Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσιαααααααααααα...Τι κάνετε;;;Εγώ είχα βγει πάλι στα μαγαζιά με τον αδερφό μου και τώρα είμαι σπίτι....

Το απόγευμα ρε γαμωτο δεν μπορώ..Περιμένω επισκέψεις... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ερη μου δε θα σε χαιρετίσω;;;;;;;; :cry::cry::cry::cry: Θα τα πούμε τηλεφωνικώς!!!!!

Νατασούλα ξέρω πλέον ότι δε θηλάζεις δεκάλεπτο...

Μπορείτε να μου πείτε πως πάει;;;Γεύμα και στήθος;;;Η σε κάθε γεύμα θηλάζεις και από τα δύο;;;;;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αναστασία ψηλέγκω αλήθεια θα έρθεις Αθήνα;;;;Τι καλάααα..Που θα μείνεις;;;;;; :D:D:D:D:D:D Το βιβλίο θα μου το στείλει το νούμερο η Νατάσα-lovie.. :lol::lol::lol::lol::lol:

Θου κανένα νεότερο από μπαμπά;;;;

Μιτσάκι δεν ξέρω τι να πω..Εγώ την καταλαβαίνω απόλυτα την κοπέλα...Το τελευταίο πράγμα που τη νοιάζει τώρα είναι ο θηλασμός...Και είναι λογικό ρε κορίτσια... :?:?:? Σκεφτείτε το λίγο... :roll::roll::roll::roll: Δεν ξέρει τι θα γίνει με το παιδί της..Θα σκεφτεί να βγάλει γάλα για να εδραιώσει θηλασμό;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?

Βικάκι είσαι καλά ρε;;;;;;;

Αχ κορίτσια θέλω να κοιμηθώ...Τι να κάνω με την Ιω;;;Πως θα επανέλθει στο θέμα ύπνος;;;; :?:? ? :? Πρέπει να μάθει να κοιμάται στην κούνια της..Δε γίνεται να κοιμόμαστε άλλο μαζί...Σε 1,5 μήνα γεννάω.... :?:?:?:? Πείτε καμια ιδέα...Βοηθήστε με!!!!!!!!!!!!!!!

Σισσάκι το ίδιο έκανε η ξαδέρφη-κουμπάρα μου (γυναίκα του ξαδερφού μου) το καλοκαίρι..Είχε αποφασίσει να μη θηλάσει καθόλου η μαλακισμένη γιατί ήθελε να κάνει δίαιτα.... :shock::shock::shock: Ρε πόσα τις είπα, δεν κατάλαβε Χριστό...Ούτε το ακούμπησε το παιδί στο στήθος...Ούτε το πρωτόγαλα... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Με το που γέννησε ζήτησε χάπι.... :evil::evil::evil::evil::evil: Περιττό να σας οω βέβαια ότι 10 μήνες μετά παραμένει βόδι...Φακλάνα..Χοντρή...Δίαιτα δεν έκανε ποτέ... :evil::evil::evil::evil::evil: Η ηλίθια!!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Τι άλλα;;;;;;;;;;;;'

Καρολάκι μου μπράβο στην παπένια που είπε νέες λεξούλες... :D:D:D:D

Δημοσίευση

Kαλησπερα σας Μανουλες!!!

Δημητρουλα μου μην το παιρνεις πολυ κατακαρδα!Κ εγω θα στενοχωριομουν(οπως το εχω παθει)

αν δε μ'ακουγαν αλλα...

Ειναι ανενημερωτη αλλα κ ζει μια πολυ δυσκολη κατασταση!Μακαρι να ζησει το παιδακι,να ειναι καλα κ ας μη θηλασει.....Θα του εκανε μεγαλο καλο το μητρικο γαλα αλλα...Ισως η ολη διαδικασια κανει "κακο" στη μαμα...Κουραση,αγχος,αγωνια...Να αποστειρωνει,να αναμιγνυει,να τσακωνεται,να απελπιζεται...Θελει μεγαλη δυναμη...Την οποια ειμαι σιγουρη πως θα εβρισκε(οπως η καθε μανα)

αν ΗΞΕΡΕ αλλα τωρα...

Ενα προβλημα σου φαινεται βουνο οταν ερχεται απροειδοποιητα!πως να ανοιξεις τα αφτια σου κατω απο το βουνο???

Τεσπα!Να ειναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου...!!!

Σισσιω μου κ για την περιπτωση της ξαδερφης σου...Προφανως κ νιωθει ετσι γιατι δεν εχει ζησει θηλασμο σε οικειο προσωπο...Νιωθει κ τα ταμπου στηθος=σεξαντικειμενο !!!!

