλιππακος απ οορεξη καλα παει ασχετου βολτας... :lol::lol:

οχι ρε συ κανει και δουλειες..βεβαιως..εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασικα η μαμα μου δεν ητανε ετσι...

σουλευε ολη μερα ητανε εξω κοινωνικοτατη και τα βραδυα ολο βολτες..καλα οχι συνεχεια αλλα σ/κ σιγουρα..

απο τοτε ητανε αρρωστη η γιγια μας και πηγαινοερχοτανε καβαλα-ενα χρονο κρατησε-

και μετα "φορτωθηκε" τον μικρο αλλαξε..

βαριεται να βγει..να φτιαχτει...δεν πανε σχεδον πουθενα κια εινα ιολη μερα κουρασμενη...

σαν να γερασε ενα πραμα... :(:(:(:(

το να βγαινει με τον μικρο θα κανει καλο αυτην καταρχην...

Δημοσίευση

δηλ κολλησε ο αναστασης απο τη λενα?

αμαν ρε..κριμα..κ τοσες μερες δε το εβλεπε..περαστικα κοριτσακι

αναστασια καλο ταξιδι κ παλι

πως κοιμηθηκε σημερα η αννυ?

η ακομα ξυπνια ειναι?

βενι ο θοδωρης με το μωρο ολα καλα προς το παρον

βγαζει πιστευω τη φρικη του με αλλα πραματα..

προς το παρον καλα..ειδωμεν

νατασα με αποφευγεις? :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

ναμαι κι εγωωωωωωω

ο μικρος κοιμηθηκε εδω και ωρα και εγω χαλαρωνω λιγακι

περιμενω τον αντρουλη μου να φερει το ντελιβερι απο εξω γιατι σημερα δεν μαγειρεψα για εμας τιποτα

δεν ειχα ορεξη για τιποτα ημουν στα κατω μου

ο μικρος σνομπαρε τα μπιφτεκια του και ηθελε αυγα..

ειχε φαει το πρωι ενα και το μεσημερι ηθελε παλι..

εκλαιγε και ολο ελεγε αυγο αυγο

τηγανισα 2 να φαω κι εγω και μου τα εφαγε :o αυριο δεν εχει αυγο για πρωινο!!!

πηγαμε σημερα λογοθεραπεια και η δασκαλα του ειναι ενθουσιασμενη!!!

μαθαμε

μπαλα-που πας μαμα?-μακα(μασκα)-λαλαμπα(λαμπα)-εκει-ελα-παμε

μια χαρα τα πηγαινουμε ε????

φτου μας ;);)

Δημοσίευση

Ναι βρε Θουλακι μου...Αλλη αρρωστια ειχε η "αρρωστη" η εκσταση!Δε θελω να τη θαψω...Φιλη μου ειναι...Αλλα κατηγορει τον αντρα της για την γαστρ. του μικρου! :lol::lol:

Τεσπα...Περστικα κ γρηγορα να ειναι!

Καθισματακι αγορασε η φιλη μου κ θα της δωσω τα λεφτα.

Η Αννυ κοιμηθηκε σχετικα ευκολα...Ειχε πολυυυυυ υπερενταση...Γκρινιαζε ολο το απογευμα...Αλλα παλι καλα!

Η Ειρηνη πλαθει ιστοριες,λεει τα ονειρα της,τραγουδαει με ενα φωνηεν πχ τραγανα καλαντα κλπ!Φτου φτου!δεν τα λεει η μικρουλα η μανα της αλλα...δεν κρατηθηκα!!!! :P

Βενετια μου νομιζω πως η μανουλα σου "βαρυνε" πολυ με ολα αυτα...και ειναι ενας βαλτος ολο αυτο...Οσο μενεις μεσα τοσο δεν θελεις να κουνηθεις-ντυθεις-φτιαχτεις...Το καταλαβαινω κ ας μην εχω την ηλικια της μανας σου ή τις δυσκολιες της ζωης της...

Ελπιζω να μη με παρεξηγεις...Απλα μπαινω στη θεση σου κ εγω θα την "μαλωνα" τη δικια μου...Εδω την εχω πρηξει για αυτα που λεει(πχ" το δεν αφηνει η μαμα"-η μαμα ειμαι εγω στην προκειμενη!)και συνεχεια αρπαζομαστε!...Αλλα θελω να καταλαβαινει το πως θελω να μεγαλωσω το παιδι ΜΟΥ!Και της κοπαναω πως "σιγα μη στην αφησω κ μου την κανεις κακομαθημενο κλπ" :P:P

Δεν τα γραφω αυτα για να τα κανεις...Απλα σου λεω!

