Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

πρωι ειχε 38,3 κ τωρα εχει 39,5 :(:(:(:(

κοιμηθηκε μονο ενα τεταρτο..κ τωρα τον εχω κρεβατι..μπας κ κοιμηθει..μακαρι..

μετα λενε αν ειναι αρρωστος κοιμουνται πιο πολυ...μαλακιες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγωκα ευτυχως δε πιπιλαει συνεχεια..μεσα στη ημρα λιγο..αλλα για τοβραδινο υπνο με πεθαινει..

κ ναι αν πιπιλαει λιγο κατεβαζει γαλα κ ινει..δε πτοηται(το σκοτωσα?)

συνεχιζει μετα το πιπιλισμα

ο θοδωρης πιο μεγαλος αρχισε να πιπιλαει νομιζω//σε αυτον ειχα αλλο ομως//ολη τη ωρα μεμε για φαι

αργι κ μενα απο τοτε που γεννηθηκε κανει 10 λεπτους θηλασμους/..ευτυχως

αχ βρε κοριτσακι μου.. :(

περαστικα σας..κ ο γιωργος οταν ανεβαζει πυρετο δεν κοιμαται καθολου..μονο οταν πεφτει ο πυρετουλης..

σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει λιγακι το νινι,θα ειναι καλυτερα..ειμαι σιγουρη πως θα κομαται,αποκλειεται να ακολουθησει το βιολι του θοδωρακου!!!!

κανε κουραγιο ως τοτε..εισαι απαιχτη σε αυτο,το ξερουμε καλα ολες!! :)

φιλακια πολλα πολλα πολλα!!

Κοριτσάκια καλησπέρα. Είμαι και εγώ στριμωγμένη. Ο Δοκτορας έχει μέσα σε 10 μέρες 8 εφημερίες!!!! Θα τον δω τον άλλο μήνα πάλι. Μέχρι τότε τα παιδιά θα τα έχω μόνη μου και με τις κοπέλες όταν είναι εδώ.

Αργυρούλα 3000€;;;;; Πολλά, πάρα πολλά... Εγώ για μια θήκη πλήρωσα 650€ με τη συμμετοχή της ασφάλειας.

Να δω εμείς πότε θα πάρουμε αυτοκίνητο.... Αυτό που έχουμε δεν μας χωραει και δεν κάνουμε και τιποτα για να το πουλήσουμε. Με το επόμενο ο μικρός δεν θα έχει και πολλές πιθανότητες να πιασει γκόμενα!!! :lol: (Λέω εγώ...)

Κλαίει, θα επανέλθω.

Ωραία περάσατε χτες... Μπράβο! Να κανονίσουμε και για τον Μάιο συνάντηση! Τι λέτε για τις 16 Μαϊου;;;; Ε;;; Να σας δω και εγώ!

κοριτσια καλησπερα..τι όμορφη μερα σημερα..πηραμε το παπι..πηγαμε βερντε!!!!!!! (και χθες εκει ημουν :lol::lol::lol::lol: ) και αφου η παπενια εγινε η μασκοτ του μαγαζιου....χορευε ..εκανε τους αλλους και γελαγανε...επαιρνε τα κουκλακια της και τα πηγαινε σε αλλα τραπεζια...εριξε όλες τις ζαχαρες κατω... :oops: και μετα πηγαμε κουνιες...ευχαριστηθηκε αααααααααααατα...

παναγιωτα μου τι εννοουσες όταν ειπες ότι δεν εχω καμια σχεση με το πως γραφω απο κοντα??????? εεεεε?????μιλαω ακομη πιο πολυ? :lol::lol::lol::lol:

τι γλυκας που ταν ο μικρουλης σου...

εχω σκασει απο τα γλυκα..απο την τριτη χλαπακιαζω η παπιομανα..τωρα λεμε να φτιαξουμε τσιζκεικ...

σας φιλω όοοοοοοοοοοοολες...

Καλησπερα κουκλες!!!

τι κανετε;;;;;

Τι ωραια που περασατε..ειδατε η ψηλεγκω μας τι καλη που ειναι!!!!

Α τη μαρι μαρι ηθελα και εγω να τη δω!!!!!!

Θου περαστηκα ρε..αμαν ρε παιδι μου...