Καποια πραγματα μας φαινονται τοσο παραξενα...Μονο οταν τα ζησουμε τα αποδεχομαστε....!

Τι με επιασε σημερα?(Παναγιωτα δε νομιζω να γελας? :P:P )

Ιουλια οκ!!!Εκλεισε!!Θα ερθουμε κ θα ειμαστε χορτατες!!!!! :lol:

Αλλα μην κανεις τιποτε ρε συ!Μονο τη μηλοπιτα! :P

Καλα να περασετε στο καφεδακι σας!Κριμα που δε θα ειναι κ το ρυζοτο να μην σας αφησει να μιλησετε! :lol::P:P

Παω να βαλω καφεδακι...

Δημοσίευση

Α ναι!!!

Καρολ!!!!Τι φαση που εχεις!!!!Ακου εκει θελει να σου δειχνει κ να τρεχεις!!!!!! :lol::lol::lol:

Μ'αρεσει το ΝΤΟ!!!!!!Τι γλυκα που τα λενε!!!

Η Αννυ σημερα επαιζε με το σκυλακι της fp και οταν της ειπε "Σ'αγαπω" ειπε κ εκεινη "απω"!!!!!Τι κριμα που δεν το ειπε πρωτη φορα σε μενα που της το λεω 700φορες τη μερα! :P:P:P

Γωγουλα μου πολυ σε παω!!!!!

(μ'αρεσε το χοντρη,φακλανα κλπ! =))=)) )

Για τον υπνο μωρε δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι πραγματικα πιστευω πως μονο αν εισαι χαλαρη θα το ξεπερασει η Ιω...Κ αυτη μωρο ειναι κ καταλαβαινει πως οι ισορροπιες αλλαζουν.....Τωρα βεβαια...Ισως η Νατασα σε βοηθησει που αντιμετωπισε το ιδιο περιπου με την Ειρηνη πριν γεννησει....

Θα μεινω μερικες μερες στη φιλη μου(μονο με την Αννυ) κ μετα θα ερθει κ ο Α κ θα μεινουμε 1-2 μερες σε ξενοδοχειο...!

Δημοσίευση

Χρύσα σου επιτρέπω να διαφωνήσεις, αλλά διαφωνώ με τη διαφωνία σου.

Και με παίρνω ως παράδειγμα πολύ άσχημης λοχείας.

Θελησα να θηλάσω, ασχέτως που δε μου είχε δείξει και καμιά πώς να το κάνω. Το μόνο που έκαναν είναι να μου απαγορεύουν το απταμίλ. Πονούσα, υπέφερα, μάτωνα και έκλαιγα κάθε φορά που η μικρή έκλαιγε για γάλα.

Έβριζα, τον άντρα μου, την πεθερά μου, τη μάνα μου, όμως υπέμενα και επέμενα

Ξέρεις οτι παρακαλούσα το Θεό να γίνει κάτι να σταματήσω να θηλάζω, γιατί μόνη μου δεν είχα τη δύναμη να το στερήσω απο το παιδί μου και όταν τελικά σταμάτησα να υποφέρω τόσο και άρχισε ο θηλασμός να γίνεται συνηθεια έγινε κάτι και σταμάτησα το θηλασμο.

Μόνο που αυτό το κάτι ήταν πολύ δυσάρεστο και τότε έκλαιγα και προσπαθούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου που το 25 ημερών μωρό μου περνούσε κολικούς στο σπίτι και εγω ήμουν στο νοσοκομείο και ευχαριστούσα το Θεό που μου δίδασκε ταπεινοφροσύνη έστω και με αυτό τον τρόπο. Έφτανα δηλαδή στο χείλος της τρέλας.

Μια τέτοια άσχημη μέρα πριν αρρωστήσω ήταν και η αδερφή μου στο σπίτι και όταν ήρθε η ώρα να θηλάσω έβαλα τα κλάμματα, τους διαολόστειλα όλους και κλείστηκα στο δωμάτιο μου με τη μικρή.

Με την αδερφη μου έχουμε πολύ στενούς δεσμούς, στεναχωρήθηκε, δάκρυσε και ρώτησε τη μαμά μου γιατί το κάνω αυτό στον ευατό μου. "Αφού πονάει" της είπε "ας του δώσει με το μπουκάλι! Τί θα πάθει; Γιατί επιμένει τόσο"; Η μαμά μου την αγκάλιασε και της είπε: "Αχ Στεφανάκι, είναι το παιδί της! Τί περιμένεις να κάνει; Η αδερφή σου έγινε μαμά"!

Ακόμα κλαίω όταν το σκέφτομαι... "Έγινε μαμά".

