Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

koritsia eida oti milisate gia pipiles .

an kai den pire o mikros pipila ekane emena pipila kai me exei mexri tora pipilapou euxomai to nini na thn parei gia namhn trabiksw palu ta idia .

ok kapote kobete kai einai kati pou mporeis kai na to eksafaniseis mistiriodos me paramithia ...to bizi einai ekei den to pernei h neraida !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καποτε μια στο κοσμος(εμπορικο)με ειπε ενα κολπ πως να κοψω τη πιπιλα..

καθε μερα ντη κοβω απο λιγο..ωστενα μη μπορει να τη ρουφηξει..

για δοκιμαστε το

εμενα πηρε μεχρι 8-9 μηνων μου φαινεται..μετα μονος τη εφτυσε..τοτε τα ειχα δει οοοοολα

τωρα ποοοοσο χαιρομαι..

να δω στο παντελομπεμπακο τι θα κανω

καρολ δε σε απαντησα ρε κοριτσι.. :oops::oops:

ευχαριστω πολυ

Γεια σας!

Μπαίνω στα γρήγορα να πω

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Ντοντο και στη Μαρία μας!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Μιλάτε για πιπίλες μέρες που έχουν γίνει τα νεύρα μου κρόσια από το πιπίλισμα :evil::evil::evil:

Στο επόμενο -αν και όποτε έρθει- κι εγώ θα δώσω πιπίλα! Και δε με νοιάζει ακόμα κι αν την κόψει στο γυμνάσιο :!:

Όπως καταλαβαίνετε ...τα έχω παίξει :?

Αναστασίααααα! Μπράβο σας ρε φιλενάδα! Εμείς πάμε απ'το κακό στο χειρότερο στο χειρότερο :?

Καλημέρα κορίτσια!!

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!!!

Είστε πολύ γλυκιές! Σας διάβαζα χτες όσο προλάβαινα-ήμουν συνδεδεμένη-

αλλά ήμουν από τις 8 στην κουζίνα. Έφτιαχνα γλυκά καθάριζα, ξεσκόνιζα και γενικά

δεν έκατσα λεπτό. Ούτε οι μικρές κοιμήθηκαν καθόλου χτες. Ήταν ενθουσιασμένες! Περίμεναν τις φίλες μου :lol::lol:

Έκανα ένα μπάνιο κατα τις 6, ντύθηκα, ετοιμάστηκα, έντυσα τις μικρές (φορούσαν στα μαλλιά στέκες με λουλούδια :lol::lol::lol: τέλειες ήταν) και περίμεναν στην πόρτα :mrgreen:

Περάσαμε πολύ όμορφα, τα είπαμε , γελάσαμε, σβήσαμε κεράκια. Από το πρωί βέβαια τα σβήσαμε

10 φορές (μία η Ιωάννα, μια η Φαίδρα, μια εγώ και πάλι από την αρχή)

Χτες έφτιαξα το τσιζκεικ (από την Παρασκευή το έκανα), ένα νηστίσιμο κεικ καρότο, μάφινς και μια πίτσα. Όλα από τα χεράκια μου 8-) Ήταν πολύ καλά..

Μαρθούλα να χαίρεστε τον Ντόντο!!! Πολλά πολλά φιλιά!!

Να σας πω και κάτι τελευταίο χωρίς να θέλω να σας σκάσω

Ξυπνάω σήμερα και πάω προς την κουζίνα μιας και δεν είχα πλύνει, καθαρίσει τίποτα

από χτες και το σκεφτόμουν :(

Και τι βλέπω?? Όλα πλυμένα, οι κούπες, τα πιάτα, τα πάντα όλα και ακουμπησμένα πάνω στην κουζίνα [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Τα έκανε ο Γκόγκος μου πρωι πρωι ;) να πάμε βόλτα σήμερα που έχει τέλεια μέρα μιας και χτες δεν πήγαμε πουθενά

Α μου πήρε μια τέλεια τσάντα μπλε :lol:

Οι φίλες μου , μπλούζες, τσάντα (μπλε :lol::lol::lol::lol: ), βραχιόλι κλπ κλπ

φιλάκια

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε???

