Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα .

ερη με συνεπηρες με την αφηγηση σου !!! ασε τον Β να κλαιγετε ....τελεια ειναι εκει !!!!

λαλα θελω την βοηθεια σου καπου οταν μπορεσεις μιλα μου .

βικη ....δυσκολα πραγματα ,συλλυπητηρια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :x

συμπεθέρα μου ευτυχώς αρέσει σε σένα, το σημαντικότερο!!! :D

έχω μια απορία: τι στο καλό λέγατε τόσες ώρες που συναντηθήκατε, αφού η κάθε μια γράφει ότι "δεν μιλήσαμε πολύ" :?

πάω να ετοιμάσω το πρωινό, το μεσημεράκι θα πάμε να δούμε κάτι σκυλάκια και θα πάρουμε ένα να το κάνουμε βολτίτσα :D

Βίκυ τι κρίμα :(

καλημέρα σας!!

τι καλά που συναντιέστε που και που..

και πάντα περνάτε καλά..μπράβο ;)

χτες ήμουν μόνη και πήρα τη μικρή το βράδυ

και πήγα στο σπίτι μιας φίλης, ψήσαμε μπριζολίτσες, ήπιαμε κρασάκι

και περάσαμε όμορφα.

Τώρα το πρωί ήρθε και ο Γ

Έρη τι καλά που τα λες...

Όπως είπε και η Αφροδίτη σε διαβάζω και νομίζω πως είμαι εκεί... :ymdaydream:

Σήμερα θα φτιάξω ταλιατέλες με καλαμαράκια

Και αύριο ένα μιλφέιγ για τα γενέθλια της Φαιδρούλας :ymparty:

Καλημερα!!!!!!!

Τι μου κανετε;;; Εχει τελεια μερα και εχω ενα σωρο δουλειες.Πιφφφφφφφφ!!!!

Δε σας εχω διαβασει ακομη.

Κοριτσια σας ευχαριστω. :oops: Περασα πολυ καλα.Το χρειαζομουνα.

Ρε Γωγω εχεις απιστευτο γελια.Ακομη γελαω με το "Θεε μου γιατι με βασανιζεις ετσι" :lol::lol::lol:

Φρανιτα πραγματικα στενοχωριεμαι που φευγεις.Εισαι το αγχολυτικο μου.Τελικα εμαθες ποιος ειναι ο Μίχας;;; :lol::lol::lol:

Συμπ_Μητσακι :x:x:x Τι να πω!!!Εισαι μια γλύκα. Κοριτσια ειναι πολυ μικρουλα.Και η Β. υπεροχη.

Αναστασια μου εισαι μια κουκλα.Και η Αννυ οντως τσαχπινα. Ρε συ τι αναπτυξη ειναι αυτη που εχει!!!Φτου φτου.

Σισσιω μου εισαι η χαρα της ζωής!!!!!!!!!! ;;);;);;) Και η κορουλα σου μοντελο.

Καρολινακι μου επιτελους γνωριστηκαμε. Απο κοντα δεν εχεις καμια σχεση με τον τροπο που γραφεις. :lol: :lol Μεσα στον Απριλη θα τα πουμε σιγουρα καποια Τεταρτη.

Επισης γνωρισα και τη Μαρι Μαρι.Καλε τι γλυκια κοπέλα.Ασε που την ειχα φανταστει ξανθιά!!!!

Επισης οι κοιλιτσες της Αφροδιτης της Γωγως και της Δημητρας ειναι όλα τα λεφτά. :x:x:x

Παω να κανω σκουπισμα και επανερχομαι.Μαλλον ε;; :roll::roll::roll:

επιτέλους σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι!!!! :oops::oops::lol::lol::lol:

και 'ηθελα να κάνω και μια παράθεση:

Μαρία προδότρα συμπατριώτισσα, να σου αρέσει ο Βόλος, ντροπή!!!! :evil::evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελααααααα και ο αδερφος μου μενει Βολο.Και η νυφη μου απο Βολο και ολο τσακωνομαστε!!!

Τους λεω Αυστριακους και καβουρια(τσιγκουνηδες) !!!

Ενω οι Λαρισαιοι ,αλλο πραμα ρε παιδι μου!!!Κεμπαριδες!!!!!!!!!!