Αχ σόρι που σας τα φόρτωσα όλα αυτά, αλλά δεν τα είχα ξαναπεί νομιζω...

Δημοσίευση

γεια σας..ειμαι πολυ στεναχωρημενη..

κατα πασα πιθανοτητα θα πιουμε καφεδακι την αλλη εβδομαδα..

ο γιωργος στις 6 παρα ανεβασε πυρετο,δεν ξερω ποσο,δε με αφησε να βαλω θερμομετρο,ηταν πολυ ζεστος..του εδωσα ντεπον..φυσικα δεν πηγα σχολειο.πριν καμια ωρα ξανα αρχισε να ζηματαει,του εδωσα algofren κ κοιμηθηκε..

θα περασει,δε θα ειναι τιποτα,ενταξει,αλλα στεναχωριεμαι διπλά γιατι χαιρομουν τοσο πολυ που θα σας δω κ χαιροταν κ αυτος..

αν αυριο ειναι ενταξει,ισχυει της πεμπτης,αλλα αν οχι θα το κανουμε απο βδομαδα κ φυσικα θα ντυσετε τα μικρα κ ας εχει περασει η καθαρα δευτερα!εγω πάντως δε θα ξεστολισω το σπιτι!

Δημοσίευση

Ιουλιακι μου περαστικα του!!!Μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο!

Κριμα βεβαια που δεν θα φαμε μηλοπιτα! :lol::P

Σισσιω :(:(:( λυπαμαι πολυ που δεν ηταν λιγακι πιο ευκολα τα πραγματα για εσας...

Δεν ενιωσα καθολου φορτωμα!Μακαρι εσυ να ενιωσες..Ξε-φορτωμα!

Χρυσουλα μου εννοειται οποτε θελεις!!

κ εδω αν θελετε ΣΚ που σας βολευει!!!Και αυτο αν θελετε....

Δημοσίευση

ευχαριστω...

αληθεια στεναχωρεθηκα πολυ..μακαρι να κρατησει μονο σημερα,αν κ δεν εχει συμβει ποτε αυτο..εννοω 1 ημερα μονο πυρετος..

λοιπον,αν τελικα δε τα καταφερουμε πεμπτη σε εμενα,την τριτη ανανεωνουμε,ναι;να΄μαστε ολοι καλα βεβαια,αλλα κανονιστε να μην γινει οπως τοτε με τον καφε στης θου που πηγαινε απο αναβολη σε αναβολη!

σας φιλω,παω να πιασω το μετωπακι να δω αν επεσε καθολου ο πυρετος

Δημοσίευση

Σισσακη μου γι'αυτο το λεω...γιατι μαμαδες που περνανε τετοιες καταστασεις ειναι πααααρααααα πολυ ευαλωτες..και δυστιχως καμια δεν θηλαζει για πολλους λογους..

Θυμησου σε τη καταστση ησουν, εγω σε καταλαβαινω απολυτα και σε νιοθω

εγω θυμαστε που σας εχω πει αλλα 2 μερες που ηταν το φοφουλινι μου στον Μενν...2 μερες εκλεγα...και θηλαζα..γιατι θεωρουσ αοτι ηταν το μονο πραγμα που μπορουσα να κανω για τι παιδι μου εκεινη την ωρα

και μολις ηρθαμε σπιτι σε καμια βδομαδα στο καπακι αλλη ωτιτιδα..και δωστου παλη κλαμα..και μετα η επιλοχειςο καταθληψη - ευτυχως ελαφρας μορφης..μετα ηρθε και το μπαμ- ειναι κατι που δεν ξερω αν σας εχω πει αλλα ο φοφο καλα καλα δεν ειχα σαραντησει σκοτωθηκε σε τροχαιο η κορη μια συναδελφου πολυ καλης κυριας πολυ καλης με ολη την εννοια της καλοσυνης που μπορει να υπαρξει για εναν αξτωπο..ηταν μολις 24 χρονων..το ειχα δει να ανθηζει αυτο το κοριτσι, να σουδαζει την οργανωνα τα ταξιδια με την μαμα της..

ηταν η λεγομενη χαριστηκη βολη..το τι κλαμα ερηξα...δεν περιγραφετε.

Τον ειχα ολη μερα πανω μου..και αυτος καταλαβαινε οτι δεν ειμαι καλα..και του μετεδιδα ολο το αγχος και δεν ηταν καλα ουτε αυτος..

μου πηρε καμποσο καιρο να ηρεμισω ..δεν ξερω ισως αμα δεν σηνεβαιναν ολα αυτα να μη θηλαζα τοσο πολυ...δεν ξερω..μετα ηρθαν οι αλλεργιες και ολα αυτα..

