Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

το τρενακι ξεκινα....ξαπλωστε και απολαυστε....υπνο ησυχο για ολους...!

καλο μηνα....

στο μπουφε σερβιρεται καφες και μπανόφι(που δεν ξερω τι ειναι ) αλλα το εφαγε η Μαρια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μηπως παιζει και κνενα τοστακι που λυσσαξα απο την πεινα...και δεν εχει ουτε για δειγμα ψωμι στο ψυγειο μας;;;;;;;

Καλοταξηδο να ειναι...!!!

Επιβιβάζομαι κι εγώ

καλούς ύπνους σε όλα τα μωράκια άντε να κολλήσετε από την Βίκυ κι εμένα :D:D:D:D:D:D

Χρύσα έλα από εδώ να κεράσω τοστάκι το δικό μας ψυγείο είναι πάντα γεμάτο

Kαλημερα σαααας!!!!!!! Μμμμμμμμ!!! Τι ωραια ευχη(για υυυυπνο) αλλα

και τι νοοοοστιμη πρωτη σελιδα!!!!!Μμμμμ!

Γεια σου Αργυ με το γκουγκλαρισμα σου!!!!!! :lol::lol:

Σας φιλω προς το παρον!

καλοταξιδο και με πολλους και καλους υπνους !!!!!! σαν τα μωρα της βικυς...της νατασουλας και της παπενιας μου!!

τι μου κανετε αγαπες μου?

νατασουλα,βικακι,χρυσουλινι μου καλημερουδιαααααααααααααααα...

σισσακι δεν θυμωσα θα σ επαρω εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω (τηλ... :lol::lol::lol::lol: ) σε λιγακι...

γωγακι μου τελικα δεν μου πες θα τα πουμε αυριο?????????θα μιλησω και με σισσυ και παναγιωτα...αφρο και μπεμπουλης μπορειτε? μετα τις 4??????????? θελω να μαστε ολες μαζι..και αν αργησετε λιγο εμεις θα περιμενουμε... ;);) λεω τερινα που το ξερουμε ολες...τι λετε????????????η οπου αλλου θελετε εσεις...περιμενω προτάσεις!!!!!!!!!!!! :):)

αναστασια μου όταν ερθεις με το καλο αθηνα θελωνα σε γνωρισω οπωσδηποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*

βενι μου,λενακι,γιωτακι μου Χιώτικο!!!!!!!αρτζι μου,χιονουλα,ιουλια και οποια αλλη ξεχνω τα φιλια μου...

εμείς γενικώς καλά είμαστε!!!.....ο Λουκάκος μου σήμερα έκλεισε το χεράκι του στην πόρτα του αυτοκινήτου!!!! :(:(:( , πάει να την κλείσει και τσουπ.... :( έριξε ένα κλάμα.....!!!!

θυμάστε που σας είχα πει ότι μου πονάνε, μάλλον, τα ούλα, δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά κάθε βράδυ και κυρίως τα 2 τελευταία βράδια ξυπνώ από τον πόνο!!!! και .......................................................Β Γ Α Ζ Ω

Δ Ο Ν Τ Ι ..........................................!!!! :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

το πιστεύετε? εγώ δεν το πίστευα, έβαλα το δάχτυλό μου και πιάνω κάτι μυτερό, τέλος πάντων τώρα καταλαβαίνω τα καημένα τα μικράκια τι πόνο έχουν!!!! :(:(

και μου είπε η οδοντίατρος που πήγα στην Λάρισα ότι έβγαλα τους φρονιμήτες, και της λέω ότι δεν το κατάλαβα διότι δεν πόνεσα καθόλου και μου απαντά ίσως επειδή υπήρχε χώρος!!! :? .......ε τότε τι είναι αυτό? μήπως είμαι τέρας? :o:o:o:o:o .....

θα πάω και σε οδοντίατρο εδώ να μου πει και αυτός και μετά θα κατηγορίσω την Λαρισαία!!! :evil::evil:

πάντως πονάω μόνο το βράδυ, ίσως επειδή ο οργανισμός χαλαρώνει και υπολειτουργεί και καταλαβαίνω τον πόνο!!!! :?

δλδ εγώ και το μπουμπούκι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακούς Γωγώωωωωω? είμαι παιδούλα ρε!!!! βρείτε άλλη γιαγιά για το τρενάκι!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

καλημερα .

χρυσα απο που πιρες επιπλακια για τον φοφο ?

εμενα χθεσ μου ηρθανε τα πραγματα απο το χωριο ...κουνια ,πορτ μπεμπε καθισματακι μικρο αυτοκινητου ,ρουχα και πολλα πολλα αλλα ....

κοριτσια σημερα γιορταζει η ευδοκια ?

ο μικροσ εχει 2 βραδια τωρα κοιματε ολο το βραδυ εκτως απο μια φορα που ξυπναει ,παω με βλεπει και ξανα κοιματε ....ε κανω οτι ξαπνωνω διπλα του αλλα κοιματε αμεσος ...

