Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μουρλες δεν παιζεστε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οι μανουλες 2008 φτασανε στο 13 κ δεν ξενερωνουνε ποτε....

τσαχπινογαργαλιαρες μανουλες 2008(13)

απο ολα εχει μπαξες μανουλες 2008(13)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βικχαρ αν είχαμε παραλάβει την θήκη για τις χαρτοπετσέτες και την θήκη για την φλογέρα θα βάζαμε:

Τώρα έχουμε και θήκη για φλογέρα και θήκη για χαρτοπετσέτες Μανούλες 2008 (13)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλά το βάλουμε τώρα θα το δει και δεν θα μου τα στείλει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΛΥΣΑΞΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[smilie=wav.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif] [smilie=icon_thumright.gif] [smilie=icon_thumright.gif] [smilie=icon_thumright.gif] [smilie=icon_thumright.gif] [smilie=icon_thumright.gif] ΠΑΕΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ 2 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κ ΕΡΧΟΜΕ!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τσαουσομανουλες σουπερ

Ωραίο είναι αυτό αλλά εγώ θέλω να έχει και σοκολάτα και ξανθιές και μελαχροινές και μανουλομάνουλα ας τα φτιάξει κάποια όλα αυτά

Βικχαρ ανέλαβε εσύ είσαι η μαγείρισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

[smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif]:thumbup::thumbup::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχουμε πολλα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: οτι κ να βαλετε ωραιο θα ειναι δεν σας φοβαμαι :lol::lol::lol::lol:

ας το ανοιξει η ρια η βασω που δεν εχουν ανοιξει κ ας βαλει οτι θελει εκεινη τις εμπιστευομαστε!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Λυκε λυκε εισαι εδωωωωωωωω :lol::lol::lol:

Καλε Βικουλινι πες και σε εμας κανενα παραμυθι να ηρεμησουμε λιγο και να μπορω να

σας προλαβαινω οταν παταω υποβολη :lol::lol::lol:

Βικαρα αντε παλι σου φεξε για μαγειρεψε τον τιτλο :lol::lol::lol::lol:

Ρια σκεψου τιτλο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως  εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία.. Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις; 
    • @Katerinioo δεν παλεύονται οι ναυτιες. Εμενα ενιοτε νιώθω χαλια τ στομαχι και εχω καουρες αλλα οχι ναυτιες. Αυτό με τ ρουχα τ σκεφτόμουν σήμερα κ γω. Οτι δ θελω τίποτα να με ακουμπάει αλλά εχω κ μερες μπροστά μ ακόμα. Φορουσα μια φόρμα φαντασου την έβγαλα κ εβαλα.πυτζαμα κ ενιωσα αλλος ανθρωπος.
    • Πώς είστε οι μαμάδες που γεννήσατε;;;
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καούρα χθες και το στομάχι. Σήμερα καλύτερα λ. Γύρισαν οι ναυτίες όσο δεν πάει και αυτή η γεύση που έχεις στο πρώτο τρίμηνο.. πονάκια έχω και εγώ και ζορίζομαι ακόμα και να βάλω ένα κολάν εγκυμοσύνης. Δεν αντέχω τα ρούχα και τα παντελόνια. Αντε μια μέρα κορίτσια και μπαίνει Μάιος. Να πάρουμε σειρά!!
    • Είμαστε καλύτερα! Είναι λίγο μπουκωμενος ακόμη, αλλά όχι όπως ήταν. Βέβαια, χθες μάλλον είχε ζόρια με τα δόντια του και δεν κοιμηθήκαμε καλά. Τώρα έχει 4 πάνω δόντια κ δεν ξέρω αν τον ενοχλούν τα κάτω τα πλαϊνά, γιατί του τρέχουν πάρα πολύ τα σάλια και μου γεμίζει όλο σπινθουρακια με την πιπίλα κάτω από το στόμα. Την Παρασκευή 8 το πρωί πάμε να κάνει το baxsero, οπότε πιστεύω θα έχουμε δύσκολο Σαββατοκύριακο.  Εσένα σου έκανε πυρετό με το bexsero?? Πως τα πάτε με τον ύπνο;; Έστρωσε καθόλου;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...