Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Γειά σας κορίτσια!

Πώς τα πάτε; Πώς πάνε οι δίαιτες; Βλέπω το αραιώσαμε λίγο;

Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό! Είμαι στα 58 και κάτι (και 2 και 4, ανάλογα).

Τώρα μπορώ να τρώω σχεδόν κανονικά, οπότε λέω να γράφω κι εγώ το μενού μου. Αρχίζω με τα χτεσινά:

Πρωινό: Ένα νες (μισό κουταλάκι νες) σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με τυρί.

Δεκατιανό: τίποτα, γιατί έπρεπε να πάρω μια αντιβίωση νηστική. Αλλιώς κάτι τρώω πάντα για δεκατιανό.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο πατάτες γιαχνί στο φούρνο με φέτα (η φέτα ψήθηκε μαζί με τις πατάτες).

Απογευματινό: Ένα αχλάδι.

Ένα ποτήρι γάλα με κακάο.

Βραδινό: Ένα μικρό πιατάκι πατάτες απ' το μεσημέρι (στις 7).

Ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί (στις 9.30).

Αυτάαααα!!!!!

ooooooo geia sou egkyoula :D:D:D pws paei h egkymosynh kalytera e????

mia xara sta kila...pws ta diatireis???mpravo soy!!!!

kai egw apo oti vlepeis edw statherh aksia :P:P:P

arxisa na xanw...den trww vradino kai etsi xanw eykola...

ante ela esy gia na exw pareaki :D

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σας! Τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: Ένα τοστ με μαύρο ψωμί, βιτάμ και τυρί.

Μεσημεριανό: Ένα μπιφτέκι χοιρινό τηγανιτό σε ελαιόλαδο + κριθαράκι + γιαούρτι + ντοματοσαλάτα.

Απογευματινό: Ένα αχλάδι.

Ένα μεγάααααααααααααααααλο ποτήρι αριάνι! :)

Βραδινό: Ένα μικρό πιατάκι κριθαράκι με γιαούρτι (στις 7.30).

Ένα τοστ με μαύρο ψωμί, βιτάμ και τυρί (στις 9.30).

Δημοσίευση

κοριτσια μου γεια σας

να μαι και εγω,χθες πηγα εκδρομη με το δημοτικο με τον μεγαλο μου γιο στη Θεσσαλονικη και ευτυχως δεν εφαγα πολλες βλακειες κρατηθηκα ουτε καν παγωτο δεν εφαγα αλλα δεν τα γραφω γιατι δεν θυμαμαι ακριβως και τσιμπολογησα και λιγα γαριδακια τελοσπαντων θα σας γραψω τα σημερινα μου αυριο

Μαρινα απο οτι ειδα μια χαρα τα πας,μην απογοητευεσαι θα ξυπνησει ο μεταβολισμος σου καποια στιγμη ειναι ωσπου να παρει μπρος

Αννα Μαρια μια χαρα αφου δεν πηρες κιλο ακομα θα παρεις φυσιολογικο βαρος αντε κοντα στα 15 παραπανω δεν νομιζω και θα τα χασεις ευκολα μετα,το περισσοτερο βαρος παντως μπαινει στο 3ο τριμηνο οπου και παιρνει και το μωρο

etoile να χαιρεσε που δεν πηρες βαρος ακομα τι καλυτερο να τρωμε και να μην βαζουμε,οπως ειπα και στην Αννα Μαρια στο 3ο τριμηνο μπαινουν τα περισσοτερα εχετε καιρο ακομα φατε αφοβα τωρα που μπορειτε!!!!!

Δημοσίευση

Μαρινα απο οτι ειδα μια χαρα τα πας,μην απογοητευεσαι θα ξυπνησει ο μεταβολισμος σου καποια στιγμη ειναι ωσπου να παρει μπρος

γεια σουυυυυ!!!ευχαριστω...ναι καλα τα παω...οχι ξυπνησε ο μεταβολισμος...χανω....ευτυχως... :D:D:D

αλλα θα ζυγιστω τελη ιουνιου τωρα...δεν θελω να ζυγιζομαι καθε εβδομαδα πλεον...με αγχωνει

Δημοσίευση

Μαρινα μου δεν πειραζει εγω δεν σε μαλωνω ειμαι βλεπεις και λατρης της σοκολατας αλλα καλυτερα να την ετρωγες το απογευμα και να ετρωγες το βραδυ το τοστακι,θα κρατηθεις τοσο πολυ και θα ζυγιστεις τελος Ιουνιου;;; :o εγω δεν κρατιεμαι ζυγιζομαι τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα οπωςδηποτε

και τα σημερινα μου

πρωι:γαλα με δημητριακα,καφες

δεκατιανο:μια μικρη γωνιτσα σπιτικη πιτσα

μεσημερι:ενα φλυτζ.τσ μπριαμ,μια φετα ψωμι,ενα κομματακι τυρι φετα και λιγη αγγουροντοματα

απογευμα:μια μικρη μπαλα σπιτικο παγωτο,ενα κομματακι καρπουζι,δυο κερασια,καφες

βραδυ:μισο τοστ γαλοπουλα-κασερι

καλο βραδυ!!!!

