Μετάβαση σε περιεχόμενο

δυο χρονων και βριζει . εσεις τι λετε ?


Recommended Posts

αν θα σου πω εγω τι λεει της αδερφης μου που ειναι τριων (κ τα ελεγε απο τα δυο) θα παθεις πραγματικα τετοιο σοκ που οχι το μαμωτο θα σου φαινεται η πιο γλυκεια κουβεντουλα στον κοσμο αλλα μαλλον θα της εκανες κ καταγγελια στην προνοια για ακαταλληλοτητα γονεα!

τοσο πολυ.

μπαινω στον πειρασμο να σου πω μερικα αλλα δεν θα το κανω.για το καλο σου!

ασε κ γω εχω φρικαρει αλλα πλεον καταλαβα οτι αφου ετσι θελει να μεγαλωσει τα παιδια της εμενα δεν μου πεφτει λογος.απλα στεναχωριεμαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πούμε?

τα παιδιά ό,τι ακούνε λένε, είτε το ακούνε από τους γονείς, είτε από το σχολείο (άλλα παιδάκια) είτε από την τηλεόραση....το άσχημο είναι ότι κάθε φορά που κάνει ή λέει κάτι κακό εκείνοι γελάνε :o:o:o , έτσι δεν θα μάθει ποτέ ποιό είναι το καλό και ποιό όχι!!! τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι, ποιά είναι τα όριά μας!!!

όμως τι να πεις? αφού έτσι θέλουν να μεγαλώσει το παιδί τους......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα συμφωνήσω με τα κορίτσια

αφού έτσι θέλουν.... αργότερα θα φανεί πόσο λάθος έκαναν!!

το κακό είναι οτι μέσα απο άλλα παιδάκια μαθαίνουν και τα δικά μας/σας και αυτό είναι άσχημο,

κάποιοι γονείς προσέχουν τόσο πολύ και ξαφνικά γυρνάει απο τον παιδικό και σου λέει όλα τα ''καλά'' και αναρωτιέσαι μα πως ; αλλά και πάλι υπάρχει τρόπος..

το παιδί καταλαβαίνει αν του εξηγήσεις το πόσο άσχημο είναι να λες τέτοιες λεξούλες ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΟΥΓΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου ετσι θελουν να μεγαλωσουν το παιδι τους..

μου εχει τυχει κ μενα παρομοιο περιστατικο... μια γιαγια(γνωστη του αντρα μου) μιλουσε με τον εγγονο της στο τηλ κ (δε θυμαμαι τι ακριβως του ελεγε) μεταξυ αλλων ελεγε κ κατι ομορφα του στυλ

τι θες ρε αρχιδι, παπαρι, εισαι μαλακας η οχι? κ κατι τετοια..

κ λιγο νωριτερα παραπονιοταν οτι ο μικρος εχει βρωμοστομα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο..έχει τόσα τραγουδάκια και παραμυθάκια να μάθει σε αυτή την ηλικία..τις βρισιές ουουου....θα τις χορτάσει όταν μεγαλώσει..

