Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ξεφορτωθήκαμε τον καναπέ!!! :ymparty::ymparty: \:D/ \:D/ \:D/

μόλις ήρθε ο νέος........... :D:D:D

συμπεθέρα περαστικά βρε συ, τι είναι και αυτό πάλι?! αλλεργική στον ιό? :o:o

πάω να μαγειρέψω και να βάλω τα μαξιλάρια στον καναπέ!!!

το απόγευμα θα διαβάσω τα νέα σας!!! :D

Λένα δεν έγραψες πολλά καλέ!!! :lol::lol::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σε όλες!

Διαβάζω λίγα λίγα...

Λένα high score ο πυρετός σου? Περαστικά βρε πουλάκι μου!!!

Παναγιώτα τι τρυφερή φωτο με τον μπεμπάκο!!!!!Ψυχούλα μου εσύ!

lovie και η δική σου! Μωρέ τρελλαίνομαι να τη φιλάω στο στόμα, με βλέπουν και με τα χώνουν, αλλά δεν μπορώ να το κόψω! Πεθαίνω! Πωπω... που να ήταν και αγόρι! :oops:

Μπράβο οικολόγα μου εσύ! Τα έπιπλα με τι τα ξεσκονίζεις? Πήρα κι εγώ κάτι πανιά τεμέκ που καθαρίζουν μόνο με νερό Δεν παίρνουν τις δαχτυλιές παναθεμά τα! Κι έτσι τα χρησιμοποιώ μόνο για τα τζάμια, αλλά κι εκεί αφήνουν χνούδι!

Ευχαριστώ που με ρωτάτε για τη μαμά μου...

Πέρα από την υπερπλασία ενδομητρίου που έχει τον τελευταίο καιρό (έχει κάνει σε 3 μήνες 2 αποξέσεις), ο γιατρός μου είδε στον υπέρηχο και κάτι στην ωοθήκη και την έστειλε για αξονική. Έκανε, και τελικά έχει ένα μόρφωμα :? Της είπε να κάνει και μαγνητική αλλά γιατί να φάει τόση ακτινοβολία εφόσον δεν πρόκειται να γλιτώσει το μαχαίρι? Θα κάνει αφαίρεση μήτρας. Ε ας αφαιρέσει και την ωοθήκη και τη σάλπιγγα (την άλλη ωοθήκη και σάλπιγγα την είχε αφαιρέσει πριν μείνει έγκυος σε μένα). Στο ΙΚΑ που πάει να πάρει παραπεμπτικά για τη μαγνητική της κάνουν νερά (ο ένας ΜΑΛ_ΚΑΣ γυναικολόγος που έχουμε στην Κατερίνη -το πρωί στα πολυιατρεία), της έχουν σπάσει τα νεύρα και εγώ δεν είμαι εκεί να τη βοηθήσω! :(

Εκείνη όμως όταν έχω πρόβλημα πάντα τρέχει και με βοηθάει! :(

Βίκυ περαστικά στη μικρή! Πωπω αγωνία!!!!!!!

Αντε ρε συ Ιφηγεννεια...

με το ΙΚΑ και ειδικα με την τωρινη κατασταση ειναι ενα σκετο δραμα..

ασε

Καλα ξεμπερδεματα με τη μαμα σου, ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχει γρηγορη αναρωση

Χρύσα φοφο!!!! :D Αχ τι ωραίο! Φοφο!!!χεχεχεχεχε... Έτσι λέει ο ίδιος το όνομά του ή εσείς του το βγάλατε σαν χαϊδευτικό? Μπράβο πάντως το μωρό... μαθαίνει γρήγορα! Εμένα θα μου άρεσε να ξέρει το Μαράκι γράμματα-αριθμούς. Για την ώρα μετράμε μέχρι το είκοσι.. Να δούμε έναν αριθμό και να τον αναγνωρίσουμε... Μπα! Από τα χρώματα ξέρει τα δευτερεύοντα (ή δεν ξέρω πως αλλιώς τα λένε) και δεν ξέρει τα βασικά, ή μάλλον τα μπερδεύει. Καφέ, ροζ, μωβ, πορτοκαλί, γκρι, ξέρει και λέει, το μπλε και το κόκκινο... τα λέει όλα μπλε και ξενοιάζει! χαχααχ

Ε, για τη Μαρία Ιωάννα, τι να πω? Τι στόμα είναι αυτό Παναγιά μου! Φτου σκόρδα!