Εγω απο χτε ςτο απογευμα δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα αλλα αφιστε το καλυτερα

ειναι εδω ο πιο αντιπαθητικος φιλος του Ο και ελπιζω να ξεκουμπιστει συντομα γιατι βαριεμαι και θελω και να μαγειρεψω

ο Φοφο δεν εφαγε σημερα τιποτα εκτος απο 2 μικρες γονιτσες ψωμι σικαλεως, μιση μπανανα και 1 μηλο μικρο...και δεν πειναει...

Αυτα

Φιλακια σ εολες

Αμαν ρε Γιωτα!!!!!!

Περαστηκα!!!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Έγραφα έγραφα, πάτησα υποβολή και χάθηκαν....

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Δε μπορώ να ξαναγράψω...

Και είχα γράψει τόσα πολλά....

κοριτσια συγνωμη που δε σχολιαζω αλλα ειμαι πολυ χαλια

εχουμε μεγαλο θεμα με τον πατερα του τολη

κ εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη με τον μικρο

κ φετος πλησιαζουν τα γενεθλια του κ παλι αρχισε να αρρωσταινει

ετσι εγινε κ περσυ κ μετα μπηκαμε στο νοσοκομειο

μη με παρεξηγειτε δενειμαι καθολου καλα, ειμαι σκατα

φιλακια κοριτσια

Καλησπερα!

Λενα τι εχεις? αρρωστησε ο Αναστασης? καταλαβαινω σου εχει μεινει η φοβια αλλα δεν σημαινει οτι θα μπει νοσοκομειο παλι...Περαστικα! και κουραγιο με τον μπαμπα του Τολη...

Εγω δεν ξανανοιγω τρενακι, ολο για θανατους κ αρρωστειες ακουω..ποια νεα αρχη..απα παπαα..

Κοριτσια πολυ χαρηκα που σας ειδα, δεν ξερω αν θα σας δω σε αλλη συναντηση, ελπιζω τελικα να ερθουμε στη Γωγω για το παρτυ της μικρης και ετσι να σας ξαναδω....Για αλλη συναντηση δυσκολο το βρισκω παντως...εχω πολλα τρεξιματα τωρα, μπηκαμε στην τελικη ευθεια και εχω και τα επαγγελματικα πλεον...

Ευχαριστω για τα καλα λογια! Γωγω η ματαιοδοξια μου φουσκωνει με αυτα που γραφεις περι κορμαρας αλλα η πραγματικοτητα με προσγειωνει.. :P Παντως οντως δεν εχω τηλεοραση σπιτι κ οντως δεν ηξερα τον Μιχα...δεν πρεπει παντως να κανει κ σπουδαια καριερα για να τραγουδαει στο Βερντε :roll:

Σισσιω ειδες δεν χαθηκαμε!!!!

Παναγιωτα και Αφροδιτη εμεις θα τα πουμε!!!

Θα συμφωνησω και εγω οτι η Δημητρα μοιαζει μικρουλα! Ελπιζω να τα ξαναπουμε (μαλλον στο παρτυ τςη Γωγως!) και θελω να μαθω περισσοτερα για το μεταπτυχιακο σου!

Αναστασια στο ειπα, μοιαζεις καταπληκτικα σε μια καλη μου φιλη απο το πανεπιστημιο...μα ιδιες!!!

Επισης εντυπωσιαστηκα γενικα με τα παιδακια σας ποσο ησυχα καθονταν στο καφε, το δικο μου αν ηταν εκει θα με ειχε παρει να φυγουμε στο μισαωρο!

Καρολ οντως αλλιως σε φανταζομουν απο τον τροπο που γραφεις!!!Δεν μιλησαμε πολυ,θα τα πουμε ισως στο παρτυ Γωγως (σας ζαλισα εμ το παρτυ της Γωγως!!). Και εγω ημουν Βερντε σημερα ! πηγαμε κατα τις 12 και κατσαμε μεχρι τις 3...πρωτα καφε και μετα πανω στην παιδικη χαρα (ειχα και το Σεμπινι μαζι!), κριμα που δεν σε πετυχα!

Πολλα ειπα...καλα περασαμε, ειπατε κ παιδικα τραγουδακια! χα..νομιζω για παρασκευη βραδυ σε ενα πολυσυχναστο καφε ηταν καινοτομια :P

Καλο υπολοιπο σαββατοκυριακο!!

Θουλη τωρα ειδα και τα δικα σου!! περαστικα στον Ντοντο! και προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις! σε καταλαβαινω, κ μενα ο μικρος ξυπναει απο τις 7!!!