ε καλά ότι είμαστε καλύτεροι από τους Βολιώτες εννοείται!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλά έχουν καλό πεινιρλί με ουγγαρέζα και πατάτες και μου αρέσει να πηγαίνω

έχουν ωραία πόλη που μου φτιάχνει τη διάθεση 8-)8-)8-)

αλλά ρε παιδί μου οι Λαρισαίοι είμαστε άλλη πάστα 8-)8-)

λοβι αν μπεις οσο θα παω στις κουνιες τον μικρο ,θελω πμ πως βαζεισ το αμυγδαλελαιο και με τι κανεισ τα μαλακια και γενικα οδηγιες .

καλημερα!!πώς ειστε;;!!

ο γιωργος πηγε στο παρκο με τον παππου του κ εγω εκανα μπανακι κ σε λιγο θα ισιωσω μαλλι!εχουμε παρτυ το απογευμα! :)

μα ποσο ωραια περασατε..ζηλευω!!!

καλε Παναγιωτα εισαι αστερατη!!αληθεια μιλησες στον μιχα κ του ειπες να μην τραγουδησει;;!! :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κρυφο ταλεντακι σε κοβω!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Ερη περιγραφεις τοοοσο ομορφα!!

εχεις θετικη σκεψη κ αυτο ειναι τελειο,μεταδωσε την καλε κ στον β.!!!!θα ανοιξει ο καιρος σε λιγο κ θα του αρεσει κ εκεινου μωρε..

αληθεια..εκει οι εποχες οπως κ εδω ειναι ή το αναποδο;;μπερδευτηκα.. :oops::oops::roll::roll::?

Νατασα για πες,ποιο λαδακι να παρουμε για ενυδατωση;;θελω να του βαζω μετα το μπανιο,κ θελω κ να αποφευγω την υγρη πουδρα καθημερινα... :?:

Λενα σε παιρνω τωρα τηλ.!!

Αναστασια ο γιωργος το πρωι σου εστειλε κενο μηνυμα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο σ.κ. σε ολες!!

Α, επίσης χθες είχα κάτι νεύρα..Πήρα στο ταμείο μου να κλείσω ραντεβού για υπέρηχο και μου λένε σε ένα μήνα έχουμε ραντεβού...Λέω, εγώ σε ένα μήνα θα έχω γεννήσει...Λέει, λυπούμαστε, να έρθετε να πάρετε παραπεμπτικό να πάτε έξω να κάνετε υπέρηχο...Στέλνω τον Γ, το παίρνει, έρχεται σπίτι και τι ποσό δικαιολογεί;;;;;8 ευρώ.... :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil: Τους πήρα πάλι τηλ και τους ξέχεσα...Λέω κόψτε το λαιμό σας βρείτε μου ραντεβού, πληρώνω εισφορές..Αν δεν μπορείτε να μου κλείσετε ραντεβού εκεί, να μου βρείτε εσείς εργαστήριο που να κοστολογεί τον υπέρηχο με 8 ευρώ...Δεν έχω να δώσω 60 ευρώ που ζητάνε έξω.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Μα πόσο παπάρες είναι;;;;;; :roll::roll::roll: Τώρα θα ξαναπάρω τηλ να συνεχίσω τον καβγά... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:twisted::twisted::twisted::twisted:

Γκρρρρρρρρρρρ!!!!

Εμεις σκασαμε 110 ευρω για 2 εμβολια. :twisted::twisted::twisted:

Ο Οπαδ δεν πληρωνει τα φαρμακεια και πάπαλα....

Εμεις ομως μια χαρα τις πληρωνουμε τις εισφορες. :evil::evil::evil::evil::evil:

Νατασα μου πολυ χαιριμαι που εισαι καλύτερα!!!! :x:x:x

Οταν βρω χρονο θα σε τηλ να τα πουμε.

καλε Παναγιωτα εισαι αστερατη!!αληθεια μιλησες στον μιχα κ του ειπες να μην τραγουδησει;;!! :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κρυφο ταλεντακι σε κοβω!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Καλημερα Ιουλια μου ή Λουκια μου!!!!! :D:D:D

Λοιπον, να σας πω τι εγινε.