Μπραβο σας ΑναστασιΑ!!!!!!

Δημοσίευση

εχει πεσει η μαμα σου :(

ναι πρωτα απο ολλα σε αυτην θα κανει καλο.

καλε μονο δυο μηνες μασ περατε :D επρεπε να το δω σε τικερ για να το καταλαβω :lol::lol::lol:

μπραβο στον Σπυρακο .

καλε δωσε στο παιδι αυγα !!!

Δημοσίευση

αναστασια τι να σε παρεξηγησω..ετσι ακριβως εινα ιοπως τα λες...οτι και να λεω ομως.. :(

καταλαβαινω ειναι κοιραστικο να κρατας ενα μωρο ολη μερα αλλα..αντε του χρονου παιδικος να δουμε...

τι πηρες? μετα τι θα το κανεις το καθισμα? το πουλας? τι ειναι????

ψαχνω 9-36 σε καλη κατασταση..οχι για εμενα εγω εχω.

μπεμπουλης αντε μπραβο!!!! καλες μασες!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση
εχει πεσει η μαμα σου :(

ναι πρωτα απο ολλα σε αυτην θα κανει καλο.

καλε μονο δυο μηνες μασ περατε :D επρεπε να το δω σε τικερ για να το καταλαβω :lol::lol::lol:

ετσ ειναι μετη νμαμα και στεναχωριεμαι αλλα μου σπαει και τα νευρα μαζι!!!!!! :evil::evil:

ειδες ποση ενημερωση δινει ενα τικερακι?????? :lol::lol:

για πιο μεγαλο τον ειχες τον γιγαντα μου???? :D:D:D:D:D

ααααα αναστασιαα!! η μικρομανουλα μαλλον δεν λεει για την ειρηνη εξ'αιτιας μου :?

της ειχα πει μια φορα πως αμα δεν την ηξερα την ρηνουλα κια την ιδια θα ελεγα πως μας λεει μπαρουφες για την μικρη και υπερβολες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα τοοοοοοσο προχωρημενο μου φιανεται που εινα ιαπιστευο!!! και ομως αληθινο!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

ναι ακουγεται αλλιως!!!! :lol::lol::lol::lol:

μεγαλωνουνε ρε πολυ γρηγορασααααααα!!!!!!!!πωπωπωπωπ :shock::shock:

ντεπαω να πλυνω τα πιατα θα ερθει ο κωστας απ οτην μπαλα και θα λεει..παλι στο φορουμ εισαι????????????????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

καλο βραδυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλε τι νομιζετε..οτι να ναι νυφη θα παρω???????????

:D:D:D

βενι μη μαλωνεις με τη μαμαααα

ασε κ γω σκεφτομουν που τον μαλωνα το μπαμπακα μου οταν επερνε συνεχως κουλουρι στο θοδωρη κ μετανιωνω

ολο του εδινε κουλουρι μια ωρα πριν το μεσιμεριανο μιση ωρα πριν κ γω φωναζα :oops::oops::oops::(:(:(:(:(:(

το χω τυψεις..αχ χαλαστηκα παλι :(

Δημοσίευση

Γεια σας!τί κανετε;;!!

καλα βρε ψηλη!!ρωτάς τις αλλες αν ειμαι καλα;;;!!κ πού να ξερουν καλε;το κληρονομικο χαρισμα εχουν;; :lol::lol::lol::lol:

φτου σου που δεν πηρες να μαθειςκ..καλο σου ταξιδι φυσικα κουκλιτσα!!! :):x:x:x:x:x:x

για καροτσι που λετε..εμενα το εβγαλε ο χ. κ το επλυνα στο χερι,peg perego εχω,αν παιζει ρολο,κ μετα το ξαναπερασε ο χ.!!ε..δε μου φανηκε δυσκολο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οι φωτο ερης τελειες!

Λαμπρινη η Χριστιαννα ειναι κουκλιτσα!κ γεματη ενεργεια κ ζωη,αν κρινω απο το βιντεακι!!να τη χαιρεστε!!καλε..αδερφακι..;;;;!!!!!!εεεεεεεεεεε;;;!!!!

Βενη πες της με ωραιο τροπο για τη βολτα..λιγο ταρακουνημα μωρε θελει μονο..

η πεθερα μου ολο εξω τον εχει,αλλα..δε μου κανει φυσικα καμια δουλεια,κ πολυ χαιρομαι γιατι δε μου αρεσει να ανακατευονται ακομη κ στα ανω κατω μου!!, κ το σπιτι ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης οταν γυριζω..αν ειχε κ δουλειες να κανει,ισως να μην προλαβαινε για βολτες..δεν ξερω..

