Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΑΛΙ...ΑΚΕΦΗ...ΤΕΣΠΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑ...ΒΗΧΑ Κ ΜΙΞΕΣ :(

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΜΟΥΝΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!

ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΑΣ;;;ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;;;; :roll::roll:

ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΙΚΑΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ!!

Η ΤΟΝΙΑ Η ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

ΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ :(:(:(:(:(

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ!!!ΑΧ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΜΗΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ!!!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ...Η ΒΙΚΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!!

ΜΑΜΥSLOVE ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗΝ ΟΚ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕΕΕΕΕΕ :|

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Περασαμε τελεια σημερα! Τελικα πηγαμε σε κινεζικο. Στον Ιταλο γινονταν χαμος! Μας αφησε και ο μικρος και κοιμηθηκαμε το μεσημερι!!! Η Ειρηνη ακομα κοιμαται!

Βικουλινι μου ειναι καλυτερα η μικρη? Που την αρπαξε μωρε...

Τονια μου εφτασε ο καιρος!!!!!! Με το καλο ο αγοραρος σου! Να επικοινωνεις με την Βικυ να μαθαινουμε νεα σου..Με ενα πονο να γεννησεις! Αχ τι καλα!

Που χαθηκατε οι αλλες καλε? Πεσαμε παλι...

Δημοσίευση

ax bikoulini λες με ποναει πολυ το στηθος μου κανονικα σημερα επρεπε να αδιαθετησω αλλα ειδα καφε υγρα.τι να ειναι αυτο μετα ολη μερα τιποτα δεν ξαναειδα,για διαφωτισε με γιατι τα εχω ξεχασει.

Ιωαννα μου καλα ειμαι σε ευχαριστω πολυ ,εσυ πως τα πας??περιμενα να σε δω στην συναντηση αλλα ειχες αρρωστο τον μικρο ε??

βικυ που χαθηκες καλε???

Δημοσίευση

hello koritsakia!!eksafanizol epese pali??

tonaki sou steila min!arxes maiou logika tha gennisw afou tha kanw kaisariki!

stamoulini ta kafe einai simadi eglumosinis...polles kopeles etsi ksekinisan!!!ante..ante!!!me to kalo boubou na eisai egkuoula!!!!

bikoulini mou giati koritsaki mou eisai etsi?

lenara xairomai pou vgikate ligo k kseskasate!!

mpempoulis ti kanete eseis???

filakia!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Εχω μέρες να μπω :cry::cry::oops::oops: . Τα εχω παίξει!!! Πολύ δουλειά και στο σπίτι ενας πανικός!!! Βομβαρδισμένο!!! Δεν προλαβαίνω να μαζέψω τίποτα :cry: . Ειχα και τον Μητσάρα ψιλοάρρωστο :shock::shock: . Με ζουρλομανδία θα με πάρουν καμιά ώρα!!! Τουλάχιστον το ΣκΚ βγήκαμε βολτούλες και χαλάρωσα λιγάκι!!! Εχθές το πρωι πήγαμε στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Δεν ξέρω αν έχετε πάει ποτέ αλλά είναι τέλεια!!!!!!!!! Πρέπει να κανονίσουμε να πάμε μια φορά όλες μαζί με τα πιτσιρίκια, δε υπάρχει καλύτερο!!!!!

Σας φιλώ τωρα γιατί αρχίζω το μάτς!!!!!

Φιλάκια και μου λείπετε!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Milritsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Περάσαμε ένα πολύ ωραίο ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθαν την Κυριακή η αδερφή μου με το αγόρι της και την ανηψιά του και παίζανε με την Ανδριανούλα μου μια χαρά έκαναν ποδήλατο στην αυλή μετά φάγαμε μετά πήγαμε στα κατσικάκια του πεθερού μου μαζέψαμε λουλουδάκια!!!!!!!!!! Είχαν πολύ πλάκα οι μικρές!!!!!!!!!!!!

Bikxar έχεις πάρει πολλές απουσίες τι έγινε????? Ξεκουράζεσαι από το Σαββατιάκο σίδερο??? Πρόσεξε γιατί θα μείνεις από απουσίες.

