Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου 2010 Νο3!!!ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!!!


Recommended Posts

χαιρετω τη παλιοπαρεα!

λοιπον,αποτι βλεπω αφηστε καλυτερα τα προγραμματα,να μη καταπιεστουμε.αρκει να μπαινουμε κ να γραφουμε τα νες μας στη πρωτη ευκαιρια!ε,τι λετε?

δε χανεται το παρεακι,ειμαι σιγουρη,στο χερι μας ειναι.

ρουλιτσα τρικαλα κορινθιας πηγα μολις σαραντησα με τον αντρα μου,spa τζακουζι σαουνα κτλ!να πας,να πας!!!!!

χαρα αφου γεμισες τη μπουκαλα παλι καλα!!!τιποτα---τιποτα---δε σε σταματα!!!!

φουφου κανε τεστ οπωσδηποτε εχω φαει τα νυχια μου!!!!!(υπαρχει πιθανοτητα?εμεις εννοειται μονο με προφυλαξη,γιατι δε με παιρνει τοσο νωρις! ας χαρω το μπεμπουλη λιγακι κ βλεπουμε!βεβαια,ολα ειναι θεοσταλτα,οπως κ η εγκυμοσυνη μου ηταν απροσμενη κ κουφη!!!)

μαγδα προσεχε το μωρουλι....μη κολλησει τιποτα!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ????

τον αφησα στη μαμα μου ενα πρωινο για να παω σε δουλειες κ μεχρι το απογευμα ειχε κλεισει η μυτη απο μιξες.κ ετσι για να μη τον βγαλω κοιμηθηκα εκει.κ σημερα μπουκωμενο το καημενο,απλα βαζω ορο....ξεχασα ποιο αλλο ειναι μπουκωμενο?περαστικουλια τους!!!

σταυρουλα τελεια που μιλαει!!!δε θα ελεγα οτι εχει μπει ακομα σαυτη τη διαδικασια ο δικος μου.ενα μπα μπα μπα του βγαινει παρολα αυτα.ασε,αυτο σημαινει οτι παλι γιο θα κανω!

ξεχασα καμια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαίρεται και από εμένα.

Βικάκι καλά πάει με τα φρουτάκια. Σήμερα ειδικά παρατήρησα ότι τρώει κανονικά, δηλ καταπίνει αμέσως ενώ τις προηγούμενες μέρες θα έλεγα ότι έπαιζε με την γλωσσίτσα του περισσότερο παρά έτρωγε. Εσύ, μπάνιο με φρουτόκρεμα;; :shock::shock: Καλό ακούγεται :lol::lol: ενυδατώνει και την επιδερμίδα :D

Καλά, η Φουφού πρώτα θα σπάσουν τα νερά και μετά θα κάνει τεστ εγκυμοσύνης :lol::lol::lol::lol: Γιατί θες και τον άντρα σου για να κάνεις το τεστ; Ώστε άμα βγει θετικό να σε πιάσει σε περίπτωση λιποθυμίας; :o:o:o

Γύρισε και η Χαρά και είπε να γεμίσει μια σελίδα μόνη της :lol::lol::lol::lol::lol: Καλά μωρέ φαντάζεσαι δόντια μόνη σου;; =))=))=))=))=))=))=)) Άλλη φορά θα βάζεις τη μαμά να επιβεβαιώνει πριν ανακοινώνεις. Πωπω, μαραθωνιο θηλασμό έχω να κάνω από τότε που ήταν 2 μηνών. Έβλεπα ολόκληρο επεισόδιο grey's anatomy και ακόμα δεν είχε τελειώσει ο μικρός!!!!!! Παλι εφημερία αύριο; Τελικά δεν μου είπες ο άντρας σου είναι στο ίδιο νοσοκομείο, να βλέπεστε και λίγο; Τι ειδικότητα κάνει;

Τα υπολοιπα θα τα σχολιάσω αργότερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον...ορεξη ναχεις...θα βαλω κ φωτο απτα τελευταια μου,εχω καιρο να ανεβασω φωτο στο αλμπουμ με τις δημιουργιες μου..