το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ με συγγενικά μου άτομα τα οποία μαθαίνουν το παιδάκι τους να βρίζει για να ξέρει όπως λένε να απαντάει στο σχολείο όταν το βρίζουν.. :shock: και χαρακτηριστικά μου είπαν "ε τί? να είναι μαμόθρεφτο?"...τί να πει κανείς? φυσικά το παιδάκι βριζει παντού...ακόμα και μέσα σε άγνωστο κόσμο όταν δεν γίνει το δικό του,ξεκινάει και τους στολίζει τους δικούς του κανονικά...και φυσικά μια μέρα έβρισε και τη γιαγιά που του έμαθε τα περισσότερα,και αυτή γύρισε να πει "α ο γιος σας θέλει μάζεμα..έχει πολύ βρωμόστομα"... δεν βλέπω το λόγο να μαθαίνουμε κάτι στα παιδάκια και ότασν το λένε να γελάμε (έτσι τα επιβραβεύουμε) και μετά από λίγο καιρό να τα χτυπάμε ή να τα τιμωρούμε γιατί λένε ακόμα τις ίδιες κουβέντες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αίσχος ! και η δική μου πεθερά γελάει με το ενα της εγγονάκι που μιλάει άσχημα (όχι τόσο βρισιές) και μάλιστα την χτύπησε αρκετά σοβαρά μια μέρα. τι να το κάνω εγω που μετά φοβήθηκε μην σκότωσε την γιαγιά της ; θα το ξανακάνει γιατι η πεθερά μου γελάει πάντα !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια που μου απαντησατε , γιατι μια στιγμη νομιζα οτι εχω αδικο εγω και τα παραλεω . βλεπετε εμενα δεν μ'ακουνε οτι συμβουλη και να παω να δωσω . με θεωρουν χαζη μαλλον επειδη δεν μιλαω πολυ .. μονο αν βρω καποιο βιβλιο που να δινει συμβουλες για αυτο το θεμα και τη συγκεκριμενη ηλικα και το καταλαβουν διαβαζοντας το .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χμμμμμ.....δε νομίζω να κάνεις κάτι με το βιβλίο καλή μου...αν μοιάζουν με τους συγγενείς μου δεν θα καταλαβάνουν τίποτα, και μπορεί να θεωρήσουν και γελοίο το βιβλίο..εγώ για παράδειγμα όταν τους μίλησα,έγινα η κυρία παράξενη,που δεν έχει χιούμορ, που θα κάνει τα παιδιά της μαμόθρεφτα, που είναι υψηλής κοινωνικής τάξης και τους σνομπάρει :shock::shock:

Αλοίμονο! Και όλα αυτά γιατί τους είπα ότι δεν είναι ωραίο να μαθαίνουν το παιδάκι να βρίζει, τους εξήγησα τις συνέπειες και φυσικά τους ξεκαθάρισα ότι δε θα ανεχτώ να μάθουν το δικό μου να βρίζει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρούλα, κι εμένα τα πεθερικά μου με θεωρούν χαζή επειδή δε μιλάω πολύ (έχω 2 πτυχία, μεταπτυχιακό και διδακτορικό κι αυτοί είναι του δημοτικού), και ειρωνεύονται κιόλας.

Κι εμένα η πεθερά δε μιλά σωστά μπροστά στην εγγονή της, αλλά ευτυχώς η μικρή δε βρίζει απ' όσο ξέρω.

Συμφωνώ με τη Μαρία που λέει ότι δε θα εκτιμήσουν το βιβλίο (Μαρία από Κύπρο είσαι και παντρεμένη με Πατρινό όπως εγώ, καλά θυμάμαι;).

Το πιο σωστό είναι αυτό που είπες, να μην του δίνουν σημασία και θα τα ξεχάσει όλα, αλλά απ' ό,τι βλέπω, δε νομίζω να κάνουν κάτι τέτοιο.

Αν κολλήσει την κόρη σου, θα πρέπει να της εξηγήσεις κάποια πράγματα, και ίσως και να αποφεύγεις τις συναντήσεις μαζί τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά, ναι πολύ σωστά θυμάσαι!! Μου κάνεις εντύπωση που το θυμόσουν!!! :)

Αν έχουν την νοοτροπία που έχουν και τα δικά μου άτομα δεν πρόκειται να μη δώσουν σημασία...εδώ σας λέω το κρατάνε και καμάρι που βρίζει το παιδί λες και είναι κανένας άντρας μεγάλος..Η γιαγιά μαθαίνει το παιδί να βρίζει τον παππού και τη νύφη της, ο παππούς τον μαθαίνει να βρίζει τον μπαμπά (γιο του),ο μπαμπάς τον παππού και πάει λέγοντας! Και φυσικά το μικρό σφουγγαράκι, τα ρουφάει, "εμπλουτίζει" το λεξιλόγιο του και δεν χάνει ευκαιρία να τους τα πει..δε θα ξεχάσω μια φορά που βγήκαμε με τη μαμά του για ψώνια και τον μικρό, και κάτι ήθελε και η μαμά αρνήθηκε.."άσε με μωρή π....." φώναζε ο μικρός μες το κατάστημα, η μαμά να τον τραβάει,ο κόσμος όλος να μας κοιτάει και εγώ δε θα ξεχάσω πόσο άσχημα ένιωσα...

