Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ααααααα Βικουλινι οχι ζαρρρρρρ ΖΑΡΤΤΤΤΤ :lol::lol::lol:

Οντως περναει η ωρα εδω ευτυχως που εχουμε και αυτο και χαζευουμε λιγακι ;)

Μακαρι να βρεις απαντηση στο θεμα σου και να αποφασισεις......

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οντως ειναι πολυ ακριβα και εγω τα εχω δει πολλες φορες αλλα δεν με περνει

η τσεπη μου να δωσω τοσα λεφτα......

Επλυνα και το αμαξι μου στα γρηγορα αλλα παλι χαλια θα γινει φυσαει και ολη η

σκονη καθεται πανω ειναι και μαυρο και φαινεται απαισια......

Δημοσίευση

Τωρα που αρχιζει να στεγνωνει φαινονται τα παντα τι να πω δεν μπορω

να το καθαρισω τελειως.......αντε μωρε ουτως η αλλως σε λατομειο δουλευω

τι περιμενω να ειναι στην χλιδα.......

Αντε μια ωριτσα μου εμεινα παει και αυτη η μερα....

Οι υπολοιπες εξαφανισμενες........

Δημοσίευση

Koριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε;;;;;;;;;

Μου λειπετε και σας σκεφτομαι,αλλα αν σας ειπε το Βικουλινι τρωω χοντρο πακετο!!! :o:(

Η μικρη μου βγηκε κι αυτη ζορικη και ολιγόυπνη και ο Αλεξ με τις απαιτησεις του και τη ζηλια του(δικαιολογιμενα το ερμο.. :? ) Η ψυχολογια λοιπον στα πατωματα και αναρωτιεμαι...ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΟΟΟΣΣΣΣ;;;;;;!!!!! :o

Α τελικα το στοιχημα με το θηλασμο το εχασα...δε ξερω τι πηγε στραβα...ξεκινησα ακριβως οπως λενε,εκανα οτι ειχα διαβασει αλλα η μικρη με ειχε διαλυσει στο πονο!!!ουτε η συμβουλος θηλασμου δε μπορουσε να καταλαβει γιατι δε πιανει καλα...μεχρι που εβαλα πριν μια εβδομαδα ψευδοθηλες για 2 μερες να ηρεμησουν λιγο οι θηλες μου αλλα μολις τις εβγαλα η μικρη δε ξαναεπιασε στηθος!!!! :shock:

Εντωμεταξυ με τις ψευδοθηλες θηλαζε 40 ωρες,εκανε 12ωρα χωρις να κοιμηθει,κουραζοταν,πνιγοταν,της ετρεχαν τα γαλατα και γινοταν μουσκεμα...μια απιστευτη ταλαιπωρια!!!! :(:( μεχρι που προχθες νοικιασα θηλαστρο της εδωσα με το μπιμπερο δικο μου γαλα και ξεραθηκε 3-4 ωρες!!! ε απο τοτε το βγαζω και της το δινω και η αληθεια εχει ηρεμησει πολυ το μωρο...αλλα νιωθω αποτυχια τρελη ρε γαμωτο!! και δε ξερω και για ποσο θα μπορω να βγαζω με το θηλαστρο(ειναι κι αυτο πολυ ταλαιπωρια) και να τη καλυβω με δικο μου γαλα...και για στηθος ουτε λογος η μπεμπα..δε γουσταρει μια!!!!

Πολυ πιεση ρε κοριτσια και νομιζω θα σκασω!

Ουφ σας τα ειπα να ξεσπασω λιγακι! :?:roll:

Ρε Βικουλινι δε παιρνεις το καραβακι να ερθεις κατα Κρητη αυτη τη φορα να πουμε η μια το πονο της στην αλλη;;; 5 ωριτσες ειναι οπως για Αθηνα! ;):lol:

Κανενα συγκλονιστικο νεο εχουμε στη παρεα;;; γκαστρωθηκε καμια;;;;Φλωριανα;;;Σταμμυ;;;; ;;)

Α ειδα και μια νεα αφιξη!!!τη foufou!! Foufou στη φωτο στο προφιλ εσυ χορευεις;;;; εκανα κι εγω για 3 χρονια λατινοαμερικανικα-ευρωπαικα!!!το λατρευα το χορο!!!! :D Σταματησα ομως γιατι εγιναν διαφορα στη σχολη που ημουν, ξενερωσα και τοτε δεν υπηρχε αλλη σχολη της προκοπης εδω..

Απο τη Φανουλα ειχαμε κανενα νεο;;;;τι κανει με τη μπεμπα της;;;; ζοριζται κι αυτη και δε μπαινει;;;

Γκαστρουλες Τζοαννακι και Τονια κοντευετε κι εσεις ε;;;

Βικακι μου εισαι αρρωστη;;;;περαστικουλια ρε!!! :YMHUG::YMHUG:

Σας φιλω ΟΛΕΣ!!!!! :-*:-*

Δημοσίευση

Τονια επιτελους.........σε χασαμε με τα ζουζουνια σου.........