Αργυρούλα για τον πονόλαιμο με είχε δώσει ο γυναικολόγος ένα γιατροσόφι σούπερ (ότνα ήμουν έγκυος).

Γλυκάνισο με μέλι! Βράσιμο, στο ποτήρι, το πίνεις και δεν το πιστεύεις για πότε φεύγει ο κάκτος από το λαιμό!

Ευχαριστώ Χρύσα μου!

Αργυρούλα μεγεια τον καναπέεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Όταν αλλάζω έπιπλα είναι σαν να αλλάζω σπίτι! Φτιάχνει η διάθεσή μου όλη!

Όχι ότι το κάνω συχνά. Απλά άλλαξα υφάσματα στους καναπέδες μετά από 10 χρόνια και πήρα ένα καινούργιο έπιπλο για την τηλεόραση-κρυσταλλιέρα! Δε φαντάζεσαι χαρά που την πήρα! :lol:

Λένα όταν κάτι σε εκνευρίζει καν'το πέρα!

Θέλεις να τη σβήσεις? Καν'το! Τι φοβάσαι? Να μην παρεξηγηθεί?

Μαρία λατρεύω tattoos λατρεύω και το σημείο που θα το κάνεις!

Εγώ έχω ένα στον αστράγαλο...

Περαστικά και στη Μαρκέλλα! Γιατί μωρέ αρρωσταίνουν και ταλαιπωρούνται τόσο τα ψυχάκια???

Αφροδίτη φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιφη φοφο λεει ο ιδιος τον εαυτο του..

του λες πως σε λενε..απανταει φοφο...χτυπαει την πορτα οταν ειμαστ εστο μαπνιο...λεμε ποιος ειναι..λεει φοφο..

και γεννικα εχει γελιο..

εμεις φυσικα συνεχιζουμε να τον φωναζουμε Χριστοφορο αλλα τι παιατηση εχεις απο ενα μωρο 20 μγηνων να πει το ονομα σηδιροδρομο

Λανακη καλα σε λεει η Ιφη..και γιατι δεν τη διαγραφεις να τελειωνεις

εγω κατι περιεργους τους διεγραψα απο το φεισ μου

Γεια σας κορίτσιααααα!!!!!!!!Επιτέλους επιβιβάστηκα κι εγώ στο τρενάκι.. :D:D:D Καλοτάξιδο.....;);););) Χθες το βράδυ βλέπαμε τηλεόραση με το Γιώργο και αυτός έπαιζε και με το iPhone...Σε κάποια φάση άρχισε να μου διαβάζει αυτό το mail από το τραπεζικό στέλεχος και του λεω "σταμάτα λίγο να ακούσω τι λένε στην tv..".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτός τα πήρε κρανίο και με έκραζε... :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια σε περίπτωση πτώχευσης τα χρέη που έχουμε εμείς (δάνεια κλπ) φυσικά και εξακολουθούν να ισχύουν και μάλιστα το χρέος μας θα είναι μεγαλύτερο δεδομένου ότι τα δάνεια είναι σε ευρώ κι εμείς θα έχουμε επιστρέψει στη δραχμούλα... :?:?:?:?:? Τελοσπάντων, το αφήνω το θέμα...

Συμπεθερούλα μου ακόμα άρρωστη;;;;;6 μέρες χωρίς τον Αναστάση;;;;; :o:o:o:o:o

Βικάκι περαστικά ρε στη Μ-Ι...Τη ματιάσαμε τη γλωσσού... :(:(:(

Αρτζι με 'γεια ο καναπές....Τι ωραία... :D:D:D:D

Ιφιιιιιιιιι ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό η μανούλα σου...Να πάνε όλα καλά.. :x:x

Χρύσαααααα έλα ρε...Ωραία που τα ξέρει ο μικρός...Η Ιω λέει την ΑΒ με λίγη βοήθεια και μετράει ως το 11, αλλά τελευταία τις έχει μάθει κάτι βλακείες η μάνα μου και δεν τα λέει...Σήμερα της λέω "έλα να πούμε την ΑΒ"...Και λέει "ΑΒ και ρορο και τα γάμματα σωό(σωρό)... :?:?:?:?:? Μετά ξεκινάω εγώ να μετράω και λέω "Ένα" και απαντάει "Ένα πιτσιικι είναι ξαπωμένο στη γωνιά του δόμου πααπονεμένο..Θέλει να καπνίσει ένα τσιγαακι μα δεν έχει φάγκο είναι μπατιάκι".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Η βλαμμένη η μάνα μου της έχει μάθει και βαριά ρεμπέτικα.... :?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol: Για να μετρήσει τελοσπάντων της λέω πάλι...1,2..Και συνεχίζει...3 πήγα στην κυία, μου δωσε ενα μήο, μηο δαγκωμένο.... :shock::shock::shock: Και πήρα τηλ τη μάνα μου και την έκραξα..Δεν είναι κακό να μαθαίνουν..Εφόσον τους αρέσει... ;););)