δεν εχω πολυ χρονο, παιζει ο τολης στο λαπτοπ..

θελω να σας ρωτησω: εσεις που μου λετε να παω να παρω τον ανασταση

πιστευετε οτι μου ειναι ευκολο να ειμαι μακρια του?

κ τι παει να πει αν δεν ειχα κανεναν?

τωρα εχω, γιατι να μην δεχτω κ να εκμεταλλευτω τη βοηθεια που μου προσφερουν οι δικοι μου?

ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος, οι αμυγδαλες κολλανε, δε θελω να το ρισκαρω κ να κολλησει ο μικρος...

θα κανω υπομονη μεχρι αυριο.. θα τον παρω το απογευματακι..

εσεις δηλαδη θα θελατε να ερω σε επαφη με το δικο σας παιδι με κινδυνο να κολλησει?

πολυ φιλικα σας τα ρωταω ολα αυτα, δεν εχω εκνευριστει, απλα για να καταλαβω το σκεπτικο σας..

αχ χρυσα καλα να περασετε αυριο!!

κρατα μια κομματαρα τσιζκεικ!!

σας φιλω κ καληνυχτα

kalimera!!! Lena me afta pou eixes grapsei mou edoses na katalabo oti den antexes allo makria tou !!!! me afto to skeptiko sou eipa pane parton!!!!

koritsares mou ti kanete? exthes vgikame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gioupi!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mikri emeine me tous pappoudes!! etsi einai na exeis kapoion na sou krataei to paidi esto k gia ligo?teleia!!!

ego den ekana kammia douleia ,tis ekane oles i pethera mou!!!!! :D

kala Ioulia o G einai enas kouklos sti foto!!!!

prospatho na sas diabaso me ti mikri stin agkalia na peirazei!gia na doume!!!

Thou filia !!! Afro kalimera koukla!!!

το βραδυ κοιμηθηκε ΟΛΟ στο κρεβατι του και ξυπνησε σημερα το πρωι στισ 9!!!

αχ τι χαρα .

χθεσ οταν τον εβαζα για υπνο του ειπα οτι δεν θελω να κανει οπως το προηγουμενο βραδυ που εκλαιγε ,του εδειξα και που θα κοιματε το νινι οταν γεννηθει και οτι θα του κανει παρεα .

Καλημερα !!!

Θου μου !!! χαχαχχαχαχαχα :x:-*

Βενη ο Φιλιππος τι εκανε οταν εκανες δουλειες ? Εγω δεν μπορω να πω με βοηθάει εδω και πολυ καιρο σε οοολες τις δουλειες αλλα ειναι και μερικες που η βοηθεια της τα κανει χειροτερα . Πχ τζάμια δεν γινετε να καθαρισω αν ειναι ξυπνια ή εδω η Χριστιάννα . Θελει και αυτη πανι , το θελει βρεγμενο (με νερο και ξυδι τα καθαριζω) και εκει που εγω εχω καθαρισει τα ξαναπερνάει απο πανω :roll:

Σνοου και Αφροδιτη η πιπιλα ειναι θεμα παιδιου . Η Χριστιάννα πηρε πιπιλα απο νωρις μαλιστα αλλα δεν ηταν ποτε φαν . Δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε σε τιποτα ,στον χρονο την πεταξε τελειως και φυσικά ειχαμε αυτα που τραβας και συ Σνοου . Δεν δεχοταν ποτε και με τιποτα να "ξεγελαστει" με πιπιλα .

Λακι σταρ κακως ανησυχεις ! Αυτο το ροδαλο μουτράκι αποκλειετε να εχει θεμα με το σιδηρο . Σ΄αυτες τις ηλικιες ειναι λογικο να ειναι καπως πεσμένες οι τιμες . Καλα κανεις και επιμενεις με τη διατροφή , ειμαι σιγουρη πως δεν θα χρειαστει συμπλήρωμα .