Δημοσίευση
Μαρινα μου δεν πειραζει εγω δεν σε μαλωνω ειμαι βλεπεις και λατρης της σοκολατας αλλα καλυτερα να την ετρωγες το απογευμα και να ετρωγες το βραδυ το τοστακι,θα κρατηθεις τοσο πολυ και θα ζυγιστεις τελος Ιουνιου;;; :o εγω δεν κρατιεμαι ζυγιζομαι τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα οπωςδηποτε

και τα σημερινα μου

δεκατιανο:μια μικρη γωνιτσα σπιτικη πιτσα

μεσημερι:ενα φλυτζ.τσ μπριαμ,μια φετα ψωμι,ενα κομματακι τυρι φετα και λιγη αγγουροντοματα

απογευμα:μια μικρη μπαλα σπιτικο παγωτο,ενα κομματακι καρπουζι,δυο κερασια,καφες

βραδυ:μισο τοστ γαλοπουλα-κασερι

καλο βραδυ!!!!

basika otan lew vrady...thn efaga 8 h wra...oxi pio arga.... ;););)

nai nai tha kratithw mexri iounio!!!mia xara kai ta dika sou...sinexizeis diaita?

Δημοσίευση

δεν με χαλαει αν χασω κανα δυο κιλα ακομη αλλα πρεπει να κανω και συντηρηση ετσ κι αλλιως,ξερεις ποσο ευκολα ξαναμπαινουν αν αφεθω θα τα ξαναβαλω μαρεσει που ειμαι ξανα αδυνατη το απολαμβανω,τα περσινα μου φορεματα μου ειναι ολα τεραστια τα πηγα για στενεμα σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη που φοραω το στενο μου τζην και δεν ξεχειλιζουν απο παντου :lol:

Δημοσίευση
δεν με χαλαει αν χασω κανα δυο κιλα ακομη αλλα πρεπει να κανω και συντηρηση ετσ κι αλλιως,ξερεις ποσο ευκολα ξαναμπαινουν αν αφεθω θα τα ξαναβαλω μαρεσει που ειμαι ξανα αδυνατη το απολαμβανω,τα περσινα μου φορεματα μου ειναι ολα τεραστια τα πηγα για στενεμα σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη που φοραω το στενο μου τζην και δεν ξεχειλιζουν απο παντου :lol:

ax nai wraia poly wraia...... :D:D:D !!!kai egw exw arxisei kai vlepw mia mikri diafora pros to parwn

Δημοσίευση

Γειά σας!

Γράφω τα χτεσινά μου:

Πρωινό: ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Μεσημεριανό: μία τσιπούρα στη λαδόκολλα με λαδολέμονο, μία πατάτα jacket με λίγο βούτυρο και σαλάτα ντομάτα-πιπεριά-μαϊντανό.

Απογευματινό: ένα μικρό κομματάκι σπιτική πορτοκαλόπιτα.

Ένα αχλάδι.

Βραδινό: Ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, βιτάμ και τυρί.

Μία πατάτα jacket με λίγο βούτυρο.

Δημοσίευση
Γειά σας!

Γράφω τα χτεσινά μου:

Πρωινό: ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Μεσημεριανό: μία τσιπούρα στη λαδόκολλα με λαδολέμονο, μία πατάτα jacket με λίγο βούτυρο και σαλάτα ντομάτα-πιπεριά-μαϊντανό.

Απογευματινό: ένα μικρό κομματάκι σπιτική πορτοκαλόπιτα.

Ένα αχλάδι.

Βραδινό: Ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, βιτάμ και τυρί.

Μία πατάτα jacket με λίγο βούτυρο.

οπα θελουμεεε επεξηγηση........... ;););) πατάτα jacket τι ειναι αυτο?

Δημοσίευση
Χαχα! Η πατάτα jacket είναι η ψητή πατάτα με τη φλούδα, που μετά την ανοίγουμε και της βάζουμε μέσα λίγο αλάτι και βούτυρο. Επειδή η φλούδα μοιάζει με σακάκι, τη λένε jacket!

ααααααααααα μαλιστα!!!τι μαθαινουμε ε???!!! :P:P εγω εχω φαει τετοια πατατα με τυρια και σαλαμια...πολυ παχυντικη...απο εξω...δεν κανουμε τετοια εμεις/

Δημοσίευση

Μαρινακι μακρια απο τις πατατες jacket :lol::lol: ειδιως με τετοιες γεμισεις που λες,φουλ θερμιδες

τα σημερινα μου:

δεκατιανο:μια μπανανα

μεσημερι:πιλαφι με ενα κομματι σνιτσελ,αγγουροντομα,λιγο γιαουρτι

απογευμα:δυο σειρες σοκολατα,καφες

βραδυ:γιαουρτι με δημητριακα

Δημοσίευση

geia sas koritsiaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D

loipon........ta simerina mou

prwino:1 tost me galopoula kai kaseri

mesimeriano:1 πιατο μακαρονια ολικης αλεσεως με 1 φετα τυρι

απογευματινο:1 μπανανα+10 φραουλες.

βραδινο:2 μικρα κομματια τυρι.(επεσε η πιεση και ζαλιζομουνα :( )

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Πνίγομαι στη δουλειά στο γραφείο και έχω και το μωρό μαζί μόνη μου…

Εχθές τον πήγα εκδρομούλα το απόγευμα και η διατροφή … ότι να ναι …

- Γάλα δημητριακά

- 2 κρακεράκια

- Μπριάμ φέτα

- 1 κομμάτι κέικ + 1 παξιμάδι

Δημοσίευση

Γειά σας!

Τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με τυρί.

Δεκατιανό: Μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Μεσημεριανό: Τρία μικρά κολοκυθάκια γεμιστά αβγολέμονο.

Απογευματινό: Ένα μπακλαβαδάκι-μπουκιά, σπιτικό.

Ένα μεγάαααλο ποτήρι αριάνι.

Βραδινό: Ένα μικρό κολοκυθάκι γεμιστό.

Ένα τοστ με μαύρο ψωμί, βιτάμ και τυρί.

Αυτάαα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...