Ο αδερφός μου όταν πήγε προνήπιο ήξερε να γράφει και να διαβάζει... :shock::shock::shock: Η μάνα μου είναι υστερική με αυτά...Βέβαια, επειδή είχε ξεκινήσει από μικρός διαβάσματα κλπ μετα βαρέθηκε και στο λύκειο τα φόρτωσε στον κόκορα... :?:?:?:?:?:?

Πάντως μπράβο στα πεθερικά σου που το μαθαίνουν τόσα πράγματα..Εμένα έτσι είναι η μάνα μου..Και το προτιμώ...Η πεθερά μου είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..Μόνο για βόλτες και πάρκο...Τπτ δεν της έχει μάθει... :?:?:?:?Βέβαια η πεθερά μου έχει τελειώσει απλώς το δημοτικό και με το ζόρι διαβάζει.... :roll::roll:

Λάλααααα θα τα καταφέρω ό,τι και να γίνει αυτή τη φορά...Τώρα που συνηθισα και στα νυχτερινά ξυπνήματα... :lol::lol::lol::lol:

Ρε Νατάσα τι είναι αυτά;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Τι έλαια και ξύδια;;; :shock::shock::shock: Οικολόγα μου εσύ... :lol::lol::lol:

Μαράκι κι εγώ θέλω τατού στον καρπό με τα ονόματα των κοριτσιών μου, αλλά φοβάμαι..... :?:?:?

Κορίτσια εδώ και λίγες ημέρες έχω φαγούρα στο πιπί μου εξωτερικά και είναι ερεθισμένο.... :oops::oops::oops::oops: Και ο Γιώργος... :?:?:? Πήρα σήμερα τον γυναικολόγο, μου είπε να πάρω ένα κολπικό υπόθετι Travogen των 600 και την κρέμα την Travocort..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Και αγχώνομαι μην πάθει τίποτα το νινί.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

γεια σας κοριτσια

ξαναηρθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ημουν μια εβδομαδα χωρις ιντερνετ και τωρα μου το εφτιαξαν προσωρινα και δεν ξερω για ποσο θα εχω

βικακι περαστικα στην κοπελαρα σου παλι αλεργια ρε γμτ???

κι εμεις περασαμε μια φαση αλεργιας μεσα στην βδομαδα

ειχαμε παει στην γειτονισσα μας και εχει πευκα που μαλλον ειχαν καμπιες....εεε αρχισε να ξυνετε και να κοκκινιζει ο σπυρος

με αταραξ την βγαλαμε και τελος!!!!

τωρα ειναι αρρωστος με πυρετο για πρωτη μας φορα φετος!!!

την αρπαξε με το χιονι

οσο για τα δικα μου.....η περιοδος μου αγνοειται.....

οχι πολλες μερες 3 μονο

τεστακι δεν κανω νομιζω οτι θα ερθει καποια στιγμη η οχι? :oops:

τεσπα θα δειξει.....

αααχχχχχ μου λειψατε σουσουραδες μουυυυυυυ

hello!!!

ακόμη να σηκωθώ να φτιάξω τα γλυκά

σας γράφω ξάπλα :roll:

Ιφιγένεια περαστικά σας!! Όλα να πάνε καλά ;)

Γωγώ στον καρπό θέλω να κάνω το αρχικό του Γ

Τι φιβάσαι ρε. Εδώ γεννήσαμε και την βγάλαμε καθαρή 8-)8-)8-)8-)8-)

Γιώτα :x

Kαλησπέρα μανούλες!

Τρέχω όλη μέρα!

Βίκυ περαστικά στην Μ-Ι, εύχομαι να μη φουντώσει το πουλάκι μου και να την περάσετε ανώδυνα αυτή τη φορά, μακριά απ' τα νοσοκομεία!

Λένα, περαστικά και σε 'σένα... Σ' έψησε ο πυρετός βρε παιδί μου! :?