και μετά αυτό να το θεωρούν μαγκιά του παιδιού..ε όχι.. το χαμηλό επίπεδο της οικογένειας δείχνει και τα κόμπλεξ τους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε Ρουλίτσα μου μην χολοσκάς!ασε την μανα του να κανει οτι θέλει!!!! εγώ στη θέση σου δεν θα επετρεπα στο παιδι μου να παιζει με αυτο το παιδακι πολυ απλα γτ δεν μου αρεσει να ακουω βρισιές,απο εκεί και πέρα πολύ φοβαμαι οτι καποια μερα θα τα ακουσω γτ στον παιδικο ακουει πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως ειπε κ η σαυροπιγκουινομανουλιτσα μη χολοσκας

η δικη μου γνωμη ειναι να μην αφηνεις τη μικρουλα σου με το παιδακι στη πεθερα σου για παιχνιδι.

μπορεις ομως να την αφηνεις να παιζουνε σε εσενα ωστε να επιβλεπεις κ να "διορθωνεις"

ετσι δε θα στερησεις κ τη μικρουλα σου απο το παιχνιδι κ το παρεακι..

αν τον ακουσεις να βρισει να τον μαλωσεις μπροστα στη μικρη για να καταλαβει κ εκεινη πως δεν ειναι σωστο..ετσι κ αλλιως θα τα ακουσει καποια στιγμη στο σχολειο..τουλαχιστον θα γνωριζει πως ειναι λαθος να λεμε τετοιες λεξεις κ η μανουλα το απαγορευει ;)

το να κλεινουμε τελειως τα αυτια των παιδιων δε νομιζω ειναι κ το καλυτερο..(με οριο μιλαω παντα..δε λεω να ακουει "καντηλια" το παιδι)αλλα ενα μαμωτο θα το ακουσει αργα η γρηγορα..εσυ απλα "εφοδιασε τη"

την καλημερα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνώμη αλλά από πότε το γαμώτο μου είναι τόσο κακή λέξη;;;; Είναι κάτι που το λέμε όλοι σε μια άτυχη στιγμή..Κάνω λάθος;; Είναι λογικό να το άκουσε το παιδάκι από κάπου λοιπόν και να το παπαγαλίζει. Εννοείται ότι αν άκουγα το παιδί μου να λέει ακόμα και μαλάκα θα πάθαινα εγκεφαλικό και θα έκανα τα πάντα να το ξεχάσει. Αν τον άκουγα όμως να λέει μαμώτο μου δε θα φρίκαρα τόσο.....Τέλος πάντων..Ο καθένας έχει τίς δικές του αντιλήψεις. Μήπως πιο πολύ σε πειράζει η αδυναμία της πεθεράς στον μικρό;;; Στο λέω γιατί αν εγώ έβλεπα την πεθερά μου να κάνει διακρίσεις στα εγγόνια της θα συγχυζόμουν αρκετά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ θα συμφωνήσω με την Ανθή. Όλα έχουν τα όρια τους. Και κάθε γονιός βάζει τα δικά του όρια στο παιδί του. Πάντως όσον αφορά τις ήλικίες μην πέφτετε σε αυτήν την παγίδα γιατί μια χαρά καταλαβαίνουν. Εμένα την μικρή μου η πεθερά μου την μαθαίνει τέτοιες λέξεις μια δυο μάλωσα αλλα εκείνη δεν το καταλαβαίνει έτσι και εγώ έβαλα όρια ξέρει ποιες είναι κακές λέξεις και δεν τις λέει. Βέβαια αυτό θέλει πολύ συζήτηση και επιμονή και τώρα και χωρίς να είμαι εγώ μπροστά και να της πούνε να πει τέτοια λέξη λέει όχι είναι κακιά λέξη η μαμά δεν με αφήνει να την πω μόνο αν την ρωτήσω. Μια μέρα έπαιζε με τα παιχνίδια της και είχε νευριάσει και μου λέει μαμά με αφήνεις να πω μια κακιά λέξη?? πες της λέω και γυρίζει σε ένα παιχνίδι μαμό το μπελά σου μέσα και έμεινα από κάπου το έχει ακούσει αλλά ήξερε ότι είναι κακό και δεν πρέπει να την πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια μέρα έπαιζε με τα παιχνίδια της και είχε νευριάσει και μου λέει μαμά με αφήνεις να πω μια κακιά λέξη?? πες της λέω και γυρίζει σε ένα παιχνίδι μαμό το μπελά σου μέσα και έμεινα από κάπου το έχει ακούσει αλλά ήξερε ότι είναι κακό και δεν πρέπει να την πει.