ακομα και τωρα οταν κοιμαται και τον κοιταζω σκεφτομαι πως αμα κατι σημβει στο παιδι μου δεν θα το αντεξω και θα πεθανω..

Μπορω να καταλαβω μια μητερα στην φαση που βρισκετε οτι ειναι τοσ απολλα που σκεφτετε και που την πιεζουν που πολλες φορες καλυτερα να μη θηλαζει και να ειναι ηρεμη ψυχικα να μεγαλωσει με αγαπη και φροντιδ ατο παιδι της, παρα να θηλαζει και να υποφερει και να μεταδισει ολη αυτη την αρνιτικη ενεργεια στο παιδι της..

εγω και εσυ το ξεπερασαμε θηλαζοντας-αλλες δενε χουν τη δυναμη να το κανουν...δυστιχως...

Ιουλια μου περαστηκα σας!!!!!!!

Μια μεγαλη αγκαλιτσα

Αναστασακο μου κατα πασα πιθανοτητα θα το κανονισουμε να ερθετε το αλλο ΣΚ που θα εχω τελειωσει με το δοματιο του μικρου...και το σπιτι δε θα θυμιζει σιδηροδρομικο σταθμο

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!

αντε καλοριζικο το τρενακι μας!!!!

καλα ρε αργυρουλα που το βγαζεις το δοντι??? μηπως εχειπανσεληνο σημερα???

ελα ρε ιουλια... περαστικα ρεσυ1!! αχ το ματιαξα το παιδι, ολη μερα για αυτον μιλαω :lol::lol::lol:

στον τολη στην κουμπαρα μου σε μια φιλη μου...

δε θα τον ξαναναφερω!!

κ μην ανησυχεις για τον καφε, δε μας κυνηγαει κανεις, τον κανουμε κ την αλλη βδομαδα!!

ειδες που ανησυχουσες για τα αντισωματα του γιωργου?? μια χαρα αρρωσταινει :lol::lol::lol:

μιτσακι μη στεναχωριεσαι κοριτσια μου.. εσυ εκανες οτι μπορουσες να κανεις απο την πλευρα σου, απο εκει κ περα δε μπορεις να τη βαλεις με το ζορι! σκεφτεται κ ολα αυτα που ειπαν κ τα κοριτσια.. ας ειναι καλα το μωρο, ας περασουν αυτη τη δυσκολη φαση...

σισσιω εγω ετσι ελεγα :oops::oops:

δηλωνα σε ολους κ στο γυναικολογο μου ακομα οτι δεν προκειται να θηλασω γιατι σιχαινομουν :oops:

θεωρουσα πολυ αηδιαστικο να παταω το βυζι κ να βγαινει γαλα...

αν δεν ερχοταν ο γιατρος μου να με βλεπει να το βαζω στο βυζι κ δεν ειχα τον τολη που με επρηζε ολη την ωρα.. ουτε καν την αισθηση δε θα ηξερα..

χρυσα θα ερθουμε κ σεσενα για καφε??? τι καλααααα!!!!

αναστασιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε πεθυμησα ρε οργιο!!!!!!!!!

αντε ποτε θα πιουμε καφεδακι με σενα κ τη νατασουλα??????

με την ιουλια μακρια κ αγαπημενες, μη μας κολλησει! :lol::lol:

χτες πηγαμε μουδανια σε εναν παιδοτοπο..

λυσσαξε στο παιχνιδι... ποσες φορες μπορει να εκανε στη μεγαλη τη τσουληθρα..

φυγαμε 10παρα απο εκει κοιμηθηκε ενα 20λεπτο κ ξυπνησε στο σπιτι..

γιατι εγω η εξυπνη ειχα τη φαεινη ιδεα να του αλλαξω τα ρουχα που φορουσε στον παιδοτοπο (χτες με ειχε πιασει κριση σιχαμαρας) εε ξυπνησε κ μετα δεν ξανακοιμοταν..

σε καποια φαση (μου ειχε σπασει τα νευρα) κ επειδη δεν ηθελα να του φωναξω παω κ καθομαι στο λαπτοπ.. ερχεται αυτος απο πισω μου

καλα ρε του λεω γιατι δεν κοιμασαι??

κ ετσι οπως ηταν ορθιος κλεινει τα ματια του κ κανει οτι ροχαλιζει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με επιασε ενα σπαστικο :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα το σκατοπαιδο δε με αφησε να κανω τπτ χτες κ σημερα στο σχολειο ειχα ΤΑ νευρα κ τα εβγαλα ολα στα παιδια μου.. ετρεχα σαν το βεγγο σημερα!

Δημοσίευση

σιγουρα ιναι δυσκολα!