Θα μαζευτειτε στης Σεσιλ σημερα ? Καλα να περασετε !!!!

Τωρα ειδα και τα νεα μνμ .

Καλημερα Γιωτα ! Μπράβο σας παντα τετοια ! Εμεις εχουμε να βγουμε οι δυο μας βραδυ πανω απο 3 χρονια !!!

Μαρια μαλαμα ο Γιωργος σου !!!

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!

Έστειλα μπαμπά και κόρη βόλτα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με το ποδήλατο, για να κάνω καμιά δουλειά. Από τα 3 μπαλκόνια έχω κάνει το 1, από τα 3 πλυντήρια σίδερο έχω σιδερώσει μόνο τη στολή για το απόγευμα, το σπίτι είναι μέσα στη σκόνη ενώ ξεσκόνισα πριν από 3 μέρες... Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! Πότε θα τις κάνω τις δουλειές?

Χθες η μέρα ήταν πολύ γεμάτη, μόνο μαγείρεψα.

Σήμερα δουλεύω 14.00-18.00. Από αύριο πάλι δουλειά... Σιτ! Και πρέπει να μαγειρέψω και για αυριο. Καμιά ιδέα?

Το θέμα πιπίλα δε με απασχολεί καθόλου για την ώρα. Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του παιδιού το πιπίλισμα και δεν προσπαθώ να της την κόψω. Την παίρνει μόλις πάμε στο κρεβάτι για ύπνο βραδινό (το μεσημέρι πάντα αποκοιμιέται στο αυτοκίνητο όταν την παίρνω από το σχολείο -χωρίς πιπίλα) και μετά από 5 λεπτά, όταν κοιμάται τη βγάζω από το στόμα της. Μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ, δεν τη ζητάει.

Λένα στη θέση σου θα προσπαθούσα να την περιορίσω μόνο για τον ύπνο και αυτό όχι με ζόρι, πίεση και νεύρα. Καλοκαιράκι πιστεύω θα τα καταφέρετε!

Αφροδίτη μπράβο στο Μανώλη! Τι καλό και υπάκουο παιδάκι πρέπει να είναι!

Γωγώ όντως η στολή της Ιωάννας, θυμίζει πολύ σπανιόλα! Μωρέ είναι κούκλα!!!

Γιώτα ήρθαν πάλι τα πεθερικά? Τέλεια!

Εμείς εδώ βγαίνουμε εναλλάξ! Ο καθένας με την παρέα του! Δεν είναι κάκό! ;)

Βενετία μπράβο στον Φίλιππο! Άνοιξε η όρεξή του! :)

snowgirl η φωτο της Μαρκελλας στο προφίλ σου είναι απλά θεϊκή! Το γελαστό μωρό είναι αυτό?

Όπως και ο Γιώργος της LUCKY!

Να τα χαίρεστε! Φτου σκόρδα!

Μαρία παιδί μου τον παντρεύεις τον άντρα σου? :lol:

Λένα πως είσαι σήμερα?

Καλύτερα? Συμφωνώ πως εφόσον είχες την ευκαιρία να κρατήσει λίγες μέρες η μαμά σου τον Αναστάση, καλώς έκανες και την εκμεταλλεύτηκες! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

Καλέ Αθηναίες πάρτε με κι εμένα στο verde! Τι ωραίο μαγαζί! όσο ζούσα Αθήνα, το είχα λιώσει, κι ας έμενα νότια!

Α ρε Χρύσα πάλι με κολάζεις παιδί μου! cheese cake! Το αγαπημένο μου! Μαράκι κι εσύ δεν είχες κάνει τις προάλλες? Βαλτές είστε?

θούλη τι κάνει η αδερφή σου η Σωσώ? Βρήκε μαύρα φορμάκια για τη μικρή? Φιλιά να της δώσεις! :D

Παναγιώτα.... Μα γιατί το λες αυτό για τους Κατερινιώτες? :D:roll::lol:

καλημερα!!!!!

τι κανετε κοριτσια?