Χαχαχαχαχαχα :D !!!!Με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικο!! Θεά η Ανδριάννα. Κυρία ε;; Ρωτάει πρώτα και μετά τα ρίχνει :D !!!! Χαχαχαχαχαχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tα παιδιά είναι μικρογραφία δική μας . Κοίτα αν το έκανε αυτό η πεθερά σου στο δικό σου παιδί καλά θα έκανες να γινόσουν και έξαλη και να έβαζες το όριο απο εκει και πέρα απο τη στιγμή που οι γονείς του δνε έχουν πρόβλημα μην ασχολείσαι. Τώρα το αν θα κάνουν παρέα τα παιδιά σας αυτό είναι άλλο ζήτημα εσυ θα κρίνεις και βέβαια μπορείς να περάσεις στο παιδί σου ότι δεν μιλάμε έτσι απο κει και πέρα το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά θα τα ακούσουν απο εκει και πέρα αν τα υοθετήσουν η όχι είναι καθαρά θέμα οικογένειας . Το γαμώτο ουτε εγω το θεωρω βρισιά αλλά ξέρω κόσμο που το ρε θεωρει βρισιά ενω έχει περάσει σαν τρόπος έκφρασης . Εμένα ο Σταύρος μου κάποια στιγμή είπε τη λέξη πουτανα ξέρετε τι έκανα; του εξήγησα τη σημαίνει όσο ακραίο και να ακούγετε δεν την ξαναναείπε και βεβαια δνε του ειχα πει ακριβως το ορισμό αλλά με απλά λόγια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Τα παιδια μας ειναι η εικονα μας. πολυ απλα πρεπει να βαζουμε ορια σε ολους και στα παντα σε οτι αφορα την διαπαιδαγωγηση των παιδιων μας. οκ δεν υπαρχει παιδακι που δεν θα πει μια κακια κουβεντα, γιατι θα την ακουσει απο αλλα παιδακια, απο την τηλεοραση ή και απο τους μεγαλυτερους που δεν ξερουν να κρατουν το στομα τους κλειστο.

Το κακο ειναι να μαθαινουμε εμεις τις κακιες κουβεντουλες για να γελαμε με το πως τις προφερουν τα παιδια μας, η για να μην γινουν μαμοθρευτα :evil::evil: Αν ειναι δυνατον δηλαδη..

Και εμενα ο γιος μου ειναι 2 1/2 και εμαθε να λεει την κλασικη βρισια ολων Μαλακας, γιατι του την ειπαν τα παιδακια μιας γνωστης που καναμε παρεα, οταν μας την ελεγε του εξηγησαμε οτι ειναι κακο, εκεινος φυσικα το ελεγε και το ξανα ελεγε γιατι το εβλεπε παιχνιδη, τον αγνοούσαμε και μετα απο λιγο καιρο δεν το ξανα ειπε. Με τα παιδακια αυτα ομως δεν πολυ κανουμε παρεα γιατι το λεξιλογιο τους ειναι απαραδεκτο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα παιδια μας ειναι η εικονα μας. πολυ απλα πρεπει να βαζουμε ορια σε ολους και στα παντα σε οτι αφορα την διαπαιδαγωγηση των παιδιων μας. οκ δεν υπαρχει παιδακι που δεν θα πει μια κακια κουβεντα, γιατι θα την ακουσει απο αλλα παιδακια, απο την τηλεοραση ή και απο τους μεγαλυτερους που δεν ξερουν να κρατουν το στομα τους κλειστο.