χθεσ ειχα τραγικο βραδυ ...ξυπνησα στις 5 με σφαχτες στην κοιλια ....διαρροια μαλλον αλλα απο το σιδερο που παιρνω ειχε μπουκωσει και δε .....πηγα να λιποθυμησω !!!ακομα καλα δεν ειμαι ....

νατασουλα ενιωθα εδω και μερες οτι εχω περισσοτερα υγρα και φοβηθηκαμε για αμνιακο η καποιον μικροβιακι ,αμνιακο ειδαμε απο τον υπερηχο οτι δεν εχω θεμα και χθες μου πιρε υργα να δει για μικροβιο .

Kαλημέρα μανούλες!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, μπαίνω πάρα πολύ βιαστικά, γιατί πρέπει να τρέξω!

Μια ερώτηση...

Ξέρετε αν υπάρχει διαφορά μεταξύ των θηλάστρων Symphony της Medela και Εlite της Αmeda;;;

Πείτε μου αν κάποια ξέρει, σας ικετεύω!!!!!

Αν είναι τα ίδια, θα πάω στο Μητέρα, να πάρω το ameda, αν όμως το symphony υπερέχει, πρέπει να κατέβω στο Γουδή τώρα!!!!

Θα γυρίσω μετά να σας πω τα νέα και να σας διαβάσω... ;)

επίσης διαβάστε και πράξτε.....! ;)

"While on Facebook, look at your URL address; if you see http: instead of https: then you don't have a secure session and you can be hacked. Go to Account|Account Settings|Account Security and click Change. Check at least the first setting, otherwise FB defaults to the non-secure setting. Copy and repost

Make sure you hit SAVE too."

Καλημέρα καλό μηνα,

δεν προλαβαίνω, το Σισσάκι πρότεινε να βρεθούμε σημερα, και ειπαμε να βρεθούμε στο village στου Ρεντη στις 7.30. Επειδή βολεύει εμένα γιατι εκεί δεν θα χάσω χρόνο στο πηγαινε έλα... :roll::oops: Οποια μπορει, θα χαρώ πολύ να την δω. Μιλησα και με την Αφρο και θα ερθει και αυτη. :D

Φιλάκια πολλά

Μητσάκι εγώ είχα το symphony και πραγματικά το ερωτεύτηκα. Το elite ομως το είχε μια κοπέλα που γεννησαμε μαζί και ηταν επίσης ευχαριστημένη. Φιλάκια

Μιτσακη ειναι εξισου καλα και τα δυο ειναι μεγαλα..

εγω στο σπιτι ειχα νοικιασει το Symphony αλλα στην κλινικη ειχα στο elite..μου φανικαν το ιδιο καλα και τα δυο

Αφρο τα πηρα απο το κοχεν και ειναι μαρκας Cilek

Κοριτσάρες μου, ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!!

Εσείς στηρίζετε εμένα κι εγώ προσπαθώ να στηρίξω την κοπέλα... ;)

Κι εγώ το elite είχα και είχα κάνει μια μικρή τράπεζα, ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Απλά ρωτάω, γιατί για αρκετό καιρό, θα αντλεί αποκλειστικά με το θήλαστρο η κοπέλα! ;) (ελπίζω!)

Ούτως ή άλλως, το symphony δεν υπάρχει διαθέσιμο, αν βρω θα πάω να της πάρω το elite!

Άλλη ερώτηση.....

Τα μπουκαλάκια μάλλον δεν συμφέρουν για αποθήκευση, μιας και προς το παρόν, μόνο θα συλλέγει, δεν θα δίνει στο μωρό, να αδειάζουν και να τα ξαναχρησιμοποιεί!) Μήπως είναι καλύτερη λύση τα σακουλάκια; Αν ναι, ποια; Που να πάω να τα βρω;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αργυρο τρα φρονιμευεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: ναι άσε άσε...τα μυαλά στον αέρα μέχρι τώρα!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Μιτσάκι γιατί δεν θα δίνουν από το δικό της γάλα? :?:

δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έκανα ποτέ τράπεζα!!!

καλή επιτυχία όμως :)

Ναι τα σακουλακια σε αυτη τηνπεριπτωση ειναι πιο οικονομικα γιατι αλλιως θα χρειαστει παααρααα πολλα μπουκαλακια.

Σακουλακαι θα βρεις και στις αντιπροσωπιες που θα νοικιασεις θηλαστρο αλλα και σε φαρμακεια και σε καταστηματα τυπου λυτω κλπ που πουλανε γεννικα θηλαστρα.

Εγω ειχα αυτα τα μπουκαλακια

http://www.chicco.gr/index.php?page=sho ... Itemid=250

σε ποιο μαιευτηριο ειναι?

η εταιρια που νοικιαζει ειναι στο γουδι κα στελενει με κουριερ!

μπορει για αρχη να παρει το ελιτ και με τα το συμφονυ

το ελιτ με 2πλη ειναι?

εγω έω το 2ο για πολυ καιρο!

ασε που νιμιζω οτι θα της βγει πιο φθηνα απο το μητερα!