εγω αν και εχει πολυ ωραια μερα ειμαι πολυ χαλια σε διαθεση

η κουμπαρα μου και νονα του μικρου ειναι πολυ χαλια....μπαινει σημερα επειγωντως στο νοσοκομειο

οι εξετασεις του καρκινου ηταν πολυ χαλια και θα κανει ολικη αφαιρεση γεννητικων και στηθους...

ειμαι πολυ στεναχωρημενη και κανω τον καραγκιοζη μπροστα της

δεν θελω να παθει τιποτα...

ειμαστε 14 χρονια κολλητες και ενω ζω τοσα χρονια κοντα της την αρρωστια τωρα δεν ξερω..φοβαμαι

Νατάσα... Δύσκολες στιγμές...Τι να πω? Η Παναγιά να είναι μαζί της και όλα να πάνε καλά με την επέμβαση.. Παιδάκια έχει? Τι ηλικία έχει?

Καλημερες!

Αναστασια ευχομαι ολα ν απανε καλα με την επεμβαση της κοπελας..τί να πω..λυπαμαι πολυ οταν ακουω τετοια νεα..

να εισαι δυνατή,θα σε χρειαστει διπλα της!φιλακια πολλα!

κοριτσια βαριεμαι..ο χ. πηγε με τον γιωργο βολτα στο παρκο κ εγω πρεπει να βαλω ηλεκτρικη κ να σφουγγαρισω..αλλα βαριεμαι να παρει..νυσταζω κιολας.. :oops:

εχω κ να σκεφτω τί θα μαγειρεψω για αυριο..κρεας..αλλα με τί;;;;!βαρεθηκα ολο τα ιδια..γενικα οπως καταλαβατε..βαριεμαι! :lol:

σας αφηνω μηπως κ πιασω καμια σκουπα!

φιλακια κ καλη κυριακη!!

εχει ενα γιο 16 χρονων και εκεινη ειναι 41

νεα ρε γμτ για να περναει τετοια ταλαιπωρια!!

το κακο ειναι οτι δεν εχει πολλες πιθανοτητες να γινει καλα ακομη και με την επεμβαση

το μονο που θα της παρατηνουν τον χρονο ζωης

τωρα ετοιμαζομαι να παω απο εκει θα παω κι εγω μαζι της στο νοσοκομειο οπως παντα...

εχω αφησει τον μικρο στην μαμα μου και θα τον παρω το βραδυ

Καλημέρα κοριτσάκια...Χθες δεν πρόλαβα να μπω...Μπήκα βασικά να σας διαβάσω, αλλά βγήκα..Δεν προλάβαινα..Όλη μέρα γύριζα... :D:D:D

Θουλάκι ήθελα να σε πάρω να ευχηθώ για το Ντόντο, αλλά έτρεχα και το ξέχασα...Αν και καθυστερημένα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΟΝΤΑΚΟΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x

Μαράκιιιιιιι χρόνια πολλά!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!Αντε και με το γιο τώρα... :lol::lol::lol::lol: Τι καλό σύζυγο που έχεις.... :x:x:x:x

Μπεμπούλης κρίμα ρε για την κουμπάρα σου..Ελπίζω να το προλάβει και να γίνει καλά η γυναίκα.. :(:(:(

Βικάκι και Σισσιώ αν θέλετε σας μαζεύω εγώ από το μετρό της Εθνικής Άμυνας.... :lol::lol::lol::lol: Εγώ τη μικρή δε θα τη φέρω..Δεν μπορώ ετοιμόγεννη γυναίκα να την κυνηγάω... :oops::oops:

Ιουλία μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.... :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ στο έχω ξαναπει ότι ο Γιώργος είναι κούκλος..Και ρε συ πολύ ψηλός.... :o:o:o:o:o:o:D:D:D:D:D

Αφροοοοοοο τι καλά που δεν ξαναξυπνησε ο Ντόντος...Εμένα η Ιω παλι ξυπνάει και κοιμόμαστε αγκαλιά.... :?:?:?:? Δεν ξανακάνω προσπάθειες..Μια και καλή όταν έρθει το κρεβάτι της..... :roll::roll::roll::roll:

Λάλααααα είναι ντυμένη πασχαλίτσαααα..Όχι σπανιόλα.... :D:D:D:D:D

Συμπεθέρα αφού έχεις βοήθεια, άσε τον Ανασταση στη μάνα σου μέχρι να αναρρώσεις.... ;););)

Αναστασίαααααααα άντε σε περιμένουμε.... :D:D

Γιωτίνι τι κάνει η Σουηδέζα;;;;; :D:D Πάλι τα πεθερικά εκεί;;;;;; :?:?:? Τυχερούλα!!!!1 :lol::lol::lol:

Αρτζι καλός ο καναπές;;;;;; :D:D:D

Ιφι μου τι κάνει το Μαράκι;;;;Δουλεύεις σήμερα ε;;;; :?:?:?

Μιτσάκι εσύ θα έρθεις για καφέ;;;;;;;; :D:D:D:D

Παναγιώταααα δε ντρέπεσαι παντρεμένη γυναίκα να θες και τον αδερφό μου στον καφέ;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Εμείς χθες το βράδυ πήγαμε σινεμά με τον αδεφό μου και την κοπέλα του.... :D:D Είδαμε την "τελετή" με τον χόπκινς..Δε μας άρεσε... :?:? Ρε γαμώτο το βράδυ όταν φύγαμε από το σπίτι η Ιω ήταν ακόμα ξύπνια..Και είχα τέτοιες τύψεις που την άφηνα... :(:(:(:?:?:oops::oops::oops:

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Χθες τη νύχτα όταν ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε ένιωσα ένα δυνατό πόνο σε όλη την κοιλιά και χαμηλα στο πιπί σαν να έσπρωχνε η μπέμπα.... :?:?:? Μετά ένιωσα για πρώτη φορά συσπάσεις... :o:o:o:shock::shock::shock::shock: Χέστηκα πάνω μου..Πέτρωνε η κοιλιά μου και μαλάκωνε...Ήταν ανα 10 λεπτά για κανα 40λεπτο περίπου... :?:?:?:?:?:?:?:?:? Είναι φυσιολογικό;;;Να ανησυχήσω;;Να πάρω το γιατρό;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Δεν ξαναείχα ποτέ συσπάσεις..Ούτε στην Ιω ούτε τώρα... :?:?:?

Μόλις έβαλα ένα πλυντήριο με τα ρούχα μου (πυτζάμες, εσώρουχα κλπ) που θα πάρω μαζί στο μαιευτήριο....Αύριο και μεθαύριο ο Γ έχει ρεπό και θα βάψουμε το δωμάτιο της μπεμπούλας και την Πέμπτη της Ιως.... :D:D:D:D:D Επιτέλους!!!!!!!!

Επίσης, μες στην εβδομάδα θα πλύνω ρούχα, καρότσια κλπ της μπεμπούλας....Σα να έχω αργήσει λίγο ε;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Όσο για το θέμα "πιπίλα", εγώ έλεγα να της την κόψω πριν έρθει το νινί..Μόνο στον ύπνο την παίρνει...Αλλά πρέπει πρώτα να κοιμάται μόνη της και μετά να της κόψω πιπίλες..Και σκεφτείτε ότι γύρω στον 5ο-6ο μήνα πέταξε την πιπίλα και επειδή έβαζε το δάχτυλο στο στόμα, την πίεσα να την ξαναπάρει γιατί ο γιατρός μου είπε ότι είναι χειρότερο το δάχτυλο.... :twisted::twisted::twisted:

Καλημέρα σας!!!

Τί κάνετε;;;

Εμε΄ςι μαζεύουμε ήλιο οικογενειακώς στο μπαλκόνι!!! Έχει τέλει μέρα!

