Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου Ελευθερια. Να σου ζησει το μωρακι σου!

Καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Κανονικα τους πρωτους 2 μηνες περνουνε συνηθος απο ενα κιλο και μετα

καθε μηνα ολο και πιο λιγο. Μια χαρα ειναι ο μικρος σου. Ποσο γεννηθηκε?

Για να καταλαβεις εμενα η δικια μου ειναι 28 μηνων και 10.800γρ. οποτε εσεις εισαστε μια χαρα! ;)

Δημοσίευση

Θα συμφωνησω με το Lenaki26 καθε μωρο εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης,μην το συγκρινεις με αλλα μωρακια,τους πρωτους μηνες της ζωης του παιρνει περιπου ενα κιλο μετα πιο λιγο αλλα παλι ολα ειναι σχετικα,στον χρονο τριπλασιαζουν το βαρος που γεννηθηκαν περιπου,οταν αρχισει και κινειται δεν θα παιρνει τοσο βαρος οσο επερνε πριν,καμια φορα οι παιδιατροι μας πανικοβαλουν και μας τρομαζουν με το θεμα του βαρους,ιδιως οταν ενα μωρο θηλαζει πρεπει να υπαρχουν αλλες καμπυλες αναπτυξης,ο μικρος σου ειναι μια χαρα,ο δικος μου ειναι 14 μηνων και ειναι 10500 αλλα τους τελευταιους μηνες δεν παιρνει ιδιαιτερα,νομιζω ειχε αναρτηθει ξανα ενα τετοιο ποστ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΕΠΑΙΡΝΕ 800-1000 ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ 400ΓΡ.ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΤΥ!Η ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑ.ΕΒΑΖΕ 50-70ΓΡ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ!!! :o:o .ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΝΑΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ?????

Δημοσίευση

γεννηθηκε 3350.ετσι ειναι η ανιψια μου γεννηθηκε 4800 κ με το που γεννηθηκε επινε ολο το μπουκαλι 80-90ml απο την δευτερη μερα στο νοσοκομειο!!!κ καθε μηνα εβαζε 1,500 κιλο stadar!!!τωρα ειναι 3 χρονων κ 18 κιλα ζωη να χει!!

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ!!!! ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!! ΕΜΕΙΣ Ας ΠΟΥΜΕ ΔΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 3900 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 12 ΚΙΛΑΚΙΑ!! ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ε;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...