απο το νοσοκομειο τι της λενε/

θα δωσουν γαλα?

εγω θα προτεινα μπουκαλακια μικρα!

τα σακουλακια θελουν προσοχη!

εκτις αν εχει τοσο χωρο σε καταχυξη που θα τα εχει μονα του και με ανεση!

στα περισοτερα θηλαστρα κανουν και τα κοινα μπιμπερο!

εχω και εγω μερικα μπιμπερο μικρα αν θελεις σας τα δινω!

Διπλο ειναι και το Ελιτ

Επισης μιτσακη αμα θες σου στελνω και εγω τα δικα μου μπουκαλακια...χρισημοποιηθηκαν μονο μια φορα..μετα αποψηξα το γαλα και το πεταξα γιατι ο λουκουλος μου δεν επινε κατεψηγμενο

ΒΙΚΑΚΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...τοχα ξαναπει...οοοοοοοοοποια αθηναια μπορει...εγω δεν θυμαμαι ολες οσες μενουν αθηνα...γάυτο και σε τσεχασα.... :oops::oops: αλλα σνιαρφ οι τσουπρες κανονισαν για σημερα... :(:( αν θες να γνωρισεις το ρυζακι-καροτακι..το κανονιζουμε...βολευει πααααααααααρα πολυ τεταρτες που μου κραταει το παιδι η πεθερα ;);) για να κατσει και λιγο ο αντο! να χαλαρωσει σπιτι..χωρις να τρεχει πισω απο ενα παπι... που μενεις αθηνα? εγω παπαγου...αλλα δουλευω συνταγμα..οποτε κεντρικα βολευει μια χαρουλα...καλε κανε με φιλη σου..χαχαχα...να τα λεμε... :lol::lol::lol:αντε ακομηηηηηηηηηηη??? :lol::lol:

Κι άλλη ερώτηση...

Τα σακουλάκια να φανταστώ, είναι ήδη αποστειρωμένα;

Προφανώς δεν προσαρμόζονται πάνω στο θήλαστρο, να πέφτει κατευθείαν μέσα το γάλα; :?

(ωραία θα ήταν!) :D Βρήκα κάτι τέτοια, αλλά της medela, που προσαρμόζονταν πάνω στο symphony!

Όποια άλλα βρω, θα τα πάρω και θα της πω, να βγάζει το γάλα με το θήλαστρο και μετά να το ρίχνει μέσα στα σακουλάκια, ε;

Καλά τα λέω;

(συγγνώμη που σας έχω πρήξει!) :oops:

Βίκυ μου, τώρα το είδα ότι μου απάντησες...

Μίλησα με την εταιρεία στο Γουδή και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο το symphony προς το παρόν. Οπότε θα πάω να της πάρω το elite και βλέπουμε. Είναι καλύτερο το symphony; Να κλείσω δηλαδή το elite μόνο για ένα μήνα;

Δεν της έχουν πει ΤΙΠΟΤΑ απ' το μαιευτήριο για τη σίτιση του μωρού... :( Η ίδια δεν έχει ΙΔΕΑ απ' όλα αυτά, έλεγε να βγάζει μ' ένα μικρό θήλαστρο, μόνο για να ανακουφίζεται... Δεν έχει ιδέα από αποθήκευση (λογικό!) και καταλαβαίνεις ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου............. :? Προσπαθώ βήμα-βήμα να την πείσω....

Μπουκαλάκια μικρά που θα βρω; Είναι ασφαλέστερα λες; Δεν θα χωρέσουν όμως τόσα πολλά στην κατάψυξή τους...

ναι αργυρο ειναι μονο για ελλαδα για να γινει καταγγελια απο τον παγκοσμιο οργανισμο και μηπως φρονιμευσει και αυτην :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μιτσακι δεν μπορω να βοηθησω ....δεν ξερω τιποτα :(

Μιτσάκι εγώ αποθήκευα σε γυάλινα βαζάκια αφού πρώτα τα αποστείρωνα, δεν ξέρω όμως αν ενδικνύονται στην περίπτωσή σας γιατί το μωρό είναι πρόωρο, ρώτησε την λάλα ή η Βίκυ αν ξέρει να μας πεί

Πάρε για αρχή μερικά μπουκαλάκια ή σακκουλάκια και το ξανασυχητάμε.

Μπουκαλάκια έχει εκεί που νοικιάζουν τα θήλαστρα και σε λητώ κλπ

Μιτσακη μου εχουν μπουκαλακια και εκει η σε καταστηματα τυπου Λυτω κλπ

και σε φαρμακεια αχουν μπουκαλακια..

καποια προσαρμοζονται στα θηλαστρα.

Φροντιζε μονο να τα κλεινει καλα και να βαζει πανω αυτοκολλητο με ημερομηνια αντλησης πριν τα καταψυξει

Μπορει να αναμηξει γαλα αντλημενο την ιδι αημερα αφου τα αφισει να κρυωσουν καλα και να τα βαλει στην καταψυξει..ποτε φρεσκοαντλημενο γαλα σε κρυο απο το Ψυγειο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...