η Μ-Ι εκτος απο γαλα επινε και δακρυα μου...ετρεχαν συνεχως απο τα ματια μου...δεν ξερω που ειχα τοσα δακρυα!

ειχα πολλα νευρα....τσακωθηκα με την μανα μου ..δεν ηθελα ν βλεπω κανεναν...δεν ηθελα επισκεπτηρια...ενοιωθα οτι δεν ερχονταν να δουν εμενα αλλα το μωρο...και εκεινο ηταν μονο του χωρις την αγκαλια μου!

εδιωξα την πεθερα που ηθελε να μεινει μαζο μου στο νοσοκομειο να μην ειμαι μονη...

καθομουν στο μπαλκονι για να μη βλεπω τη διπλανη μου να κρατα ακαλια το μωρο της....

καθομουν εξω απο την μοναδα... νομιζοντας οτι ειναι πιο κοντα της!

μιλουσα με τη φωτογραφια της....

αν παθαινε -παθει κατι δεν θα το αντεξω

Δημοσίευση

Σισσάκι, Βίκυ και Χρύσα... :(:(:(:(:(

Εύχομαι η λοχεία στα δεύτερα παιδάκια, να είναι παραμυθένια και να σας αποζημειώσει για όλα αυτά... :x

Κορτσούδια μου, ειλικρινά συμμερίζομαι τον πόνο της κοπέλας, συγκινούμαι, προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να ζήσει το παιδάκι μας και να είναι γερό κι όλα τ' άλλα διορθώνονται...

Αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι λίγο διαφορετική...

Η κοπέλα είναι από την επαρχία και σήμερα θα γυρίσει στο σπίτι της, το προτιμά από το να μείνει εδώ να φιλοξενηθεί σε κάποιον από μας. (κουφό, αλλά αφού έτσι νιώθει, σεβαστό) Θα πάει να αναρρώσει (δεν πέρασε και λίγα) :( και να την περιποιηθεί η μανούλα της. ΜΟΝΗ ΤΗΣ είπε ότι δεν έχει και τίποτα άλλο να κάνει, θα κάνει τις αντλήσεις που πρέπει. Είμαι σίγουρη ότι θα της έκανε πολύ καλό (και όχι κακό) το να ασχοληθεί μ' αυτό και να ονειρεύεται το μικρούλι της και την ώρα που θα γυρίσει σπίτι.

Απ' τη στιγμή λοιπόν που λέει ότι θα ήθελε να θηλάσει, δεν είναι κρίμα, να παραβλέψει τις οδηγίες που της έρχονται στο πιάτο και να οδηγηθεί σε αποθηλασμό και πιθανά προβλήματα, λόγω κακών χειρισμών; Δεν είναι κρίμα; :( Αυτό λέω και τίποτα άλλο... Για μένα θα ήταν σεβαστό, κι αν ακόμα αποφάσιζε να πάρει χάπια να το κόψει σήμερα κιόλας! Αλλά όχι από άγνοια ρε γαμώτο... Κοινή λογική... Είναι δυνατόν να ξέρει καλύτερα ο αδερφός της, από τη συνυφάδα της, που στο κάτω-κάτω θήλασε κι ένα χρόνο;;; (όχι ότι έκανα τίποτα τρομερό, αλλά 2 πράγματα φρόντισα και τα έμαθα) Αφού ΘΕΛΕΙ ρε γαμώτο... Αυτό και δεν λέω τίποτα άλλο... ;)

Να πάνε όλα καλά για το μωρό μας μόνο και να της δώσει δύναμη ο Θεός, να το αντιμετωπίσει... :x

Ιουλία, περαστικά στο παλληκαράκι σου! :YMHUG:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια κ καλοριζικο το καινουριο τρενακι! αντε να ανεβω κ εγω!

Χαθηκα λιγο, ειχα πολλα στο μυαλο μου....εγινε κ η επεμβαση..τελικα δεν ηταν τοσο ρουτινα διοτι στην πορεια βρηκαν κατι αλλο κ εκανε διπλο χειρουργειο..σημερα βγηκε, κ του ειπαν θα αναρρωσει σε 2 εβδομαδες (αλλα Ουγκαντα θα παει την Κυριακη :? )...

Σας διαβασα :D ..

Ιουλια μου περαστικα!!! ιωσουλα θα ειναι, πιστευω σε 2 -3 μερουλες θα ειναι παλι μια χαρα! μην στεναχωριεσαι!!!