υπεροχη η φωτο φιλιππακου!!!κομμωτικες ικανοτητες διαβαζω,ε;;τρεμε θουλη!!! :lol::lol::D:D

βρε θου..λογικο να χαλιεσαι οταν σκεφτεσαι τετοια..σκεψου μονο πως ο μπαμπακας σου ηξερε ποσο τον αγαπας!

σας αφηνω,παω για νανι!

α!Λενα εισαι τρελη!θα σε παρω αυριο!ακου ο τολης κολλησε τον ανασταση!!α πα πα πα πα!!

Δημοσίευση

ελα ρε μαρθουλα μην σκεφτεσαι ετσι.. :(:(:(:(:(

παντα υπαρχουνε τετοια να σκεφτομαστε..και εγω το κανω με την αγαπημενη μου γιαγιακα αλλα δεν πρεπει..το συζητουσαμε και παλια θυμασαι..που ειχε "φυγει" η "γιαγια" της σισιως.. :(

ιουλια αθ της λεω αλλα..το κακο ειναι οτι τον κραταει στο δικος της σπιτι οποτε δουλειες γινονται εκει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αμα τις εκανε στο δικο μου δεν θα την ελεγα τιποτα :lol::lol:

(πλακα κανω εεεεε)

αντε νατε καλο βραδυυυυυυυυ ηρθε ο κωσταααααςςςς!!!! :D

Δημοσίευση

Kαλησπέρα και καληνύχτα μανούλες!! i-)

Μπήκα να σας πω τα νέα μας! Ευτυχώς, χάρη στην αντιβίωση, σήμερα συνήλθε το πουλάκι μου, είναι απύρετη! Έφαγε κιόλας και στάνιαρε!!! :D Για να δούμε και τη συνέχεια βεβαίως... :?

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, αλλά όλο το απόγευμα διαβάζω :-B (με διαλείμματα φυσικά και τη Β να παίζει δίπλα μου!) :lol: Αναθεματισμένα αγγλικά, πάλι μπροστά μου βρέθηκαν!!! :evil:

Αnastacouli, καλό ταξίδι καρδιά μου, με το καλό να μας έρθεις!!! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά! :x

Θουλάκι και Βενετία, οι φωτογραφίες με τα καμάρια σας είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση
χαχαχα αν τον κραταει στο δικο σου σπιτι ισως βαρεθει να κανει τισ δουλειες σου και τον βγαλει βολτα

:lol::lol::lol::lol: δεν θα την πεισω..μενει απο κατω :lol::lol::lol::lol:

αντε ωραια δημητρα περστικα της!!! καλο ξημερωμα να εχετε! :D

Δημοσίευση

ΜαμαΘούλ και Βένι όντως είναι απολαυστικές οι φωτογραφίες σας! Τα μάτια μου κλεινουν και παρόλο που σας διάβασα, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα... Υπάρχει κάτι για τη μνήμη;

Εγώ βουτηγμένη στα ...... . Ακόμα το χέρι μου δεν μπορώ να το σηκώσω και πονάω, αλλά τι στο καλό, θα περάσει.

Νομίζω πως τα παιδιά παίζουν με τα δικά μας όρια... Είναι μια καθημερινή πρόκληση. Η Ναταλία χτες ήταν απαράδεκτη και όλο τη μάλωνα. Και εκείνη απλά έκανε τα πράγματα χειρότερα. Σήμερα είπα να το χειριστώ αλλιώς. Να της δίνω αγκαλιές και να της λέω πόσο την αγαπώ. Όταν κάνει κάτι για να με τσιτώσει, εγώ να τη φιλάω και να την κάνω να γελάει. Και πραγματικά ήταν πολύ πολύ ήρεμη και υπάκουη... Αυτό το μηνυμα θα το κάνω αφίσα στο σαλόνι για να μην ξεχνάω πως πρέπει να φέρομαι.

Καληνύχτα!!!

Δημοσίευση

καλησπερα και καληνυχταααααα κουκλιτσες μου...μιας και μονο μου τα λεω..μονο μου τα ακουω...

θα σας τ απω συντομα γιατι ο μορφεας με φωναζειιιιιιιιιιιι... :lol::lol: τωρα ερχομαι...