Το κακο ειναι να μαθαινουμε εμεις τις κακιες κουβεντουλες για να γελαμε με το πως τις προφερουν τα παιδια μας, η για να μην γινουν μαμοθρευτα :evil::evil: Αν ειναι δυνατον δηλαδη..

Και εμενα ο γιος μου ειναι 2 1/2 και εμαθε να λεει την κλασικη βρισια ολων Μαλακας, γιατι του την ειπαν τα παιδακια μιας γνωστης που καναμε παρεα, οταν μας την ελεγε του εξηγησαμε οτι ειναι κακο, εκεινος φυσικα το ελεγε και το ξανα ελεγε γιατι το εβλεπε παιχνιδη, τον αγνοούσαμε και μετα απο λιγο καιρο δεν το ξανα ειπε. Με τα παιδακια αυτα ομως δεν πολυ κανουμε παρεα γιατι το λεξιλογιο τους ειναι απαραδεκτο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχαχα αμάν μωρέ κι αυτος Άλιεν... 😆 Τι περιμένουν να δουν από ένα μικρακι ούτε μισό κιλό;;  Σε ευχαριστώ πολύ κι εσύ να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!! 🩵🩵
    • Καλημερα κοριτσια μου!!!☀️❤️ Ειμαστε στο πλοιο κ φευγουμε διακοπουλες!!! Επιτελους ξεκουραση, ξεγνοιασια, ηλιος, θαλασσα!!!! Κ φσκ εγω κ το αγορι μου να  χαρουμε ο ενας τον αλλο (οσο μπορουμε 😜😇) @annitakianna κοριτσι μου γλυκο πραγματικα αυτες οι στιγμες ειναι μοναδικες!!!🥹✨️🥰 κ η διαφορα των κουκουνιων τεραστια συγκριτικα μ τον 1ο υπερηχο!!!!!  Με το καλο να ερθει η μερα γ τις αυχενικες σας να χαρειτε κι εσεις τα μωρουδελια σας!!!❤️🙏🤰🧿 λιγο εμεινε!!! 😁 @Xrisa95 μου ειπαν σε μια εβδομαδα θα εχω τα αποτελεσματα!! Την αλλη παρασκευη με το καλο!! Προς το παρον πριν λιγο ελαβα τις επαναληπτικες γ την tsh κ την FT4 κ ηταν μια χαρα!!😁 υπομονη τωρα μια βδομαδα!! Χρυσα μου απ οσο γνωριζω απ τις φιλες μου ολα τα πακετα της νιπτ εχουν κ το φυλο... βεβαια ξερω κ ελαχιστες περιπτωσεις που εχει βγει λαθος αποτελεσμα..🥴
    • Όσον αφορά το μέγεθος του μωρού, εμένα πλέον δεν μου βγάζει μήκος. Μου είχε πει ότι θα μετράμε πλέον μόνο κεφάλι, κοιλιά και πόδια και με βάση αυτό απλά θα υπολογίζουμε το βάρος. Θεωρώ ότι θα υπάρχει τρόπος να μετράς και το μήκος, αλλά δεν νομίζω να το κάνουν τώρα που μεγαλώνει το μωράκι και δεν φαίνεται ολόκληρο στην οθόνη... Τουλάχιστον, εγώ δεν είχα κάποιο γιατρό να μου μετράει το μήκος μετά τον 4ο μήνα... 
    • Νομίζω ότι έχει δίκιο κ η @Kiddoκαι για τους νέους γιατρούς! Το είδα κ εγώ με τον δικό μου που είναι πιο νέος από τους άλλους  
    • Τι τέλεια νέααααα 🥰🥰 Μπράβο το μωράκι μας 🥰🥰🥰🥰 Με το καλό στη Doppler να πάνε όλα τεεεελεια😍❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...