Σισσιω μου δεν φορτιζεις κανεναν! εγω σας ζαλισα με την Ουγκαντα που ειναι κ ασχετο θεμα κ μας κουραζεις εσυ που μιλας για το θεμα σου???? Παντως μην θυμωνεις με την κοπελα που ειπε ετσι...Κοιτα κ εγω μεχρι που γεννησα δεν ηθελα να θηλασω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, το εβρισκα αηδιαστικο, ζωωδες κ ελεγα ποως δεν ηθελα καθολου ενα μωρο να μου ρουφαει το στηθος (ετσι ελεγα ..ενα μωρο...λες κ ηταν το μωρο του γειτονα)..Οταν γεννησα, δεν ειχα καταλαβει τι γινεται, αλλα στη Δανια δεν ειχα επιλογη κ δεν το σκεφτηκα πια..απλα μου τον εδωσαν κ ξεκινησε η διαδικασια (αν κ οπως εχω πει εγω δεν ειχα καθολου γαλα τις 3 πρωτες μερες κ το μικρο ηταν νηστικο)...

Μητσακι τι κανει το μωρο?? μακαρι να πανε ολα καλα κ ο θηλασμος ας ειναι το τελευταιο...τι να πει η κοπελα, σιγουρα τωρα ειναι κρεμασμενη απο τα λογια των γιατρων...

Ερη στα ειπα κ με μηνυμα! Καλο ταξιδι, ολα θα πανε τελεια..Ειναι τοσο υπεροχη χωρα ο Καναδας, απλα τον λατρευω...σκεψου υπαρχουν κ χειροτερα (πχ εγω που παω στη ζουγκλα :shock::shock: )

Καλα να περασετε σημερα Αφροδιτη, Ερη, Παναγιωτα! Μακαρι να ερχομουν κ εγω! Ποια αλλη θα ερθει???

Παντως εγω περιμενω να παμε για καφε μολις επιστρεψω Ελλαδα, θα κανονισουμε για Παπαγου να βολευει τις των ΒΠ :)

Αργυρουλα βγαζεις δοντια???? γινεται αυτο????? :shock:

Αναστασια, Πεμπη, Χρυσα, Καρολ, Λενα τα φιλια μου!!!

Αντε παω να αλλαξω γαζες στον εγχειρισμενο...

Σας φιλω και ελπιζω να μην ξεχασα καμια!

Δημοσίευση

φρανιτα τι εγχειρηση εκανε??? εχω χασει επεισοδια!!!

γρηγορη αναρρωση!!

καλα κ εγω οταν γεννησα ημουν γενικοτερα στην κοσμαρα μου.. δεν ενιωσα τιποτα απολυτως απο ολα αυτα που λενε οι περισσοτερες... ενιωθα πως απλα εκανα κατι που επρεπε να κανω!

κ δεν ηθελα να θηλασω καθολου!!!

αλλα θηλασα με επιτυχια 8.5 μηνες κ θα μπορουσα πολυ περισσοτερο... τεσπα!

αχ κοριτσια.. ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι καταστασεις που λετε με τα μωρακια στη μοναδα...

ουτε να το σκεφτομαι δε θελω..

Δημοσίευση

Μιτσακη μου μερσι...

Απο το στομα σου και σου θεου το αυτι

εγω παντως δε θα εφευγα..δεν ξερω ισως αυτο να ειναι καλυτερο για ολους τους..αλαλ το να ειμαι μακρια απο το παιδι μου ..και το παιδι μου να ειναι αναμεσα σε δυο κοσμους ειναι κατι που θα με σκοτωνε ..

αφου οταν βαλανε τον μικρο στη Μενν εγω επρεπε να φυγω και να παρω εξητηριο....ασε..εκει ηταν που κοντεψα να πεθανω εγινα ρακος...

ευτυχως τα κανονισ εο γιατρος μου και εμεινα εκει χωρις μαλιστα να πληροσω τιποτα για την διαμονη μου και στον ιδιο οροφο με το παιδι- να ειναι καλα ο ανθρωπος

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν αντέχω άλλο με το θέμα ύπνος...Με πηδάει κανονικά..Θέλω να κλάψω, να ουρλιάξω...Έκανα τα πάντα...Δεν μπορεί να είχα ένα μωρό αγγελούδι που από ημερών κοιμόταν τέλεια και δεν ξυπνούσε ποτέ και τώρα να κοιμάται ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τώρα πήγα να τη βάλω για ύπνο και άρχισε να κλαίει..Την πήρα αγκαλιά, τη ρώτησα τι θέλει και μου είπε "ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ"... :shock::shock::shock::shock::shock: Θεωρεί το κρεβάτι μας, κρεβάτι της...Κάθε βράδυ την κοιμίζουμε εμείς στο κρεβάτι μας γιατί κλαίει και μετά την πάμε στο δικό της, οπού τη νύχτα ξυπνάει, κλαίει και την ξαναπαίρνω και κοιμόμαστε όλοι μαζί... :?:?:?:?