Λουκία χαχαχα :lol::lol: Ιουλία μου, οι εποχές ειναι ιδιες ναι. Οπως και εκεί.

Χθες φαγαμε πολυ αέρα στην βόλτα μας.. Τωρα φοβάμαι μην μου αρρωστήσει πάλι.. :?

Βικυ συλληπητήρια βρε συ, συνάδελφος? Ποσο κρίμα! :(

Αχαχα Συμπεθέρα ο Μιχας δημοτικά τραγούδια ?? :lol::lol: χαχα πολυ λούμπεν εικόνα πραγματικά! :mrgreen: Ο Μιχας ειναι παιδι του fame story νομίζω όταν ηταν και η Καλομοίρα μέσα και παίχτηκε και ενα ψευτοειδύλιο μεταξυ τους.. :mrgreen: Μένει Αγία Παρασκευή γιατι τον εβλεπα συνεχώς οταν μέναμε εκεί. :)

Αχ Αφροδίτη χαρηκα που επιτέλους τελειώνει η παιδική χαρά! :D:D:D Του χρονου θα παίξουμε μαζί η αν εχει καλό καιρό τον χειμώνα που θα έρθουμε! Αν και με τον αντρα που εχω το βλέπω να τα μαζευουμε πριν το Πασχα και να ερχομαστε πίσω for Christ sakes... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Θουλάκι μου γλυκό περαστικά σας βρε συ, κουράγιο κοριτσάκι μου και με τα ξυπνηματα, θα περάσει και αυτό..! :YMHUG::x

Βρε Γιώτα επαθες δηλητηρίαση? Περστικά και σε σενα βρε συ, μα πως έγινε? Τέλεια η φωτο με την μικρή!

Σημερα ειναι ο Βαγγ σπιτι και γι αυτό ειμαι πιο χαλαρή.. Γιατι γενικά όλες τις μέρες δεν με αφηνει σε χλωρό κλαρί.. Συνέχεια ειναι κολλημένος επάνω μου.. Αχ τι έχουμε κάνει στο παιδι μας.. ανησυχώ..

Τωρα ξυπνησε και φωνάζει «Μαμάκααα» .....

Φιλάκια πολλά σε όλες :YMHUG::-*:-*:-*:-*

Λενακη ολα καλα θα πανε μην ανισυχεις...δε νομιζω οτι αυτη τη φορα θα ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...

Κριμα για τον μπαμπα του Τολη...πολυ στεναχωρηθηκα...

Ειοναι η εποχη τετοια με τον Ανασταση...μην ανισυχεις τοσο πολυ..θα δεις...φτου φτου αυτη τη φορα δεν θα ειναι σοβαρα το κουκλακι σου

Ερη μου να πεις του αντρα σου να κατσει στα αυγα του...δε βλεπει τι γινετε στον κοσμο;;;;;

Σου χρωσταω και κατι συνταγες..

αυτη την ευδομαδα θα εχουμε οικονομικο ελεγχο απο ορκωτους λογιστες και υποσχομαι οτι μετα την πρωταπρηλια θα στα στειλω με το καλο

Φρανιτακη μου φιλακια

Κορίτσια τι κάνετε??

Ερη την προηγούμενη βδομάδα έκανα κεικ καρότο με μπανάνα νηστίσιμο

και ήταν νόστιμο. Θα δοκιμάσω και το δικό σου.

Εμείς και οι 4 σπίτι βλέπουμε Μπάρμπι το μυστικό μιας νεράιδας (πάααλι)

Σκεφτήκαμε αύριο να πάμε Βόλο αν δεν βαρεθούμε

ο Κ εμαθε στο Μ να οδηγει αυτοκινητο στον υπολογιστη!!!! μπρος και πισω !!!! :D

αρε το παιδι μου παιζει απο τωρα τους υπολογιστες στα δαχτυλα :D:D:D:D:D

Αχ Αφροδιτη ψυχοκινητικά νομιζω οτι ειναι καλό αυτο, δηλαδή που εχουν επαφή με υπολογιστές, βλέπω, κινώ και τα λοιπά αλλά δεν ξέρω κατα ποσον αποβλακώνονται που λένε... εμείς οι γονείς του Κώστα που εχουμε τοσο μεγάλη και στενή σχέση με τους υπολογιστές γενικά, ειναι αδυνατον να αποφυγουμε να επηρεάσουμε το παιδι. Βεβαια θα μπορουσαμε να μην τα εμφανιζουμε μπροστά του αλλά ισως πιστευουμε και υπερασπιζόμαστε το συγκεκριμένο μέσο και τις χρήσεις του.. Ολα αυτα με μετρο βεβαια...

