Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Γωγω φυσιολογικοτατο!!!

Αργκι αδεια που δικαιούμαι ειναι?γτ να μην πάρω?μια φορα στο τριμηνο εγώ να μην δω τη μανούλα μου? :?

Μαγδα ναι ιδιες σε χρωματα κ κουρεμα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο το γύρω γύρω θάλασσα με πνίγει...να μην μπορώ να παρω το τουτου να κατεβω ένα Βολο για τσιπουράκια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και τα καλά του νησιού.... ξεμεινα απο εμφιαλωμένο κ δεν μπορώ να μαγειρέψω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλα τι λετε δε μπορω να διαβασω! Και γεται ο κω... μου!!!

Τι ισχύει τελικα για σημερα;;

Περιμενω ενημερωση βρε μουλάρες από το πρωί!!! :lol::lol::lol:

ta neura mou ,ta xapia mou ....kai ena metro na paw bolta :lol::lol::lol::lol:

epitelouw hrthe o mpampas !!!kai kollise se auton ....

kanei lazania o mpampas mas ...o kimas einai etimos ,to montarisma kanei .

gwgw shmera tha me deiw oxi aurio ....mperdeutikes prin .

den sas poli parakolouthisa ,den me afinei ,kati gia podilatakia kai narkosh lete .

στο βερντε σισσιω ραντευου στο μετρο στισ 6

αυτο το γύρω γύρω θάλασσα με πνίγει...να μην μπορώ να παρω το τουτου να κατεβω ένα Βολο για τσιπουράκια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και τα καλά του νησιού.... ξεμεινα απο εμφιαλωμένο κ δεν μπορώ να μαγειρέψω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ και εγώ θα ήθελα τώρα θαλασσινά με ουζάκι ή τσιπουράκι μμμμμμμ...μεγάλες γαριδες, ψαράκι, καραβίδες και θέα θάλασσα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

δλδ εκεί δεν έχει κανένα παρόμοιο? :?:

επίσης τι σχέση έχει το εμφιαλωμένο με το φαγητό? :!:

Νατάσα μόνο 60? Σούπερ!

Γιώτα τι δουλειά κάνεις?

Για πείτε και για αντιλιακά, με ενδιαφέρει κι εμένα! Έχουμε και τόσο ήλιο εδώ :?:lol:

Επίσης αναρωτιόμουν αν πρέπει να της πάρω γυαλιά ηλίου φέτος... :roll: Από πότε τους φοράμε?

Κορίτσια βάσει υπερήχων είμαι 35 εβδομάδων και 2 ημερών...Βάσει περιόδου είμαι 37+2.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αρτζιιιιι δε λέω ότι είναι σημάδι ότι γεννάω, αλλά μήπως είναι "μήνυμα"..... :?:?:?:? Τι μαλακίες λέω ε;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώταααααα ποια επισκέπτρια είναι αυτή που μας διαβάζει;;;;; :?:?:?

Μιτσάκι πάνω στο άνθος της ηλικίας μας μείναμε φαφούτες...Εμένα ήταν καθαρά θέμα αμέλειας το ότι έχασα το δοντάκι μου...Με πόναγε πριν 1,5 χρόνο περίπου, πήγα σε έναν οδοντίατρο μαλάκα, ο οποίος μου λέει ότι χρειάζεται απονεύρωση, αλλά ο ίδιος δεν κάνει..Με έστειλε σε έναν συνάδερφό του, ο οποίος για 2 επισκέψεις μου πήρε 350 ευρώ, αλλά μου είπε να ξαναπάω στον προηγούμενο να μου το κλείσει (να μου κάνει σφράγισμα) γιατί αυτός δε σφραγίζει... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και όπως καταλαβαίνεις, δεν πήγα ποτέ... :?:?:?:?:?

Σισσάκι στις 6 στο μετρό Εθνικής Αμυνας... :D:D:D:D:D:D

καλημερα..

αφρο δε εχει σχεση εμ το μηνα..αν εχει ηλιο βαζουμε :?