Τέλος!!!!!!Δεν πάει άλλο!!!!!!!Την άφησα να κλάψει..

Της μιλούσα, της έλεγα ότι κρεβάτι της είναι η κούνια της και ότι το άλλο είναι του μπαμπά και της μαμάς,ότι την αγαπώ, ότι το απόγευμα θα πάμε βόλτα, αυτή συνέχισε να κάνει νεύρα, να ουρλιάζει, να πετάει την πιπίλα.... :o:o:o:o:o Την παράτησα και έφυγα!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Δεν άντεξα!!!!!!!Έκλαψε κανένα 20λεπτο και κοιμήθηκε... :roll::roll::roll: Και το βράδυ αυτό θα κάνω..Και τη νύχτα αν ξυπνήσει..Δεν μπορώ άλλο!!Έχω φτάσει στα όρια μου... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Πρέπει να αλλάξει συνήθεια πριν έρθει το νινί....

Δεν ξέρω αν είμαι κακιά μάνα, αλλά δεν μπορώ άλλο... :cry::cry::cry::cry: Και ξέρετε τι με πληγώνει;;;;;Γι'αυτό και τόσο καιρό δεν την άφηνα κλάψει;;;ότι αν τη ρωτήσεις το πρωί γιατί έκλαιγες το βράδυ θα πει "Ήθελα τη μανούα μου..." :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ζηλεύει, αλλά τι να κάνω...Συνέχεια μαζί της είμαι..Χθες της έλεγε ο μπαμπάς της ότι θα πάρουμε κρεβατάκι να κοιμάται και η μπεμπούλα που θα είναι μωρό θα κοιμάται στην κούνια και αυτη απαντούσε ότι θα κοιμάται με τη μαμά και τον μπαμπα.... :cry::cry::cry::cry:

Χρύσα γιατί είμαι τρελή;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Σισσάκι πόσο σε νιώθω;;;;;Έτσι έκανα κι εγώ... :?:?:?:? Ενώ είχα γάλα ξένο στο σπίτι, όταν έκανα αντλήσεις με το θήλαστρο και έκλαιγα μου έλεγε ο Γιώργος και η πεθερά "Μη στενοχωριέσαι..Θα της δώσουμε ξ'ενο..."Κι εγώ τους έβριζα..Νόμιζα ότι θα της δώσω δηλητήριο..Και φυσικά δεν έδινα...

Όταν όμως λίγο πριν σαραντήσω κι ενώ έβαζα που και που την Ιω στο στήθος χωρίς πρόβλημα (αν και είχε αρχίσει να μειώνεται το γάλα μου),έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο και λίγους μήνες ζωής, άναψα ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ και το γάλα που έβγαλα μετά το έχυσα..... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Δεν της ξαναέδωσα γάλα μου... :roll::roll:

Αναστασία σε ποια περιοχή θα μείνετε;;;; :roll::roll::roll: Αυτό εννοώ...

Ιουλία περαστικούλια στο Γιωργάκη.. :x:x:x

Συμπεθερούλα μου :x:x:x:x:x

Α, Σισσάκι σήμερα έβλεπα εσένα στον ύπνο μου...Δε θυμάμαι πως... :roll::roll::roll: Έχετε την τιμητική σας όλες... :lol::lol: Κάθε μέρα βλέπω και διαφορετική..Με κόλλησε η Λένα.. :lol::lol:

Βικάκιιιιι ένα ζευγάρι μπότες τυπου Ugg πήρα σε χρυσό (τέλειες)..Ξέρετε πόσο;;;;;;; 9 ΕΥΡΩ... :o:o:o:o:o:o:o

Αρτζι είσαι νινί ακόμα... :lol::lol::lol: Συγγνώμη που τόσο καιρό σε έλεγα γιαγιά... :lol::lol::lol:

Φρανιτάκι μου καλά είσαι;;;;Καλή ανάρρωση στο Δανό..Ο Σεμπούλης;;;;Τα φιλιά μου...

Μιτσάκι ας κάνει ό,τι νομίζει..Εσύ ήθελες, αυτή δεν ήθελε...

Δημοσίευση

Ίσως το να κρίνει κανείς είναι πιο εύκολο από το να κατανοεί. Αυτό το λέω για μένα.

Δεν πήρα ποτέ μέρος σε καποια διένεξη όσον αφορά στο θηλασμό,ακόμα και όταν ακουγόταν οτι τα παιδιά που πίνουν ξένο γάλα θα πεθάνουν... εντάξει δεν γραφτηκε κάτι τέτοιο :P , αλλά σίγουρα γράφτηκαν πολλές υπερβολές.

