Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις ευχές σας,γλυκά κοριτσάκια!

Βίκυ τι τυχερή!Εχθές ήσουν μόνη με τον άντρα στο σπίτι;;;;;;Τέλεια!Εμένα η μαμά μου μένει από κάτω.Οπότε και να μου πει να μου κρατήσει τα παιδιά δε γλιτώνω για πολλές ώρες :lol::lol::lol:

Καλά κάνεις και δεν πετάς το φαγητό,εδώ που φτάσαμε(που μας φτάσανε μάλλον),θα τρώμε το ίδιο φαγητό για πολλές μέρες.

Βασούλα,δουλεύεις ε;Υπομονή και η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις! ;)

Αν όντως πάτε για καφέ θα κάνετε την καλύτερη δουλειά.Πιείτε και μια τζουρίτσα στην υγειά μου :D:D

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ το πίστεψα.Λέω μετά τη δουλειά θα πάτε.Και να πεις ότι είμαι και ξανθιά...Δεν είμαι :lol::lol::lol:

Η Βίκυ έχει πιάσει το νόημα.Δεν μπορεί να πάει για καφέ και γι' αυτό πάει να σιδερώσει.Ποια η διαφορά;Το ίδιο πράγμα είναι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βασούλα,να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις;Δεν έχει μπει το Κατερινάκι καθόλου για να μου απαντήσει.Ασχολείται με βαφτίσεις και τέτοια;γιατί έλεγέ κάτι για μπομπονιέρες.

Δημοσίευση

Κατερινακι :lol::lol::lol::lol::lol:

Μακαρι να πηγαιναμε.........αλλα που.....

Δεν μπορω αλλο την δουλεια με τετοιο καιρο ξεσηκονομαι πολυ....

Πηρα την μαμα μου και μου ειπε πως ο μικρος ειναι κατω στην αυλη και παιζει καλοπερναει

το αγορακι μου....

Δημοσίευση

Foufou ναι η Κατερίνα ασχολείται με βαπτίσεις μην στεναχωριέσαι μπορεί να αργήσει αλλά θα μπει.

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ ΜΕ ΗΛΙΟ: Η μικρή δεν έχει φάει καθόλου οσπρια αυτήν την εβδομάδα.

Βάσω μέχρι τι ώρα δουλευεις?????

Εγώ μέχρι τις 1.30 σε 2 ώρες και 16 λεπτά φευγώ έχω πιάσει και καθαρίζω το γραφείο για να μου περάσει η ώρα.

Το ξεσκόνισα όλο και πάω να το σκουπίσω και να το σφουγγαρίσω σε 10 λεπτά θα είμαι πίσω!!!!!!!

Δημοσίευση

Κατερινιω η απορια σου λυθηκε δεν προλαβα να απαντησω η Ρια ηταν

πιο γρηγορη :lol::lol:

Ρια στις 14:00 φευγω αλλα αυτη η ωρα ειναι δυσκολη 11με 12 και κατι.....

Μωρε μπραβο ορεξη για ξεσκονισμα :lol:

Δημοσίευση

Τέλειωσα και με το σκουπισμασφουγγάρισμα πλάτσα πλούτσα τα έκανα.

Ο Σωτήρης είναι σπίτι με την μικρή και με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει στο πλύντήριο πιάτων που μπαίνει το απορρυπαντικό και του λέω ρώτα την Ανδριάνα και τους άκουγα από το τηλέφωνο και του λέει η Ανδριανούλα εδώ μπαμπά και κλείνεις και το πορτάκι :lol::lol::lol::lol::lol: μετά του λέει πατάς αυτό το κουμπί και το κλείνεις και τα κάνει ο Σωτήρης και μου λέει άστο το καλό ξεκίνησε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βάσω υπομονή θα έρθουν και καλύτερες μέρες!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να κάνω μια γενική στο σπίτι μου ήρθε τώρα θα γίνει χαμώς όλα έξω θα τα βγάλω !!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλα ε αφασια η μικρη :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ τι παιδια εχουμε πανεξυπνα...........

Τωρα που αρχιζει και στρωνει ο καιρος και εγω θελω να πλυνω τις κουρτινες

και να κανω μια καλη γενικη.......αλλα να δω ποτε μαλλον το επομενο σ/κ.

Δημοσίευση

Βάσω μην κλέβεις στις 2.00 δεν είπες ότι θα φύγεις????

Εγώ σε μισή ώρα φεύγω!!!!!!!!!!!!