κοριτσια κ γω μπορω στο βερντε :lol::lol::lol::lol:

τυχερη η αναστασια θα σας δει

γιωτα πολυ τελεια φωτο...φιλια στη ξανθουλα

γιωργια γεια σου :lol::lol::lol::lol:

καρολ που εισια?εισα καλα?

λενα ο αναστασης?

συμπεθερα χαιρομαι που πηρες τα πανω σου

εγω μαλλον σισσιω δε θα ερθω για καφε..ελεγα να κατεβω με νατασα αλλα αφου θα φερει κ τα δυο παιδια δε χωραμε :oops::oops::oops: δε πειραζει :)

σισσιω παρασκευη σκεψου..ηρεμησεεε

αργι ελπιζω να μηπονεσεις

γωγω καλε τρεχει????????????αππαππ

αντεε

καλε κανει αναισθησια..εδω τσιαγαρο κανει :):oops: δε κανω :mrgreen:

ακομα μυξες εχει.ευχαριστω

βαψατε το δωματιο τελικα?

μαγδα φιλια στη μαρκελα..μετα τα 2 χρονια ειχε η η νατασα που δουλευε σε οπτικα ;)

λαλαλααααααααααααααααα :D:D:D:D:D

σε φιλω.

νατασουλα χαλαστηκα..κριμα..τεσπα..

φιλιααααααα

στελεχος Σωματων Ασφαλειας ειμαι Μαγδα...

Αργυρώ το νερο ειναι ακαταλληλο προς καταναλωση εδώ,κ που το χρησιμοποιουμε γ μπανιο πολυ ειναι !!!!

ηθελα να κανω παστα μπολονεζ(εμεις οι πρωτευουσιανες ετσι λεμε τα μακαρονια με κιμα!!!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα τσιπουραδικα του Βολου δεν σγκρινονται με τπτ άλλο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ιιιιιι

θέλω κι εγώ Βόλο!!!!

να φάω πεινιρλι με ουγγαρέζα και πατάτες!!!

Μάγδα τι όμορφη κόρη που έχεις!!

Και τι ωραία που είστε εκεί...

Γιώτα πήγαινες Βόλο για τσίπουρο ?? ;)

Εγώ Δευτέρα θα φάω το πεινιρλί από το Βόλο :lol::lol::lol::lol:

Μάγδα τα γυαλιά ηλίου επίτρέπονται μετά τα 2έτη

Άφρο τι εννοείς σε μωρό πό ποια ηλικία και μετά βάζουμε αντιλιακό ή από ποιον μήνα της άνοιξης ξεκινάμε να βάζουμε? :?:?

Μαράκι γενικα εκει που καθομασταν περναμε μια τσαντουλα κ εξαφανιζομασταν ,Βολο,Παλαιο Αγιο Αθανασιο,Αλεξανδρούπολη,να σας πει κ η Ιφι που την πηρα τηλ μια μερα κ της λέω τι κάνεις?σε 3 ώρες μαξ θα ειμαι εκεί!!!φορτωσα παιδί κ συζυξ και πηγαμε για ταβερνοκαφεδοκατασταση στην Ιφι!!!!το βραδυ αργά γυρίσαμε πίσω!!!αχ ωραιες εποχές!!!!

Θουλάκι μου τα φιλιά μου!!!

γυαλια μου ειχε πει η οφθαλμιατρος 2,5 κ μετα και οχι αυτα που εχει στα μαγαζια εξω (πχ μαδερκερ,πρεναταλ) οπωσδηποτε απο οπτικο! γτ της ειχα πει οτι αγορασα της μικρης γυαλια ασορτι με ρουχα (ναι ειμαι μεγαλη ψωναρα)!μου ειπε να κρατησω το σκελετο κ να αλλαξω το φακο!θα της παρω φετος οπωςδηποτε!

Γωγω ακριβως το ιδιο επαθε η μαμα μου και μαλιστα ηταν κ φιλη η οδοντιατρος ,ειλικρινα αισθανθηκαμε οτι την κανανε μπαλακι για τα φραγκα!!

