Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 12!!! :D

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΙΤΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4ΜΕΡΕΣ..ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ!!!ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ...ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΟΝΙΚΟ!!!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ!!! :D ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΦΩ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ!!! :oops:

Δημοσίευση

ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΓΜΤ...

ΛΕΝΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!ΜΠΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ!!

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ!! :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Και εμενα ο αντρας μου οταν παω στο μαγαζι με φωναζει μου λεει μην τολμισεις και

πας στο ιντερνετ ελα εδω να καθησουμε μαζι...

Τωρα σκεφτομαι να παω να παρω με δοσεις ενα λαπτοπ και να κανω συνδεση για να μπαινω

απο το σπιτι μου εχετε γινει εμμονη περιμενω πως και πως να ερθω στην δουλεια για να

διαβασω νεα σας.....

Ειπαμε καλα που ειστε και εσεις και περναω ευχαριστα στην δουλεια αλλιως θα καθομουν σαν

το χαζο να χαζευα τα βουνα.....

Δημοσίευση

μαγειρεψα φαγαμε κ τωρα φτιαχνω γλυκακι βασω ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

φτιαχνω ατομικα κορμουδακια με χαλβα κ φουντουκια!!!!!!!!

θα εχουμε κοσμο το απογευμαααααααααααα

λεω να τη πεσω κ λιγο :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

βασω για σενα....

κορμος σοκολατενιος με χαλβα κ φουντουκια

2 κουβερτουρες

1 κουταλια μελι

2 κουταλιες κακαο

2 κομματια χαλβα κ λιγο θρυματισμενο για ντεκορ αποπανω

2 χουφτες φουντουκια η ολοκληρα η θρυματισμεννα

προερετικα σταφιδες

λιωνεις σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες κακαο κ μελι

μολις λιωσουν το απομακρυνεις απο το ματι το αφηνεις 2 λεπτα κ ριχνεις τα φουντουκια το χαλβα σε κομματακια κ τι σταφιδες...

το βαζεις στα φορμακια κ το πασπαλιζεις με χαλβακ μετα ψυγειο....

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτη φορα το φτιαχνω θα σου πω το απογευμα απο γευση ετσι που το δοκιμασα πολυ ωραιο θα σου πω κ εντυπωσεις κρυο

πανευκολο κ γρηγορο!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-4141-13873936465925_thumb.jpg

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!Έκανα έναν ύπνο το μεσημέρι όλα τα λεφτά.Ακόμα κοιμουνται τα μουσουδάκια.Πρέπει να φτιάξω κανα φυλλάδιο για το σχολείο κι εγώ χαζεύωωωωωωωωωω!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ βικουλινι κ βασω και μενα με βριζει οτι εχω χαζεψει με το ιντερνετ και δεν τουδινω σημασια και τεταια,αστους να λενε μωρε και εμεις δεν θελουμε να μιλησουμε λιγο??ε μα!!

βικυ ναι τι να κανουν και αυτα αλλα και τα νευρα μου δεν ειναι καλα τελευταια!!! :twisted::twisted::o) [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=whip2.gif] θα βγαλω τα μαστιγια σε λιγο να αρχισω να αυτομαστιγωνομαι!!!! :lol:

δεν θυμαμαι τι αλλα!!!α!!θα παω να ετοιμαστω να παω στο ΡΕΑ γεννησε η γυναικα ενος ξαδερφου μου και παω να δω την μπεμπα!!θα μπω κ το βραδυ φιλια!!1

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ!!!!

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Κ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΑ!!ΡΙΧΝΕΙ Κ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ!!!

ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!ΦΤΙΑΧΝΩ Κ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!

ΒΙΚΑΡΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ!!!ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ !!!

ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!

ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!

Δημοσίευση

πωπωπωπ σαπισαααααααααααααααα εστρωσα επιδερμιδααααααααααα γαμω τους υπνους εκανα θελω κ αλλο....

να φανταστειτε ο χαρης κοιμηθηκε πο τις 3 μεχρι τωρα οποτε καταλαβενετε ξανα στις 5 το πρωι θα κοιμηθει....

λοιπον κοριτσια το γλυκο τα σπαει το ξεφορμαρακ το εφαγα ετσι ουτε κουταλι ουτε πιρουνι ειναι σαν ενα χοντρο κομματι σοκολατας με φουντουκια το λεω κ τρεχουν τα σαλια μου δοκιμαστε το...

βαζω φωτο κ ξεφορμαρισμενο πριν παει στην κοιλια μου :lol::lol::lol::lol::lol:

post-4141-13873936468421_thumb.jpg

post-4141-13873936469839_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλέ ούτε συνεννοημένες να είμαστε όλες τι ύπνους ρίξαμε σήμερα????

Ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ξεκουράσουμε τα κορμιά μας χιχιιχιιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχι.

Στάμυ σε είδα με την μικρή στην πισίνα πόσο ζηλευω!!!!!!!!!!

Bikxar να τους πάμε όταν ανοίξει ο καιρός και εμείς έχει νομίζω και στο Πέραμα και στο Κερατσίνι.

Καλά Bikxar πεινάω πολύ και το γλυκό σου το βλέπω και μου πέφτουν τα σάλια

Δημοσίευση

ρια ειναι στη δραπετσωνα εχω ρωτησει παιρνουν απο 4 κ πανω κ στο πλατωνα στο village απο 5 αλλον κοντα στην ηλικια των παιδιων δεν εχει ρε γμτ το εχω ψαξει!!!!!!!!!!!!

στο περαμα ειναι ανοιχτο κ πανε πολυ μεγαλυτερης ηλικιας....