Ταλαιπωρια ε?Δεν πειραζει με τον θηλασμο αφου το προσπαθησες παλι καλα ειναι και

οσο μπορεις να βγαζεις με το θηλαστρο το παν ειναι να εισαι καλα εσυ και η ψυχολογια σου

Σου ευχομαι να μπειτε γρηγορα σε ενα καλο προγραμματακι και να μην ταλαιπωρηστε....

Φιλακια πολλα στα παιδακια σου και να κοιτας πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα για να

μπορεις να χαμογελας στα ζουζουνια σου.... :D

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε ?εγω ευτηχως μια χαρα ειχα τρεξιματα απο την κυριακη ανεβασα πυρετο 38,5 χωρις να ξερω απο πω με επιασε πανικος μην κολησω το μωρο και τι να εχω,αλλα ευτηχως τελικα ηταν μια απλη μαστιττιδα που με αντιβιωση που παιρνω τωρα ελειξε,βεβαια απο το στρες μου ελατωθηκε πολυ το γαλα και αναγκαζομαι οπως και η τονια να το βγαζω με θηλαστρο για να ξερω ποσο τρωει το μωρο και δινω και ξενο γαλα αν χρειαστει....ειχα τρελλο κολλημα να θηλασω αλλα δεν πειραζει αρκει να ειμαστε καλα....για οσο καιρο εχω θα το δωσω.....την παρασκευη εχει και τα γενεθλιακια του ο πριγκιπας μου και θα ερθουν γιαγιαδες και παπουδες γιατι δεν ειμαστε για πολλα πολλα λογω μωρου για να σβησουμε κερακια κτλ σας φιλω προσ τοπαρων φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!

Πολλές αρωστούλες ακούω περαστικά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ είμαι η πιο χαζή τώρα είδα ότι η Τόνια είναι απο Κρήτη. Τόνια από που είσαι ακριβώς????

Βικουλίνι γιατί δεν παίρνεις ένα απλό μίξερ να τελειώνεις και να μην μπαίνεις στα έξοδα γιατί αυτά που είδα είναι λίγο ακριβά.

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

Μαμυς να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φανουλα κι εσυ ειχες φαει κολλημα με το θηλασμο ε;;; Κι εγω ρε γαμωτο και το ειχα βεβαιο οτι θα τα καταφερω αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο(μπεμπα)! :? Σιγουρα το συμαντικοτερο ειναι να ειμαστε εμεις καλα για να ειναι και το μωρο αλλα το εχω παρει λιγο κατακαρδα η αληθεια...

Ο μικρος πως πηρε την εισβολη;;;ο δικος μου εχει παθει παρακρουση!!! :crazy:

Βασουλα ευχαριστω βρε! Ναι εχεις δικιο κι εσυ...αυτο που χρειαζονται κυριως ειναι χαρουμενη μαμα!!! κι εσυ να δωσεις φιλια στο κουκλο σου!!! :-*

Βρε Ρια τωρα καταλαβες οτι ειμαι απο Κρητη;;;;; :lol::lol::lol: Ηρακλειο μενω γιατι;;; σκεφτεσαι να ερθεις;;;;αντε ρε ελατε να μου φτιαξετε τη διαθεση της λεχωνας!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Έχασες Τόνια!!!!!!!!!!!!!!

Η καταγωγή του μπαμπά μου είναι από Σούδα.

Το καλοκαίρι λέω να πάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω να πάω από τότε που έμεινα έγκυος και μου έχει λέιψει τόοοοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοο πολύ!!!!

Θέλω γαμοπύλαφο θέλω τραπέζια θέλω να μαλώνουν οι συγγενείς που θα φάω και που θα κοιμηθώ η Κρήτη είναι η αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσουδια εγω ξαπλωσα μεχρι τις 6 κ μετα σηκωθηκα κ εκανα το σπιτι αμα μου καρφωθει κατι δεν μου φευγει ρε γμτ...

με ποναει η κοιλιτσα μου αρκετα αντε να δουμε μκρι αυριο να μαι καλυτερα...ο χαρακης εμεινε στη μαμα μου!!!!!!!!!!!!

βικακυ πολυ καλα μιξερ ειναι τα κενγουντ αλλα πανακριβα γιατι δεν παιρνεις ενα οικονομικο να κανεις τη δουλεια σου???πως εισαι εισαι??????????

βασουλα μου σχολασες θα τα πουμε αυριο....

τονιααααααααααααααααααα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: κ μας μας λειπεις πολυ πολυ....κ θα γινεις βρε παλι φυσιολογικος ανθρωπος μην αγχωνεσε δεν σε φοβομαστε...ποσο ειναι τωρα η μικρη??