Μπεμπούλης, περαστικά στον Σπυράκο, μας έλειψες! Ήθελα να σε ρωτήσω... πόσα κιλά τον είχες πάρει σπίτι; Και τι οδηγίες σου είχαν δώσει μετά; Τα νέα μας απ' το μωράκι, είναι ότι όταν με το καλό, φτάσει περίπου τα 2 κιλά θα τον πάρουν σπίτι, αλλά ώσπου να πιάσει και τα 3, δεν πρέπει να τον δει ΚΑΝΕΝΑΣ!! Και οι γονείς ακόμα, με μάσκα!!! :? Εσένα τι σου είχαν πει;;

Το πολύ ευχάριστο, είναι ότι ξεκίνησε σιγά-σιγά να παίρνει βάρος και χθες τον έβγαλαν απ' την εντατική και τον πήγαν σε απλή θερμοκοιτίδα!!! :D

Ιφιγενειούλα, πολλά περαστικά στη μανούλα σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Γωγούλα, μην αγχώνεσαι, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού και θα περάσει!! Έχε το νου σου, Πέμπτη-Παρασκευή, κανονίζουμε καφεδάκι με την ψηλέγκω-που λες κι εσύ-! :P

Πω, πω, ήθελα πολλά να πω, αλλά πάλι τα ξέχασα, είχα και τόσες σελίδες να διαβάσω!! :oops:

αχ συμπεθερα τι αστερι που ειναι η νυφουλα μου!!!!

καλως τον μπεμπουλη!!

εχες σταθερο κυκλο? εμενα μου ηρθε σημερα 4η μερα καθυστερησης :(

μιτσακι πολυ πολυ ωραια νεα!! πολυ χαιρομαι που παει τοσο καλα το μικρακι!!

εγω θελω να βαλω σκουλαρικι στη μυτη κ να κανω ενα τατουαζ στην πλατη..

Μπεμπούλης welcome back!!!!!!!!!!!Περαστικά στο Σπυράκο...Πως πάει η εκπαίδευση τουαλέτας;;;; :D:D:D:D

Μαράκι ο αντρούλης μου θέλει να κάνει τατουάζ με το όνομά μου στο στήθος του, στην καρδιά.... :D:D:D:D:D:x:x:x:x:x Αμα χωρίσουμε όμψως, θα πρέπει να ξαναβρει Γωγώ... :lol::lol::lol:

Σήκω ρε ακαμάτρα να φτιάξεις γλυκά... :lol::lol::lol:

Λενάκιιιιιιιιιι συμπερθερόνι τρέξε στο Fb να δεις φώτος της Ιως..... :D:D:D:D:D

Μιτσάκι μπράβο στο μωράκι..Θα έχω το νου μου... ;);););)

αχ τις ειδα γωγω μου!!!!!!!!!!

πω πω τι ομορφο παιδι που εχεις!!!!

κ τωρα που θα ερθει κ η μπεμπουλα ποση ομορφια θα αντεχει το σπιτι σας???

ο γιωργος θα πρεπει να ειναι γυφτικο σκεπαρνι με τοσο ομορφες γυναικες!!

ελπιζω να εχει κανει κατι κ αυτος στο δευτερο... γιατι η ιωαννα μοιαζει σε σενα κ μοιαζει παρα πολυ στον αδερφο σου!

Γωγώ τέλεια η μικρή!!! Κουκλάρα σαν τη μαμά της

καλέ τι ωραίο αδερφό έχεις ;)

λοιπόν όσο για το τατουάζ ρε χαζή μη στεναχωριέσαι

το σκέφτηκα αν χωρίσουμε κάνουμε κάτι άλλο από πάνω

και χάνεται το γράμμα ή το σχέδιο που κάναμε..

Τρύπα στη μύτη έχω αλλά πλέον δε φοράω σκουλαρίκι

Φτιάχνω το τσιζκέικ. Μόλις έβαλα το μπισκότο ψυγείο. Ετοιμάζομαι να κάνω την κρέμα

μιαμ μιαμ!!!

ποσο θα ηθελα να φαω κατι γλυκο...

με ποναει τοσο πολυ ο λαιμος μου...

ρε κοριτσια ο πυρετος δεν κατεβαινει κατω απο 38, γιατι ρε γαμωτο???

εβαλα κ εγω φωτο του σταση!!

Μαράκι όντως είναι κουκλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο αδερούλης μου.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ρε συμπεθέρα τι γαμπρό έχω.... :D:D:D Κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και με τη γραβάτα του όλα τα λεφτά... ;););)

Τι κανετε ???

