Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα!ο μικρουλης μου ειναι 4 μηνων κ πινει 6 γευματα την ημερα .μου λενε οτι πρεπει να του τα ελλατωσω σε 5 .γινετε ?αφου το μωρο τρεωι καθε 3 ωρες μερικες φορες κ 2,5 .αφου πειναει τι θα κανω θα αφησω το παιδι να κλαιει?μου το λενε μαλιστα μεγαλες γυναικες κ απορω αν θυμοντε πως μεγαλωσαν τα παιδια τους?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!

Ασε τις "μεγάλες γυναίκες" να σου λένε ότι θέλουν..Ο γιατρος σου τι λεει?

Εκείνον θ ακούσεις,εκείνον θα εμπιστευτεις!!!

Το κάθε μωρό έχει τους δικούς του ρυθμούς κ τις δικές του ανάγκες!!!

Δημοσίευση

ο γιατροσ μου λεει οτι απο μονο του θα το κοψει οπως εκανε κ με το βραδυνο ενα ωραιο βραδυ (πολυ ωραιο για την ακριβεια)!!!!το εκοψε.!!δεν πινει κ παρα πολυ για να το κοψει πινει 150 περιπου σε καθε γευμα κανονικα πιστευω .ε αμα επινει 200 θα λεγαμε για τετραωρο .

Δημοσίευση

Δοκίμασες να του δώσεις περισσότερο μηπως τελικά το πιει κ κόψει το 6ο

γευμα???Αν κ για μενα προσωπικά είναι το ίδιο κ πιστεύω πως θα το κόψει σίγουρα

όταν ξεκινήσετε τις στερεες!!!Μεχρι τότε,απλά όσα σου λενε,ας μπαινουν απ το

ένα αυτί κ ας βγαίνουν απ το άλλο!! :-@:-@

Δημοσίευση

ελευθερια μου γεια σου καθε μωρο ειναι διαφορετικο μην ακους τιποτα μονο εκεινο εμενα ο δικος μου ειναι και αυτος 4μηνων και τις περισσοτερες φορες κανει και εμενα 6 γευματα ειναι ομως και μερες που κανει 5...οπως νοιωθει και οπως αισθανεται και φυσικα εννοειται πως οταν πειναει τρωει κι ας εχει κανει ηδη 5 γευματα...μην αγχωνεσαι και σε λιγο καιρο που θα αρχισουμε τα φαγητα θα εχουμε νεα θεματα :P:P:P:P

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι! Συνήθως κάνουν 5 γεύματα όταν ξεκινάνε το φαγητό, δηλ. μετά τον 6ο μήνα. Άσε που κάποιες φορέ θα είναι 5 κάποιες 4 και κάποιες άλλες 6! Αυτό πάει ανάλογα με την ώρα που ξυπνάει και ξεκινάει το πρώτο γεύμα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...