Ειμασταν εξω απο το μαγαζι και σκεφτομασταν που να κατσουμε (μεσα ή εξω). Ξαφνικα ακουμε κατι κλαμπατσιμπανα μεσα στο μαγαζι και λεμε " Α πα πα. Με τπτ μεσα"

Και λεω εγω "θα παω να ρωτησω αν θα κανουν τωρα το live"

Παιρνω το καροτσι και σαν την καλη κυρατσα παω κατω απο τον τραγουδιστη (δεν ειχα δει ομως οτι ηταν ο Μιχας) και λεω

"Με συγχωρειτε, θα τραγουδησετε τωρα;;;"

"Οχι το βραδυ"

"Α, ωραια .Γιατι θα μαζευτουμε πολλες κοπελες με παιδακια και θελουμε να μιλησουμε να μπορουμε να ακουμε η μια την αλλη"

Ο Μιχας με κοιταζει ετσι :-?:-?:-?:-?@-)@-)@-)@-)@-) και λεει

"Θα κανω προβα για κανα τεταρτακι ομως"

"Ε για τοσο λιγο δεν μας πειραζει.Να σας ακουσουμε κιολας"

Αυταααααααααααα. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμεις σκασαμε 110 ευρω για 2 εμβολια. :twisted: :twisted: :twisted:

Ο Οπαδ δεν πληρωνει τα φαρμακεια και πάπαλα....

παναγιωτα μου γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock:

εμεις καναμε τις προαλες κ δεν πληρωσα τιποτα! :shock::shock:

μηπως στην αθηνα μονο δεν πληρωνει ο οπαδ;;;περιεργο.... :?:?:?

γελαω καλε με το σκηνικο με τον μιχα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ σε ειχα για ντροπαλη!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

αντε!τωρα η οδηγηση εμεινε!!!!!!

φιλακια πολλα!!

Iουλια απο 1η Μαρτιου τα φαρμακεια δε δεχονται τα συνταγολογια μας. :(:(

Αστα. Πρεπει λεει να παμε με την αποδειξη στον Οπαδ και να κανουμε αιτηση και καποια στιγμη να τα παρουμε. Εν τω μεταξυ εχουμε αλλα 10 εμβολια. :roll::roll::roll::roll:

Αχ αυτη η οδηγηση. :|:|:| Να βλεπες χθες τη Γωγουλα να οδηγει Μερσεντες!!!!!

Ποιός είναι ο Μίχας? :shock: δημοτικά τραγουδά? :?

αχ και εγώ θα πήγαινα, σε τέτοια είμαι λίγο "θρασύς"!!! :D

έπαθα πλάκα μου λέει ο άντρας μου ότι η εξαγωγή του δοντιού μου θα στοιχίσει 3.000ευρώ!!! :-o:-o:-o:-o:-o ντόινγκ!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

ποιά θα ανοίξει τρενάκι? άγχος που το έχω..............

έχουμε ωραίο ηλιάκο, είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το σκυλάκι :D

Καλό Σάββατο :x

Παναγιωτα μου εδω πάντως δεν ισχυει αυτο με τα συνταγολογια..

πριν λιγους μηνες ισχυε κ μου τα εφερνε ενας φιλος φαρμακοποιος απο κιλκις,οπου δεν ισχυε το μετρο αυτο!!ηταν μονο για θεσσαλονικη! :shock::shock::shock::shock:

αν εχετε καποιον συγγενη σε κοντινη πολη που ερχεστε σε επαφη συχνα,μηπως να του εδινες το συνταγολογιο κ να σου τα εφερνε τα εμβολια οταν τα χρειαστεις ξανα;;; :idea::idea:

ή αν βρεθειτε εσεις εκδρομουλα προς τα εξω...

μερσεντες η γωγουλα,ε;;;καλα!ξεκινα εσυ με κατι πιο οικονομικο κ θα φτασειςκ εκει βρε!!

εγω παλι,το εχω ξαναπει!μεικτη ασφαλεια στο αυτοκινητο κ παω οπου να΄ναι!! :lol::lol::lol::lol:

αν κ ο χ. φωναζει,επειδη ετσι λεει θα ξανααγορασουμε το αμαξι σε λιγα χρονια!!αλλα του λεω να μη στεναχωριεται!

θα του κανω αποσβεση μια κ καλη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε Αργυρω!!!δημοτικα ο μιχας!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελασα παλι!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ποπ-ροκ τραγουδα,χαζοτραγουδα κοινως..αλλα δημοτικα δε τα λες!!!