τι κανετε?

ερη ολα καλα?

ρε μη γυρισετε...μια χαρα ειστε εκει..

λενα ελα ρε κοριτσακι..μη στεναχωριεσαι..εχεις τον αναστασακο σου..μησε βλεπει σταναχωρεμενη..ολα θα πανε καλα,,

γιωτα τι εφαγες?

αφρο τρωει ο μιρκος?

ολα καλα?

φρα ποτε ειπαμε φευγεις?με τη εγχειρηση του αντρα σου καλα?

συμπεθερααααααααααα

αυριο δε θασε δω γμτ.. :(:(:(:(

ρε παιδια πολυ αγριεψε ο μικρρος..εδω κ τρεις μερες ΑΛΛΟ παιδι.. :(:(:(

τρωει ....τα δικα του :lol::lol::lol::lol:

εχει θεμα το παιδι ....δεν θελει να δοκιμασει οτι δεν του καθετε καλα ....δεν μπορω να κανω κατι οτι πρεπει αυτο κανω αλλα δεν θελει .....που θα παει θα μεγαλωσει και θα φαει .

Γεια σας κοριτσακια!! Τι κανετε??

Κοιμηθηκαν τα μικρα επιτελους! Μαρεσει που ο μικρος ροχαλιζει κιολας το πουλακι μου!! :D Σας διαβασω μεσα στην μερα αλλα ολο κατι γινεται και δεν προλαβαινω να γραψω..μετα που να θυμαμαι τι θελω να σχολειασω :oops:

Τι καλα που περασατε στην συναντηση! Να μαζευεστε συχνα!

Λενακι δεν σε προλαβα στο μσν...μια χαρα θα ειναι ο μικρος..δεν πιστευω οτι θα εχετε παλι τα περσινα. Κριμα για το πατερα του Τολη..

Θουλακι τα ειπαμε και στο μσν.Περαστικα σας και υπομονη με τον μικρο..εμενα να δεις απο ποσες φασης εχει περασει..και τωρα ακομα δεν ηρεμησε πολυ. Πιπιλα του εδωσες τελικα? Εγω ναι αν και δεν την περνει παντα.

Καρολινακι να προσεχεις με το αυτοκινητο. Πως εισαι τωρα?

Αφρο εμενα να δεις πως τον παιζει στα δαχτυλα τον υπολογιστη η Ειρηνη.. Ξερει να ανοιγει σελιδα, να παταει www.y για να εμφανιστει του youtube απο κατω και μετα βαζει τραγουδια. Ανοιγει και το paint απο τα προγραμματα και καθεται και ζωγραφιζει! Βεβαια δεν την αφηνω πολυ, κανενα τεταρτο την μερα και μετα τελος. Ο υπολογιστης εξαφανιζεται!

Αργι 3000 χιλιαρικα? πολλα λεφτα! Ασφαλεια δεν εχεις να αναλαβει και αυτη ενα μερος?

Μαγδαλινη εισαστε κουκλες μανα και κορη! Η μικρη σου ειναι σαν αδερφακια με την κορη της Γιωτας! Πολυ μοιαζουν!

Γιωτακι τι εφαγες και σε πηραξε? Πως εισαι τωρα?

Δεν θυμαμαι αλλα :oops: Εχουμε πολλα συννεφα και δεν μπορω να δω το φεγγαρι σημερα :(

Τα φιλια μου και την καληνυχτα μου σε ολες!

lena to diabasa ston antra mou (ton kabalioti :lol::lol::lol: ) kai eipai oti tha tou ta mathoume kai emeis ...kamaronei san giftiko skeparnei oti kanei o gios :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Ετσι ειναι οι μπαμπαδες! Η πλακα ειναι οτι εμεις δεν της μαθαμε σχεδον τιποτα...απο το λιγο που καθομαστε παρατηρουσε τι καναμε και μετα τα εκανε και αυτη :shock: Αλλα ειναι αστερια τα σημερινα παιδια ρε συ...εμεις στη ηλικια τους ειμασταν βοδια! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...