εφυγα απο την δουλεια πηρα τριωρη...γιατι δεν ενοιωθα καλα..αλλα η πλακα ειναι οτι θα πρεπε να φυγω 1 αλλα εφυγα 12 ηωρα.. :D:D:D με ακουσε ο γιατρος δεν ειχα παει καθολου τοσες μερες ..και μου πε ότι εχω βροχιτιδα...μου δωσε αντιβιωση για 3 μερες...τρεμπον και εισπνοες πρωι βραδυ..αφηστε εγω επαιρνα μονη μου λαθος σιροπι.. :? πρωτη φορα που το κανω και τελευταια να παρω κατι χωρις να με δει γιατρος πριν...η πλακα ειναι ότι νοιωθω πολυυυυυυ καλυτερα πτου πτου ενω το πρωι ημουν χαλια...δεν ξερω αν θα μπορουσα να ρχομουν την παρασκευη...θελω πολυ να σας δω απο κοντα..ειδικα την ψηλη!!!!!!!!!!! που δεν θα χω την ευκαιρια να την δω ξανασυντομα απο κοντα...αν ειμαι τελειως καλα..μ πορει να σας ερθω κοριτσαρες μου... μου γραψε 3 μερες αδεια θα σκυλοβαρεθω μεσα στο σπιτι...

αφρο μου περαστικα μωλε με τις καουρες...

ερη μου τελειες οι φωτο...και ο μικρος ειναι τοσο γλυκας...

αθηνα μου περαστικα και σε σενα κοριτσακι μου...πως εισαι τωρα? ατιμη μαστιτιδα πολυ σε ταλαιπωρει....

βενι μου τελεια φωτο..τι φατσουλι όμορφο που ναι ο μικρουλης σου...

παναγιωτα μου γλυκιαααααααααααααααααααααα...ελπίζω να σε δω απο κοντα...το ιδιο και το γωγακι μας..ποια αλλη θα ρθει????????

αναστασια μου καλο ταξιδι και με το καλο ναμας ερθεις....

χρυσουλινι μου..τι κανεις?

μαρθουλα μου τι κανεις εσυ θουυυυυυυυυυυυυυυ μου?(μην ξεχνιομαστε... :lol::lol: ) τα αντρακια σου καλα?αχ ο μπαμπακας σε βλεπει απο κει ψηλα και σ ε καμαρωνει...

χιονουλα μου τι κανετε μανουλα και μαρκελλα?

γλυκο μου γιωτακιιιιιιιιιιιιιι??????????????και νινα???????

αρτζι..φανταζομαι ντροπη ο αντρας σου με τονκαναπε ε????

μαρακι μου ????

σισσιω δεν σου λειψα λιγακιιιιιιι?εμενα παντως μου λειψες πολυ..οταν βγαινουμε περναμε τελειαααα...

lovie ,νατασουλα,μπεμπουλης ...πολλα φιλακιαααααααα..

τι ειπα στην αρχη θα τα πω συντομα??????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα ρυζακι τραγουδα...

μακια αγαπες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!! εχω δουλίτσα... :evil::lol::lol::lol::lol:

Θου Θου μου μην σκεφτεσαι ετσι ,να σκεφτεσαι τις αγκαλιες κ τα φιλιά!!!!

η Ειρηνη της Νατασσας ειναι καταπληκτική ,την εχουμε ακουσει ολες!!!! :D

Βενετία δουλειά εισαι?παρε με !!!θα θυμηθεις το επιθετο? :lol::lol::lol::lol::lol:

Γαστρεντεριτιδα ο Αν?περαστικα!!

Μπεμπου μπραβο στον Σπυρακο!!!

Αφρο μου μουτς!!!

Μιτσακι και Σισσυ μου φιλιά!!και στις υπόλοιπες φυσικά!

η Κων επεσε απο το κρεβάτι το πρωι ...και ενα τεταρτο μετα εκανε εμετο...εβηξε κανα 2 φορες και σαν να ειχε κολλησει στο λαιμο της κατι κ τελικα εκανε εμετο...την εστειλα σχολειο ...ηταν ευδιαθετη κ εκανε τσουλίθρα...παιζει να σχετιζεται με το χτύπημα? :( και εδώ ειμαι μονη δεν μπορώ να φύγω... :(

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

Γιωτα μου μαλλον εκανε εμετο για να βγαλει αυτο που ειχε στον λαιμο της, μην ανησυχεις εφοσον ηταν ευδιαθετη.Παρε ενα τηλ. μετα στο σχολειο και ρωτα πως ειναι.

Σηκωθηκε η Ειρηνη κλασικα στην ωρα της και της ειπα οτι ειναι 6 η ωρα μπας και πιασει το κολπο και με αφησει να πιω ενα καφε ησυχα. :lol: Τον μικρο τον φερνω βολτα! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...