τα εφτιαξα με συρμα,χαντρες κορδελα,γαντζακια για τα αυτια,πενσες.το βραχιολι το εφτιαξα απο απλη μεταλλικη βεργα κ το εντυσα πλεκοντας σπαγγο κ προσθεσα χαντρες.μετα εφτιαξα μια φουντιτσα κ την εκανα δαχτυλιδι,τη τεχνικη για τη φουντιτσα την ειδα στο μαμι στην ομαδα χειροτεχνιας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχει σκασει μωρε το χρυσαφι μου...κοιμαται με ανοιχτο στομα...δεν εχει ξαναμπουκωσει κ φοβαμαι μην τον πνιγουν οι μιξες...απλα ορο βαζω.

φωβτεινη ετσι ειναι στην αρχη το κουταλι.μαλιστα ο δικος μου εδειχνε να μη θελει τιποτα,αλλα δεν ηταν ετσι,εγω το ερμηνευα λαθος.απλα δεν ειχε συνηθισει το κουταλι.συντομα το θηριακι σου θα φαει κ εσενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟυκου!!!!!!!!!Είμαι κι εγώ εδώ!!!!!!!!!!!!Σήμερα έχω γενέθλια,γίνομαι 27 και προχωράω στα 28 :((:((:((:((:((

Κορίτσια...................................................................................................................................................................ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.Σας την έσκασα.Άλλα αποτελέσματα περιμένατε ε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φουφου οταν λες την εσκασες???????????

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

φωτεινουλα ετρεχα....αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι κ πτωμα!!!! σκουπισμα σφουγγαρισμα σιδερο :twisted: απλωμα κ τετοια....για να μην τα εχω μεθαυριο που παλι καθομαι.....

Κοριτσια τοσο καπως ακουγετε το ¨Κσθολικη¨ ? εχει ενα θεμα το "πολλες ωτιτιδες" και μου λεει καποια ....¨συγνωμη Καθολικη λενε την κορη σου¨.....??? ενιωσα ασχημα καπως! ριξτε μια ματια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;

ΜΙΤΣΑΚΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΒΡΕ!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!!ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΠΑΛΙ Ε;;ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

ΦΟΥΦΟΥΚΑ ΕΙΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ;;;;;;;;;;;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;;;;

ΕΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 8 Η ΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :o:lol::lol: ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ :(

ΤΙ ΝΕΑ ;;;;;;;;

ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ;;;ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ;;;ΣΟΡΥ :oops:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ.

1.ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ Κ ΣΠΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ.

2.ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΜΟΥ.

3.ΦΟΥΦΟΥΚΑΚΙ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΚΑΛΕ ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ :lol::lol::lol:

4.ΜΙΤΣΑΚΟ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΟ

5.ΒΙΚΟΥΛΙΝΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΖΗΤΗΣΕ 1200 Ε ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ ΕΝΑ ΦΙΟΓΚΟ Κ ΕΝΑ ΡΑΝΕΡ :twisted::twisted::twisted: ΕΦΡΙΞΑ

ΧΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ 1325 Ο ΕΝΑΣ Κ 1600 Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΣΙΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΜΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑΣΥ Ο ΘΕΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ :-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέεεεεεεερα. :-*:-*:-*

Ο μικρός μόνο που δεν έγλυψε το πιατάκι με το αχλάδι σήμερα :shock::shock::shock: Εμένα έχει μπουκώσει η μύτη μου 2-3 μέρες τώρα και με κρατάει πονοκέφαλος, αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτό. Εσείς πως ξυπνήσατε;

Βίκυ άρχισε τα ακροβατικά ο μικρός; Είδες που ανησυχούσες πότε θα γυρίσει. Τώρα δεν θα τον προλαβαίνεις. Δεν μου λες εσύ κάθε μέρα γενική κάνεις;;;;;;;; Πότε ξεκουράζεσαι βρε κοπέλα μου; Ναι, ναι ξέρω την απάντηση: ΠΟΤΕ :evil::evil::evil: Ξέχασα να σου πω ότι εξαιτίας σου με έπιασε η προκοπή το προηγούμενο σ/κ να φτιάξω κέικ. Είχες ανοίξει εκείνο το θέμα με τα μίξερ, και είπα και εγώ μετά από 2 χρόνια που έχω το δικό μου στο ντουλάπι να το χρησιμοποιήσω. Πάντως έχουν δίκιο οι κοπέλες που έγραφαν ότι μόνο αν το έχεις στον πάγκο τότε το χρησιμοποιείς αλλιώς είναι άχρηστος. Και εγώ μέχρι σήμερα το έβγαζα σπάνια από το ντουλάπι. Ε τώρα αποφάσισα και το άφησα πάνω στον πάγκο. Μέχρι και ο άντρας μου ζήλεψε και θέλει να μας φτιάξει πίτσα αυτό το Σάββατο με δική του ζυμάρι. Θα πέσει πολύ γέλιο :lol::lol::lol::lol: και μεγάλος καβγάς στο τέλος για το ποιος θα καθαρίσει την κουζίνα :twisted::twisted::twisted:

Κατερινοφουφού [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] ΝΑ τα εκατοστήσεις. Πολλές πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο.

Καλέ δεν κατάλαβα, τι εννοείς όταν λές "άλλα αποτελέσματα περιμένατε" , δηλαδή δενννννννν;

Ρε Κατερίνα μην κολλάς πάλι με το όνομα της μικρής. Άσε να λένε ό,τι θέλουν. Είναι μια χαρά ονοματάκι. Απλά δεν είναι συνηθισμένο και ακούγεται κάπως στους μη Ροδίτες. Σκέψου τι θα έλεγαν αν την έβγαζες Τσαμπίκα (προσέξτε τι θα πείτε οι υπόλοιπες γιατί τη μισή Ρόδο έτσι τη λένε, όπως και τον άντρα μου, Τσαμπίκο). Κάθε τόπος έχει και κάποια τοπικά ονόματα, τι να κάνουμε; Εμείς στο σόι έχουμε κάμποσα, π.χ το θείο μου τον λένε Θαρρενό, την ξαδέλφη μου Μιράντα (ιταλικό κατάλοιπο), μια γνωστή μου Δικαία (συμιακό), ένα φίλο Στέργο, και πάει λεγοντας. Πάντως δεν νομίζω η κοπέλα που ρώτησε να ήθελε να σε προσβάλει. Καλέ ξεκόλλα και μην παρεξηγείς.

Μάγδα τι νυφικό σκέφτεσαι να πάρεις; Ρομαντικό, μοντέρνο, μίνι; Τι τα θες καλέ τόσα λεφτά για τον στολισμό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω με πηραν τα ζουμια!! :(( βλεπω την Καθολικουλα βιντεο μολις γεννηθηκε που την καθαριζανε και την ντυνανε!!!! ποσο μικροσκοπικο και φοβισμενο ητανε!!!!!!!!!!!!!!!!! δυομιση κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-11823-13873936619649_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι ναι ρε ξεκολα μια χαρα ειναι το ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(που να το διαβασουμε δεν καταλαβα;;;που στο εγραψε καποια;)τελεια νυφουλα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τελεια κ η καθολικουλα!!!!!!αχ μωλε ποσο ηταν κ πως μεγαλωνουν ε;;;;μακαρι να εμεναν παντα μικρα....

φωτεινουλα καλοφαγοτο το κεικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ακομα να παρω μιξερ :(:(:twisted::twisted::twisted::twisted: και μου λειπει...μαρεσει να φτιαχνω διαφορα!!!!!!!!!!

ποτε ξεκουραζομε;;;;;;;;οπως το ειπες π ο τ ε :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στα ιατρικα θεματα ενα θεμα με τιτλο "πολλες ωτιτιδες"......

αλλα δικιο εχετε!!! βλεπω το καθολικακι μικρισκοπικο μολις γεννηθηκε τωρα και μυξοκλαιω :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα να βλεπω χαμογελαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!γιατι θα με παρουν κ μενα τα ζουμια :(:(:( βλεπω το μαρισακι μου πως μεγαλωνει.........αχ να εμεναν παντα μικρα.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θελω να μεινει στην ηλικια που περπαταει να λεει μαμα μπαμπα σαγαπω!!!!! και να δινει φιλακια και χαδακια......καλα οταν πει μαμα θα πεσω κατω!!! λεει μαμαμαμμα μπαμπαμπαμα αλλα δεν το ενοει βεβαια ακομα...αλλα ακουγετε τοσο ωραιο!!!! οταν την κανουμε τα μυξακια με το ρουφηχτιρι κλαιει και λεει μαμαααααααμααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα στη μητρόπολη παντρευτήκατε; Τι ωραία φωτο. Βάλε και άλλες . Ο άντρας σου γνωστή φυσιογνωμία. Που δουλεύει;

Καλέ τι μακρυά πόδια έχει η Καθολική!!!!!!!!Και το μάτι ορθάνοιχτο η σκατούλα!! Αχχχχχ καλά κάνει και σε έχει τρελάνει.