το γλυκο ειναι πανευκολο γρηγορο κ νοστιματο!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμεναμε το κουμπαρο μου κ ενα αλλο ζευγαρι τελικ δεν θα ερθουν καλυτερααααααα :lol::lol::lol::lol: δεν εχω διαθεση να μιλαω :lol:

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια?

Βικυ τέλειο το γλυκό, να το σηκώσουμε..

Δεν προλαβαίνω ρε γαμώτο ακόμη..

Εμεις σημερα φτιάξαμε μπατον σαλέ με παρμεζάνα με τον Κώστα και τωρα θα φτιάξω χουνκιαρ μπεγιεντί αλλά με κεφτεδάκια..

δεν ειμαι πολυ καλά σήμερα, ειμαι στεναχωρημένη, θα τα πουμε κάποια άλλη στιγμή, φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Τι γίνεται κοριτσάκια;;;;;;;;;;Όλα καλά;;;;;;;;Εγώ πήρα τη μεγάλη απόφαση να στρωθώ στη δουλειά.Ταυτόχρονα όμως θα σερφάρω κιόλας :lol::lol::lol: Έτσι για να σπάει η μονοτονία. ;) Βαριέμαιαιαιαιαια απίστευτα.

Δημοσίευση

καλησπερα κι απο μενα!!

τα διαβασα ολα και αν ξεχασω τιποτα συγχωρεστε με!!

Ρία η Αντριαννα σου όλα τα λεφτα!

Ιωαννακι μου τί κανετε? Πως ειναι ο Χαρούλης? Ο μπεμπακος κλωτσαει?

Βικουλίνι μου καλοριζικο το τζακακι! Εύχομαι τώρα να το ανάβετε συνέχεια! Επιτελους το πηρε αποφαση ο Χρήστος ε?

Αδερφουλα συμφωνω με την Βίκυ θα μπαινεις για 5 λεπτα και θα σου δινουμε δυναμη για τις υπολοιπες 23 ωρες και 55 λεπτα!! :lol: Πως είσαι σημερα? Ευχομαι καλυτερα! Οσο για τη μνημη μου ασε το τσιπακι κοντευει να καει!! :lol::lol:

Σταμμυ μου εχτες ειχα βγει σημερα ειδα τα μηνυματα σου..σε περιμενα και σε εδειχνε off..τι να κανα..Ωραιες οι φωτο ;) κι οσο για το μπεμπε με το καλο ευχομαι να εισαι και συντομα να μας το ανακοινωσεις!

Φλωριαννακι καλως μας ηρθες...ωραιο το Πήλιο? Ευχομαι να γυρισατε τρεις... ;)

Βικακυ δεν παιζεσαι...οταν περιγραφεις αντιδρασεις του Νικου και του Χάρη είναι σαν να το ζω σαν να σας βλεπω..και γελαω μετα μονη μου σαν την χαζη..όσο για τις φαρσες κοριτσια ειναι αληθινο...ισως την επομενη Τεταρτη δειξει και την νονα του Νικολα...επαιξε κι εκεινη, μεγαλη ιστορια...εχω περιεργεια να το δω στην οθονη γιατι το τι της κανανε τα ξερω μου τα εχει πει ολα...κι εκεινη κερδισε...αλλα πιο πολυ της αρεσε που γνωρισε τον Σαββα..αχ Σαββα Σαββα, που λεει κι η αδερφουλα μου..(VILLA VILLA) :lol::lol::lol: (εμενα παντως πιο πολυ μου αρεσει ο Δημητρης (Βλαχος) παρα ο Σαββας, αλλα δεν μου κανει εντυπωση ποτε δεν ειχα ιδια γουστα με την κουμπαρα μου εξ΄ου κα ιτα 14 χρονια φιλιας ;):lol: !!

Τονια περαστικουλια σου και γρηγορα! !! :D

Κατερινιω ωραιο πραγμα να εισαι σπιτι ε?? Μάλλον αυριο θα ανοιξουν λογικα τα σχολεια...Καλο ξύπνημα και καλη εφημερια!!

Βασω...πω πω ωραια φυση! Αλλα μοναχικο το τοπιο στη δουλεια σου ε? Πως την παλευεις εκει? Εχεις συναδελφους ή μονη σου εισαι?

Εράκι μου θα συνηθισετε μωρε...γιατι κουκλιτσα στεναχωρημενη σημερα? Μπορουμε να κανουμε κατι να ανεβεις? Ευχομαι η υπολοιπη μερα σου να κυλησει τελεια και με πολλη χαρα!!

Ασπα μου τι κανεις? Πως πηγε σημερα στη δουλεια? Όλα καλα? Απο γκρινια ηρεμια ή ου?

Καλά περιττο να σας πω οτι επαθα σοκ οταν ειδα 17 σελιδες....τα ματια μου εγιναν καπως ετσι :shock::shock:

αλλα ενταξει παλευτηκε...χ :lol::lol:

Κοριτσια ειμαι πτωμα ειχε πολλη δουλεια σημερα κι αυριο προμηνυεται ακομα πιο δυσκολη...εν τω μεταξυ γυρισα στις 17.30 απο το μαγαζι κι αφου πηγα σε 3 προμηθευτες εδω κοντα στο σπιτι για ανεφοδιασμο...γυρισα σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα συμμαζεψα και εβαλα στη θεση τους και τα σιδερωμενα...τωρα μαγειρευω πατατες γιαχνι για αυριο, εκανα μπανιο κι εγω και ο Νικολας ο οποιος παρεμπιπτοντως κοιμαται εδω και μιση ωρα.... :shock: ναι καλα διαβασατε :lol::lol: και παω να περασω τα τιμολογιακια μου...εχω φερει δουλεια για το σπιτι... :(

Ουφ τα ειπα σορυ που σας επρηξα!! Σας αφηνω καλο βραδυ!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...