Δε μου αρέσει να κατηγορώ και προτιμώ πριν μιλήσω να μπαίνω στη θέση του άλλου, αλλά αυτό το "έγινε μαμά" δεν προϋποθέτει ανιδιοτέλεια και αλτρουισμό;

Κάποτε πάλι έγινε "θέμα" ένα τόπικ που αναφερόταν στο θηλασμό ως θυσία και πολλές κοπέλες είπαν οτι ο θηλασμός δεν είναι καμία θυσία.

Δεν ξέρω αν είναι θυσία ή όχι, πάντως και βιολογικά και ανθρωπολογικά αν το δούμε το να βάζει κανείς τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα είναι μεγάλη υπόθεση.

Δε θυμώνω Φραν μου, δεν έχω το δικαίωμα άλλωστε. Απλώς μου φαίνεται περίεργο.

Ούτε εγώ ήθελα παιδί, αλλά όταν το πήρα απόφαση ήξερα οτι θα κάνω ό,τι πρέπει.

Τέτοιος ψυχαναγκαστικός άνθρωπος είμαι! :shock::D:oops:

Μητσάκι :x

Λένα :x

Βίκη :x

Λουκία μη στεναχωριέσαι. Θα γίνει καλά το μωρό σου! ;)

Μωρη Γωγώ!!! Ψευτικες;;; Ντροπή σου!!! :lol::lol::lol::lol::x:x

Δημοσίευση

εγω εφυγα απο το νοσοκομειο στις 14 ημερες και αυτο γιατι κοντεψαμε να σφαχτυμε με την προισταμενη

σχετικα με το δωματιο και την παραμονη μου εκει....τι την ενοιαζε?κανονικα πληρωνα την μημερα μου!

εκανα εξιτηριο και εμεινα ως τος 12 το βραδυ για να θηλασω....πηγα σπιτι στις 2 και στις 4 πηρα το αμαξι και γυρισα παλι πισω και περιμεν αμεσα στο αμαξι ως τις 6 το πρωι!

δεν μπορουσα σπιτι με τιποτα!

ειχαν φερει και την κουνια....

ευτυχως την επομενη βγηκε και η μικρη

Δημοσίευση

Xρυσοκουμπαρίτσα, στο εύχομαι ολόψυχα.... Το καλοκαίρι να ζήσεις μια εντελώς διαφορετική λοχεία, μια λοχεία παραμυθένια!!! :D

Λενάκι, ούτε εγώ θέλω να τα σκέφτομαι... Εδώ το ανηψάκι είναι μέσα και σπαράζει η καρδιά μου... Αν ήταν δικό μου παιδί............. :(

Ούτε εγώ θα έφευγα, νομίζω θα έστηνα καραούλι απ' έξω, αλλά προφανώς έχει ανάγκη να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά... Σεβαστό.

Γωγούλα, αυτό είναι που με στεναχωρεί... Ότι θέλει, αλλά.... Είναι η "γνώμη" μου ενάντια στη γνώμη των δικών της... Και φυσικά η 2η υπερισχύει... :( Την καταλαβαίνω, γιατί να εμπιστευτεί εμένα; :roll:

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι με το θήλαστρο της πλάκας, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πληγώσει τις θηλές της, να μη το αδειάζει σωστά (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, έτσι δεν είναι; Πιθανές μαστίτιδες κλπ....; Δεν ξέρω κιόλας...) και στο τέλος να ταλαιπωρηθεί και να στεναχωρηθεί περ/ρο. :( Τέλος πάντων...

Γωγώ μου, για τον ύπνο............... :roll: Εγώ δε θα το χειριζόμουν έτσι, αλλά αν σ' εσάς πιάνει... ;) ΦΥΣΙΚΑ και δεν είσαι κακή μάνα! ;)

Φρανίτα, σιδερένιος ο σύζυγος!! Ελπίζω να μην ήταν πολύ σοβαρό και να λήξει εδώ η περιπέτειά του! Επιτρέπεται να ταξιδέψει τόσο γρήγορα; :?

(κι άλλα γράψατε; Δε σας προλαβαίνω, πάω να φάω!) :P

Ι'll be back!

Δημοσίευση

Μιτσάκι μου δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... :cry::cry::cry: Τα δοκίμασα όλα... :cry::cry: Είπα ότι είναι φάση, θα περάσει....Αμ δε...2 ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ...Αντε να έχει κοιμηθεί 5 φορές στο κρεβάτι της... :?:?:?:?:?:? Δεν πάει άλλο...Δεν ξέρω πως να αντιδράσω πια... :oops::oops::oops::oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...