ξεχασα να σας πω ποια ειναι η Γεωργια,μια συναδελφος πολύ γλυκιά( οχι δεν το λεω επειδη μας διαβάζει )

που εχει μια γλυκια κορουλα τη Μαριτίνα (δεν ειναι τέλειο το όνομα?) !!!!!!! αλλα δεν γραφει ποτε στο μαμμυ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο δεν θυμαμαι καθολου,γεννησαμε κ χειμωνα τα πρωτα...οποτε... :?

ρε κοριτσια απο ποιο μηνα ηλικια !!!

λετε να μην ξερω αν εχει ηλιο βαζουμε !!! :lol::lol::lol::lol:

Καλέ μην μας παρεξηγείς είμαστε και πόντιες :lol::lol::lol::lol:

Νομίζω μετά τους 6 μήνες

Καλέ μην μας παρεξηγείς είμαστε και πόντιες :lol::lol::lol::lol:

Νομίζω μετά τους 6 μήνες

ποντια εισαι κ εσυ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: α ρε συμπεθερα ,ελεγα της μαμας μου για εσενα ...και της λεω η φιλη μου η πολιτικος μηχανικός κ δεν καταλαβαινε ,κ της λεω η συμπεθερα μου ρε μανα ,η μαμα του Μιχαλη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: αμα σε πω οτι καταλαβε!!!οπως βλέπεις το εχουμε δεδομενο οτι θα γινει το προξενιο!!! :lol::lol::lol:

Ασε Θούλη μεγάλοι μαλάκες...Μοιράζονται τα λεφτά... :evil::evil::evil: Γιατί 350 ευρώ η απονεύρωση;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Το δωμάτιο της μπεμπούλας το βάψαμε... :D:D:D Αύριο θα βάψουμε της Ιωάννας και την άλλη εβδομάδα θα έρθει και το κρεβάτι της... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Όσο για το γάλα, τώρα άρχισε να τρέχει και το άλλο... :?:?:?:?:?

Να μου φιλήσεις τα παλικάρια..... :D:D:D:D

Θέλω κι εγώ ουζάκιιιιι και θαλασσινά.... :D:D:D

Αφροοοο τι βλακεία έγραψα πάλι;;;Ότι θα σε δω αύριο;;;; :lol::lol::lol::lol:

Επίσης, εγώ στην Ιω έβαλα αντηλιακή πρώτη φορά όταν ήταν 3 μηνών...Ο γιατρός μου είχε πει να μην την πηγαίνω πουθενά χωρίς αντηλιακή...Της Frezyderm έπαιρνα...

Γυαλιά θέλω κι εγω να της πάρω -φυσικά από οπτικό- αλλά δεν ξέρω αν θα τα αφήνει... :?:?:?:?

Τι κανετε ? Μαζευτηκαμε και μεις , μαμ και υπνο σε λιγο .

Γωγω στην εγκυμοσύνη δεν επιτρεπονται ολες οι οδοντιατρικες εργασιες γιατι μερικες ναρκωσεις εχουν μεσα αδρεναλίνη . Στον θηλασμο ομως ειναι επιτρεπτες απλα ο γιατρος ειναι ασχετος και λεει τα κλασσικα . Εγω εκανα πολλα στα δοντια μου μετα τη γεννηση της Χριστιάννας , τα χα προγραμματισει απο τον καιρο της εγκυμοσυνης .

Σνοου που εβαλες φωτο της μικρης και εχω στραβωθει να πηγαινω πισω στις σελιδες ?? Θελω και γωωωω ...

Αντηλιακό εγω εχω απο περυσι το Λαβερα ειναι σχεδον γεμάτο . Της εβαζα σπανια , ο ηλιος ειναι απαραίτητος ! Γυαλια ηλιου σε καμια περίπτωση ειδικα σ΄αυτες τις ηλικιες !!!

Νατασσουλα δεν στελνουν τελικα ποδηλατα στην Ελλάδα ? Αχ σορρυ δεν το ηξερα . Καλη τιμη το βρηκες παντως παρτο απο κει !

Τι θα γινει με την συναντηση θα συνονιστειτε καποια στιγμή ???