Μπεμπου ειναι καλυτερα τωρα ο Σπυρακος ? Περαστικά και αγυριστα !

Λε Λενα ψηθηκες !!! Αντε περαστικα σου γρηγορα !!!

Γωγω μαλλον μυκητιαση θα επαθες ειναι συχνη στην εγκυμοσυνη . Βοηθαει να τρως πολλα γιαουρτια , να κανεις πλυσεις με σοδα , τα αλλα δεν στα λεω γιατι θα φρικαρεις ! :lol:

Απο τατου ο αντρας μου εκανε το ονομα της Χριστιάννας στο εσωτερικο μερος απο το μπράτσο .

Σεσιλ δεν στο χω πει ξανα αλλα μου αρεσει πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι ! Για τον Χριστοφορο παντως μην ανησυχεις καθε παιδι δειχνει την "κλιση" του . Αν πιεζετε και δεν θελει θα το δειξει απο μονος του . Το καλυτερο ειναι αυτο που συμβαινει με την Ιωαννα της Γωγως . Να εκτιθεται το παιδι σε ολα τα ερεθισματα , οποτε Γωγω ασε τη μαμα και την πεθερα να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα ;)

Αργυ εγω σοδα ειχα παρει πριν πολυ καιρο απο τον Τουρκο απο το dm αγοράζω την σοδα για το πλυσιμο. Δεν την χρησιμοποιώ ιδιαιτερα στην μαγειρική . Αληθεια ποσα χρονια εισαι εδω ? Εγω αισιως τον Αυγουστο κλεινω τα 5 !!! Αχ νια ήμουν και γέρασα , ποτε περασαν 5 χρονια ??

Μαρία το πετυχες το τσιζκεικ ?

Ιφιγενεια μου χε ξεφυγει πριν , περαστικά στη μαμα σου ολα καλα να πανε !!! Θα σαι Κατερινη το Πάσχα ? Θα μαστε και μεις αρχες Μαιου για 2-3 μερες .

Θουουυυυυυυυ μουυυ ???

Λάλα μάλλον μύκητες είναι..Ναι... :cry::cry::cry: Αλλά από τι ρε γαμώτο;;;Άσε που πήγα και πήρα το υπόθετο και την κρέμα την Travocort και διάβασα στις οδηγίες ότι η αλοιφή δεν ενδείκνυται για την κύηση...Κυρίως για το πρώτο τρίμηνο λέει και δεν ξέρω τι να κάνω.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Εχεις ιδέα αν κάνει;;;;Τι να πάρω και να πω στο γιατρό;;;;;Ότι εσύ μου την έδωσες αλλά οι οδηγίες λένε άλλα;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Για πες τι άλλα πρέπει να κάνω;;;;; :lol::lol::lol::lol: Σόδα τι σόδα;;;;;;; :roll::roll::roll:

Γωγώ κι εγώ είχα βάλει κολπικά υπόθετα σε μια εγκυμοσύνη ( δεν θυμάμαι στην πρώτη ή δέυτερη :? )

έκανα τη θεραπεία αλλά δεν είχα αποτέλεσμα και ο γιατρός μου είπε οκ άστο

αφού δεν έχεις φαγούρα και το άφησα και ολα οκ

Είχα διαβάσει και γω στο κουτί αυτά που λες

Το τσιζκεικ είναι ψυγείο

Ξεκινάω το νηστίσιμο κεικ καρότο

λέω να κάνω και μια πίτσα αύριο

Δεν εχω ιδεα για την κρεμα .... Εβγαλα και γω μυκητες στην εγκυμοσυνη και μαλιστα επαθα και αλλεργια στην κρεμα που μου εδωσε ο ντοκ !!!! :shock:

Κανε αυτα που σου λεω και βλεπουμε .... Σοδα κανονική φαγητου . Θες να ακουσεις τα υπολοιπα ???? Καθεσαι ελπιζω ναι ? :lol:

Να βαλεις γιαουρτι στον κολπο και εξωτερικα και να το κρατησεις ολη νυχτα . Αν δεν πιασει και αυτο σου χω καλυτερο .... Να βαλεις σε μια γαζα μια σκελιδα σκορδο και να την τοποθετησεις σαν ταμπον στον κολπο . Να φερω νερο ??? Σου ρχετε λιποθυμια ???? :lol::lol:

Πραγματικα ομως το σκορδο ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Δεν το κανα γιατι μου περασε αλλα αν (φτου φτου ) μου ξανασυμβει θα το κανω !

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...