Φλωριάνα και εγώ με το σπίτι δεν την παλεύω όλη την ώρα μαζεύω και όλη την ώρα χαμώς γίνεται μήπως κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω????? Το έχω σκεφτεί και αυτό. Ειδικά αυτός ο νεροχύτης τον αμάζευτο έχει και φανταστείτε ότι έχω και πλυντήριο πιάτων και όλο και κάτι πλένω στο χέρι κάτι μπρίκια κάτι κατσαρόλες κάτι τα πλαστικά ποτήρια της Ανδριάνας χαμώς.

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ρία τι γίνεται, γεμίσαμε μπαταρίες????

Είδες άμα περνάς ένα όμορφο και γεμάτο Σαβ/κο αρχίζει η εβδομάδα σου πολύ όμορφα !!!

Είσαι όλο ενέργεια και ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις χωρίς γκρίνια….αυτό κι αν είναι βασικό!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας τι κανετε?

Εγω δουλεια ηρθα πριν απο μια ωριτσα και τρεχατε χερακια μου εχουμε

χειρογραφα δελτια γιατι δεν ανοιξαν τον πελατη στον υπολογιστη :evil:

Τι ωραια μερα θεε μου μονο για καφε ειναι........

Δημοσίευση

Καλέ τι πάθατε όλες??????????

Βάσω εσύ δεν δουλευεις???????

Θα τραγουδάω μόνη μου!!!!!!!!!!!!

Τρα λα λα λα λα λα λα λα !!!!!!!!!!!!!!!!

Και θα μου αφιερώσω και ένα τραγουδάκι για να μην αισθάνομαι άσχημα που είμαι μόνη μου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Και εγώ στη δουλειά είμαι!!!!!!!!!!

Σε καμία ωρίτσα σχολάω!!! Έχω και φαγητό από εχθές θα κοιμηθώ και το μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!

Αλλά το απόγευμα ξαναέρχομαι :oops: .

Αύριο μετά από τόσες ημέρες η Ανδριανούλα θα πάει στην σχολή χορού!!!!!!!!!!

Πως τα περάσατε ΣΚ???

Καλέ η bikxar που είναι ανησυχω :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Τυχερουλα σχολας και θα την πεσεις μια χαρα εγω σχολαω 7 εχω μελλον......

Ησυχα ευτυχως ειχε καλο καιρο και ειμασταν στον κηπο με τον μικρο με τις ωρες

και παιζαμε με τα χωματα :D

Η τρελη μας μαγειρισσα ειπε το Βικουλινι πως χαλασε ο η/υ γι αυτο και δεν μπαινει....

Δημοσίευση

μακαρι ιωαννα μου θα κανω τεστακι κ θα σας πω!!!!

καλημερουδια !!!!!!!!!!!τα εχω παιξει!!χτες ειμασταν ολη μερα βολτουλα και το βραδυ αργα .............

.......................................................η μικρη εχει βγαλει σπυρακια στα ποδια της καντηλες κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρα την παιδιατρο και ειπε να της δωσω φενιστιλ 2 24ωρα και τα λεπτα καλσον ειπε δημιουργουν δερματιτιδες!!!ακουσον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock:

το ξερατε???

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ μου καλα ειστε??Να μας πας στα Βασιλικα Κτηματα!!!!!!!!!!!Γιατι ειμαστε Βασιλησες!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΑΣΩ ΤΙ ΝΕΑ??ΟΛΑ ΚΑΛΑ??

ΡΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

Δημοσίευση

stamymamy καλημέρα ΕΛΕΟΣ πια πόσσα πρέπει να προσέχουμε επιτέλους????? Α και να σε ρωτήσω τώρα που το θυμήθικα πως είναι το όνομά σου????

Καλέ με έπιασε μια λιγούρα τώρα πάω να πάρω κανένα κρουασάν να φάω ;)

Δημοσίευση

Μη μου μιλας για φαγητο γιατι θα σε φαω :lol::lol::lol:

Θα πω αργοτερα κανεναν να μου φερει κατι γιατι θα λιποθυμησω απο την πεινα

οχι τιποτα αλλο αλλα γουργουριζει και σαν τρελη η κοιλια μου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...