Kαλημέρα/Καλησπέρα μανούλες!!! :D

Κοριτσούδια μου Αθηναίϊκα, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, για μένα και την κορούλα μου! :D:D:D

Argi μου, είμασταν 9 μανούλες. Δυο κουβέντες να πεις με την καθεμία, πέρασε η ώρα!!! Και βασικά, θα πεις δυο παραπάνω, με αυτές που κάθονται δίπλα σου, γι' αυτό και με τις υπόλοιπες δε μένει χρόνος!! Πάντως, πραγματικά, αυτό ήταν που μου έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν αυτό ακριβώς... Ότι δεν κατάλαβα ΚΑΘΟΛΟΥ πως πέρασε η ώρα!!! :D:D:D

Συμπεθερούλα, το σκηνικό με τον Μίχα δε το πρόλαβα!!! Είσαι θεά!!! :lol:

Έρη μου, τέλεια τα νέα σας, η περιγραφή σου φανταστική! Είμαι σίγουρη ότι και ο άντρας σου αργά ή γρήγορα θα προσαρμοστεί και θα σταματήσει να σκέφτεται τα περί επιστροφής!!! ;) Φιλιά στον Κωστάκη!

Νατάσα-lovie, τις οδηγίες περί αμυγδαλέλαιου και πλυσίματος μωρών, μη τις γράψεις σε πμ στην Αφροδίτη!! Θέλουμε κι εμείς!!! :lol:

Βασική μου απορία, γιατί δεν κατάλαβα καλά μ' όλα αυτά τα σαπούνια και τα λοιπά... Πωπουδάκι με κακά, δεν πλένετε με σαπούνι, εσείς οι οικολόγες;;; :P Δεν είναι απαραίτητο για να φύγουν τα μικρόβια; :roll: Εμένα τρέμει το φυλλοκάρδι μου, μόνο που σκέφτομαι πάλι πάνες-ουρολοίμωξη... :?

Βίκυ, κρίμα που δεν κατάφερες να έρθεις, ήθελα πολύ να σε δω κι εσένα και την πολυλογού την κορούλα σου!!! :D Την επόμενη φορά ελπίζω!!! :D Συλληπητήρια για τον συνάδελφο!!! :(

Με φωνάζει η μικρή, θα επανέλθω!!! :D

Καλησπέρααααααααααα....Τι κάνετε;;;Εμείς ξυπνήσαμε οικογενειακώς κατά τις 10.30, αδειάσαμε τπο δωμάτιο της Ιως και σε λίγο αρχίζει το βάψιμο... ;););););););)

Καλά η Παναγιώτα είναι πολύ σούργελο...Εγώ είχα παει στο τραπέζι και ξαφνικά βλέπω τη Γιώτα να έχει πάει στο Μίχα και να του μιλάει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και από την άλλη, η Φρανίτα αφού καθίσαμε με ρωτούσε ποιος είναι ο Μίχας...Αυτή η ταλεντάρα από το Fame Story... :?:?:?:?:? Και της λέω "Εσύ είσαι Κυρία....Άλλου επιπέδου....Δεν τον ξέρεις... :lol::lol::lol::lol::lol: Και τι μου είπε;;;;Ότι στο σπίτι η Φραν δεν έχει καν τηλεόραση.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Έπαθα σοκ!!!!Της λέω "πως μπορείς;;;Εγώ με το που ξυπνάω βάζω Μενεγάκη"..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και μου λέει "Υπάρχει ακόμα αυτή στην τηλεόραση;;;;" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΦΡΑΝΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή Παναγιώτα για τη Μερσεντές που λες...Αυτό το σκατοάμαξο το πληρώνουμε 530 ευρώ το μήνα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Και όταν το αγοράσαμε παίρναμε 1500 ευρώ περισσότερα.... :evil::evil::evil::evil::evil: Αφού υπάρχουν στιγμές που λέμε να το πουλήσουμε το σκατοάμαξο... :evil::evil::evil::evil:

Έρη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας...Που περνάτε τόσο ωραία.... :D:D:D:D Άντε και σε λίγο καιρό θα προσαρμοστεί και ο άντρας σου... :D:D:D:D:D

Αρτζι ήμασταν πολλές ρε και μες στη φασαρία που να προλάβουμε να μιλήσουμε; :?:?:?:?:?:? 3000 ευρώ μια εξαγωγή;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Τι λες ρε;;;Γιατί τόσο ακριβοί οι οδοντίτροι εκεί;;;;; :?:?:?:?:?

Ρε Νατάσα θα μας κουφάνεις;;;Για πες....Πως πλένεις με αμυγδαλέλαιο το νινί και που το βρίσκεις;;;; :roll::roll::roll::roll: Για πες λεπτομέρειες...