Τι εμαθα πριν λιγο απο τον αντρα μου . Στις 4 το πρωι η μικρη σηκωθηκε και πηγαινε στην κουζινα :shock: Τοτε εμπαινε ο ερωτας σπιτι και την τσακωνει ! χαχαχα Παω του λεει να βαλω νερο στο μπουκαλακι μου !!! Οτι να ναι !!! Εγω δε κοιμομουν του καλου καιρου !!!! Αρχισαμε τα ξεπορτισματα .....

Νατασακι τετοια γραφεις και μετα θελεις αγκαλιες και φιλια !!! Ντροπη σου !!! χαχααααα

Α τωρα ειδα τα επομενα . Κοριτσια γιατι να τους παρετε γυαλια ????

γτ εχει πολυ ηλιο?και ειναι κ γαλανοματα κ ολο συνοφρυωνεται κ θα κανει ρυτιδες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:8-)

επίσης για να παψει να θέλει τα δικά μου!!!!

την περιμενω απο λεπτό σε λεπτό!!παρειγγειλα κ κοτοπουλο σχαρας με σαλτσα απο μουσταρδα!!!!μιαμ!!! σας φιλώ!!!!ββ

γεια σας κοριτσια!!

νατασα λαβι ετσι, ηρεμησε κοριτσι μου, θα δεις οτι θα το ξεπερασει πολυ πολυ γρηγορα! ουτε που θα το καταλαβεις!

αργυρουλα καλο κουραγιο με τη μικρη... εμενα το ειχε σταματησει κ τωρα που τον ειχα αφησει στη μαμα μου που ημουν αρρωστη το ξαναρχισε.. αλλα το αποδιδω εκει κ δε με ανησυχει, τουλαχιστον προς το παρον

λαλα τι κανει η κουκλιτσα σου?? αρχισε τα νυχτοπερπατηματα ε?? :lol::lol::lol:

γιωτα πολυ ωραια η φωτο!!

συμπεθερα αχ πουλακι μου, σε ποναει τωρα???

παντως εγω εξαγωγη φρονιμητη μια χαρα ειχα κανει οταν ημουν εγκυος.. δεν υπαρχει προβλημα!!

ειχα πει στον γναθοχειρουργο οτι ειμαι εγκυος (6 μηνων) κ μου ειπε οτι σε εγκυες βαζουν διαφορετικη αναισθησια κ πως δεν υπαρχει προβλημα..

και δε μου λες.. αν θηλασεις μεχρι να παει η μικρη 2 χρονων 8-) θα εισαι με μια τρυπα στο στομα???

κ σημαδι τοκετου να ειναι το γαλα μην ανησυχεις! θα σουρθει η μικρουλα στην αγκαλια μια ωρα αρχιτερα! ;)

εγω γυαλια δε θα του παρω ουτε φετος. τετοιο στραβοξυλο που ειναι δεν προκειται να τα αφησει κ θα πανε τζαμπα.. του χρονου!

στελνω τα φιλια μου κ στα υπολοιπα κοριτσια!

δεν ειμαι πολυ καλα σημερα, χτες τσακωθηκαμε ΠΑΡΑ πολυ με τον τολη που δεν κοιμαται ο μικρος κανονικα.. κ δεν ξερω τι να τον κανω.. τεσπα σας φιλω

Για τον ηλιο καπελάκια , οχι αυτα που ειναι μονο μοστρα αλλα τα τζοκευ που σκιάζουν ολο το προσωπο .

Δεν ειναι κατάλληλα τα γυαλια ηλιου για τετοιες ηλικιες .

Γιώτα δεν είμαι πόντια αλλά με τόσους πόντιους που συναναστρέφομαι άρχισα να αισθάνομαι κι εγώ

Εννοείται ότι το προξενιό είναι δεδομένο που θα βρείτε αλλού τέτοιο παλικάρι κι εμείς φυσικά τέτοιο κορίτσι....

Για γυαλιά ηλίου εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω φέτος για την Έλενα γιατί και του Μιχάλη που του είχα πάρει στα 2,5 δεν τα φορούσε

Λαμπρινή ο άντρας σου Γερμανός είναι?

Λένα ο Αναστάσης είναι καλά τώρα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...