Stamy μας τι έπαθες καλέ???? Να σου στείλω λίγο φασολάδα να συνέλθεις????? :lol::lol::lol:

Η Bikxar συνεχίζει το σίδερο θα μας σιδερώσει όλες μας τώρα που πήρε φόρα!!!!!!!!

Καλέ Βάσω δεν μας είπες πως τα πέρασες εχθές?????

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑ ΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΗΓΑΜΕ ΗΔΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕς ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ,,,,,,,Η ΜΙΚΡΗ ΓΡΝΝΗΘΗΚΕ 2860 ΟΠΩς ΘΑ ΣΑς ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΛΙς 15 ΗΜΕΡΩΝ ΠΗΓΑΜΕ 3500 ΚΙΛΑ ΕΣΕΙς ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ?ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς

Δημοσίευση

geia sas koritsoudia mou!!!ti kanete???emeis xarikame ligo ekw simera!min fantasteite..vgikame stin auli kaname podilato,psisame psaraki eksw k tetoia..alla toulaxiston eimastan eksw!!!xexe!einai isuxa edw pou menoume k akougame kai ta poulakia..trelathike o xaroulis meta apo toses meres!!!

mammyslove na sas zisei i beboula sas!ki apo dw...

polu xairomai gia ti 2i kaisariki..epeidi kontozugwnei kai i diki mou mera!!!ti thilazeis?o mikros sou ti kanei?me to mwro ti leei?

bikoulinaki ti kaneis?trexeis me ta mikroulia ee??/ante na anoiksei o kairos na teleiwnoume me tis k@loarrwsties giati ta neura mou!!perastika sas!!

bikaki pou eisai?eksafanizol??pali pineis rakomela?//xaxa...

vasoula ki egw geniki thelw na kanw!perimenw ti deutera pou tha paei o xaris sxoleio..kai tsoukou tsoukou na arxisw..ee pou tha paei tha teleiwsw kapoia stigmi...

katerinaki mououou asta mi milas gia photo tautotitas!egw exw auti apo to gumnasio stin opoia eimai san kathusterimeno!ntrepomai na ti deixnw milame..toso xalia!!!

toniaxan konteueis koritsaki mou ee??me to kalo!!xronia polla k ston antrouli sou!steile to kin sou na kseroume pote tha genniseis!!

tonia28 trelameni k me ta vuzia eksw eisai trelokritikia??xaxxaax....alla as mi gelaw giati erxetai kai i dikia mou wra!!!

lenaki ola kala me to emvolio?den ekane pureto o antras ee???

stamoulini giati tosa neurakia koritsaki mou??megia kai ta kainouria sou rouxalakia!!na ta xareis!!!

flwrianaki pou xathikes???pws ta perasate sto pilio??

elisaki,katerina,ria,eraki kai opoia alli ksexasa..filakia roufixta!!

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια μου??

Εμεις καλα..Ο μικρος δεν εκανε πυρετο τουλαχιστον οχι ακομα αλλα δεν εκανε μια μερα ολοκληρη κακακια και απο χθες βραδυ κανει κατι σαν διαρροια αλλα οχι πολυ συχνα. Τι να πω..μαλλον απο το εμβολιο ειναι.

Ο καιρος δεν λεει να φτιαξει γμτ..ειπανε ομως σε λιγες μερες υα φτασει 20 βαθμους, αντε να δουμε!

Δεν διαβασα πολλα..σχεδον τιποτα δηλαδη! :oops:

Βικακι πηρα χαλβα να κανω το γλυκακι σου. Την συνταγη την εχεις σε αυτο το τρενακι η στο 11? Μην ψαχνω τζαμπα! Να σε ρωτησω και κατι ακομα...Το μιγμα γινεται νερουλο η σφιχτο σαν του κορμου? Μπορω δηλαδη να το κανω και σε σχημα κορμου?

Φανουλα μου να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου! Και η δικια μου 2 καισαρικη πολυ πιο καλη απο την πρωτη!!

Ιωαννακι μου μην ανησυχεις! Και εσυ καλυτερα θα την περασεις αυτην την καισαρικη.

Αδερφουλα που εισαι? Επεσες με τα μουτρα στι μπομπονιερες?

Νατασα μου λες να εχεις νινακι στην κοιλιτσα? Στο ευχομαι!

Βικουλινι περαστικα στην μικρη! Ευχομαι να μην κολλησει ο μικρος! Κρατα γερα εσυ...

Αυριο το μεσημερι εχει φαγητο με τα κουτσουβελα σε Ιταλικο!! μιαμ μιαμ καιρο ειχαμε να παμε! Μετα βολτουλα και καφεδακι!!

Τα φιλια μου σε ολες!!! Καλο βραδυ να εχουμε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...