Χθες το μεσημέρι πήγα στο φεστιβάλ ντοκιμαντερ Θεσ/νίκης και είδα την προβολή 'το μωρό μου φτάνει'. Πολύ καλό ντοκιμαντερ που περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα γύρω από τη βιομηχανία της γέννας από τα μάτια μαμάδων μαιευτήρων, μαιών,ψυχολογών και παιδιάτρων. Τραγική η κατάσταση κοπελιές...

Δείτε εδώ http://tdf.filmfestival.gr/default.aspx ... &movie=666

Μίλησε και η γλυκιά μου μάια! ;););) Και ο Παπαβέντσης....

Γωγώ προπαρασκευαστικές είναι οι συσπάσεις!!! Αν δεν πονάς είναι οκ.

Άντε κοντεύεις ρε συ!!!!

Αναστασία :(:(:(

Ελπίζω να γίνει σύτομα καλά η κοπέλα!

Μαρία χρόνια σου πολλά για χθες!

Πολύχρονη και ευτυχισμένη!

Λαλα πότε έρχεσαι Ελλάδα;;;

Ιουλία καντο βαστο με καρότα, πατάτες κλπ

Ιφι 4ωρο δουλεύεις;

Αφρο γιούπι!χόρτασες ύπνο!!!

Γιώτα μέχρι πότε θα μείνει η πεθερα? Εκμεταλλεύσου το!!!

καλημερα κοριτσαρες!!!

τι κανετε??

εγω καλυτερα σχετικα, δε με πονανε τοσο πολυ πλεον, αλλα ειναι ακομα πολυ πρησμενες κ κατασπρες απο το πυον, τις βλεπω πεντακαθαρα στον καθρεφτη... μηπως να αφησω κ σημερα τον μικρο στη μανα μου?

οχι γιωτα δεν μπορω χωρις τον μικρο ρεσυ... αλλα απο την αλλη προτιμω να στεναχωριεμαι λιγες μερες παρα να αρρωστησει μετα κ ο μικρος κ να εχουμε αλλα χειροτερα μετα..

αχ ρε νατασακι κ εγω θα ηθελα να το δω αυτο.. αλλα που να πηγαινα ρε γμτ χτες.. σκατα κ αποσκατα

ρε συμπεθερα γιατι καλε δε σας αρεσε????

εμενα το μονο που δε μαρεσε ειναι οτι ειχα καταλαβει απο το πρωτο εικοσαλεπτο αντε μισαωρο το τελος... κ ο τολης με ελεγε σαικο μετα :lol::lol::lol:

δεν ειχε τρομερη ερμηνεια ο χοπκινς??? τον λατρευω!!!

τωρα πως εισαι??

πρεπει να ηταν αυτες οι συσπασεις "λαθος συναγερμος" που λεμε!

μην ανησυχεις κουκλα μου!! αχ αντε κοντευεις ρεσυ!!!!

μπεμπουλης κριμα την κοπελα μωρε....

Καλημέρα Αργυρούλα!!!!! Τι καιρό έχει πάνω?

Νατάσα όχι, 7,5ωρο δουλεύω τις καθημερινές.. Και τα Σαββατοκύριακα 24ωρο. Το σημερινό είναι έκτακτο. Περιπολίες. Όλα τα'χαμε... Περιπολίες με χαλασμένο αυτοκίνητο.

Λένα όπως νοιώθεις! Εγώ να σε πω την αλήθεια θα την άφηνα και σήμερα και από αύριο με μάσκα μέσα στο σπίτι. Έχω πάρει καμιά 20αριά από το φαρμακείο. Μετά τις δύο γαστρεντερίτιδες και τη μία λοίμωξη αναπνευστικού που έπαθα μέσα στο χειμώνα, είμαι πάντα σε ετοιμότητα!

Στη δουλειά θα πας αύριο?

Σισσάκι μωρό μου τι γίνεσαι? Το Ρουλάκι το βλέπεις καθόλου?