Πάω βολτίτσα, τα λέμε μετά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω αλλες πολυ ποιο ωραιες!!! θα βαλω το βραδακι....οχι απλα πηγεναμε παλια πολη για φωτογραφιες και σταματησαμε και βγαζαμε εκει στο συντριβανακι...στο φαληρακι παντρευτικαμε!!

Η καθολικη γενηθηκε με γουρλωμενα ματια!!!!! ναι εχει μακρια ποδαρακια το ζουζουνακι μου!!!!! ο αντρας μου ειναι στην δημοτικη αστυνομια Φωτεινουλα...μπορει να σε εχει γραψει και να τον θυμασαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!Είμαστε μια χαρά, ο μπεμπακος εφαγε 5 κουταλιτσες μονο κρεμα και μετα εκλαιγε, για να δουμε σημερα!!Του εδωσα και γαλατακι και μετα νανι και βγηκαμε εξω με τον αντρουλη μου και 2 αλλα ζευγαρια και περασαμε πολυ ωραια!!!Αφησαμε την μαμα μου να κοιμηθει με τον μπεμπη κι εμεις στους καναπεδες, μετα απο τοσο αλκοολ δεν ηθελα να κοιμηθω διπλα στον μπεμπακο μου!!!όσο για το spa, το εκλεισα σε αυτα που βγαζουν προσφορες καθε μερα και ηταν πολυ καλη τιμη και λεω δεν παει αλλο, αξιζουμε κι εγω και ο αντρουλης μου λιγη χαλαρωση!!Να δω ποτε θα καταφερουμε να παμε μονο!!!

Κατερινάκι ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, να τα εκατοστήσεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!Και κανε και κανενα τεστακι γιατι σε βλεπω του χρονου τα γενεθλια σου να γιορταζεις με τρια ζουζουνακια!!!

Το αλλο μας Κατερινάκι, το Καθολική ειναι πολύ ομορφο ονομα και στο εχω ξαναπει, και απο την ομορφια της και απο το ονομα της θα κανει εντυπωση το κοριτσακι σου!!!Καλε τι ομορφη νυφη ησουν???Και πολυ ωραιο ζευγαρι!!!Φτου φτου μη σας ματιασω!!!Οσο για τα ζουμια, εγω πηγα σημερα σε μια σχολικη γιορτη του γιου της νονας του μπεμπη μου και τα εβλεπα ολα καμαρωτα να λενε το ποιηματακι τους και βουρκωσα λες και ηταν δικά μου!!!Αυτη η εγκυμοσυνη με εχει κανει πολυ ευσυγκινητη!!!

Βικουλίνι μου τι ειναι αυτα που σε πιανουν βραδιατικα, ασε παιδι μου τα σκουπισματα, αρκετο τρεξιμο ριχνεις με δυο μαμουνακια!!!

χαρουλιτα καλη εφημερια και ΠΑΛΙ!!!αντε σε περιμενουμε να ξαναμπεις!!!

mitsi περαστικα στο ζουζουνακι σου!!!

magykal μου τι κανετε εσεις???

Πολλά φιλια σε ολες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΩ Η ΟΛΟΙ Η ΑΓΑΙΟΓΔΥΤΕΣ??ΤΕΣΠΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΡΟΖΕΤΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ 1300 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Κ ΚΕΝΤΡΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΛΙΓΑ ΕΓΩ ΛΙΓΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟΥ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ.ΝΥΦΙΚΟ ΘΕΛΩ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΙΝΙ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΑΑΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Κ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕ ΓΛΥΚΟ? :lol::lol:

ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ.

ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ ΑΛΚΟΟΛ Κ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...,

Ο ΓΙΟΣ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΑΤΑ ΑΝΤΕ Κ ΤΑΤΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Κ ΧΤΕΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...