Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΤΕΛΕΥΤΕΑ :lol::lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock::shock: ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ :(:(

ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΗ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ...

ΒΑΣΩ ΡΙΑ;;;;;

ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΧΟΜΕ

ΘΕΛΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ :lol::lol::lol::lol: ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ;;; :lol::lol:

Δημοσίευση

βικακυ μου σενα επειδη σ'αγαπαμε δωρο τα μεταφορικα :lol::lol::lol:

αρχιζει κ μεγαλωνει ο μπεμπης μαλλον για αυτο δεν προλαβαινεις....

βασω ειχα κ εγω λευκωμα τι ωραιες εποχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βικουλινι υπομονηηηηηηηηηη κρατα γεραααααααααα.....

Καλε μην ζητας παστιτσιο και με κουριερ κιολας αυτες θα στο χρεωσουν 10πλα

εγω ειπα να παω να παρω και η μονη εκπτωση ηταν 1ευρω χωρις χαρτοπετσετα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
βικακυ μου σενα επειδη σ'αγαπαμε δωρο τα μεταφορικα :lol::lol::lol:

αρχιζει κ μεγαλωνει ο μπεμπης μαλλον για αυτο δεν προλαβαινεις....

βασω ειχα κ εγω λευκωμα τι ωραιες εποχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε εμενα δεν με αγαπατεεεεεεεε :(:(:(

Πανε εκεινες η εποχες τωρα ζουμε μεγαλες στιγμες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΕΥΚΩΜΑ :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΡΩΤΙΛΕΣ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΜΟΛΕΥΚΩΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΘΥΜΙΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΣ ΝΙΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Βικχαρ αν είναι να δίνουμε και χαρτοπετσέτες δεν λέει θα πέσουμε έξω.

Εκτός αν τις κόβουμε στη μέση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βικουλίνι διάλεξε τι παστίτσιο θες με ψιλό μακαρόνι από το Πέραμα ή με χονδρό από τη Σαλαμίνα???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

βασουλα μου κ σενα σε αγαπαμε εσενα σου καναμε ολοκληρη εκπτωση :lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε η βικυ θα παρει χαρτοπετσετα αφου τις καναμε δωρο τα μεταφορικα :lol::lol::lol::lol:

και που να πιασουν κ οι ζεστες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχουμε πολυ πλακα [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hippy2.gif][smilie=hippy2.gif][smilie=hippy2.gif][smilie=hippy2.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif]
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...