Γωγώ οι braxton hicks μάλλον είναι. Μίλα με τον γιατρό σου. Θα σε καθησυχάσει... Τις είχα κι εγώ (είχα πάει για υπέρηχο θυμάμαι και το είδε ο γιατρός στην εξέταση), αλλά αυτό το πέτρωμα δεν το ένιωσα ποτέ. Κάτι σκιρτήματα ένιωθα και χαζοπονάκια. Νόμιζα ότι κλωτσάει η μπεμπα. Που να νιώσω πέτρωμα? Είχα το παχύ και μαλλίπους πάνω ακό στρώμα από την κοιλιά! :lol:

ναι νατασα? απογευμα ε?

θα παω!!! θελει καμια να παμε μαζι?? εγω θα παω παντως!

μου ειχε φανει παρα πολυ ενδιαφερον!

ιφιγενεια στη δουλεια θα παω αυριο, ναι. απο τη στιγμη που δεν εχω πυρετο, θα παω.

ειχε γινει κ χαμος την παρασκευη που ελειψα, ουτε να αρρωστησω δε μπορω με αυτους εκει περα, αμαν!

Καλησπερα! Διαβασα λιγα απο τις τελευταιες σελ γτ δεν ειχα τι να κανω!!!! :lol::oops:

Η Αννυ κοιμηθηκε για μεσημερι αλλα οχι οπως χθες...Τωρα κοιμηθηκε με στηθος... :?

Μαγδουλα εσεις παλι ξενυχτατε???Μηπως ειναι...Φαση? :lol: Δοντια???? :lol::lol:

Στειλε πμ να μου πεις τον πονο σου!!!!!

Λεναρα μου νιωθεις καλυτερα?Να μην τον πολυφιλησεις τον Α...Οσο αντεχεις...

Τζουλι μου μην ακους τη νατασα..Ακου εκει βραστο με λαχανικα!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:-*:-*:-*

Γωγουλα παρακολουθησε τις συσπασεις...Γενικα να ΣΕ παρακολουθεις αυτες τις μερες...Αν νιωθεις δυσφορια κ αναστατωση...Γενικα να μου προσεχεις!Πιθανον να μην ειναι τιποτα αλλα καλο ειναι να διαβαζεις το σωμα σου!

Σας φιλω...Ηρθε ο Α!

Kαλησπέρα μανούλες!

Τις ιώσεις μου μέσα! :evil: Χθες το βράδυ έφτασε το 38,3, της έδωσα panadol και ευτυχώς κοιμήθηκε μια χαρά! Τώρα έχει 37,8, βηχαλάκι και συναχάκι! Πάλι καλά το περνάμε ψιλοχαλαρά, αλλά να δούμε και πως θα εξελιχθεί... Θα πάρω τη παιδίατρο το απόγευμα μάλλον.

Βίκυ και Σισσιώ (κι όποια άλλη χρειάζεται) κι εγώ πολύ ευχαρίστως να σας παραλάβω απ' το μετρό... ΑΡΚΕΙ να καταφέρω να έρθω!!! :evil: Ελπίζω ότι μέχρι την Πέμπτη θα είμαστε τελείως καλά και δεν θα ξαναχτυπήσει η γνωστή κατάρα που με κρατάει μακριά σας!!! :lol:

Κι είναι τόσο όμορφη μέρα και θα πηγαίναμε για bbq στην αδερφή μου!!! :(:(:(

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, δεν έχω πολλά κέφια, όταν είναι άρρωστη η μικρούλα μου... :(

φαση θα ειναι1!! ειναι κ της μοδας!! :lol::lol::lol:

αναστασι μην απεπλιζεσαι1! αφου το εκανε μια φορα θα το ξανακανει..

μεγαλωνει το αστερακι σου!!

ηρθε ο συζυγος κ μας παρατας εεεε??? ;) καλα κανεις!

ο τολης εχει παει να κανει βολτα τον μικρο, να τον παιξει κλπ

λειπει απο τις 10 :lol::lol::lol:

χτες ηρθε το μεσημερι λιγωμενος!!! ολη τη μερα μετα για τον ανασταση μου μιλουσε...

αχ μιτσακι περαστικα σας μωρε....

ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ να της περασει γρηγορα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...