Ιουλίααααααααα μου αντε παρτάκι ε;;Μια χαρά θα περάσετε!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ο κούκλος σου καλά;;;;;;

Παναγιώτααααα νομίζω ότι αυτό με τις συνταγές ισχύει μόνο στην Αθήνα... :?:?:?:?

Φιλιά πολλά!!!!!!

Με αυτά που διαβάζω με έχει πιάσει άγχος μην πάθουν

τίποτα τα δοντάκια μου και θα πρέπει να δώσουμε τόσα λεφτά :shock::shock::shock::shock::shock::shock::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

θα είμαι φαφούτα... και καλά τα πίσω

τα μπροστά θα μου χαλάσουν τη μόστρα

Έφτιαξα ταλιατέλες με καλαμάρια =p~=p~=p~=p~ μμμ τέλεια έγιναν , μόλις έφαγα

Γωγώωωωω 530 το αυτοκίνητο???

:shock::shock::shock::shock::shock:

:βρε Αργυρω!!!δημοτικα ο μιχας!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελασα παλι!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ποπ-ροκ τραγουδα,χαζοτραγουδα κοινως..αλλα δημοτικα δε τα λες!!!

πού να ξέρω η δόλια μετανάστρια? :lol::lol::lol::lol:

βλέπε Φρα είμαι και εγώ!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Με αυτά που διαβάζω με έχει πιάσει άγχος μην πάθουν

τίποτα τα δοντάκια μου και θα πρέπει να δώσουμε τόσα λεφτά :shock::shock::shock::shock::shock::shock::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

θα είμαι φαφούτα... και καλά τα πίσω

τα μπροστά θα μου χαλάσουν τη μόστρα

δεν ξέρω μήπως υπερβάλει ο άντρας μου?! :? στην αρχή μου είπε 5.000 :shock::shock::shock::shock:

εν τω μεταξύ θα γίνει επέμβαση μόνο στο ένα και θα την κάνω σε άλλον οδοντ. που είναι και χειρουργός!!!! :o:o:o:shock::shock::shock:

πηγαμε στην παιδικη χαρα που εγινε διπλα απο το σπιτι μας ...μονο μια τσουληθρα εχει ...οι κουνιες δεν μπηκαν ακομα ....μαλλον θα τισ βαλουν στις επομενες εκλογες :lol::lol::lol::lol:

εκανε τσουληθρα και εκανε παρεα και με μεγαλυτερα παιδακια το μαναρακι μου ....χαρηκε παρα πολυ .

ηρθαμε σπιτι και μου ζητουσε πιτσα ...εψαχνε και μεσα στην καταψυξη :shock:

τελικα του εκανα κατι πιτσακια παιδικα που εχω και τωρα τρωει :D

καλησπερα..τι κανετε?

εγω χαλια..ειχαμε απαισιο βραδυ..

ο θοδωρης ξυπνησε 3 φορες το βραδυ

ο μικρος να πιπιλαει..απο της 10 το βραδυ κ μεχρι της 12 που κοιμηθηκε να τον βαζω στηθος να πιπιλαει να κοιμαται να το βαζω κρεβατι να ξυπναει κ παλι απ τη αρχη..2 ωρες...αυτο..

ο θοδωρης κοιμηθηκε 10 ξυπνησε 11 κ ουρλιαζε..για 20 λεπτα..τοβ αφησαμε σαλονι να ηρεμησει..με το ζορι 12 κοιμηθηκε συν τοι ξυπνησε 3 φορες το βραδυ

στις 12 κοιμηθηκαμε ολοι..κ γω να λεω..δε εχω παιδια..κουκουβαγιες εχω.με ματια ανοιχτα

κ στις 6,30 ξθυπνησα γιατιπεθανε ενας θειος του αντωνη..πφφφφφφφφφ

ερη τι τελεια που περνατε καλα..επισης φοβερη φωτο..σου μοιαζει ε?

βικυ αληθεια?

μα στα γενεθλια του?πφφφφφφφφφ

καλο παραδεισο να εχει

παναγιωτα εγραψες.. :lol::lol::lol::lol:

ζηλεω για χθες

καλε πολυ θανατοι !!! και η γιαγια της κουμπαρας μου σημερα παιθανε !!!

με "μεγαλωσε" κατα μια εννια γιατι με την κουμπαρα μου ειμαστε φιλες απο τα 4-5 χρονων .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...