φανουλα περαστικα κ σε σενα τα μικρα τι κανουν???

ριααααααααααααα ακομα τη συνταγη περιμενω :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

hello louloudakia!!!ti kanete???egw ekana geniki to spiti ti deutera k simera giati xtes eixa paei dr kai ta xw ftusei opws katalavainete!kai fusika epeidi eixe kalo kairo pigaina kai to agori mou ta apogeumata stis kounies!afou koimithike apo tis 8 apo tin kourasi!ola kala me to giatro..ALLA mou ksekopse to fusiologiko!kai snif..opote logika 5-10 maiou tha gennisw!i mesi mou mou mou mou...

DILADI 7 EVDOMADES AKOMA!!!

bikara koritsaki mou eisai kalutera?ontws kukloforei mia iwsi!!!kala pethana sto gelio me tis prosfores sas...

bikoulini mou eisai kalutera??fae kai kana portokalaki...koita ligo kai ton eauto sou..kai ta paidakia sou theloun mia manoula ugii min to ksexnas!!

tonaki kouragio koritsaki mou!min niwtheis etsi!kaneis to kalutero pou mporeis!gia oso mporeis..ee..den tha trelatheis kiolas!!!sarantizete se liges meres ee??

fanoula apo pono pws eisai?tis kaiasrikis ennow..!kai gia sena oti eipa k stin tonia!Ki egw thelw polu na thilasw...alla opws vgei..

flwrianaki trelameni me ti douleia e???o mitsaras?den mas eipes egine tipota me to koko pilio???

stamoulini esu?ti egine de mas eipes??irthe i akatanomasti???

katerinaki mpu pou eisai???

vasoula ti kaneis??

aspa???ta mikra sou???

ta filia mou se oles!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΥΞΕΣ ΜΟΥ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::(:(:(:(

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΡΑΧΝΟΣ Η ΜΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑΡΟΗ :shock::shock::shock::shock::shock:

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ :lol::lol::lol::lol::lol: ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΕΕΕΕΕΕ....ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ;)

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

ιωαννακη μου αντε λιγο εμεινε ρε φιλεναδα σουπερ!!!!!!!!!!!!!

τι κανεις ο χαρουλης???

αχ κ γω λεω να κανω γενικη τελος του μηνα που θα σηκωσω κ τα χαλια αν εχει ανοιξει ο καιρος με εχουν κουρασει!!!!!!!!!!!!!

βικακυ περαστικα κ σε σενα!!

Δημοσίευση

me exei trelanei!!!vazei to kefali tou paw stin koilia k mou leei mama etsi den ponaei o aderfoulis mou e??ton agapaw...ax!na ton faw mou rxetai!!!

ontws konteuw...telos tou mina tha arxisw na plenw kai ta rouxa...na etoimazomai siga siga..

ta ftusa me ti geniki..apo dw k pera..mou fainetai osa vlepei i pethera..giati i koilia akoma tsita einai!!

akoma ponaei i koilitsa sou??pigaineis akoma toualeta?

Δημοσίευση

αχου μωρε τι αγαπησιαρης που ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ρε απο εδω κ περα χαλαρα να εχεις δυναμεις κ να ξεκουραστεις οσο μπορεις!!!!!!!!!!

ευτυχως δεν εχω παει αλλη τουαλλετα αν κ δεν εχω φαει κ κατι τωρα εστειλα το νικο να μου φερει παγωτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΒΙΚΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;;ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ Ε;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ Ε;;ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ;;;;;;ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Κ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ...ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!

ΦΑΝΟΥΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Ε;;ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΥΣΗΧΗ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ;;Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;;

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ;;ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ..ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ :lol::lol::lol: ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ...ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ...ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ Κ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΛΥ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ Κ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΜΩΣ...ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ;;;Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ..Κ ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΠΟΡΩ ΑΛΛΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΕΣ....ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2....ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ....

ΑΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;;

ΑΣΠΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ;;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΒΙΚΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝΙΑΧΑΝ;;;

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα βρέχει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μου την σπάει αυτός ο καιρός...................

Any way το πρόγραμμα μας σήμερα έχει ως εξής:

Φαγητό: μπιφτεκάκια με πατάτες τηγανιτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δουλειές σπιτιού: Γίνεται χαμώς χθες με έπιασε μια βαρεμάρα και δεν έκανα τίποτα. Ήρθε και η πεθερά μου σπίτι να κρατήσει την μικρή τώρα ότι και να δει δεν με νοιάζει :lol::lol::lol:

Βόλτες: Πρέπει να πάμε super market αλλά βαριέμαι θα προσπαθήσω να το αποφύγω γιατί λέω να έρθουν κάτι φίλες μου με τα παιδιά τους να παίξουνε με την μικρή μου και να πιούμε και καφεδάκι όσο μας αφήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η θήκη φλογέρας σε λίγο θα έρθει!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...